You think of water only when the well is dry.
-ضربالمثل افریقایی
Nikon D90 | 18-105 | 50 f/1.8D | 2x SB910 + SB700 || SIGMA 10-20 f/4-5.6
ویرایش توسط Navid7h : Monday 25 July 2011 در ساعت 22:38 دلیل: به درخواست کاربر پی نوشت اضافه شد.
بله من به عنوان صاحب اثر فکر کردم این عکس میتواند عکسی مفهومی باشد و به همین دلیل عکس را در این تاپیک آپلود کردم.
گرچه امروزه هنر مفهومی را در برگیرنده مقاصد فلسفی و عرفانی و اجتماعی میدانند ولی تعریف آن بسیار ساده است: هنری که فکر ،عقیده یا نظری در تشکیل آن وجود دارد
بنابر این ایرادی نیست اگر موارد ساده هم به عنوان مفهوم از عکس حاصل گردد
اما در این عکس چه مفهومی میتواند وجود داشته باشد
چه کسی عکاس است؟ من یا فرد مقابل ؟ چه کسی زاویه صحیح را انتخاب کرده و انتخاب زاویه به چه بستگی دارد؟
هردو عکاسند اما با دو دیدگاه و نگرش متفاوت و نگرش زاویه را انتخاب میکند
نکته دیگر اینکه ما به عنوان عکاس از هرچیز عکس میگیریم اما برخورد ما با همین حادثه در مورد خودمان چیست؟ اگر ما خود سوژه ای متفاوت که حاصل دیدگاهی متفاوت است باشیم چه؟
این تعریف شامل همه عکس ها و تمامی آثار هنری میشود. اثری را سراغ دارید که بدون فکر، ایده یا نظری خلق شده تعریف شما (باعرض پوزش) اشتباه است و مصداقش هم عکسی است که ارسال کرده اید.هنری که فکر ،عقیده یا نظری در تشکیل آن وجود دارد
صراحتم را می بخشید ولی فکر میکنم حداقل چند عکس اخیر این تاپیک نشان دهنده این است که خیلی ها مثل شما فکر میکنند.
جناب سلیمانی تعریف من در این تاپیک ارایه شده و نیازی به گسترش آن ندیدم ولی گویا باید آن را اندکی بسط دهم
منظور من از فکر و نظر و ایده انتقال آن است از طریق هنر و در اینجا عکاسی و عکس یعنی از ابزار هنری استفاده شود برای انتقال نظر خاصی همانطور که در عکسم سعی نمودم ایده ای را مبتنی بر نگرش و نظرم منتقل کنم همانگونه که توضیح دادم و بر آن تاکید دارم
بنابراین تعریف بنده ممکن است از نظر شما نادرست باشد گرچه منطقی این بود که شما تعریف خود را نیز بیان می کردید
مورد دیگر اینکه خیلی ها مثل من فکر میکنند چه ایرادی دارد ؟ خیلی ها هم ممکن است مثل شما فکر کنند
این عکس مورد تایید مدیر این تاپیک قرار گرفته است بنابراین ایشان من و تعدادی اینگونه فکر میکنند در عین حال ممکن است من تعدادی از عکسهای همین تاپیک را مفهومی ندانم بنابراین من ، مدیر و همان تعداد باهمدیگر هم اختلاف نظر داشته باشیم
تمامی موارد فوق به علاوه نقطه نظر شما از انتزاعی بودن تعریفهای هنر مفهومی منشا میگیرد یعنی تعاریفی که میتوانند متفاوت باشند و گاه سلیقه ای که البته مفهوم و درک مفهوم هم خود مفهومی انتزاعیست و مولتی فاکتوریال
فراموش نکنیم همین تنوع تفکرات است که خالق تنوع در چنین آثاریست
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
ویرایش توسط nmroshan : Friday 5 August 2011 در ساعت 09:48 دلیل: درخواست کاربر
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2