میشه لطف کنید و نظرتان در مورد کیفیت و کمیت این عکس بگید ممنون
میشه لطف کنید و نظرتان در مورد کیفیت و کمیت این عکس بگید ممنون
ویرایش توسط mamani : Friday 24 July 2009 در ساعت 19:21
سلام.
با تشکر.
آرش سلطانی
آرش خیلی به دیوار پشت نزدیک اش کردی , مثل این متهم ها که ازشون عکس میگیرن شده , به خصوص که سایه اش هم روی بک گراند دیده میشه
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
سلام.
میثم جان. ممنونم از نظرت. چند ماهی میشه که دیگه این یزدان خان اجازه عکاسی به من نمیده. ناقلا تا دوربین رو میبینه به سرعت باد صحنه رو ترک میکنه. حالا اگر خدای نکرده پای فلاش هم به وسط بیاد که دیگه واویلا. به همین دلیل مجبور شدم به قول تو عین متهم ها ازش عکاسی کنم. دیوار و سایه روش هم به نظرم بد نیومد به همین خاطر در پروسس حذفش نکردم که گویا تو دوستش نداری.آرش خیلی به دیوار پشت نزدیک اش کردی , مثل این متهم ها که ازشون عکس میگیرن شده , به خصوص که سایه اش هم روی بک گراند دیده میشه
این عکس مال موقعیه که این داستان رو نداشتیم.
آرش سلطانی
سلام.
یه شات از خودم و پسرم.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
این که برخی بچهها جلوی دوربین وای نمیستن و از عکس گرفتن فراری هستند برای من هم پیش اومده. یکی راهی که من به تجربه برای این مشکل پیدا کردم اینه که هر وقت که با بچههای فامیل مواجه میشد ازشون عکس بگیرید (اگه بچه فراری از عکس هم حضور داشته باشه بهتره) و سعی کنید موقعی که عکسها رو تو کامپیوتر میبینید اون هم حضور داشته باشه یا اینکه به صورت غیر مستقیم بهش یک جوری عکسها رو نشون بدین. بعد از چند وقت کم کم میبینه که از همه عکس میگیرید و حس حسادت باعث میشه که حتی خودش داوطلب بشه که ازش عکس بگیرید.
امیر جان ریش داشتی که..عکس را با چه دوربینی گرفتی؟!
وحید بیگدلی