کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دیروز از رشت اومدم تهران بعد از کلی مشکلات ساختمان الومینیوم رو پیدا کردم ... بعد از کلی صف واستادن بخاطر اینکه یه ساختمان 12 طبقه فقط یک آسانسورش کار می کنه و با شرایط خیلی بد خودم رو تعمیر گاه مرکزی دوربین رسوندم ....
اولین چیزی که توجه ام رو به خودش جلب کرد مجهز نبودن تعمیرگاه به کلین روم "clean room" بود ...
دوربین رو دادم گفتن چند لحظه منتظر بمونم .... بعد از 5 دقیقه صدام کرد ... دوربین رو بهم داد گفت درست شده ... وقتی تست کردم دیدم بد تر شده ... بهش گفتم با f number بالا تعداد زیادی قبار توی عکس معلوم میشه دوربین رو گرفت یکم بررسی کرد دوباره تمیزش کرد ... متاسفانه بعد از تست مجدد و مقایسه عکس های جدید با قدیم دیدم فقط جای قبار ها عوض شده ... در مورد قبار پشت صفحه فوکوس هم بهش گفتم و ایشون گفتن توی عکس نمی افته ... بعد از اینکه کلی گفتم عیب نداره می خوام درست شه ..گفت 82000 تومان خرج داره و بی خیال شدم ... و در آخر .... دوربین ام هیچ تغییری نکرد ....
دوست عزیزم
با عرض سلام و پوزش فراوان
سرویس وشستشوی صفحه حسگر طبق استانداردهای معرفی شده از سوی کمپانی معطم برای دستگاه شما انجام شده معادلات کثیف شدن صفحه حسگر مربوط به بار منفی میباشد که در کلیه دوربینهای دیجیتال وجود دارد و مطمئن باشید کثیف شدن صفحه حسگر امری طبیعی میباشد و امکان کثیف شدن مجددصفحه حسگر کاملا طبیعی است محلولی که جهت شستشوی صفحه حسگر بکار میرود فقط در مدت معینی بار منفی را از روی صفحه حسگر شما پاک میکند و فاصله کثیف شدن صفحه حسگر را به تاخیر میاندازد .
مبلغ پیشنهادی کارشناس جهت تعویض صفحه اسکرین برای کاربران عمومی محسوب شده است لذا در اطلاعات به کاربران محترم سایت تذکر داده شده است که هنگام مراجعه اعلام شود که از اعضای محترم سایت میباشند که فقط مبلغ قطعات مصرفی دربافت میشود .
خواهشمند است پوزش مدیریت و بخش فنی تعمیرگاه مرکزی ذوربین را پذیرفته و در صورت امکان در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به رفع اشکال سریعا اقدام شود.
باتشکر
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
باسلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده مربوط به ترشح گریس های دیافراگم میباشد که بر اثر حرارت به قسمت دیافراگم نفوذ و باعث کند شدن عملیات تنظیم دیافراگم میشود که با شستشوی پرده های دیافراگم و لنز این اشکال برطرف میشود.
هزینه راه اندازی لنز برای شماعضو محترم سایت عکاسی 280000ریال و موعد تحویل 72ساعت میباشد.
در ضمن حتما در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت میباشید.
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/شرکت ایده ال دوربین
با سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
در دوربین FUJI HS10اشکال بوجود امده مربوط به عدم استاندارد بودن دیتاهای فوکوس و قسمت مکانیک میباشد که منجر به خطای تنطیم فوکوس دقیق در قسمت واید است که این اشکال باید توسط نرم افزار خصوصی فوجی اعلام وضعیت دقیق میشود
چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال میباشد رفع اشکال بصورت کاملا رایگان به شما تحویل میشود در غیر اینصورت برای شما عضو محترم سایت 480000ریال و موعد تحویل 72ساعت میباشد
لازم به دکر است تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین در تهران تنها نماینده رسمی بخش خدمات پس از فروش در ایران میباشد .
خواهشمند است در صورت امکان نسبت به ارسال دوربین خود اقدام نمایید تا در اولین فرصت رفع اشکال گردد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
ویرایش توسط tamir : Monday 16 July 2012 در ساعت 23:16
با سلام و تشکر از حسن انتخاب شما
اشکال اعلام شده از طرف شما به علت
1-اشکال در قسمت LCD
2-قطع بودن ارتباطات مدار کنترل به قسمت CAMERA
این اشکال در دوربینهای کونیکا مینولتا Z10-Z20--Z30
امری شایع میباشد
خواهشمند است دراولین فرصت نسبت به ارسال دستگاه خودیه یکی از مراکز خدماتی ما اقدام نمایید
1-تعمیرگاه مرکزی دوربین تهران خیابان جمهوری ساختمان الومینیوم طبقه 11واحد 1117 تلفن 66749494
2-شرکت ایده ال دوربین تهران بالاتر از میدان هفت تیر ایتدای بهار شیراز پلاک 189 واحد 6تلفن 88840065
باتشکربخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/شرکت ایده ال دوربین
رسا جان سلام و پوزش فراوان
در برنامه ADJ SOFTنیکون این امکان برای بخش فنی وجوددارد که کلیه دیتاهایGOODدوربین مجدد به روی دوربین شما نصب گردد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوریین مراجعه تا نسبت رفع اشکال اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام
دکمه سوئیج فیلمبرداری در 7D خیلی سفت است و به سختی می شود آن را به حالت فیلمبرداری برد. یک بار مراجعه کردم شما تشریف نداشتید و یکی از همکاران با اسپری تمیز کردند که متاسفانه تغییری نکرد. چه زمانی مراجعه کنم که خود شما هم حضور داشته باشید؟
جناب قاسمی اینجا میخواستم ازتون تشکر کنم که به لطف سفارش شما و تلاش جناب امارتی موتور لنز قسمتیش تعویض و قسمتی هم تعمییر شد... زمان برد ولی خب با تخفیفی که امروز بهم دادین بسیار چسبید و با مبلغ مناسبی موتور لنزم مثل روز اول شد
((وبازهم ممنون از توجه تون به جامعه عکاسی))
ارادتمند
سلام
خسته نباشین : )
من یه کنون SX230 دارم
همراه با بیمه و گارانتی
به تازگی متوجه شدم که روی عکس هاش،بالاخص عکس هایی که زمینه سفید دارن تقریبا گوشه سمت راست عکس یه لک تیره رنگ هستش
مشکل از چیه ؟
و کی بیارمش پیش شما واسه تعمیر ؟ البته یکم کارم عجله ای هستش چون نیاز دارم به دوربین
با تشکر