با تشکر ازشما
لطفا به سایت تعمیرگاه مرکزی/ایده ال دوربین مراجعه کنید
www.tamir.ir
با تشکر ازشما
لطفا به سایت تعمیرگاه مرکزی/ایده ال دوربین مراجعه کنید
www.tamir.ir
سلام و تشکر
من چطور میتونم با شما تماس تلفنی داشته باشم؟
الان هم میتونم تماس بگیرم؟
با تعویض رم مشکل ذخیره سازی دوربین H9 حل شد.ولی هنوز ارور E:62:12 رو صفحه چشمک میزنه.
با سلام و عرض تشکر فراوان از آقای قاسمی عزیز بابت زحمت هایی که برای دوستان میکشند.
جناب قاسمی من یک سئوال در مورد خطای اتوفکوس برام پیش اومده که در پستی که در زیر لینک دادم نوشتم و ظاهرا پاسخگوییش فقط در تخصص شماست:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...495#post150495
خوشحال میشم که سری به اون پست بزنید و نظرتون رو اعلام کنید.
با تشکر فراوان
سلام
این سوال رو در بخش دوربین 350d canon پرسیدم ولی فکر کنم کسی ندید:
وضعیت شاتر رو با چه نرم افزاری میشه مشخص کرد؟ منظورم تعداد عکسهایی هست که تا حالا گرفته شده.
من فریم ور دوربین رو به آخرین ورژن خود سایت کانن که مال 2007 بود ارتقا دادم و وضعیت شمارش عکس در continue قرار داره ولی چون فریم ور آپدیت شده از اول شروع کرده به شمردن و من نمی دونم از کجا تعداد کارکرد شاتر رو ببینم تمام عکسهایی هم که تا حالا گرفتم رو هارد rename شده و یا از فولدر خارج شده و از روی قبلی هم نمیشه فهمید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
آقای قاسمی با سلام
فکر میکنم یادتون باشه من رو با کاوه عزیز خدمت رسیدم و کانون ۵دی ازتون خریدم .
متاسفانه برای دوربین من مشکل عجیبی پیش اومده .
امروز مشغول عکاسی بودم و همه چیز در حالت نرمال بود .برای چند لحظه از دوربین دیگه استفاده کردم و وقتی ۲ بار دوربین رو برداشتم با کامل تعجب دیدم اتو فوکوس انجام نمیده ! وقتی سعی کردم پیگیری کنم که چرا این اتفاق افتاده دیدم نمیتونم عکس هارو ببینم و منو دوربین کار نمیکنه ! در حقیقت هیچ کدوم از دکمهای دوربین بجز کنرل شاطر و دیاف گار کار نمیکنه ،!فکر کردم شاید السیدی سوخته باشه ولی اینطور نیست چون السیدی فقط در حالت ca روشن میشه و عکس هم نشون نمیدهدسترسیولی به هیچ کدوم از دکمهای پشت دوربین میسر نیست.
دوربین نه زمین خورده یا کابلی بهش وصل شده بدون هیچ دلیلی یهو اینجوری شده .به نظر شما مشکل از کجاست؟راه حل چی هست؟آیا اامکان داره یک ارور نرم افزاری باشه ?ذهنم رو آشفته کرده چون کلی کار دارم که باید ب این دوربین انجام بدم .ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن اگه خاطرتون باشه من ایران نیستم که بتونم دوربین رو بیارم خدمت شما .
ویرایش توسط Aryan : Monday 22 February 2010 در ساعت 05:09
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سلام دوستان من عو تازه وارد هستم و یه سوال از آقای قاسمی داشتم
به تازگی دوربین fujifilm fin pix s1600 خریداری کردم برای کار های ساده و اماتور همه چیزی خوبه ولی تنها چیزی که خیلی منو اذیت میکنه این هست که هنگام فیلم برداری با این دوربین وقتی زوم ا÷تیکال انجام میدم صدای موتوری که لنز رو حرکن میده توی فیلم میافته و یه صدای غیژ و ویژ وحشتناکی به فیلم اضافه میکنه که واقعا غیر قابل تحمل هست میخواستم بدونم که این مورد یه مورد عادی هست یا دوربین بنده مشکل داره این اتفاق توی زوم دیجیتال نمیافته آیا احتیاج به تعمیرات خاصی داره ؟ بنده این دوریبین رو چند روزه که خریدم و کم کم دارن ناامبد میشم