سلام خدمت آقای قاسمی و همکارانشون.
امشب پس از بستن لنز 35 سامیانگ روی دوربین Canon 7D احساس می کنم اگه یه کم لنز رو به طرفین بچرخونم (در حد مثلاً 0.2 میلی متر) لنز هم تکون می خوره. البته در حالت معمول اصلاً چیزی مشخص نیست، اگه یه کم با زور لنز رو بچرخونم این چرخش جزئی معلوم میشه. لنز 85 خود کانن رو هم روی دوربین بستم به نظرم اومد این حالت با یه کم اختلاف کمتر وجود داره که احتمالاً پیش از این هم وجود داشته و من توجهی بهش نمی کردم. توی فروم های سایت های مختلف هم به این مطلب برخوردم که اونا هم گفتن که چیز مهمی نیست و اگه چرخش چند درجه باشه جای نگرانیه؛ فقط من یه کم وسواس شدم. خواستم اگه ممکنه آقای قاسمی و یا دوستانشون یه راهنمایی بکنن و من رو از این دغدغه رهایی ببخشن. ممنونم
سلام دوباره...
امروز تماس گرفتم با شعبه آلومنیوم و بهم گفتند SWMموتور Nikon 300mm f:4 رو ندارند و آب پاکیرو رو دستم ریختند که قابل تعمیر نیست...
برام سئواله که چطور ممکنه تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها نماینده رسمی خدمات نیکون در ایران این قطعه رو نداشته باشه و امکان تهیه اون رو هم نداشته باشه!!! و گفتند باید صبر کنی یه لنز300م.م بیمه ای که مثلا عدسی اش شکسته موتورش رو بردارند و برای لنز بنده نصب کنند که فکر کنم احتمال این مسئله نزدیک به صفر باشه...
سلام
یکی از دوستانم لنزش با دوربین زمین خورده و دو تکه شده به نظر شما قابلیت تعمیر دارد؟ برای تعمیر برده گفتن که ارزش تعمیر نداره
آریو رادمنش
Flickr
با سلام و خسته نباشید
ممنون از پاسخی که دادید محبت کردید. انشاالله در اولین فرصت دوربین را برای تعمیر خواهم آورد.
خیلی خیلی ممنون ...
یه مشکله دیگم اینه که با اف نامبر زیاد مثل f22 یا بالا تر تعداد زیادی غبار توی عکس دیده میشه که تو اف نامبر های پائین اصلا دیده نمی شن ... با بررسی که تو چند تا سایت کردم مثل اینکه روی سنسور گرد نشسته که خوده دوربین نمی تونه پاکش کنه .... نظر شما چیه ؟ باید چی کارش کرد ؟
درود
من یه کانن G12 دارم؛ چند شب قبل باهاش عکس می گرفتم که چندتایی رو سفید انداخت، یعنی دیاف زیاد باز می موند. یه بار خاموش و روشن که کردم دیگه دیاف باز نشد!!!
یعنی کلا صفحه مانیتورش سیاه شدو چیزی نشون نمیداد!تو حالت Manual هم که گذاشتم هیچ تغییر خاصی نمی کرد!!
مشکلش چی میتونه باشه؟؟!!!
این G12 رفیق کوه و سفرهای منه
جناب قاسمی سلام
در رابطه با دوربین دوستم که باهاتون چند روز پیش تماس گرفتم، خواستم بپرسم ببینم چی شد؟؟ چون جویای وضع دوربینشان بودند
نیازی هست باهاتون تماس بگیرم؟؟
ممنون، منتظرم
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
تشکر فراوان از جناب قاسمی عزیز که با پیگیری هاشون در مورد لوازم تعمیری نهایت حوصله و وقت رو برای مشتری میزارن بخصوص بچه های سایت عکاسی .من که خیلی خوشحال شدم از آشناییتون . وبا تشکر فراوان .
FHب[QUOTE=navidfe;286917] با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
هزینه راه اندازی کامل لنز دستگاه و همچنین عملیات نصب برنامه فوکوس دستگاه شما دوست عزیز و کاربر محترم سایت عکاسی 520000ریال میباشد و موعد تحویل 72ساعت میباشد
خواهشمند است در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم ایت عکاسی هستید.
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/ شرکت ایده ال دوربین