سلام.
با تشکر.
سلام.
با تشکر.
آرش سلطانی
سلام ارش جان
ما که شیرینی نخواستیم.:biggrin:
چرا اگزیف نذاشتی.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام.
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
سلام
جناب سلطانی عکس جالبی شده از دیدنش لذت بردم .اگر روی رنگ مو ها بصورت موضعی کار می کردید بهتر هم می شد.
جناب خدامی تقریبا دارید می شید مثل صا ایران .هر روز بهتر از دیروز.عکس خوبی شده ولی باید روی کادر و فضای منفی بیشترکار کنید
پایدرا باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام.یه دختر کوچولو
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
سلام
این دختر کوچک من است .خانم عشق لباس عروس و عروس شدن داره(چشمم روشن)غیر از عشق عروس شدن عشق بال پروانه ای هم دارد(بال پروانه ای اسبا ب بازی که با عصای جادویی است) .همیشه می گه پس کی برای من بال پروانه ای می خری تا من پرواز کنم
امروز دیدم داره بهم می گه نگاه کن لباس عروسم رو .باید تورش روهم برام بخری
در ضمن این خانم یک ریز برام بلبل زبونی هم میکنه تو بخوان سر می بره
ولی بسیار شیرین زبان است.و بسیار حرف های بزرگ بزرگ می زنه.خدا به همه دوستان یک دختر شیر زبان بده .
در ضمن اگزیف را ننوشتم چون اگزیف داره
پایدار باشید
یا حق
ویرایش توسط A_Maddah : Monday 7 September 2009 در ساعت 00:32 دلیل: تغییر لینک عکس
اسدالله مداح
سلام
اسد جان بي اغراق يكي از آرزوهايم اين است كه روزي پرتره هايي مثل كارهاي شما بگيرم
ضمنا در مورد لزوم دختر داشتن براي هر پدري هم كاملا موافقم
فرهاد حسيني
سلام فرهاد خان
شرمنده می فرمایید.این عکس ......... ما لایق این تعریف ها نیست .شمالطف دارید و مارو تشویق می کنید.
فرهاد خان ما همه می دونیم که دود از کنده بلند می شه خلاصه این ارزوی شما ازون حرفا بودها:biggrin:
اما یک واقعیت.
جدا در تهران زندگی کردن بسیار مشکل است و اینکه بتوانی زمانی در روز , پیدا کنی که برای دلت عکاسی کنی بسیار مشکلتر.این مشکل در نزد متاهلین چند برابر بیشتر می شود.متاسفانه اینقدر درد سرهای زندگی زیاد شده است که ما.................
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima