24.105
24.105
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
بك گراند سبزه زاري است كه نوك هر برگ آن يك قطره آب است :
آف تاپیک : داشتم مطالب مربوط به این تاپیک رو مطالعه می کردم و یک مشکلی به نظرم رسید . به نظرم این مفهوم بوکه رو باید دقیق تر تعریف کرد و حداقل در اساتید باید یک برداشت یکسان از مفهوم بوکه وجود داشته باشه و وقتی داریم در مورد بوکه صحبت می کنیم یا هر اصطلاح دیگه ای بدون اینکه یک تعریف مشخص و یکسانی داشته باشیم هیچ بحثی به نتیجه نمی رسه.
اصولا جدای از این مبحث که در عکاسی هست در هر زمینه ای که صحبت می کنیم کلمات و اصطلاحاتی که به کار میره ابتدا باید تعریف مشخص داشته باشه و روی اون اتفاق نظر باشه. بنابر این لازمه اول خود مفهوم بوکه کاملا مورد بحث باشه قبل از اینکه کاربر بخواد کیفیت بوکه رو که هنوز براش شفاف نیست در عکس هاش اینجا نشون بده. مثلا ما چیزی به نام عکس بوکه نداریم بلکه بوکه یک کیفیت در عکس هست.
برای تعریف یک اصطلاح معمولا به یک مرجع احتیاج داریم. من هیچ مرجع دست اولی ندیدم که در این مورد مطلبی داشته باشد. ولی به نظرم ویکی پدیا با توجه به رفرنس ها تعریف قابل قبولی ارائه کرده و خیلی جاهای دیگر هم حداقل در اینترنت همین تعریف را دارند.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bokeh
آقای روشن هم در همین تاپیک همین تعریف را ارائه کرده اند.
امیدوارم دوستان به این مساله توجه کنند و مطلب ویکی پدیا را هم دقیق بخوانند و همین طور رفرنس ها را هم یک نگاهی بیاندازند.
یک مثال : بعضی از دوستان می گویند این عکس ربطی به بوکه ندارد که به نظرم اشتباه است بلکه همینطور که آقای روشن هم می گویند درست این است که بگوییم این عکس ارزش بررسی بوکه را ندارند.
به نظر خود من تعریف دقیق و به کار بردن درست کلمات خیلی مهم است. شاید به نظر سختگیرانه برسد ولی به نظرم ارزش کار تاپیک را بالا می برد.
باغ فردوس
Canon 7D+70-200f/4 IS USM همراه با EXIF
=-=-
آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساندآن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند
سلام:
5DII+851.2II
2
===
1.8
===
1.6
===
1.4
===
1.2
سلام
بچه ها نظرتون راجع به بوکه این عکس چیه؟
اصلا بوکه است
f:2.8 24-70 فوکال 70
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
بازم سلام
من یه سوتی دادم:biggrin:
عکسی که تو پست قبل ارسال کردم با 24-70 نیست . با 70-200 f4 is وحید روزبهانی عزیزه .
من هی با خودم میگم خدا چرا این عکس این جوریه بوکش ، نگو با لنز وحید گرفتم.
خوب اینم یه عکس دیگه ( البته این دفعه دیگه مطمئنم که با 24-70 گرفتم )
لطفا نظر بدید
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
جناب نور محمدی سلام
امیدوارم از عرض بنده ناراحت نشوید.
اما فکر میکنم کمی دقت در ارسال بهتر است. تصور بنده این است که ارائه بوکه توسط ثبت شما انجام نشده است.( به عبارت دیگر هر محو شدنی بوکه نیست)
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
اگر لازم بود به تاپیک مناسب منتقل بشه :)
سردرگم بودم کجا این عکس رو قرار بدم اخر به این تایپیک رسیدم
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!