سلام
سلام
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
گوش ماهی ها را یادت می آید؟
یادت می آید چقدر دوستشان داشتیم؟
با چه ذوقی روی شن های ساحل دوجین شان می کردیم؟
کنار گوش مان نگهش می داشتیم و با صدای دریا چشمانمان از خوشحالی می درخشید, یادت که نرفته؟
یادت می آید چقدر شاد بودیم؟
گوش ماهی هایمان را از ما گرفتند ...
الان به چه دلخوشی؟
به نظرم عکس قشنگی شده ولی چیزی که از لحظه اول آزاردهنده بود کراپ نادرست این عکس است.پست #93
درب کتابخانه مستطیل است پس کادر هم بهتر بود مستطیل میبود. یه جورایی وقتی عکس رو نگاه میکنم در پایین کادر دنبال ادامه عکس هستم!
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
ممنون
راستش پایین عکس ایرادی داشت که جبران ناپذیر بود اونم وجود قسمتی از یک بچه بود ضمن اینکه توی عکس فعلی شما کادر کامل فنس روبرو رو دارید، منم بر اساس تمام قد ِ فنس روبرو کراپ کردم
به هر حال خودم هم دوست داشتم از نظر کادر، عکس بهتری بگیرم بعد از 40 دقیقه انتظار برای افرادی که از اون در باید وارد و خارج میشدن و کادر باید خالی میشد اما گاهی یک کودک نیم متری...
Graffiti يا ديوارنوشته يكي از اشكال ابراز نظر هست كه امروزه در دنيا به عنوان يك هنر شناخته ميشه و حاوي پيامهاي متنوعي هست. امروز به يكي از اين طرحها برخورد كردم كه به نظرم كشش گرافيكي قوي داره.
آی آدمها !
او ز راه ِ مرگ، اين کهنه جهان را بازمیپايد ،
میزند فرياد و امّيد ِ کمک دارد
"آی آدمها،نیما یوشیج،27آذر 20"
عصیانی است خاموش
پرسهپرسه زدنِ این جمع نابکار
با آن تکبر کذب
بر قدمگاهی که یادآوردِ نبودِ ماست ■
.
من هنگام گرفتن این عکس هیچ مفهومی در ذهنم نبود و صرفا این عکس رو به خاطر جالب بودنش گرفتم. ولی فکر میکنم عکس خوبیست برای دوستانی که دوست دارن عکس ها رو از لحاظ مفهومی بررسی کنند.