من بعد از سالها عکاسی نگاتیو٬ هجرت بزرگ کردم به دنیای دیجیتال و کنون 5d مارک ۲. حالا یه سوالی راجع به دوربینم برام پیش اومده که امیدوارم شما کمک کنید. شرح ماجرا:
من آدم بسیار وسواسی هستم. کاملاً وسواسی. چند هفته بعد از اینکه دوربینم رو خریدم مطلع شدم که یک فروشنده (که نمیدونم کیه) به یکی از دوستای من یه لنز ۱۸ - ۲۰۰ کنون ضربه خورده رو به عنوان لنز نو فروخته. از طرف دیگه موقعی که داشتم بند دوربینم رو می بستم برای اطمینان از محکم بودنش٬ بند رو از دو طرف با انرژی زیاد کشیدم که به علت انرژی بکار رفته زیاد٬ یه صدای تِق٬ مثل صدای جا افتادن یه خار از دوربینم در اومد. حالا این دومطلب یعنی صدای تق و لنز معیوب انداخته شده به دوستم رو کنار وسواس من بزارید. نتیجه اش این میشه که الان این احساس رو دارم که دوربینم کیفیت و شارپی مورد انتظار از یه فول فریم رو نداره. در حال حاظر هر عکسی که میگیرم این احساس رو دارم که که یا اون تق کذایی یه کاری دست دوربینم داده یا اینکه فروشنده یه دوربین نافرم به من داده. ممکنه از نظر شما یه همچین تصوراتی کاملاً بیمارگونه باشه ولی به هر حال در مورد من صادقه.
خواستم از شما بپرسم آیا راهی برای آزمایش صحت دوربین و تایید کیفیت عکس هست یا نه. یا مثلاً عکسی رو شرایط خاص بگیرم و اینجا آپلود کنم تا شما که پیشکسوت هستید ببینید و نظر بدید.