البته من فکر می کنم ویرایش جناب مرادی بیشتر به عکسهای ویرایش ضربدری شبیه شده تا تنظیم وایت بالانس.
وای که چقر ادیت jpeg سخت شده، هر کار کردم به تنظیم دلخواهم نرسیدم! واقعا RAW یک دنیای دیگه است.
:biggrin:
البته من فکر می کنم ویرایش جناب مرادی بیشتر به عکسهای ویرایش ضربدری شبیه شده تا تنظیم وایت بالانس.
وای که چقر ادیت jpeg سخت شده، هر کار کردم به تنظیم دلخواهم نرسیدم! واقعا RAW یک دنیای دیگه است.
:biggrin:
سلام.
آها.اینه آقای شاطریان...بسیار زیبا..همه چیز عالی و بی نقص و دوست داستنی.این کارای قوی رو نشون میدید که انتظارمون رو بالا میبرید همش منتظر کارای آس از شماییم دیگه
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
آروین عزیر به نظر من عکس بسیار خوبی گرفتید
استفاده بجا از نور ، دیافراگم مناسب و کادر بندی هم خوبه حالت این کوچولو هم عالیه
واقعا لذت بردم تنها چیزی که اذیت میکنه امضاتونه که اونم مال اینجاست و باعث شد اسمتون رو بفهمم.
چه لزومی داره وقتی سوژه نورش مناسب هست حتما روشن تر از زمینه هم باشه؟ برای پرتره های فضای باز تا جایی که بنده میدونم یک روش اینه که بک گراند نورش بیشتر از سوژه باشه و سایه های سوژه با رفلکتور یا فلاش پر بشهآقا کلا زاویه سوژه به نور جالب نیست.کمی صورت و بدن را روشن تر و زمین را تیره تر کنید
سلام.کمی کنتراست رو زیاد کردم
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سلام
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
سونی آلفا 100
مینولتا 70-210 f4
[CENTER][/CENTER]