http://www.img4up.com/up2/9659550935...2303_thumb.jpg
روی عکس کلیک کنید
Printable View
http://www.img4up.com/up2/9659550935...2303_thumb.jpg
روی عکس کلیک کنید
آقای خادمی عزیز ! من فکر میکنم که ما باید خیلی سطح تحمل امون رو بالا ببریم . منظورم کسی که کار هنری میکنه همیشه با انواع و اقسام انتقادات روبرو میشه . بسیاری از این انتقادات حتی ممکنه کمی بی انصافانه به نظر برسن و هیچ دلیل و منطقی پشت اش نباشه . بزارید یک مثال بزنم . شاید یک تماشاگر عادی به اندازه یک سینماگر یا یک منتقد حرفه ای از سینما چیزی ندونه ، اما میتونه بگه از کاری خوشم میاد یا نمیاد . من از کسی دفاع نمیکنم . اصلن سوتفاهم نشه . من دارم فقط در مورد شما صحبت میکنم و اینکه به نظرم باید آمادگی هر چیزی رو داشته باشید وقتی وارد عرصه کار هنری میشید . حتی اگر اون نقد در دو کلمه باشه ! وقتی کاری منتشر میشه ، به نظر من ، هر کسی حق اظهار نظر داره . البته همه هنرمندان اساس ارزیابی خودشون رو بر مبنای نقدهای علمی تر و تحلیلی قرار میدن ، ولی نباید با هر سخنی برآشفته شد . چون در این وادی این طبیعی است . همه جای دنیا هم هست .
بزارید بگم حتی اگر نظراتی با دشمنی ارایه بشه ! از این بالاتر ؟؟! باز هم باید حق رو برای مخاطبین قایل بود ! به نظرم این نمونه کامل دموکراسی است . حق برای مولف و حق برای منتقد ! و حق برای مخاطب ! و هیچ کس البته حق نداره باعث اختلال طرف دیگر بشه ! شاید کمی مشکل به نظر برسه ولی لازمه هر تولید هنری است.
اما در مورد این اثر شما باید بگم ( با توجه به نظر شما در مورد باز کردن حیطه نقد تحلیلی در این فروم ها ) ، که من نمونه های عکس بهتری از شما دیدم . در این عکس ، ادیت تصویر اثری تخریبی بر روی یک سری تن ها و رنگهای تصویری شما گذاشته . ( برخی از پلاگین های HDR در حالتهای پیش فرض این کار رو میکنن ) ، یک نقطه سوخته بزرگ بر روی گنبد و بر روی محوطه سنگی جلوی صحن و همچینن شلوغی بیش از حد تصویر ، کج شدن مناره نزدیکتر ، با توجه به استفاده از لنز واید ، که می تونستید در ادیت اصلاح اش کنید . اینها یک سری از نکات قابل انتقاد این عکس هستند . من نمیدونم از سه پایه استفاده کردید یا نه ؟! ولی به نظرم روی دست بوده . چون دیتیل کوه دوردست ، حالتی بلوری پیدا کرده که یا ناشی از پلاگین می تونه باشه یا لرزش بسیار خفیف دوربین . یک سری عناصر هم در تصویر اضافه هستن که با کراپ کردن به راحتی قابل حذف بودن ، مثل اون پلاکارد یا تابلوی سفید گوشه سمت چپ عکس که چشم رو بی جهت منحرف میکنه .
نیمی از مشکلات این عکس که حتی با پروسس به جا هم ممکنه حل نشه ثبت در ساعت نا مناسب هست مرتضی حان.
دیگری نداشتن پتانسیل لازم این کادر برای اچ دی آر،در واقع اصلا نیازی به اون نیست اگر در ساعت صحیح اونجا حاظر باشی..با یک ثبت تک شات در ساعت مناسب به عکس زیباتری میشه رسید.باز هم در ساعت طلایی اونجا حاظر باش و از زوایای مختلف این ثبتها رو انجام بده مطمئنم نتیجه بسیار بهتر میشه.
نکته دیگری که در عکسهای تودیدم سعی در اچ دی آر گرفتن اونهم در ساعات نزدیک به ظهر هست.اگر من جای تو بودم دوربین رو توی کیفم میگذاشتم و تاقبل از غروب صبر میکردم.
دوستان کسی پست های بنده رو نمیبینه ؟ :) یا 2 عکسی که در 2 صفحه ی اخیر قرار دادم خیلی بی اشکال و بی نقص هستند ؟
از این نظر عرض میکنم که 2 عکس قرار دادم و کوچک ترین نظری راجع به اون داده نشد.
درباره عکس آخر شما چند ایراد مهم داره.
اول ساعت نا مناسب و زاویه نامناسبتر دوربین که باعث فلرهای زیاد و نامناسب شده.نوع ادیت هم باعث شده جزئیات کاملا از بین برن.زمین بدون جزئیات شده و کنتراست بالا هم این قضیه رو تشدید کرده.
همونطورکه جناب احمدی هم اشاره کردند به جز مورد زمان ویرایش این عکس هم به درستی انجام نگرفته .
با سعی و تمرین مکرر حتما ثبتهایی بهتری خواهید داشت .
موفق باشید
ویرایش پیشنهادی .
http://up98.org/upload/server1/01/z/...hz2nzso9jx.jpg
با سلام
لطفا ایرادات رو بیان کنید
فایل پیوست 20732
عکس پتانسیل خوبی برای اچ دی آر داره! اما آسمان عکس خراب شده! با چند شات و چه فاصله هایی این عکس ثبت شده و مراحل ویرایش چطور بوده؟
با سلام خدمت آقای احمدی عزیز
عکس پتانسیل خوبی برای اچ دی آر داره! اما آسمان عکس خراب شده! با چند شات و چه فاصله هایی این عکس ثبت شده و مراحل ویرایش چطور بوده؟
با 6 شات در در فوکال 18 میلیمتر تهیه شده بعد از ترکیب درنرم افزار پانوراما به نرم افزار ACDsee انتقال داده شده در این مرحله 1 مرحله اکسپوز را به مقدار 2 کم کرده save نموده و دوباره مقدار اکسپوز را به مقدار 2 زیاد کرده دوباره save نمودم تا اینجای کار 3 شات از 1 عکس با 3 اکسپوز مختلف (2- و 0 و 2+):think:; سپس این 3 عکس در نرم ازار فتو ماتیکس
انتقال داده شده با اطلاعات دست و پا شکسته و آزمون خطا ادیت می شود هیچ گونه اطلاعاتی در باره نحوه کارکردن با این نرم افزار رو ندارم:::whistling::: بعد از پروسس و اتمام کار با این نرم
افزار عکس نهایی به فتوشاپ انتقال داده میشه و از منوی image گزینه adjus...... انتخاب میشه از زیرمجموعه آن گزینه higlight/ shadow فعال میشه و از پنجره باز شده با 2 گزینه
amount تغیرات داده میشه تا به نتیجه دلخواه برسم و در نهایت در نرم افزار acdsee مقداری نویز گیری میکنم :::angry:::واقعا خسته نباشم
خوبه که از یک شات قصد تهیه اچ دی آر داشتید.وابتکار عمل به خرج دادید.ولی اگر در محل با استفاده از سه پایه 3شات تهبه میکردید به نتیجه بهتری میرسیدید.اگر ممکنه عکس اصلی رو با سایز مثلا 1200 جایی آپلود کنید و ادرسش رو به پست خصوصی من بفرستید.البته اگر مایلید.
D300S + 10-24
5 شات گام 1 استاپ
http://noorim.persiangig.com/image/D...accccccccc.jpg
سلام خدمت آقای احمدی عزیز خیلی هم خوشحال شدم از من این درخواست رو داشتید خیلی خوشحال میشم منو راهنمایی کنید:::blushing:::
آقای احمدی متاسفانه هنگام ارسال پیغام خصوصی خطا میده و ارسال نمیشه حالا چیه من نمودم با اجازه مدیران عکس آدرس عکس رو اینجا میذارم
[url=http://up9.iranblog.com/viewer.php?file=r39m7kdizk6mf8hop36.jpg]سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ
Shenzhen , China
فایل پیوست 20733
در همین زمینه HDR یک عکس دیگر رو که در لینک زیر در موضوع عکاسی شهری قرار دادم و چون نمیخواستم که یک عکس رو در دو تاپیک فروم استفاده کنم فقط لینک اش رو این زیر قرار میدم :
http://forum.akkasee.com/f115/t7163.html#post257122
مثل اینکه پیامهای خصوصی شما مسدود شده جناب خانی...به هر حال من با اون تک عکس و اون سایز به این نتیجه رسیدم
http://www.farsiup.com/images/6dosz5hzoj9xvbgg7d2c.jpg
عکس پست 368 را باید یک نمونه خوب از اجرای تکنیک دانست. پروسس خوبی دارد، اما از نظر بنده عکس خوبی نیست. عکس خوبی نیست به دلیل اینکه ترکیب بندی خوبی ندارد، حتی حرف خاصی ندارد، صرفا یک ثبت تکنیکال از یک خیابان تمیز است. قبل از هر عکس اچ دی آر باید به این نکته توجه کنیم که قاب انتخابی ما در ابتدا از حیث عکس بودن بررسی می شود و سپس از حیث اجرای تکنیک. پس کماکان باید یک قاب با ترکیب خوب یا احساس و مفهوم مناسب داشته باشیم و با اچ دی آر به دیگر اهداف خودمان در جهت کامل کردن مقصود برسیم.
آقای احمدی از بابت ادیت دوبارتون ممنونم مراحل ادیت هم رو میفرمائید؟
پیشاپیش سپاسگذارم
جناب عبدالپناه ! ابتدا ممنونم از نقد تکنیکی شما . در مرحله دوم باید بگم که قبل از ثبت عکس HDR هدف من از این عکس ، بیان یک احساس از یک بعدازظهر شیرین و خلوت بود و در سکوت و آرامش .( اون چیزی که من آخرین بار در اوایل و اواسط دهه شصت در خیابان های تهران به یاد دارم و بعد از اون فقط و فقط در برخی روزهای نوروزی ) ، و سپس در مرحله دوم ارایه تکنیک . ولی با این حال شاید نتونستم احساس رو به خوبی منتقل کنم .
در کل کار خاصی نکردم...از روی عکس اصلی دو عدد کپی تهیه کردم.بعد هر 3 رو به فتو متیکس دادم و برای اونها فاصله 1/2 رو تعیین کردم.بعد از تنظیمات اولیه در فتو متیکس در ACR کمی کنتراست و نور رو اصلاح کردم و رنگ آبی آسمان رو هم کمی تیره تر کردم.
بعد از اون در فتوشاپ تنظیم رنگ و تمام.بیشترهدفم این بود که عکس حالت واقع گرایانه و طبیعی داشته باشه.
شرمنده منظور از برای اونها فاصله 1/2 رو تعیین کردم چیست؟
وقتی شما یک عکس رو به این طریق به فتو متیکس میدید برنامه برای اینکه شروع به کارکنه از شما فاصله اکسپوزی که برای شاتها مد نظر دارید رو درخواست میکنه من هم در این بخش 1/2 استاپ رو انتخاب کردم.
سلام
در مورد پست 336 خارج از بحث کادربندی 2 نکته به نظرم میرسه:
به نظر من آبی آسمان بیش از اندازه آبی شده و همچنین غروب خورشید جلوه لازم رو پیدا نکرده و خیلی اوراکسپوز شده.
اما رنگ دریا و ساحل خوب از آب در اومده.
در مورد پست 362:
درکل هیچ وقت نتونستم از تک شات ، HDR های خوبی بدست بیارم. به نظر من وقتی که میخواهیم عکس HDR تولید کنیم باید عکس رو حداقل در 3 شات بندازیم ، حتی بدون 3پایه هم عکسهای خوبی میشه انداخت.
سلام
فکر کنم پست 366 را می فرمایید
در مورد آبی آسمان، قضیه به کالیبراسیون مانیتورها بر می گرده. مثلا بنده آن را در مانیتورم مناسب می بینم، شما در مانیتورتان بیش از اندازه آبی می بینید و دوست سومی آنرا کم رنگ می بیند.
در مورد خورشید حق با شماست، اوراکسپوز شده دلیلش هم اینکه عکس تاریک مناسب نگرفته بودم
کوروش خان تبریک میگم ثبت زیباییست
کادربندی باز میتوانست بهتر باشد و اما تا همین حد هم خوب است
HDR به خوبی اجرا شده زیرا که مشکلات و عوارضات ناشی از اجرای ناصحیح hdr مشاهده نمیشود
نکاتی که به ذهنم میرسند:
در عکاسی معماری و ثبت های مشابه پرسپکتیو در درجه نخست اولویت قرار دارد
بنابراین میزان و مقدار ارتفاع و زاویه دوربین بسیار مهم خواهد بود حتی کادربندی با توجه ویژه به پرسپکتیو و متناسب با اصلاحات بعدی(نرم افزری) صورت میگیرد.
شاید لازم باشد ثبت عمدا در دو یا چند شات به صورت پانوراما انجام شود(جهت دستیابی به پرسپکتیو مورد نظر)
قبل از اصلاح
http://8207.4.img98.net/out.php/i180999_2.jpg
پس از اصلاح
http://8207.4.img98.net/out.php/i181000_1.jpg
اصلاحات نرم افزاری همواره با از دست رفتن مقداری از کادر(پیکسلها) همراه خواهد بود که قبل از کادربندی باید مورد توجه....
برای عکسهای اچ دی آری که قرار است سیاه و سفید شوند اندکی سچورشن بیشتر (Color Saturation) در مرحله تون مپینگ توصیه میشود
موفق بشید
جناب سعادت گرامی ، از لطف و نظر شما سپاسگذاری میکنم . و همچنین از نکات ارزشمندی که ذکر کردید . حتمن مورد توجه قرار خواهم داد . پیروز و پایدار باشید .
با سلام در صورت عدم تائید حذف گردد در غیر این صورت ایرادات عکس گفته شود با سپاس فراوان
فایل پیوست 20882
کماکان ایرادات عکس قبلی از جمله اشباع زیاد رنگ،(خصوصا زرد در آسمان) و کلا اکسپوز عکس رو دارید.سچوریشن رو کمتر کنید و عکس رو کمی روشنتر کنید و نتیجه رو مشاهده کنید.ضمنا نیازی نیست به قدر 1 استاپ فاصله به شاتها بدید.تا نیم استاپ هم کفایت میکنه...همون 1/2 فتو متیکس.
منتها خیلی بهتر از عکس قبلی شده.به صورت تکرنگ فقط سچوریشن رنگ زرد رو کم کنید ببینید چطور میشه؟
راهکارهای متعددی به هنگام موقعیتهای مشابه وجود دارد
fake_HDR یا اچ دی آر حاصل از تک شات که به دفعات در مورد آن بحث شده...
hdr با کمترین تعداد فریمها(دو شات) و ترجیحا با سرعت شاتر بالا(جهت نیل به مقصود خود میتوانید از ایزوهای بالاتر استفاده کنید و حتی دیاف باز تر)
اندک تفاوت فریمها از نظر کادربندی نیز در همان مرحله ترکیب توسط نرم افزار قابل اصلاح می باشد.
جناب شهرام خانی دوست عزیز زاویه مناسبی رو برای ثبت این عکس به صورت پانوراما انتخاب نکردید .
زاویه روبه ورمیتوانست نتیجه بهتری داشته باشد .
اگر توجه کنید این عکس رو میشه به صورت افقی با همون یک شات هم گرفت .
البته ایراد واشکال گرفتن کارراحتی !
اما اگرتوجه کنید با وجود گستردگی ابرها شما از این عنصر استفاده لازم رو نکردید .
وبیشتر از نقش ابرها دراین تصویر به صورت تخریبی استفاده کرده اید .
درمورد ارسال عکسها هم توجه داشته باشید طول و عرض عکس ارسالیتون نباید از 740 پیکسل بالاترباشه ، این مورد باعث میشه عکس ارسالیتون از کادرخارج نشه .
به همین منظور ویرایشی درمورد عکستون انجام دادم که امیدوارم مورد مقبول باشه .
درمورد ابرها هم نتونستم بهتر از این چیزی پیدا کنم باشد که فقط بتونه تا حدودی منظورمو برسونه .
موفق باشید .
http://up98.org/upload/server1/01/z/...8qrjyaph1x.jpg
به همین منظور ویرایشی درمورد عکستون انجام دادم که امیدوارم مورد مقبول باشه .
درمورد ابرها هم نتونستم بهتر از این چیزی پیدا کنم باشد که فقط بتونه تا حدودی منظورمو برسونه .
موفق باشید .
http://up98.org/upload/server1/01/z/...8qrjyaph1x.jpg[/QUOTE]
با سلام
اول سپاس فراوان از از راهنمایی شما و سایر دوستان و مورد دوم من عکس شمارا نمیبینم نمایش داده نمیشه:::blushing:::
لینک مستقیم برای نمایش عکسنقل قول:
من عکس شمارا نمیبینم نمایش داده نمیشه
http://up98.org/upload/server1/01/z/...8qrjyaph1x.jpg
سلام میلاد جان ،
شاید ، ادیتی که انجام داده اید به زیبایی عکس کمک کرده باشید (! ) ، ولی فکر نمیکنم که دیگه اسمش رو بشه ویرایش گذارد ، به نظرم
بیشتر به سمت فوتو منتاژ سوق پیدا کرده است
آیا واقعا منظره ای که توسط عکاس ثبت شده است ، اینگونه بوده است !!!
......................................
پی نوشت : عکس باید ، خود عکس باشد ، و تنها حداقل اصلاح مورد نیاز به زیبایی آن افزود ، نه اینکه نیاز به کلی تلاش در جهت بهتر نمودن آن داشته باشد ،
سعید جان مطالبی رو که گفتی قبول دارم ولی به این مطلبی که من درپست 385 به اون اشاره کردم هم توجه کنید .
(فقط بتونه تا حدودی منظورمو برسونه .)
من هم با ویرایش بیش از حد و غیر واقعی موفق نیستم .
اما منظورم این بود که نقش ابرها درثبت اقای شهرام خانی میتونست خیلی بهتر از این باشه .
نه اینکه بگم بعد از گرفتن عکس بیا و کلی ویرایش انجام بده . نه !
درعکاسی HDR میشه ابرها رو کمی برجسته تر یا کمی از حالت عادی بهتر نمایش داد .
دراینجا نوع ابرهای به کار رفته درعکس اقای خانی زیاد جالب نبود و منظور منم این بود .
با سلام
اتاقی قدیمی در خانه قدیمی فکری در بندر لنگه
اولین ره آورد تور عکاسی بندر لنگه :
http://omid-studio.persiangig.com/image/fekry-3.jpg
يه سوال از اساتيد بخش HDR داشتم
در اين نوع عكاسي سطح Saturation تا چه سطح بايد باشه؟
به عنوان مثال احساس ميشه در پست 390 (جناب اميد محبي) با يه سوپر HDR مواجه هستيم به طوري كه به شدت از حالت طبيعي خارج شده و به نظز حقير زيبايي خورش رو از دست داده.
ولي در عكس 391 (جناب آقاي ميلاني) با يه HDR ملايم مواجه هستيم و به نظرم چشم نواز تر ديده ميشه
قصدم از طرح اين سوال فقط يادگيري بوده و اميدوارم جناب محبي جسارت بنده رو ببخشند.
آيا بايد براي پارامترهاي HDR محدوديتي در نظر گرفت؟
با سلام
به پیشنهاد دوستان به تایپیک عکسهای تاییئد شده و رد شده انتقال داده شد
سلام!
|دوربین: Nikon L120| شاتر: 1.200| دیافراگم:4 | ایزو:80 |فایل پیوست 21223
تو ادیتی که کردم سعی کردم عکس حالت طبیعی رو از دست نده ببخشید کیفیت عکس به خاطر تغییر سایز پایین اومده
سلام!
|دوربین: Nikon L120| شاتر: 1.40| دیافراگم:3.5 | ایزو:100 | حاصل سه شات با EVهای (2-و0و2) |
فایل پیوست 21276
ببخشید چند سوال داشتم از استادان
یکی این که چرا توی عکس های اچ دی آری که می گیرم فقط آسمان پر نویز میشه؟
فکر میکردم از دوربینمه اما با یه بدنه دیگه هم عکس گرفتم و باز همان آش و همان کاسه آیا ایراد از نرم افزاره؟
و بهترین نرم افزار برای اچ دی آر چی هست؟
با سلام
حاصله سه شات با نوردهی متعادل ، 0.67- و 1.33-
http://www.meshkin.org/AMN/data/medi...012-Jan-19.jpg
اگزیف یکی از عکسها :
Camera Model: Canon EOS 7D
Image Date: 2012-01-19
Focal Length: 10mm
Aperture: f/7.1
Exposure Time: 0.013 s (1/80)
ISO equiv: 100
منتظر نظرات و نقدهای اساتید و دوستان عزیز هستم
جناب محمدی ، با سلام
به نظر بنده عکس زیبایی است . اما :
1) یه اشکالی که در عکس وجود داره کج بودن خط افقه . کاش اصلاحش میکردید .
2) به نظر من اگر کادر افقی داشت زیباتر میشد ( سلیقه شخصی اینجانب )
3) اگر اندازه استاندارد برای ارسال عکس رو هم رعایت میکردید که خیلی بهتر بود ، چون در این حالت باید یا آسمون رو بینیم یا دریاچه رو :;)
موفق باشید
سلام آقای هاشم زاده عزیز
در خصوص کج بودن خط افق ، در این قبیل صحنه ها سطح آب را معیار قرار می دهم ، هر چند دوباره که رجوع کردم با چرخش در حدود 1.5 درجه به سمت راست، سطح آب کاملا صاف می شود. تفاوت ارتفاع کوههای سمت راست و چپ کادر باعث تشدید این کجی می شود که در واقع این اختلاف ارتفاع وجود دارد .
از زوایای دیگر و با کادر افقی هم تست کردم ولی آن تعادل کادری که مد نظرم بود، بدون زدن به آب میسر نبود. یادم باشد من بعد چکمه همراهم باشد :-)
در مورد اندازه هم حق با شماست :
http://www.meshkin.org/Pics2011/Mazr...012-Jan-19.jpg
بابت نقدتان سپاسگزارم
جناب محمدی بابت این ثبت و ویرایش زیبا بهتون خسته نباشید میگم.
اگر محل ثبت هم میفرمودین عالی میشد.
به امید موفقیت روزافزون.
جناب محمدی
عکستان پردازش HDR خوبی دارد. چون اکثر عکسهای HDR از لحاظ کنتراست و رنگ مشکلاتی دارند، بهتر است پردازشهای نهایی را در فتوشاپ انجام دهید و کنتراستهای کلی و میانی را و نیز رنگ را آنجا تصحیح کنید.
نرمافزار Color Efex ابزارهای مناسبی برای این منظور دارد. برای اصلاح کنتراست به صورت مجزا برای نواحی هایلایت و تیره و میدتون، میتوانید از ابزار Tonal contrast استفاده کنید. مقادیر پیش فرض ابزار را صفر کنید و سپس از قسمتهای روشن شروع کنید و سپس میدتون و در نهایت تیره. کنتراست نواحی روشن را میتوانید تا حدود ۲۰-۳۰ و میدتون را تا ۱۰-۱۵ و سایه را تا ۵ افزایش دهید.
در color efex 4 میتوان چند ابزار را به صورت همزمان به عکس اعمال کرد.
سپس از pro contrast استفاده کنید تا کنتراست کلی را اصلاح کنید.
عکس کمی هم نیاز به اصلاح رنگ دارد. ابزار vibrance فتوشاپ و یا در همان Color efex ابزار Brilliance احتمالا مفید خواهد بود.
لازم به تذکر نیست که همه اصلاحات فوق در فتوشاپ هم ممکن است اما Color Efex کارها را سریع و راحت میکند و میتوان در بسیاری از اوقات از آن استفاده کرد.
با تشکر از جناب روشن گرامی که نکاتی رو فرمودن که برای بنده هم خیلی جالب بود و البته کاربردی که انشالله در کارهای بعدیم حتما اونها رو انجام بدم.
جناب محمدی گرامی تبریک میگم ثبت زیبایی هستش و همچنین ادیت خوب.
برای من که این تکنیک رو دوست دارم و خیلی درش اغراق میکنم خیلی نکات خوب و اموزنده ایی درش هست. و البته یه جورایی درس عبرت گرفتم که از این به بعد عکس رو خیلی از واقعیت دور نکنم.
موفق باشید.
سلام
تركيب سه شات گيلان لپاسر
البته در زمينه اچ دي ار مانند ساير دوستان تجربه ندارم دومين ثبت از اين نوع
http://shamspap.persiangig.com/image/IMG_2139 bf.jpg
سايز بزرگتر صفحه مورد نظر پیدا نشد - پرشین گیگ
جناب شمسی
در مورد اشباع رنگ عکسهای HDR باید دقت کنید که همه رنگها دارای اشباع زیاد نباشند. چون برای بیننده خوشایند نیست. اما اگر یکی از رنگهای اصلی دارای اشباع باشند، اشباع کلی عکس خوشایند است. در عکس شما هم رنگهای سرد اشباعند و هم طیف گرم.
برای مقایسه، عکس اخیر بردیا مثال خوبی است. اگر دقت کنید، فقط یک طیف رنگی دارای اشباع است و عکس از لحاظ رنگ دلنشین است.
سلام آقای دکتر و تشکر ویژه بابت راهنمایی های مفیدتان
حسب معرفی قبلی تان ، ازعلاقمندان ابزارهای Color Efex هستم. در خصوص این عکس ابتدا تونالیته قسمت بالا (خروجی فتومتیکس) را با استفاده با ابزار Graduated netural density تغییر دادم و سپس با Tonal contrast ویرایش کردم .اما جزئیات مورد اشاره تان را طبق عادت همیشه و بر پایه مقادیر پیش فرض و با نیم نگاهی به تغییرات حاصله انجام دادم که باید در این روال تجدید نظر کنم.
در خصوص اصلاح ته رنگ از ابراز Remove color cast استفاده می کنم که در این عکس فقط بر روی سطح کوه و آسمان و ابرها اعمال کردم تا ته رنگ زرد به چشم نیاید.
اما رنگ سایر قسمتها تقریبا در همان حالت اولیه ماند که متاسفانه اصلاح اساسی نکردم.
رهنمودهای ارزنده تان را بر دیده منت نهاده ، از وقتی که گذاشتید کمال قدردانی را دارم.
ضمن تشکر از دوستان ، محل ثبت سد خاکی روستای مزرعه جهان در جاده ای فرعی منشعب از کیلومتر 9 جاده مشکین شهر - اهر در استان اردبیل است.
با تشکر از مسعود عزیز بابت یاد آوری پروژه ای که به منظور تهیه عکس برای تمبرقطار شهری مشهد در زمستان 89 داشتم و مسعود عزیز هم همراهم آمده بود. این عکس بنده برای چاپ بر روی تمبر (تمبر پستی) , و کارهای تبلیغاتی قطار شهری استفاده شد .
فایل پیوست 21401
canon 5D mark II + 17mm TS ، متشکل از 5 شات با تفاوت نوردهی 2 استاپ
فایل پیوست 21547
منتظر نقد و نظرات دوستان هستم
با سلام hdr از تک شاتفایل پیوست 21573
منطقه : اطراف شهر میانه به سمت تبریز
nikon d3100
با سلامفایل پیوست 21614
عکس با کیفیت بالا
[ihttp://up9.iranblog.com/images/iwlrh2swc7pyszf0mx48.jpg
فایل پیوست 21831
سه شات
من رو از نقد هاتون بی نصیب نکنید
جناب یوسفی (Usef60 ) ارسال عکسهایی با ابعاد بزرگتر باعث میشه هم عکس ارسالیتون از کادرخارج بشه و هم اینکه ریسایز دوباره عکستون توسط سرور سایت (به دلیل حجم زیاد و ابعاد بزرگتر) میتونه عکستون رو خیلی پایینتر از حالت اولیه نمایش بده .
یادتون باشه طول و عرض عکسها ارسالی نباید بیشتر از 740 پیکسل باشه درحالی که عکس ارسالی شما 999 پیکسل هست .
همینطور درعکسهای قبلیتون هم این کاررو
بهترین حجم هم برای ارسال عکس کمتر از 200 k هست .
دراینصورت عکس ارسالیتون دقیقا همون چیزی میشه که ارسال کردید .
هرچقدرعکستون بزرگتر و حجمش بیشتر باشه به همون میزان افت کیفیت بیشتری خواهد داشت .
آقای خانی ...
منظره دل نشینی است، به نسبت هم فرآیند را بدون مشکل خاصی انجام دادید. شاید یه کم اشباع رنگ پایین باشد. با توجه به گوشه پایین سمت راست احتمال می دهم که عکس پانوراما باشد. اما موردی که باعث شد به شخصه از این پست تشکر نکنم. ترکیب بندی ضعیف آن است. اگر حتی یک تخته سنگ، یک بوته خار و ... برای پیش زمینه پیدا می کردید، عکستون خیلی بهتر می شد. (مطالعه در مورد ترکیب بندی و یا دیدن عکس و به خاطر سپردن ویژگی های عکس های خوب می تونه قدرت ترکیب بندی شما را افزایش دهد.)
روشنایی زمین و آسمان با هم نمی خواند، به نظر می رسد که زمین شخم خورده را پیش رو داشتید، اگر اینگونه است، یک پیش زمینه خوب را از دست داده اید! دیتیل زمین از بین رفته است. فکر می کنم ریسایز هم به از دست دان جزئیات کمک کرده باشد. به هر حال فکر میکنم شما هم یک مقدار روی ترکیب بندی بیشتر مطالعه داشته باشید به نتایج بهتری می رسید.
به شما دوستان پیشنهاد می کنم در حد تورق هم که شده است این کتاب را بخوانید. (لینک مشکلی ندارد، فقط فاصله ها را در URL حذف کنید.)
سلام.
http://up.vatandownload.com/images/d...5l7aa4b787.jpg
_ دوستان و اساتید لطف کنن ایرادات کار رو گوشزد کنن.
_ ته رنگ زرد کار بصورت عمدی اضافه شده.
در مورد پست 410# توجه شما به آسمان و ابرها ، باعث نادیده گرفته شدن نوردهی صحیح زمین شده است . کراپ زمین رو هم من نمی پسندم . به نظرم در انتخاب بین زمین و ابرها ، باید برعکس عمل می شد چرا که خطوط شخم خورده زمین قابلیت و وزن بیشتری برای عکس شما میتونست داشته باشه و با اون خطوط نسبتا گرافیکی و منظم خیلی تصمیمات بهتری می شد گرفت . تا صرفا ابرها که خب در خیلی از عکسها دیده شده و موجوده . ( یعنی خیلی چیز جدیدی نیست ) به نظرم در رویارویی با یک صحنه " انتخاب" ( اینکه چه چیزهایی داخل کادر باشه و مهمتر از اون چه چیزهایی از کادر حذف بشه ) میتونه یک انتخاب حیاتی و سرنوشت ساز برای هر هنرمندی باشه .
دوم اینکه به نظر من اگر از خود فتوشاپ و یا نرم افزارها و پلاگین های دیگر استفاده میکنید ، به حالت پیش فرض اونها خیلی تکیه نکنید . باید هر پارامتر رو خودتون کم و زیاد کنید تا به جلوه مطلوب برسید . این انتخاب شما باعث پوسترایز شدن ابرها شده و بسیاری از جزییات از بین رفته است. شما این ابرها را با ابرهای پست 406# مقایسه کنید تا بهتر متوجه منظور من بشوید .
در نهایت برای شما آرزوی موفقیت میکنم .
با سلام
عکسی از تیغه اصلی (cutter head) دستگاه عظیم حفار تونل (T B M) با قطر 9.4 متر و به وزن تقریبی 195 تن که توسط یک جرٍثقیل 360 تن بلند شده تا جابجا گردد.. این عکس رو تو شرایط خیلی پر استرس و با عجله بسیار در حالی که پرسنل داشتن زیر این تیغه معلق رو تمیز میکردند و گرد و خاک بلند شده بود با پیدا کردن زاویه در مناسب گرفتم .
http://mansourian3.persiangig.com/im...er-sharper.jpg
عکس در زمان غروب وبا تجهیزات زیر تهیه شده: canon 5D mark II + 17 mm TS 3 frame @+_ 2 stop
توضیات بیشتر در مورد این دستگاه را میتونید اینجا مشاهده کنید
http://www.farsiup.com/images/orp037bmo383ghsr6df.jpg
D5100
3shot
EV 2
nikkor 10-24 @10mm
f/11
میتونستم مناطق تاریک عکس رو کمی روشنتر کنم ولی نمیخواستم خیلی با اون چیزی که چشمم میدید فاصله داشته باشه.
Monochromatic HDR
فایل پیوست 21935
کسی می دونه من چرا دچار همچین مشکلی می شم !؟
عکس توی مانیتور قبل از آپلود کیفیتش عالیه، ولی بعد از آپلود افتضاح می شه :-(