درود
نوروزتون خوش
فوکال 147 (لنز 55-200) ، F 18، فاصله تا سوژه حدود 2.5 متر و فاصله سوژه تا پسزمینه حدود 4-5 متر (خیلی مطمئن نیستم، شاید 5-6 متر)
درود
نوروزتون خوش
فوکال 147 (لنز 55-200) ، F 18، فاصله تا سوژه حدود 2.5 متر و فاصله سوژه تا پسزمینه حدود 4-5 متر (خیلی مطمئن نیستم، شاید 5-6 متر)
ویرایش توسط farhad44 : Friday 2 April 2010 در ساعت 21:35 دلیل: درخواست نگارنده
.
دوست عزیز
جناب 35mm
سلام
در مورد عکس اول : هر محو شدنی بوکه به حساب نمی آید.
در مورد عکس دوم : اگر خودتان میدانید که فوکوس درستی انجام نشده است چرا عکس را در فروم ارائه میدهید ؟
سلام بر شما دوست خوب:
دو پست شما ممکن است توسط دست اندر کاران فروم حذف یا به تاپیک مربوطه انتقال پیدا کند ولی آیا نکته اصلی مورد اشاره نوید مفید فایده بوده است؟
در این فروم دوستان خوبی هستند اما سخت گیر که ممکن است بی تعارف به شما تذکر دهند این موضوع را به دل نگیرید بنظر نمی آید قصد خاصی در کار باشد هدف تبادل نظر، اشتراک تجربه و .... است بقیه موارد چیزی جز سوبرداشت یا حاشیه نخواهد بود....
با این دید و در همین راستا. من یک پیشنهاد میدهم اگر مایل بودید از پست اول همین تاپیک را یک مرور بفرمایید البته مرور این تاپیک به معنای این نیست شما در خصوص بوکه چیزی نمیدانید یا احیانا مواردی دیگر
بلکه نظر دیگر دوستان فروم را میتوانید ببینید متاسفانه بعضی از پست ها عکسهایشان به دلیل خرابی لینک مبدا از بین رفته اند ولی به هر شکل خواندن یک بار این تاپیک از ابتدا خالی از لطف نیست. در آنصورت شاید بهتر بتوانیم در خصوص بوکه با هم صحبت داشته باشید. نظرتان چیست؟
دوست عزیز سلام
من قصد بی ادبی یا بد اخلاقی و ... نداشتم !
ولی به نظرم در عکس های ارسالی باید دقت بیشتری داشته باشیم !
اگر سو تفاهمی پیش آمد
شرمنده.
موفق باشید.
جناب قشقایی
قصد خاصی اصلا وجود نداشته !
فکر کنم توضیحات خوبی در پست شماره یک این تاپیک توسط شما داده شده است و در پست های بعدی بحث های مفیدی انجام شده است، همانطور که شما فرمودید خواندنش خالی از لطف نیست.
در هر صورت هیچ قصدی وجود نداشته.
پایدار باشید.
با سلام خدمت جناب قشقایی عزیز.
بنده ابدا" دلگیر نشدم چون هدف و منظور شما و سایر دوستان محترم را به خوبی متوجه شدم. اگر قرار باشد با هر تذکر یا اخطاری دلگیر یا ناراحت شده و کینه ای به دل بگیریم مطمئنا" هیچ پیشرفتی نخواهیم داشت.
اگر این رک گویی ها نباشه من و خیلی از آماتور های دیگه خیلی راحت مقررات فروم را به هم زده و جلوی ارتقای خود و دیگران رو میگیریم.
بنده متوجه اشتباه خودم شدم و کلی هم پشیمان.
ولی انصافا" به من تازه کار حق بدین که اشتباه کردم ، چون مبحث بوکه خیلی ظریف و حساسی هست .
ممنون از راهنمایی و صبوری شما دوست خوب و همچنین جناب نوید خان.
سلام
F5.6 1/4 iso 1600 @55mm
F5.6 1/20 iso 1600 @55mm
F5.6 1/4 iso 1600 @55mm
اگر مشکی هست راهنمایی کنید خوشحال می شوم.
حامد چرخ انداز