Nima Moghimi
تماشای غروب
می خواهم زنده بمانم
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
....
(عکس با کیفیت بهتر)
جناب غفاریان سلام مجدد
اول پینوشت : دیگه روم نمیشه درباره عکسهاتون سوال بپرسم.
کامپویزشن بالای سکو فوق العادست اما ممکنه توضیحی بفرمایید یک چهارم پایینی کادر ( زیر سکو ) به چه دلیل کراپ نشده ؟ ( و مثلا در صورت نیاز به توازن کادر، آسمان ادامه یابد) از آنجا که عکس مفهومیست این قسمت نقشی ایفا میکند ؟
ضمنا جاگیری شما عالی بوده.
FD master
سلام
اول از همه شرمنده که دیر پاسخ دادم. چون به علت درگیری کاری وقت نکرده بودم به سایت سر بزنم.
بعد هم آقا این حرفا چیه!
در مورد این عکس اگه بدونید که چقدر ما رو دم در تخت جمشید معطل کردن و با چه دردسری تونستیم در لحظات آخر غروب آفتاب با دوربین داخل محوطه بریم دیگه تمام ایرادت کادربندی رو بهم حق میدین. تو اون لحظات فقط داشتم می دویدم که بتونم حداقل برای یک بار که تونستم برم اونجا چند تا دونه عکس بگیرم. و خیلی جاها هم به علت طناب کشی های انجام شده امکان ورود و جایگیری مناسب نبود. در مورد قسمت پایین این عکس هم در زمان ادیت کراپ رو هم امتحان کردم ولی چون خیلی کادر بسته می شد و از نظر خودم از حال و هوای عکس کم میکرد از کراپ کردن منصرف شدم. ولی باز هم با نظر شما موافق هستم که المان های جالبی در پایین عکس قرار نداره. مخصوصا اون گیاهان که میتونست به جاشون یک سری سنگ یا قسمتی از بنا از خود مجموعه قرار داشته باشه.
مکان: کرمان-ساختمانهای مخروبه دانشگاه علوم پزشکی-سه راه مدیریت
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali