محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
:biggrin:لطفا ایرادات این دو عکس رو بهم بگید
ویرایش توسط Farshad Afshari : Saturday 29 August 2009 در ساعت 06:00
سلام
سلام خدمت دوستان عزیز
جناب دردانی عکس آخرتون عکس خوبیست فقط از نظر من کادربندی خوبی نداره و میتونستید کادر بهتری رو انتخاب کنید. جهت سوژه خوبه ولی موقعیتش تو کادر خوب نیست. در ضمن پارچه روی زمین هم در برخی نقات اور اکسپوژر شده که زیاد جالب نیست و تو چشم میزنه.
جناب بن عباس عزیز . این عکستون خوبه ولی باز هم کمی طیف خاکستری روی عکستون دیده میشه.
فرشاد عزیز عکس دومتون خوب شده ولی عکس اولتون جالب نیست. فکر می کنم سر بیش از حد چرخیده و حالت خوبی رو ایجاد نکرده. اون محو کردن دو طرف بدن به خاطر چی بوده؟!
جناب شاطریان عزیز. عکس شما هم که مثل همیشه عالیست. دسستون درد نکنه.
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
سلام جناب بن عباس
اگه شرایطی رو که آقای مداح ذکر کردند رعایت کنید اصولا این مشکل باید به حداقل برسه.
ولی از اونجایی که این عکس همون بچه قبلیست حتما با همون شرایط فبلی عکس گرفته شده. ولی شما به راحتی میتونید با یک تنظیم ساده level این مشکل رو برطرف کنید. این مورد رو هم در نقل قولی که از آقای شاطریان آورده بودم تذکر داده بودند. کافیست که Ctrl+Shift+L رو فشار بدین تا عکس Auto level بشه. من این کار رو با این عکس آخرتون انجام دادم و طیف خاکستری کاملا برداشته شد ولی عکس کمی مشکل رنگ پیدا کرد و رنگش بهم خورد.
به جای عملیات اتوماتیک فوتوشاپ میتونید خودتون این کار رو انجام بدین. ctrl+l رو فشار بدین تا پنجره level باز بشه و در اون تنظیمات مورد نظرتون رو انجام بدین. الان این عکس آخر رو که در هیستوریگرام پنجره level نگاه کنید میبینید که در سمت راست و چپ هیستوریگرام اطلاعات تصویری وجود نداره. اون ولوم های سمت راست و چپ رو کمی به داخل تا وقتی که وارد محدوده دارای اطلاعات بشه بکشید. میبینید که طیف خاکستری موجود روی عکس کاملا حذف میشه.
موفق باشید.