جناب آقای قاسمی
با سلام لنز من Sigma 120-400mm f/4-5.6 OS HSMمشکل بک فوکوس دارد. آیا شما میتوانید تعمیرش کنید؟ منتظر جوابم
Printable View
جناب آقای قاسمی
با سلام لنز من Sigma 120-400mm f/4-5.6 OS HSMمشکل بک فوکوس دارد. آیا شما میتوانید تعمیرش کنید؟ منتظر جوابم
جناب آقای قاسمی سلام
ببخشید من یک دوربین فیلمی سونی مدل DCR-HC26E دارم تاچ اسکرین آن نمایش میده وفیلم برداری هم میکنه ولی تاچ انجام نمیده
آیا در تعمیرگاه مرکزی این نوع دوربین ها را تعمیر می کنند یا خیر ؟
من 60D دارم که قسمت دستگیره چرمی آن شل شده یعنی چسب زیر چرم آن دوربین را یکساله دارم استفاده انچنانی هم نداشتم .
حالا باید چکار کنم . خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان
دوست عزیزم با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
ایا مطمین هستید که در لنز شما بک فوکس است -؟
ایا از دوربین خود مطمین هستید
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال دوربین کلیه عملیات تنظیم بک فوکس وقسمت فرانت فوکس توسط نرم افزار انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
احسان جان با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
تنها تعمیرگاه رسمی فوجی فیلم در ایران تعمیرگاه مرکزی دوربین در تهران است وهیچ نماینده دیگری اجازه فعالیت تعمیراتی ندارد
خواهشمندم در اولین فرصت دوربین خود را به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ارسال تا نسبت به راه اندازی کامل اقدام شود
دوست عزیز هزینه تعمیر پس از بازدید به شما اعلام خواهد شد
دوست عزیزم ملک
قطعه فوکس اسکرین فوق العاده حساس واسیب پذیر است خواهشمندم از دست زدن وتمیز کردن ان جدا خوداری کنید
چنانچه تصمیمی جهت تعویض گرفته اید خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض و یا اقدامات دیگر اقدام شود
در رابطه با سوال شما مطمین نیستم خواهش میکنم مدل که مد نظر شما جهت جابجایی است را اعلام کنید تا بتوانم دقیقتر اعلام وضیعت کنم
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
بله در مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و ایده ال دوربین تعمیرات کلیه دوربینهای فیلمبرداری نیز انجام میشود
هزینه تعویض تاچ برای شما عضو محترم سایت عکاسی 320000ریال میباشد
موعد تحویل 48 ساعت میباشد
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
متاسفانه اشکال اعلام شده جزو موارد رایج در دوربینهای سری 60دی -550دی -7دی -600دی می باشد
چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال است کلیه چرمها دوربین جزو خدمات رایگان تعویض میشود
خواهشمندم شماره سریال دوربین خود را پیام خصوصی نمایید
منتظر پاسخ شما هستم
سلام و خسته نباشید؛ آقای قاسمی
من دوشنبه گذشته، یه دوربین کانن 550D (kissX4) دادم خدمت همکاران برای تعمیر، گفتن پنجشنبه تماس بگیرم، تماس گرفتم فرمودند 110تومان هزینه داره! باز فرمودند یکشنبه تماس بگیرم تا دوربین کاملا تست شده باشد، امروز تماس گرفتم که گفتند 88هزار تومان هزینه اش هست. مجداد گفتند که سه شنبه تماس بگیرم با تعمیرگاه!
من دوربین رو برای آخر هفته نیاز دارم، اگه ممکنه با همکاران صحبت کنید که دوربین رو به دستم برسونن تا آخر هفته و اینکه نهایتا تخفیفی هم شامل حال بنده میشه یا نه؟
سپاس از شما
پ.ن: من ساکن یزد هستم و اگر برای پرداخت هزینه و دریافت دوربین باید به تعمیرگاه مراجعه کنم لطفا بگید تا برای تهیه بلیط اقدام کنم.
جناب قاسمی سلام
بنده امروز صبح دوربین را تحویل گرفتم، و همین الان رسیدم خونه تا تستش کنم
اما متاسفانه کلید چرخان که با آن سرعت شاتر و دیافراگم تنظیم میشود به هیچ وجه کار نمیکند
منظورم این کلیده که در عکس قرمزش کردم
فایل پیوست 19959
ممنون میشم سریعتر راهنماییم کنید(آخه دوربین رو باید هرچه زودتر بدمش به کسی که قولشو بهش دادم)
پیشاپیش تشکر......
جناب قاسمی عزیز
لنز ماکروی 105 نانو بنده تو مد لرزشگیر که قرار میگیره وقتی عکس میگیرم خود لنز یه صدای کلیک میده که این طبیعیه فکر کنم و یه چیزدیگه مثل یک موتور دوار به مدت سه ثانیه توش یه صدای خفیفی میده ...
طبیعیست یا ایراد داره؟
متشکرم
آقاي مهندس قاسمي
باسلام
بنده اخيرا با اين مشكل مواجه شدم كه تريگرهاي مختلف فلاش كه روي دوربين ديگر(7دي) بدرستي كار ميكنند روي هات شوي جي 12 كار نميكنند نكته قابل توجه اينست كه فلاش 580 بدون مشكل روي اين دوربين كار ميكند. ضمنا حدود يك ماه از گارانتي اين دوربين باقي مانده است. لطفا جهت رفع مشكل راهنمايي فرماييد.
بااحترام
محسن دياني
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
صدای اعلام شده مربوط به عملیات is میباشد وحالتی است که مگنت شروع به لرزش وتوقف ناگهانی جهت عدم استفاده باطری وقطع کامل سیستم لرزش گیر این صدای بوجود میاید
این حالت کاملا طبیعی است نگران نباشید
جناب قاسمي عزيز
سلام
خوشبختانه اشكال رفع شد.
اشكال از تنظيم FEC بود كه روي مقدار منفي تنظيم شده بود و باعث غير فعال شدن تريگر مي شد. با تنظيم آن روي صفر مشكل برطرف شد.
(اين مورد از كشفيات تازه بنده در مورد جي 12 بود واقعا به عنوان دوربين دوم اعجوبه ايست)
باتشكر
محسن دياني
سلام جناب قاسمی
بنده با یه جایی همکاری می کنم که چند تا دوربین و لنز دارند
لنز 70 - 200 اف 2.8 دارند که بر اثر ضربه گویا مقداری لزرش گیر جابه جا شده و بعضی وقت ها موقع عکاسی حالت تیک زدن ایجاد میشه مثه این میمونه یه لحظه عدسی ها درست قرار نمی گیرند و تصویر توی ویزور بالا می پره اما مشکلی برای عکاسی باهاش ندارم
می خواستم ببینم چه مشکلی داره؟ برطرف شدنی هست؟ حدود قیمت تعمیر چقدر میشه تا بهشون اعلام بکنم و ممنون میشم راه حلی برای منی که شیراز هستم بفرمایید تا بهشون اعلام بکنم
یه دونه 400 دی کانن هم دارند که دقیقا نمی دونم مشکلش چی هست اما آینه ضربه خورده و مطمئن نیستم که سنسور هم ضربه خورده باشه یا نه ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام جناب قاسمی
بنده منتظر وضعیت دوربین و منتظر خبر ارسال دوربین از طرف شما هستم ....
ممنون و تشکر....
سلام اقای قاسمی
من یه دوربین کامپکت کانن مدل canon powershot SX1IS دارم
مدتیه کلید سمت راست وضعیت چرخان دوربین که تعیین کننده ISO هست در هیچ وضعیتی کار نمیکنه
توضیح اینکه دوربین هیچگونه ضربه ای هم نداشت
در خصوص تعمیر و هزینش اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
فایل پیوست 20225
اشکالی که فرمودید در لنز میتوان مربوط به خرابی قسمت IS باشد.
این اتفاق میتواند بخاطر ضربه وهمچنین خارج شدن 2G GEROP از ریل خود باشد که مستلزم بازدید کامل است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دومرکز خدماتی ما به ادرس
1-تهران -خ جمهوری ساختمان الومینیوم -طبقه 11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان ایده ال طبقه 3واحد 6 تلفن 88319245
تا در بخش فنی اطلاعات دقیقتری به شما اعلام شود
در رابطه با سوال دوم باید به اطلاعتان برسانم در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وایده ال دوربین کلیه دوربینهای کانن توسط نرم افزار خصوصی کمپانی معظم کانن چک .وکلیه
وضیعت دوربین به اطلاع شما میرسد(وضیعت شاتر -اعلام اخطارها-وضیعت نرم افزار -وضیعت برنامه AF)
حامد جان سلام
پوزش من را بابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
اشکال اعلام شده مربوط به خرابی صفحه KEYBORD میباشد
این اشکال مربوط به قطع مدار کربن در صفحه اعلام شده است
ایا دگمه DELETE نیز مشکل دارد یا خیر ؟
چنانچه دوربین شما دارای گارانتی وبیمه ایده ال باشد قطعه مزبور به صورت کاملا رایگان تعویض میگردد
منتظر پاسخ شما هستم
سلام جناب قاسمی عزیز
بنده وقتی گریپ MB-D11 رو روی D7000 نصب میکنم دوربینم تو مد منوال دیافراگمش میپره رو 22 و ثابت میشه وقتی گریپ رو جدا میکنم همه چیز صحیح کار میکنه ؟
لنزهای مختلف هم امتحان کردم همین اتفاق میافته؟
مثل همیشه از اینکه لطف میکنید و وقت میزارید و راهنمایی میکنید
سپاگزارم
سلام آقای قاسمی
سپاس از زمانی که اختصاص دادید
فراموش کردم خدمتتون بگم که دکمه DELETE هم کار نمی کنه
در خصوص گارانتی هم دوربینم گارانتی ایده آل بود ولی تا 11/4/1390 برای همین درمورد هزینه تعمیر پرسیدم
ممنون میشم اکه امکان داره حدود هزینه تعمیر رو هم بفرمایید
با سپاس ، روزگار به کام و تندرستیتون پایدار
سلام دوستان ..ختسه نباشید
من یک دوربین powershot sx 20 دارم که اخیرا یک نقطه سفید رنگ در عکسها و فیلم نمایان میشه! نمیدونم پیکسل سوخته هست یا چیز دیگه!:-(
از گارانتی(ایده آل ویژه) هم فکر کنم یک سال بیشتر مونده!
چون شهرستان هستم دودل هستم که چیکار کنم؟! از طریق فروشگاهی که خریدم اقدام کنم یا ببرم تهران بدم برای گارانتی؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید
حامد جان سلام
همون طوری که حدس میزدم صفحه کی بورد دوربین از بین رفته ومستلزم تعویض است
چون شما از اعضای محترم سایت عکاسی هستید وهمچنین دوربین دارای گارانتی ایده ال است هزینه 38000ریال جهت تعویض کامل قطعه مزبور میباشد
در اولین فرصت به مرکز خدماتی شرکت ایده ال دوربین به همراه کارت گارانتی مراجعه وحتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
مدت تحویل 48 ساعت میباشد
ادرس تهران -میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال دوربین -ط3واحد 6 تلفن 88319245
با عرض سلام وتشکر از شما بابت خرید دوربینتان با گارانتی ایده ال
اشکال اعلام شده مربوط به پیکسل های مرده است که در دوربین شما بوجود امده
متاسفانه امکان رفع این اشکال در شهرستان وجود ندارد
شرکت معظم کانن نرم افزار های خصوصی را فقط در اختیار تنها مراکز سرویس مورد اعتماد ومعتبر خود قرار میدهد.
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دومراکز خدماتی
1-تهران خ جمهوری ساختمان الومینیوم طبقه 11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال دوربین -طبقه 3واحد 6 تلفن 88319245
مراجعه وحتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید .همراه داشتن کارت گارانتی الزامی است.
اشکال فوق توسط نرم افزار رفع میشود وبه صورت رایگان میباشد
موعد تحویل آنی
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
جناب قاسمی، درود
اگر خاطر گرامی تان باشد، در روز جمعه ای که در محل دفتر سایت حضور داشتید ، قیمت Focus Screen برای 5DII را جویا شدم.
مزید امتنان خواهد بود که در این خصوص اعلام قیمت بفرمائید.
سپاس.
جناب قاسمی عزیز
بنده لنز ای به نام عزیزی برای تعویض رینگ فوکوس به تعمییرگاه دادم
ظاهرا رینگ فوکوس موجود نیست ، در صورتیکه شما به بنده فرمودین تو اولین فرصت به ایده آل مراجعه کنم
ممنون میشم بزرگواری کنید و پیگیری کنید که واقعا موجود نیست!
سپاسگزارم.
با سلام خدمت آقای قاسمی
من مدت زیادی است که قصد خرید دوربین دارم اما متاسقانه بعلت تغییر قیمت ناگهانی این امر به تعویق می افتد لذا تصمیم گرفتم از حضورتان بپرسم آیا امکان دارد من دوربین 60D را با تخفیف از دفتر مرکزی شما خریداری کنم؟
پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگذاری میکنم
با سلام.
بنده یک عدد دوربین فوجی فیلم HS20 با گارانتی و بیمه شرکت ایده آل خریداری کردم که متاسفانه خیلی زود بر اثر بی احتیاطی یکی از دوستان از دستش افتاد زمین و وقتی روشنش کردم با گزینه Focus Error مواجه شدم که تصویر سیاه بود. به لنز دقت کردم دیدم عدسی آخری که از همه کوچیک تره شکسته. رینگ زومش هم صدای اصطکاک خاصی میده!
حالا قصد دارم تو این هفته به نمایندگی مراجعه کنم برای تعمیر این زبون بسته.
خواستم ببینم تعمیر شدنی هست یا نه؟
در صورت تعمیر آیا دوربین مثل اولش کار میکنه همچنان؟
پیشاپیش ممنون
جناب آقای قاسمی با تشکر از فرصتی که برای سوالات دوستان اختصاص میدید، من 5-6 سال پیش یه دوربین nikon coolpix 5700 خریدم که از خریدم خیلی راضی بودم تا اینکه بعد دوسال مجبور به تعویض سنسور ccd شدم که 4 سال پیش با هزینه 150 تومن درست شد، جالب اینکه ظاهرا یه اشکال عمومی تو این مدل بود و میز تعمیرکار هم 7-8 تا از این دوربین بود. 1.5 سال بعد دوباره همین مشکل پیش اومد و با پرداخت 125 تومن دیگه دوباره سنسور تعویض شد و همون موقع تعمیر کار گفت خیلی امیدوار نباش که برات کار کنه کلا این مدل ایراد داره و کاش 8700 میگرفتی . راستش یه جورایی آفتابه خرج لحیم شده. من به تازگی این تاپیک رو دیدم و خواستم نظر شما رو هم بدونم. ممنون
دوست عزیزم افشین
نگران نباشید چون دوربین شما دارای بیمه گارانتی ایده ال است کلیه قسمتهای دوربین شما تعویض وبدون دریافت مبلغ به شما تحویل میشود وچنانچه دوربین شما تعمیر نشود خسارت 85% به شما تعلق میگیرد
خواهشمدم در اولین فرصت به یکی از مراکز تعمیراتی ما
1-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11 شماره 1117تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال طبقه سوم واحد 6 تلفن 88319245
مراجعه تا نسبت به راه اندازی اقدام شود
ممنون از توجه و پاسختان
امروز به دفتر شماره 1 واقع در جمهوری مراجعه کردم اما گفتند باید ببرم دفتر میدان 7 تیر
من تعجب کردم آخه چه فرقی میکنه مگه شعبه ساختمون آلمینیوم نمیتونه تعمیر کنه؟
حالا فردا صبح میبرم 7 تیر.
راستی سقف دفعاتی برای استفاده از بیمه در طول 1 سال وجود دارد؟
دوربین الان مشکلی نداره ولی نمیدونم بقول دوست تعمیرکار قراره کی از کار بیفته. بیشتر مد نظرم بود که بدونم گفته ایشون در مورد این دوربین صحت داره یا نه؟ دوم این که با تعویض مجدد چه نتیجه ای حاصل خواهد شد؟ ایا سنسور که تا حالا دو بار تعویض شده از نوع کم کیفیت بوده و نوع مرغوب تری وجود داشته یا داره که این مشکل پیش نیاد؟
ممنون
با سلام و تقدیر از تعمیر گاه مرکزی به خاطر به روز بودن و رسیدگی هاش
لنز سیگما 170-500 من دچار مشکل اتو فوکوس شده ، با جابجایی رینگ فوکوس البته در همون حالت اتومات مشکل تا چند تا شات حل می شه و متاسفانه دوباره قفل می شه،مشکل از کجاست ؟ و چقدر هزینه داره رفع مشکل؟بیمه و گارانتی هم نداره
یک سوال هم داشتم که اگه بخوام همه تجهیزاتم رو بیمه کنم باید چه کار کنم؟
با سلام خدمت آقای قاسمی
من یک دوربین canon50d دارم که مدتی است فلاش روی دوربین باز نمیشه . یعنی وقتی دکمه مربوط به باز شدن فلاش را می فشاریم ، فلاش باز نشده و پیغام eos error در LCD نمایش میابد .
آیا مشکل خاصی است ؟ یا با یک سرویس عادی رفع خواهد شد ؟
با تشکر از شما
سلام و وقت به خير جناب قاسمي
يكي از دوستان يه G12 داره كه مدتيه زير عدسي جلوي لنز (داخل لنز) يه پرز كوچيك نشسته و با تكون دادن و ... هم جابجا نميشه! و در بعضي عكس ها خودش رو نشون ميده.
راهي براي رفعش هست؟ يا بايد به تعميرگاه ارسال بشه؟
سلام
آقا ما می خوایم بریم تعمیر گاه مرکزی فوکوس اسکرین 5دی مارک نازنینم را عوض کنم
از کجا میفهمن ما عضو سایت عکاسی هستیم با
کمال
پوزش
و
احترام
دوست عزیزم احسان
با سلام وتشکر از شما
ایا مطمین هستید لنز شما ضربه نخورده است ؟
چنانچه مطمین هستید لنز ضربه نخورده است احتمالا ارتباطات قسمت کانکت یونیت لنز با دوربین شما شما ارتباط خوبی ندارد وباعث میشود عملیات فوکس انجام نشود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا بوسیله دستگاههای تنطیم ونرم افزار اعلام وضیعت داده شود
دوست عزیزم امیر
با تشکر از شما مطمینا ERRO-05 باید روی صفحه ال سی دی دوربین شما نمایان بشود
نگران نباشید در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا به صورت حضوری رفع اشکال شود
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید.
بنده امروز لنز رو تحویل گرفتم و متاسفانه هنوز مشگل لنز پابرجاست و انصافا عدسی هاش رو زحمت کشیده بودن و خیلی تمییز کردند ، به جاش روی بدنه لنز نزدیک به جای فیلتر هم لب پر شده و تو چندجاهم زخمی شده،
دنده های رینگ منوال همچنان خلاص هست و خالی میکنه . . .
رینگ M/A هم که موجود نبوده با چسب تعمییر شده!
و تو فاکتور بدون شرح سرویس مبلغ 95 هزار تومان ذکر شده که به لطف شما برای عضویت تو سایت عکاسی 15هزار تومان تخفیف دادن.
با تشکر از بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام
امروز حدود 1 هفته است که دوربین فوجی HS20 من در تعمیرگاه در دست تعمیر است. زنگ زدم و گفتند که لنز را سفارش دادیم که بیارن و بهتون خبر میدیم!
احتمال میدم که از خارج کشور باید وارد شود . میخواستم ببینم حدودا چند روز طول میکشد که سفارشات به دست شرکت برسند؟
سلام
من دوربین nikon D7000 دارم متاسفانه مشکل فوکوس داره.به فروشگاهی که خریدم مراجعه کردم و اونجا دو تا لنز 18-105 و 70-200 روی دوربینم امتحان کردن بازم مشکل فوکوس داره.یعنی درست فوکوس نمیکنه.توی یه انجمن خوندم که بک فوکوس داره دوربینم رو طبق دستوری که اونجا نوشته بود از -20 تا +20 هم قسمت مربوط به بدنه(اسمش یادم رفته) هم saved valueدستکاری کردم ولی متاسفانه باز هم وقتی روی 0 هست از بقیه بهتره.خواهشا به دادم برسید که باید چکارش کنم.اینم نمونه عکسش
http://studio-sib.com/akkasee/DSC_4863.JPG
اینجا فوکوس روی چشم سوژه هست
با سلام وعرض خسته نباشید.چند مدت پیش یه خط خیلی نازک روی lcd دوربینم(1000d) افتاد و اونو برای گارانتی به شرکت ایده ال فرستادم و پس از رفع مشکل,متوجه شدم که دوربینم میزان باطری رو نشون نمیده و پس از اتمام باطری خاموش میشه ومشکل از کجاس و هزینه تقریبی چقدره؟ با تشکر فراوان از توجه شما
دوست عزیزم
دوست عزیز نگران نباشید این اشکال با سرویس عدسی انجام میشود خواهشمندم با در دست داشتن کارت گارانتی ایده ال در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما
خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -ط11شماره 1117 تلفن 66749494
میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز - ساختمان ایده ال ط 3 واحد 6 تلفن 88319245
مراجعه تا بصورت انی انجام شود.
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا به صورت رایگان انجام شود
دوست عزیزم حاجی
با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
فعل وشعار بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال دوربین اعتماد متقابل است
ایا دوربین شما دارای گارانتی ایده ال است
مبلغ فوکس اسکرین برای اعضای محترم سایت عکاسی 380000ریال میباشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دورین /شرکت ایده ال دوربین
سلام آقای قاسمی
من یک دوربین sx130 که در هنگام فیلمبرداری .. بعد از چند دقیقه تصویر سیاه می شود ..
در ضمن دارای گارانتی ایده آل می باشد و به تاریخ 13/10/89 هست ...
در ضمن در شهرستان هستم ..
باید چی کار کنم ؟؟
سلام
ببخشید آقای قاسمی الان دوربین HS20 من دو هفته ست در دست تعمیره! شماره قبض هم 20447 هست .
آخر هفته من بهش نیاز دارم میخواستم ببینم چند روز دیگه ممکنه به من تحویل داده بشه که اگه قرار نیست این هفته درست شه یه دوربین دیگه بگیرم
سلام
براي اينكه دوربين يه سرويس كامل بشه بايد دوربين در تعميركاه بمونه؟
منظورم تميز كردن سنسور و از اين جور كاراس؟
از زحمات آقای قاسمی جهت پیگیری و بذل محبت به اعضای سایت در مجموعه تعمیرگاه مرکزی دوربین ممنونم، حسن برخورد و شخصیت شما را ستایش میکنم.