آقا مهدی کارتون بسیار زیباست (پست 418)، فقط ای کاش قبل از عکاسی و یا موقع ویرایش اون زباله ها (مخصوصاً اون دستمال آبیه) را از بین می بردید....
البته ببخشیدا
Printable View
جلوی دستگاه حفار اوتوماتیک تونل که تیغه برش جلوی آن نصب میگردد.. و جرثقیل 360 تن مشغول نصب یکی از شیلد های دستگاه میباشد. قسمت زرد رنگ وسط دستگاه , متور اصلی چرخان تیغه می باشد(با افراد روی داربست از لحاظ ابعاد مغایسه کنید) .
http://mansourian3.persiangig.com/im...re740-200k.jpg
بیشتر هدفم از این کادر بندی و چینش افراد , نشان دادن تلاش و سختی کار پرسنل کارگاه بود.
جالب است بدانید که هر یک از 90 پیچی که برای نصب تیغه بر روی متور بکار می رود در چند محله تا رسیدن به نیروی کشش 1050 تن کشیده (پیچ به طول 50 سانتیمتر 5 میلیمتر کش می آید) می شود سپس مهره آن با دست پیچانده میشود تا سفت گردد سپس گشش را از روی پیچ بر می دارند.
عکس زیبایی است . کادربندی مناسب . داینامیک رنج بالا و جزییات عکس . زاویه نگاه جالب و استفاده از لنز واید و از نقطه ای نزدیک به زمین که باعث حماسی تر شدن فعالیت ها شده .
فقط یک نقطه ضعف در کار می بینم که به نظر من با بقیه نقاط قوت فراوان اثر تطبیق ندارد و توی چشم میزند .
آنهم مرد ایستاده سمت راستی است . هر چند که شاید خواستید اون دستگاه مهره پیچ را نشان دهید ، اما در حالیکه همه نفرات داخل کادر در حال یک کار مشخص هستند ، اما ایستادن این فرد در یک پوزیشن خاص ، به نظر میرسه که یک جور عکس یادگاری است برای ایشان . به ویژه اینکه نوع کادربندی و زاویه نما تمام تاکید چشم را بر روی ایشان آورده است و از وزن بصری دستگاه کاسته. اگر این فرد حذف میشد به مراتب به قدرت اثر اضافه تر میشد و دیده شدن جراثقال پشتی حداقل خیلی بهتر بود . و یا حداقل او نیز در حال کاری مشخص بود .
این عکس شما منو یاد عکس خودم میندازه البته با یه کادر دیگه
فکر کنم در همین تاپیک هم قبلا گذاشتم.
این هم عکس بنده :
http://omid-studio.persiangig.com/image/laft-7.jpg
جناب محبی ؛عکس زیبایی شدهنقل قول:
این عکس شما منو یاد عکس خودم میندازه البته با یه کادر دیگه
فکر کنم در همین تاپیک هم قبلا گذاشتم.
این هم عکس بنده :
ولی هنگامی که می خواهید آسمان عکس رو بصورت جدا ویرایش کنید و یا اینکه آسمان عکس دیگه ای رو به عکس اضافه کنید به مرز بین آسمان و زمین دقت کنید .در این عکس عمل جدا سازی رو بخوبی انجام نداده اید.
(در ضمن به سایز این عکس در هنگام ارسال دقت کردین؟)
ارادت داریم مهران گرامی
این عکس فقط hdr ادیت شده و آسمون دقیقا همون چیزی هستش که توی عکس بوده اگه منظرو حضرتعالی خطهای آبی دور کوه هستش متاسفانه به دلیل شاتهای کمی هستش که گرفتم و بعدا فهمیدم اگه تعداد شاتها بیشتر باشه این مورد پیش نمیاد ( تو بعصی عکسهای دیگه م هم بوده )
در مورد سایز عکس هم حق با شماست..
ممنونم از نظراتتون
در راه اصفهان به شیراز
فایل پیوست 22360
با همکاری پلیس بزرگراه
چشم به راه نظرات دوستان
منطقه تنگ شکن
http://mnphoto.persiangig.com/Untitled_HDR2.jpg
سلام
جناب نعمتی ویرایش رو روی عکستون اعمال کردم که کمی بهتر شد، اما لبه ی کوه ها و آسمونتون کمی هاله داره (یه کم) که میتونید با استفاده از کنترلهای Smooth در نرم افزار فتومتیکس اصلاح شوند
البته این مشکل بیشتر برمیگرده به اختلاف زیاد بین نوردهی های عکسها (هرچه فاصله بین استپ ها زیادتر تشدید هاله ها بیشتر)
شاد باشید و سربلند......
درود
جناب نعمتي، عكس قشنگي شده، بنظرم كادر اگر كمي به چپ شيفت پيدا مي كرد بهتر بود،البته اين به مقوله HDR مربوط نميشه، براي حذف اون شاخ و برگ هاي اضافي عرض كردم.
تقدیم به همه دوستان گل و مهربانم.
بندر لافت در جزیره قشم. :
اچ دی آر در 7 شات و 3 شات هم با براکتنیگ فوکوس
nikon d7000
sigma 10-20 f3.5
دوستان گلم ممنونم میشم عیب و ایراد کارم رو بهم گوشزد بفرمائید.
http://omid-studio.persiangig.com/im...nj-e-laaft.jpg
بله جناب یوسفی البته بنده اطلاع ندارم که نام دقیقی تری هم داره یا خیر ؟ اما این سه روز در تور قشم جناب آرش حمیدی دو کارگاه عکاسی low light و hdr هم شبها برگزار کردند و این تکنیک رو آموزش دادند و نامش رو هم براکتینگ فوکوس میگفتند. ممنون میشم اگه دوستان در عرایضم ایرادی میبینند اصلاح بفرمایند تا من هم بیشتر در این مورد بدونم.نقل قول:
جناب محبی سلام
تصویر زیبائیه .
براکتینگ فوکوس درسته؟
البته اگه درست گفته باشم این مقاله سایت گویای همین مورد باشه :
http://www.akkasee.com/articles/12768
سلام آقای محبی
ثبت بسیار خوبی است به نظر من،در حدی نیستم که بخوام فکر میکنم که یکی از اشکالهای وارده میتونه حالت ghost ابرها باشه که حدس من به خاطر تعدد شات ها و احتمالا وجود باد و حرکت ابرهاست
فقط سوالم اینه که چرا از تکنین Focus Stacking استفاده کردید و فایدش چی بوده برا این عکس؟مگه در جلوی تصویر شیِئی برای فوکوس وجود داشته؟ جوری که من میدونم و تو همون لینکی که شما گذاشتید، قبلا خونده بودم، این تکنیک وقتی کاربرد داره که به علت فوکال های مختلف اشیاء مورد نظر ما در کادر خارج از فوکوس باشند و ما بخوایم همشون فوکوس باشند، و احتمالا هدف شما فوکوس کردن جلوی آب بوده (نه؟) ولی خب با وجود حرکت آب و آنشارپ شدن خود به خودی آب با سرعت شاتر پایین و تعدد شات، این کار چه ضرورتی داشته؟
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
از اون چیزهایی که از اون کارگاه که انقدر تعریفشو می کنید یه نکاتی هم اینجا بگید ما استفاده کنیم :)
ممنون
نمونه ای از کارهای اچ دی آر براکتنیگ فوکوس که اخیرا ارسال کرده بودم:
http://forum.akkasee.com/f115/t6443-4.html#post262828
امید عزیز
چرا ترکیبی از فوکوس های متفاوت؟
من هر چه نگاه کردم دلیلی برای اجرای این تکنیک مشاهده نکردم با تک شات هم میتوانستید به عمق میدان لازم برسید..
و اما اچ دی آر
به خوبی اجرا نشده
چرا 7 شات؟ این همه تلاش برای روشن کردن مناطقی که باید در تاریکی می بودند انجام پذیرفته که متاسفانه عکس را از حالت طبیعی خود خارج کرده
آیا چشم شما گواهی میدهد که این عکس طبیعی است در یک منظره غروب لنج میتواند این قدر روشن باشد؟(آنچه من میبینم نور منطقه ای از کشتی که در سایه قرار دارد بیشتر از غرب می باشد.)
احساس میکنم برداشت درستی از hdr ندارید و باید یک تجدید نظری...
ممنونم از شما و همچنین جناب سعادت که عیب و ایراد کارم رو بیان فرمودید و سعی میکنم مجددا ادیت کنم و رفع اشکال بشه.نقل قول:
فقط سوالم اینه که چرا از تکنین Focus Stacking استفاده کردید و فایدش چی بوده برا این عکس؟مگه در جلوی تصویر شیِئی برای فوکوس وجود داشته؟
راستش حدس میزدم جای این تکنیک اینجا و برای این ثبت نباشه.
اما کمی کنجکاوی بعد از یاد گرفتن ای تکنیک باعث شد اون رو اینجا اجرا کنم.
البته عجول هم هستم ها...
صد البته موافقم با فرمایشتون جناب سعادت.نقل قول:
احساس میکنم برداشت درستی از hdr ندارید و باید یک تجدید نظری...
از بین این 7 شات 3 تا شون با فوکوسهای مختلف بوده که همونطوری که عرض کردم به دلیل درک نادرست از این تکنیک و اجراش در جای نامناسب بوده.
انشالله در اولین فرصت و با تحمل و تامل بیشتری مجددا اون رو ادیت میکنم و نظرتون رو جویا میشم.
از اینکه دوستانی مثل شما دارم که خیلی راحت عیب کارم رو میفرمائید به خودم افتخار میکنم.
پیروز و سر بلند باشید.
بسیار خوب شده آقای روشن ، آیا ISO 320 دلیل خاصی داشته؟
سلام جناب دکتر روشن
جسارتا در عکس من دو مورد رو میبینم که فګرکنم نبودش در عکس بهتر بود
۱. برګ های بالای کادر سمت چپ
۲.لوله یا هر چیز دیګری که در پایین کادر سمت راست وجود دارد
با عرض پوزش بخاطر تاخیر در پاسخ...
تنظیم ایزو اشتباه بوده و از موقعیت قبلی عکاسی مانده بود و من فراموش کرده بودم.نقل قول:
آیا ISO 320 دلیل خاصی داشته؟
بله. حق با شماست. ممنوننقل قول:
در عکس من دو مورد رو میبینم که فګرکنم نبودش در عکس بهتر بود
۱. برګ های بالای کادر سمت چپ
۲.لوله یا هر چیز دیګری که در پایین کادر سمت راست وجود دارد
فایل پیوست 23624
سه شات با 2 استاپ اختلاف
غروب در جزیره قشم(*) - متشکل از دو شات
مثل همیشه مشتاق شنیدن پیشنهادات انتقادات و نظرات دوستان هستم.
*: پیرو بحث های حد و مرز ویرایش کجاست؟٬ چنین صحنه ای مسلما در جزیره قشم اتفاق افتاده و هیچ تغییری در المان های تصویر ایجاد نشده ولی این که آیا در آن لحظه خاص رنگ ها این طور بوده یا آسمان این چنین دیده می شده یا دوربین و مونیتور و چشم های ما کالیبره بوده یا خیر٬ بحث طولانی هست.
سینا خان به نسبت نقش آسمان و نقش آب دریا دراین ثبت نقش پیش زمینه خیلی زیاد شده .
حتی با درنظر گرفتن گیاهانی که برروی زمین قرار گرفتن بازهم کادربندی به دستی صورت نپذیرفته .
اگردقت کنید خط افق خیلی بالاتر از کادر قرار گرفته و پرسپکتیو حاصل خیلی خوب دیده نمیشه .
نرمی بیش از حد موجهای آب هم باعث شده اثر حرکت آب دریا به خوبی دیده نشه .
کمی زاویه بالاتر میتونست کمک خوبی برای جبران نقش آب دریا و نقش آسمان بشه ، بدون باعث حذف آلمانهاتون بشه .
همون کادر یک سوم به نظرم میتونیست نتیجه خیلی خوبی رو به دست بیاره .
موفق باشید .
بهزاد جان بسیار ممنون از این که نظرات خودتون روو بیان کردید. اجازه می خوام بنده هم نظرات خودم رو درباره گفته هتی شما بیان کنم
۱-نقش پیش زمینه رو از اپن جهت بیشتر در نظر گرفتم چون بافت جلبک های روییده روی ساحل بسیار برام در اون نور فوق العاده غروب بسیار جالب بود. آسمان و دریا از لحاظ جزییات از اون موقعیت خیلی وضع خوبی نداشتند.
۲-حقیقتش منظورتون رو درست متوجه نشدم اگر بیشتر توضیح بدید ممنون می شم.نقل قول:
گردقت کنید خط افق خیلی بالاتر از کادر قرار گرفته و پرسپکتیو حاصل خیلی خوب دیده نمیشه .
۳- نرمی آب دربا هم به خاطر فیلتر ان-دی هست. احساس می کنم برای انتقال حس آرامش و این که نظاره غروب مدتی طول کشیده این نرمی بهنر هست
۴- متاسفانه امکان تکرار این صحنه برام مقدور نیست و مسلما اگر می شد خودم خیلی می خواستم دوباره به این موقعیت عکاسی برگردم و چیزهای دیگری امتحان کنم.
خیلی ممنون بابت اشتراک نظراتتون.
سلام،
فایل پیوست 23948
فایل پیوست 23950
کوهرنگ...چشمه دیمه
سلام
کادربندی: هم خط افق کجه و هم خطوط طلایی رعایت نشده، نسبت تصویر رو هم برای بهتر شدن ترکیب بندی به 3:2 تغییر دادم.
ادیت: ته رنگ رو از بین بردم و تنظیم کنتراست و روشنایی و در نهایت شارپنس اعمال کردم. :-)
فایل پیوست 23960
آقا مهدی شما که بدترش کردی :::confused2:::
با کراپ کردن قسمتی از انعکاس(به نوعی زیبایی بصری کار را از بین بردی)
به نظر من دانستن یک سری قوانین کلاسیک مانند یک سوم ها و... یا رعایت خطوط طلایی , نقاط طلایی و غیره خوبه ولی
هیچ الزامی نیست که همیشه استفاده بشه
در عکس آقای منصوریان خط افق می بایست در وسط کادر در نظر گرفته میشد و زاویه و ارتفاع دوربین طوری تنظیم می گردید که انعکاسی قرینه و دقیقی بوجود می آمد ,این از کادر بندی
و ترکیب بندی هم با در نظر گرفتن همین اولویت انجام میپذیرفت و قسمت سمت راست در پیش زمینه نقش مهمی میتوانست در این ترکیب بندی....
به نظر من هم شارپنس سازی و رفع ته رنگ به زیبایی عکس کمک کرده
اما وجود خط افق در وسط تصویر به خاطر ایجاد حالت قرینه در تصویر خیلی قشنگتر بود
NIKON D7000
lens:18-105
فایل پیوست 24082
تمام مراحل پراسس در نرم افزار Gimp انجام شده
فایل پیوست 24092
پست اشتباه
لطفا حذف بشه
با عرض معذرت
درود ...
تجربه عکاسی با فیش آی 8 مم سامیانگ ƒ 3.5
امیر جان عکست انگار فکوس نیست یا دوربین تکون خورده.
لبه ها هم مشکل دارند.
هیچ مشکلی نیست. متاسفانه علی رغم سایز کمتر از 300 بعد از آپلود به این صورت در آمده است.
قسمتی از کراپ 100 در 100 بعد از خروج از فتوماتیکس، قبل از هر گونه پردازش و شارپسازی:
فایل پیوست 24411
تالاب بینالمللی آلماگل
فایل پیوست 24739
سلام.
فایل پیوست 24889
Canon 50D - Canon EF-s 10-22 - f7.1 - Iso 100 - handheld - 3shot
سلام
من خودم این عکس رو خیلی دوست داشتم.ولی به نظر بعضی از دوستانم زیاد جالب نشده. اساتید اگر امکان دارد این عکس و ادیتش رو ایراداتش رو به من بگن که ما تازه کارها هم چیز یاد بگیریم.
Canon 550D, EFs 18-55 F3.5
F.6.4, 3 shots
edited with photomatix
فایل پیوست 24984
سلام.
فایل پیوست 25017
Canon 50D
Canon EF-s 10-22@10mm
Sigma C-pl filter
f-Number : 8
ISO100
5 shot
Exposure Time : 1/5 - 1/10 - 1/20 - 1/40 - 1/80 sec
Tripod
اگر این عکس اچ دی آر ه؟ (HDR: High dynamic range imaging) ویکی پدیا
پس چرا اینجوریه؟
نیمه پایین اینقدر تاریکه که جزئیاتی نیست ابرها هم که بیشتر شبیه ابرهای سیاره کریپتون هستن!
بیایید از HDR بگذریم چون این عکس در این ژانر نیست اما جدا خودتون این عکس رو در چه زمینه ای طبقه بندی میکننین؟
طبیعت بیجان؟ یا عکس های فضایی؟
سلام
از دوستان می خوام که یه توضیح کوچک بدن که اشکالات این عکس کجاست.
ممنون از صبوریتون.
فایل پیوست 25060
امیر خان یعنی اصلا نمیشه اسمش رو عکس گذاشت؟ یا نمیشه عکسه HDR گذاشت؟ آخه من یه عکس دیدم که از یک ظرف آب پلاستیکی بود تو این پست بعد گفتم اگر اون HDR هست خوب شاید این هم باشه. از اونجایی هم که من تازه کارم گفتم بزارم که دوستانه گلی مثل شما راهنمایی کنند. نه مثل اون دوستمون مسخره. در مجموع خوشحالم که شما در موردش نظر دادین. اگر ممکنه یک مقاله معرفی کنید که بیشتر یاد بگیرم
ایشون هم مسخره نکردند. راهنمایی های خوبی هم داشتند.
تصویری که ارسال کردید بیشتر به اثر گرافیکی شبیه شده است. من احتمال می دهم این عکس هم سر ظهر گرفته شده باشد. (نه اینکه دوستان فکر کنند با ظهر مشکلی دارم.) شاید تکنیک HDR لزومی خاصی نداشت. در واقع شما تیرگی و روشنی خاصی ندارید که تکنیک HDR به برجسته سازی جزئیات و پر کردن داینامیک رنج کمک خاصی بکند. شاید با یک پروسس اصولی تر و واقع گرایانه تر با فاصله کمی مثل 0.7 یا 1 استاپ اختلاف می شد جزئیات روی کوه های دوردست را کمی برجسته تر ساخت.
آسمان که بسیار پر اشکال از کار درآمده است. ابرهای تیره، پوسترایز شدن، سچوریشن غیر طبیعی و ...
سوای این مسائل که تکنینکی هستند شما به ترکیب بندی عکس نگاهی دوباره داشته باشید، خطوط موجود در عکس مسیر مناسبی برای گردش چشم ایجاد نمی کنند. نسبت کادر هم به نسبت طلایی نزدیک نیست و خود به خود از چشم نوازی اثر می کاهد.
یک سری مسائلی هستند که حین عکاسی باید دقت شود. من نمی دانم شما حین این ثبت چه تجهیزاتی داشتید و محل چه ویژگی هایی دارد، اما باید قدم زدم و ترکیب بندی های زیبا را از دل پازل طبیعت بیرون کشید. شاید استفاده از فوکال بالاتر، شاید پیدا کردن یک گیاه و گل زیبا ( حتی تخته سنگی مناسب) در پیش زمینه می توانست به زیبایی اثر کمک کند.
یک مقداری باید خودمان یک قضاوتی روی عکسمان داشته باشیم، مخاطبش را بشناسیم. در محل مناسب ارائه کنیم و ... و ... و ...
الان پیش خودتان عکستان را نقد کنید، آیا می توانید به عنوان یک ناظر (درسطح افراد این فروم) به آن نمره مثبتی بدهید؟ یک سری عکس ها هستند که تمرینی اند. اصولا باید گرفته شوند، ادیت شوند، با عکس های دیگر (چه عکس های خودمان، چه عکس های مشابه دیگر عکاسان) مقایسه شوند و اشکالاتشان را بفهمیم، در ثبت های بعدی رعایت کنیم تا به یک حد مقبولی برسیم، ممکن است این کار را 15 بار هم انجام دهید. اما عکسی که بعد از 15 بار تفکر و رفع اشکال گرفته شود، عکس بسیار مقبول تری خواهد بود.
بنده هم چنین عکس هایی دارم، آقای سعادت هم دارند، جناب دکتر روشن هم دارند. عکس هایی که شاید هیچ وقت در هیچ کجا منتشر نمی شوند اما پایه و اساس یادگیری است برای عکس های آتی. اینکه نتوانید عکس بد خودتان را حلاجی کنید، یک اشکال از سمت شماست، باید تمرین کنید دقیق تر ببینید. دقیق تر مقایسه کنید. از ترکیب و رنگ، زاویه نور گرفته تا نوع ادیت و ...
امیدوارم این پرچانگی به درد همه دوستان بخورد، چون غیر از این راهی که گفتم پیشرفتی حاصل نمی شود. شما عکس می گیرید و می فرستید، فیدبک منفی میگیرید و سرخورده و دلزده می شوید.
جناب باقر پور می توانید به این دو کلاس مراجعه کنید.
مدرسه آنلاین سایت عکاسی: ثبت نام کلاس عکاسی HDR (دوره مقدماتی) | عکاسی
مدرسه آنلاین سایت عکاسی: ثبت نام کلاس عکاسی HDR (دوره پیشرفته) | عکاسی
سلام
بیشتر از همه کادربندی و زاویه دید زیاد جالب نیست(کادری که هر کس میتونه ببنده) نه خطوط طلایی و نقاط طلایی رعایت شده و نه ساختارشکنی عمدی صورت گرفته!!! جای ماشین ها هم اگر قابل تغییر بود، به ترکیب بندی کمک می کرد.
پروسس هم جای کار دارد(کمی تنظیم رنگ)
پ.ن1: ماشین ها هم اگر درشون بسته باشه تو عکس قشنگتر میشن :::happy:::
پ.ن2: احیاناً لنز 8 میلی متر سامیانگ نیست!؟
من باز هم مثل دفعه قبل یک عکس دارم که حس خوبی به ادیتش دارم، اما نمی دونم چیکار کنم بهتر شه. مثلا اون دو نفر پایین عکس خیلی روشن شده اند به نظرم. در کل نظر دوستان رو می خوام بدونم. هم در مورد خودش هم در مورد ادیتش. پیشاپیش سپاسگزارم.
فایل پیوست 25347
[ATTACH=CONFIG]25897[/ATTACH
60D , 3shot ,8mm pro optic fisheye , tripod
خانه از پای بست ویران است > < خواجه در بند نقش ایوان است
قبل از هر چیزی ابتدا باید سوال کرد این عکس چرا و به چه منظوری ثبت شده است
بنده هیچ ویژگی خاصی در این عکس نمی بینم و دلیلی که بتوان با استناد و اتکا به آن این ثبت انجام پذیرفته و مهمتر از آن در فروم ارایه شده باشد.
امیدوارم شاهد ثبت هایی با وضعیت بهتر از نظر کادربندی و ترکیب از عکاس محترم در آینده باشیم
آقای شاهرخ ثبت زیبایی است، منتها اشتباه شما در کادر بندی اشکال عمده عکس است. مشخصا در این ثبت هدف شما ثبت زیبایی آسمان و ابرها بوده، اما در عکس شما سهم آسمان را از زمین کنتر گرفتید، و در حالی که باز هم زمین عکس شما حرفی برای گفتن ندارد، با HDR ی که گرفتید زمین را تقریبا از آسمان روشنتر کردید، و همانطور که آقای هاشم زاده گفتند عکاس و سه پایه در عکس بالانس تصویر را به هم زدند.
نالبته این را فراموش نکنید که حد اقل دوستان به عکس شما حداقل نقدی وارد کردند تا ایرادات عکسهای خود را برطرف کنید، مثل اینکه عکس ما نه شایسته نقد بود نه مورد پسند دوستان واقع شد!
از کجا میدونید که مشخصا هدف عکاس ثبت آسمان بوده؟!
بعد اونقدر دچار اشتباه شدند که دو سوم عکس رو به زمین دانند؟!
زمین هم بدون حرف نیست...باید چه حرفی میداشت؟
در مورد عکستون هم باید خدمتتون عرض کنم عکس قبل از اینکه هر ویرایشی داشته باشه در ابتدا عکس خوبی باشه.
اشکالات عمده عکس شما در کادر بندی بسیار نامطلوب و سر در گم،وجود المانهای اضافی و بی ربط در کادر از جمله کابل برق در بالا سمت چپ،وجود لامپ تیرچراغ برق،درختهای گوشه راست وجود افراد درکادر (که البته نبودنشون هم کمک چندانی به موفقیت عکس نمیکرد) لکه هایی که نمیدونم بر روی لنز بوده یا سنسور که در تمام کادر دیده میشه و با ویرایش هم تقویت شدن و شما اونها رو حذف نکردید و از همه مهمتر ساعت بسیار نا مناسب!
اگر من بودم و قصدم ثبت ساختمان به همراه پس زمینه زیبایی از آسمان بود اولا اینکه در این ساعت اقدام نمیکردم.بعد از اون هم مثلا 1/3 پایین کادر رو کاملا با ساختمان(اونهم از یک زاویه خوب) پر میکردم و مابقی رو با آسمان میدادم.
ضمن اینکه برای توصیه گرفتن از دوستان در زمینه ویرایش بهتره شرایط ثبت عکس هدفتون از اون تعداد شاتها و فاصله اونها از یکدیگر و مسیر نرم افزاری که طی کردید بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد.
اما قبل از همه اینها باید خیلی سختگیرانه تر به عکسهاتون نگاه کنید و کیفیت اونها رو بسنجید.بهترین مکان برای ارائه چنین عکسهایی ایجاد تاپیک مخصوص به خودتون یا تاپیک لطفا نظر دهید هست.
موفق باشید.