-
پاسخ : پاسخ: سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم ارش
منتظر شما جهت تست دقیق وADJ دوربین ولنز هستم
با تشکر
با سلام خدمت جناب قاسمی عزیز
خواستم بابت زحمتی که بهتون دادم و لطفتون تشکرکنم
ممنونم ازتون
* طبق بررسی و چکاپ آقای قاسمی خلاصی لنز 0-200 اف 2.8 بر روی بادی کانون 50 دی عادی معمولی و نرمال بود. بازهم تشکر ویژه میکنم ازشون
-
پاسخ : پاسخ: سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
اطلاعی از هزینه برطرف کردن مشکل بک فوکوس در D90 دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hajiabadi
اطلاعی از هزینه برطرف کردن مشکل بک فوکوس در D90 دارید؟
دوست عزیزم
با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
لطفا شماره سریال بدنه را اعلام فرمایید در ضمن
ایا دوربین شما گارانتی دارد یا خیر
لطفا نوع گارانتی ودر صورت داشتن بیمه را اعلام فرمایید
با تشکر
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
با سلام یک سوال راجب دوربین انالوگم دارم،منشور دوربینم خراش کوچیکی برداشته که این در چشمی دوربین کاملا مشهوده ،ابتدا فک کردم گرد و غباره اما دیدم که این طور نیست حالا سوالم اینه که این نقطه روی عکس معلوم میشود یا که خیر و اینکه تعمیر میشود؟ با تشکر
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
بنده یه کار خفن کردم :cool:
روی سنسور دوربینم یه غبار بود و من یه فوت کوچولو کرم و سنسور لک شد.
البته در عکس ها هیچ اثری ازش نیست...
ولی میخواستم ببینم برای تمیز کردنش کجا باید مراجعه کنم :::blushing:::
آیا تعمیرگاه مرکزی در اصفهان نمایندگی تعمیرات داره ؟؟؟
-
پاسخ : پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربی
سلام بر شما
سوالي واسم پيش اومده در تحقيقي كه انجام دادم ديدم بعضي از بچه ها از دميج خوردن عكس در 40 دي شكايت دارن.كه ظاهرا گفته شده به خاطر سنسورشونه.
ميخواستم ببينم اين مشكل براي همه 40 دي ها رخ ميده يعني يه اشكالي است كه در همه توليدات اين نوع است؟
يا براي تعداد معدودي اين رخ ميدهد؟
در ضمن ميشه بگيد راه حلش چيست؟
با تشكر...
-
سلام
دوربين من كنون350 دي هست گارانتي نداره حين عكاسي هنگ كرد باطريشو در آوردم ديگه روشن نميشه رمشو عوض كردم باطري خود دوربينم در آوردم افاقه نكرد من شهرستانم ميشه يه راهنمايي كنيد يا اينكه از طريق پست براتون بفرستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
odesa
با سلام یک سوال راجب دوربین انالوگم دارم،منشور دوربینم خراش کوچیکی برداشته که این در چشمی دوربین کاملا مشهوده ،ابتدا فک کردم گرد و غباره اما دیدم که این طور نیست حالا سوالم اینه که این نقطه روی عکس معلوم میشود یا که خیر و اینکه تعمیر میشود؟ با تشکر
دوست عزیزم حسین
با عرض سلام وپوزش بسیار در تاخیر ارسال پاسخ
اتفاقی که برای دوربین شما افتاده است مربوط به خراب شدن فوکس اسکرین می باشد متاسفانه این قطعه قابل تعمیر نمیباشد ومستلزم تعویض است
ولی در رابطه با سوال دوم مطمین باشید هیچ تاثیری روی عکس شما ندارد وفقط دید چشم شمارا دچار مشکل می کند
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aramis_312
بنده یه کار خفن کردم :cool:
روی سنسور دوربینم یه غبار بود و من یه فوت کوچولو کرم و سنسور لک شد.
البته در عکس ها هیچ اثری ازش نیست...
ولی میخواستم ببینم برای تمیز کردنش کجا باید مراجعه کنم :::blushing:::
آیا تعمیرگاه مرکزی در اصفهان نمایندگی تعمیرات داره ؟؟؟
دوست عزیزم سلام
با تشکر از تماس شما
احتمالا در موقع تمیز کردن چند قطره از بزاق شما به روی سنسور نشسته است نگران نباشید
متاسفانه تعمیرگاه مرکزی دوربین در اصفهان هیچ شعبه ای ندارد باید ازشما خواهش کنم جهت سرویس وهمچنین اخرین وضیعت دوربین خود به تعمیرگاه امده تا بلافاصله نسبت به اشکال پیش امده اقدام شود واخرین وضیعت دوربین شما ازجمله تعداد شاتر -به روزرسانی -رفع پیکسل سوخته ..... به صورت کاملا رایگان اقدام شود
با تشکر
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
-
پاسخ : پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
سلام بر شما
سوالي واسم پيش اومده در تحقيقي كه انجام دادم ديدم بعضي از بچه ها از دميج خوردن عكس در 40 دي شكايت دارن.كه ظاهرا گفته شده به خاطر سنسورشونه.
ميخواستم ببينم اين مشكل براي همه 40 دي ها رخ ميده يعني يه اشكالي است كه در همه توليدات اين نوع است؟
يا براي تعداد معدودي اين رخ ميدهد؟
در ضمن ميشه بگيد راه حلش چيست؟
با تشكر...
دوست عزیزم
با تشکر ازشما سوالی که فرمودید مربوط به عملیات ناموفق ضبط عکس به روی کارت مموری می باشد وهیچ ارتباطی به سنسور ندارد
با توجه به نوع کارتهای قلابی که در کشور وجود دارد به نظرمی رسد نوع کارت مموری شما خراب است ونمی تواند مربوط به دوربین باشد در صورتی که می خواهید مطمین باشید که دوربین شما سالم ویا مشکل دارد به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا کاملا توسط نرم افزار چک وبه صورت رایگان به شما اطلاعات داده شود
-
درود
میشه در مورد آپدیت fuji hs10 منو راهنمایی بفرمایید!
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abanegan
درود
میشه در مورد آپدیت fuji hs10 منو راهنمایی بفرمایید!
با تشکر
لطفا شماره سریال دوربین خود را برای من ارسال کنید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
با تشکر
no : 0s609375
-
سلام
به تازگی یک لنز 55-250 کانن خریدم . اما وقتی لرزشگیر لنز روشن است کلید شاتر را که فشار میدم صدای تق کوچکی از داخل لنز به گوش میرسه . که ذهنم رو مشغول کرده . میخواستم بپرسم این صدا طبیعیست یا لرزشگیر لنز مشکلی دارد؟؟ ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
با تشکر
دوست عزیزم با سلام وپوزش
بله فریمور جدید برای دوربین HS10 وجود دارد در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا به صورت رایگان نصب برنامه شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
-
سلام.وقتتون بخیر
من امروز هنگام عکسبرداری با error 20 مواجه شدم دوربینم هم 5d mark II هست.دوربین رو خاموش روشن کردم.باطریشم برای 20 دقیقه خارج کردم اما متاسفانه مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PS_Trend
سلام.وقتتون بخیر
من امروز هنگام عکسبرداری با error 20 مواجه شدم دوربینم هم 5d mark II هست.دوربین رو خاموش روشن کردم.باطریشم برای 20 دقیقه خارج کردم اما متاسفانه مشکل حل نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزم
پوزش مرابابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیزید
اخطار 20 در دوربینهای کانن 5D MARKII مواردی بسیار دارد که باید بوسیله نرم افزار خصوصی کانن دیده شود خوشحال میشوم دستگاه شما را رویت وبوسیله نرم افزار به شما اعلام وضیعت کنم
ولی چیزی که مشخص است ودر دوربنهای کانن 5D MARKIIدیده شده است اخطار ERRO 20 با دیتیل 233و یا 122در نرم افزار است که خرابی قسمت SQ BAUS UNIT
وعدم هماهنگی بین عملیات بازوبسته شدن پرده شاتر وپایین امدن میرو (اینه )دوربین شما است .می توان نتیجه گرفت که قسمت میروباکس دوربین شما دچار مشکل شده است .این اشکال جزو مواردی شایع در سری5DMARKII است
لطفا اعلام فرمایید ایا دوربین شما گارانتی وبیمه ایده ال را دارد یا خیر
این اشکال جزو موارد گارانتی می باشد حتی اگر بیمه نداشته باشید به شرطی که تعداد شاتر بالاتر از تعداد معرفی شده از طرف شرکت نباشد ودر ضمن لازم به ذکر است قطعه تعویضی جزو موارد اصلاح شده از طرف کانن می باشد (ضعف در میروباکس و SQ BAUS UNIT) وامکان بوجود امدن این اشکال در اینده غیر ممکن است
با تشکر منتظر اعلام وضیعت گارانتی وبیمه هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
ولی چیزی که مشخص است ودر دوربنهای کانن 5D MARKIIدیده شده است اخطار ERRO 20 با دیتیل 233و یا 122در نرم افزار است که خرابی قسمت SQ BAUS UNIT
وعدم هماهنگی بین عملیات بازوبسته شدن پرده شاتر وپایین امدن میرو (اینه )دوربین شما است .می توان نتیجه گرفت که قسمت میروباکس دوربین شما دچار مشکل شده است .این اشکال جزو مواردی شایع در سری5DMARKII است
این اشکال جزو موارد گارانتی می باشد حتی اگر بیمه نداشته باشید به شرطی که تعداد شاتر بالاتر از تعداد معرفی شده از طرف شرکت نباشد ودر ضمن لازم به ذکر است قطعه تعویضی جزو موارد اصلاح شده از طرف کانن می باشد (ضعف در میروباکس و SQ BAUS UNIT) وامکان بوجود امدن این اشکال در اینده غیر ممکن است
سلام
مثل اینکه در 5 دی مارک 2 قسمت آینه کلا دارای ضعف است.در چند مورد هم من دیده ام که آینه از جایش درآمده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
پوزش مرابابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیزید
اخطار 20 در دوربینهای کانن 5D MARKII مواردی بسیار دارد که باید بوسیله نرم افزار خصوصی کانن دیده شود خوشحال میشوم دستگاه شما را رویت وبوسیله نرم افزار به شما اعلام وضیعت کنم
لطفا اعلام فرمایید ایا دوربین شما گارانتی وبیمه ایده ال را دارد یا خیر
ممنونم بخاطر راهنماییتون.نه متاسفانه از زمان گارانتی دوربینم خیلی وقت هست که گذشته.انشالله بزودی حضوری مزاحمتون میشم.
-
سلام من یک لنز سیگما 120-400 خریدم که متاسفانه موقع فوکوس کردن نقطه اصلی فوکوس جلوتر(بعد از شئی فوکوس شده) از اونی قرار میگیره که با دوربین فوکوس میکنم. آیا این مشکل قابل حل است؟
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
malekjmd
سلام من یک لنز سیگما 120-400 خریدم که متاسفانه موقع فوکوس کردن نقطه اصلی فوکوس جلوتر(بعد از شئی فوکوس شده) از اونی قرار میگیره که با دوربین فوکوس میکنم. آیا این مشکل قابل حل است؟
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
دو راه دارید...
یا لنز را ادجاست کنید و یا دوربین را..
برای ادجاست لنز و برطرف شدن مشکل بک فوکوس باید به نمایندگی مراجعه کنید.
برای ادجاست دوربین ( اگر قابلیت میکرو ادجاست داشته باشد ) می توانید دستور العمل های این کار را پیدا کنید ( در فروم موجود است )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
دو راه دارید...
یا لنز را ادجاست کنید و یا دوربین را..
برای ادجاست لنز و برطرف شدن مشکل بک فوکوس باید به نمایندگی مراجعه کنید.
برای ادجاست دوربین ( اگر قابلیت میکرو ادجاست داشته باشد ) می توانید دستور العمل های این کار را پیدا کنید ( در فروم موجود است )
ممنون آقای قبادی عزیز: با ادجاست دوربین مشکل حل نشد. نمایندگی هم متاسفانه میگه نرم افزارشو فعلا نداریم. نمیدونم میشه دستی تنظیمش کرد یا خیر؟
بازم ازتون ممنونم
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
با سلام خدمت آقای قاسمی
روی عکسهای من 2-3 نقطه به اندازه یک مجتمع(به گفته آقای فرهاد نجاتی) دیده میشه.توی liveview هم بعضی اوقات هست بعضی اوقات نیست.توی عکسهم هم خیلی کم پیش میاد که دیده نشه.مشکل چی میتونه باشه؟
من هنوز گارانتی دارم,آیا رفع این موضوع برام مبلغی برمیداره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
با سلام لطفا در اولین فرصت دوربین به همراه لنز و گارانتی وبیمه را به بخش فنی اورده تا نسبت به تعویض کامل MAIN BORD اصلاح شده اقدام شود
در ضمن مواردی که راجع به فلاش فرمودید بوسیله نرم افزار انجام می شود
با تشکر بخش فنی NIKON
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام.من دوربین نیکون دی 5000 با گارانتی نورنگار دارم.بعد از فراخوان تعمیرگاه مرکزی برای دی 5000 شماره سریال را در سایت معرفی شده در سایت شماره وارد کردم(3095871). و این فراخوان شامل دوربین من میشه.آیا از طریق تعمیر گاه مرکزی امکان اجرای فراخوان برای دوربین من وجود دارد؟در ضمن نور سنجی دوربین من بخصوص در شب و با فلاش خود دوربین حتی در مسافت های کم مشکل داره که من به ناچار فلاش نیکون اس بی 600 خریدم تا این مشکلم حل بشه .ممنون
سلام.من طبق فرمایش شما هفته آینده برای کاری تهران میآیم و دوربینم را به دفتر تعمیر گاه مرکزی می آورم.فقط دو سوال دارم:
1-آوردن بدنه وگارانتی و بیمه نامه دوربین کافی است؟(باطری و لنز و... را نیاورم؟)
2-تعمیر وتعویض قطعات دوربین حدود چه مدت طول میکشد؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
با سلام لطفا در اولین فرصت دوربین به همراه لنز و گارانتی وبیمه را به بخش فنی اورده تا نسبت به تعویض کامل MAIN BORD اصلاح شده اقدام شود
در ضمن مواردی که راجع به فلاش فرمودید بوسیله نرم افزار انجام می شود
با تشکر بخش فنی NIKON
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام.من دوربین نیکون دی 5000 با گارانتی نورنگار دارم.بعد از فراخوان تعمیرگاه مرکزی برای دی 5000 شماره سریال را در سایت معرفی شده در سایت شماره وارد کردم(3095871). و این فراخوان شامل دوربین من میشه.آیا از طریق تعمیر گاه مرکزی امکان اجرای فراخوان برای دوربین من وجود دارد؟در ضمن نور سنجی دوربین من بخصوص در شب و با فلاش خود دوربین حتی در مسافت های کم مشکل داره که من به ناچار فلاش نیکون اس بی 600 خریدم تا این مشکلم حل بشه .ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام.من طبق فرمایش شما هفته آینده برای کاری تهران میآیم و دوربینم را به دفتر تعمیر گاه مرکزی می آورم.فقط دو سوال دارم:
1-آوردن بدنه وگارانتی و بیمه نامه دوربین کافی است؟(باطری و لنز و... را نیاورم؟)
2-تعمیر وتعویض قطعات دوربین حدود چه مدت طول میکشد؟
ممنون
ببخشید سوال سومم رو یادم رفت: اشکالی نداره دوربین رو به دفتر هفت تیر تعمیرگاه مرکزی ببرم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali61
سلام
به تازگی یک لنز 55-250 کانن خریدم . اما وقتی لرزشگیر لنز روشن است کلید شاتر را که فشار میدم صدای تق کوچکی از داخل لنز به گوش میرسه . که ذهنم رو مشغول کرده . میخواستم بپرسم این صدا طبیعیست یا لرزشگیر لنز مشکلی دارد؟؟ ممنونم
-
با عرض سلام ، من هم از این لنز مدتی است که استفاده میکنم و این صدا هم طبیعی است و مربوط به حرکت سیستم لرزشگیر بوده و هیچ اشکالی هم ندارد و بلکه نشاندهنده کار کردن سیستم لرزشگیر است .
-
سلام
دوربینم 550d است
یه رم 8 گیگ کلاس 4 روش انداختم
دیشب داشنم فیلمبرداری میکردم با فرمت اچ دی بعد از 12 ثانیه خود به خود فیلمبرداری متوقف شد. یک بار دیگه امتحان کردم باز هم همین اتفاق افتاد.
فرمت رو به فول اچ دی تغییر دادم درست شد. باز با فرمت اچ دی فیلمبرداری کردم درست شده بود.
میخواستم بدونم که دلیل اینکه فیلمبرداری متوقف میشد چی بود.
لازم به ذکر است که حدود 3/5 گیگ حافظه خالی داشتم.
با تشکر
-
سلام
سوالي داشتم كه در تاپيك مربوط به دوربينم مطرح كردم و در نهايت محبت و راهنمايي دوستان به جوابي نرسيدم. اين بود كه اين سوال رو اينجا كپي ميكنم و ممنون ميشم اگر راهنماييم كنيد.
نقل قول:
سلام
يك سوالي مدتهاست ذهن من رو به خودش مشغول كرده كه هر چي تو دفترچه اين دوربين (Canon 450D) گشتم به جواب نرسيدم.
سرعت عكاسي پياپي اين دوربين 3.5 فريم بر ثانيه اعلام شده اما من هر چي امتحان كردم به اين عدد نميرسم. كلا دو عكس پياپي و عكس سوم با مكث و عكسهاي بعدي هم همينطور ثبت ميشن. نويز ريداكشن رو غير فعال كردم (هر دو حالت رو) و روي دو مموري با كلاسهاي 4 و 10 هم امتحان كردم اما باز نتيجه اي حاصل نشد. آيا تنظيم خاصي براي رسيدن به اين سرعت عكاسي پياپي وجود داره (مثل كم كردم رزولوشن عكس) يا نه. ممنون ميشم دوستاني كه تجربه دارند راهنمايي كنن.
-
سلام
مثل اینکه اساتید قابل نمیدونن جواب سئوال اینجانب رو بدن
در مورد سئوالی که تو پست 307 کردم . این اتفاق باز هم افتاد ولی این دفعه مدت بیشتری فیلمبرداری کردم (حدود 3/30 دقیقه)
این مطلب خیلی برام مهمه لطفا زودتر راهنمایی کنید. خودم فکر میکنم که مشکل از RAM هست . یعنی سرعت رم کمه و از پردازش فیلم جا میمونه ولی خوشحال میشم اساتید راهنمایی کنن و یک بنده خدا رو از نگرانی در بیارن. لطف کنید اگه مشکل از رم بود راهنمایی کنید که چه نوع رمی با چه کلاسی بگیرم که این مشکل دیگه پیش نیاد.
باز هم متشکرم از راهنمایی هاتون !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
سلام
مثل اینکه اساتید قابل نمیدونن جواب سئوال اینجانب رو بدن
در مورد سئوالی که تو پست 307 کردم . این اتفاق باز هم افتاد ولی این دفعه مدت بیشتری فیلمبرداری کردم (حدود 3/30 دقیقه)
این مطلب خیلی برام مهمه لطفا زودتر راهنمایی کنید. خودم فکر میکنم که مشکل از RAM هست . یعنی سرعت رم کمه و از پردازش فیلم جا میمونه ولی خوشحال میشم اساتید راهنمایی کنن و یک بنده خدا رو از نگرانی در بیارن. لطف کنید اگه مشکل از رم بود راهنمایی کنید که چه نوع رمی با چه کلاسی بگیرم که این مشکل دیگه پیش نیاد.
باز هم متشکرم از راهنمایی هاتون !!!
مشکل از کارت شما است.که سرعت مناسبی ندارد و بعد از اینکه بافر دوربین پر می شود نمی تواند فیلم را بر روی کارت انتقال دهد.
از یک مموری با سرعت نوشتن و خواندن سریع تر استفاده کنید.
وقتی از فول اچ دی به فرمت اچ دی انتقال می دهید می تواند اطلاعات را منتقل کند.
اگر در گوشه تصویر دیده باشید یک مستطیل سمت راست تصویر میزان بافر باقی مانده را نمایش می دهد که بعد از چند ثانیه شروع به پر شدن خواهد شد.
-
سلام وخسته نباشید.لطفا پاسخ سوالات من را که در پست 305 مطرح نمودم را بفرمایید
-
با سلام
موارد بسياري ديده شده كه بسياري از افرادي كه باياس دوربين خود را به 1.2.2 آپگريد نموده اند(در 7دي) يك دفعه با هنگ بادي روبرو ميگشتند بطوري كه حتي با خاموش نمودن دوربين اين مسئله حل نشده و دوربين روشن ميماند.
البته در تمام ورژنهاي اروپايي و آمريكايي اين دوربين اين مسئله ديده شده .
---برخي با خاموش نمودن auto power off به نتيجه رسيدند كه اين حل ريشه اي نيست.
آيا دوستان به اين مسئله برخورد نموده اند؟
جالب است كانن در مورد اين مسئله سكوت نموده و جوابي نداده است.
يك راه كه بسياري برگزيده اند down grade است.- يعني تغيير به ورژن قبلي
من خود دو بار به اين مسئله برخورد نمودم و حدس خود من ناسازگاري با رم ميباشد. زيرا مانند اينكه در حال نوشتن در رم باشد (در دفترچه اين مسئله قيد شده) قبل از نوشتن كامل حتي با كليد آف دوربين خاموش نميشود ولي اينكار بسيار به درازا ميكشد و نهايت بايد باطري را در آورد و دوباره جا زد.
به هر حال دوستان فعلا آپگريد نكنند يا اگر اين اشكال را ديدند گزارش كنند.
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام وخسته نباشید.لطفا پاسخ سوالات من را که در پست 305 مطرح نمودم را بفرمایید
دوست عزیزم با سلام
طبق هماهنگی که بین نیکون توکیو وهمچنین نیکون ایران(کلیه نمایندگی های دنیا) انجام شد فراخوانی اعلام شد مبنی بر تعویض مدار اصلی وقسمت DG PCB ASSYدر دوربین دی 5000
حتی سالم که در تایم فراخوان کار بکند
مطمینا این جزو تعهداتی است که فقط باید از کانال تعمیرگاه نیکون ایران انجام شود .
در اولین فرصت نسبت به اوردن دوربین بدون لوازم اقدام تا نسبت به رفع اشکال سریعا اقدام شود
در 2دفتر تعمیرگاه مرکزی شعبه جمهوری وهمچنین هفت تیر اماده خدمت رسانی به شما دوستان هستیم
با تشکر بخش فنی نیکون
-
امکانش هست هزینه حدودی تعمیر سنسور (و یا تعویض) و همچنین تعویض دیافراگم دوربینهای EOS500 رو اینجا بگین و همچنین CANON S2IS
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
امکانش هست هزینه حدودی تعمیر سنسور (و یا تعویض) و همچنین تعویض دیافراگم دوربینهای EOS500 رو اینجا بگین و همچنین CANON S2IS
تعویض دیافراگم!!!!!!؟؟؟؟
چیزی شبیه یه کنترلر ؟(اگه ممکنه یه توضیح بدید)
-
سلام
امروز یکی از دوستام دوربین Nikon P80 رو برام آورده بود ، هر کاری میکردیم(به غیر از فشردن دکمه پاور کاری نمی کردیم!) روشن نمیشد ، میگفت تا امروز صبح درست بوده بعد روشن کرده ازش تاریخ خواسته بعد از خاموش شدن دیگه روشن نشده ، باطریشم تست شده سالمه ، اگر راهی بفرمائید ممنون میشم وگرنه که باید بفرستیمش برای شما.در ضمن گارانتی هم داشته که دو ماهه که تموم شده.
-
منظورم پرده شاتر بود . هزینه سنسورو هم نگفتید.
-
من یک دوربین یاشیکا فیلمی قدیمی FX3 دارم. که سالهاست استفاده نشده است. چند وقتی است که می خواهم از آن استفاده کنم. ولی وفتی که چک کردم دیدم که لنز آن دیافراگمش بسیاد کند باز وبسته میشود.
می خواستم ببینم که احتمالا مشکل از کجا می تواند باشد. دوربین مطمئن هستم که سالم بوده و عکس های خوبی می گرفته. روی فیلم هنوز تست نکردم.
اگر ممکن هست یک برآورد از هزینه هم اگر مقدور بود بدهید متشکر می شوم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
دوست عزیزم پوزش مرا بابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
نمی دونم منظور شما از تعویض دیافراگم و یا تعمیر سنسور یعنی چی خواهش می کنم توضیح بیشتری بدهید
ولی در مورد تعویض سنسور مستلزم نصب نرم افزار به خصوص است وخیلی باید دقت شود (دوربینهای D SLR) قیمت تعویض کامل سنسور 1200000ریال است .
در رابطه با دوربین کانن S2IS راه اندازی قسمت شاتر 380000ریال می باشد ومدت تحویل 48 ساعت می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
منظورم پرده شاتر بود . هزینه سنسورو هم نگفتید.
با سلام
در رابطه با سوال هزینه شاتر در صورت تعویض کامل شاتر برای اعضا سایت عکاسی 900000ریال می باشد .
با تشکر بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nadersharp
با سلام
موارد بسياري ديده شده كه بسياري از افرادي كه باياس دوربين خود را به 1.2.2 آپگريد نموده اند(در 7دي) يك دفعه با هنگ بادي روبرو ميگشتند بطوري كه حتي با خاموش نمودن دوربين اين مسئله حل نشده و دوربين روشن ميماند.
البته در تمام ورژنهاي اروپايي و آمريكايي اين دوربين اين مسئله ديده شده .
---برخي با خاموش نمودن auto power off به نتيجه رسيدند كه اين حل ريشه اي نيست.
آيا دوستان به اين مسئله برخورد نموده اند؟
جالب است كانن در مورد اين مسئله سكوت نموده و جوابي نداده است.
يك راه كه بسياري برگزيده اند down grade است.- يعني تغيير به ورژن قبلي
من خود دو بار به اين مسئله برخورد نمودم و حدس خود من ناسازگاري با رم ميباشد. زيرا مانند اينكه در حال نوشتن در رم باشد (در دفترچه اين مسئله قيد شده) قبل از نوشتن كامل حتي با كليد آف دوربين خاموش نميشود ولي اينكار بسيار به درازا ميكشد و نهايت بايد باطري را در آورد و دوباره جا زد.
به هر حال دوستان فعلا آپگريد نكنند يا اگر اين اشكال را ديدند گزارش كنند.
با تشكر
دوست عزیزم
دوست عزیزم تا 24 ساعت دیگر اطلاعات دقیق به شما خواهم داد
با تشکر بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
دوست عزیزم تا 24 ساعت دیگر اطلاعات دقیق به شما خواهم داد
با تشکر بخش فنی
جناب اقاي قاسمي اگه در مورد اين ورن اپديت هفت دي نظرتون رو اعلام كنيد ممنون مي شم
-
سلام جناب قسمی
من یک لنز نیکون 55-18دارم که بااینکه توی کیف بده وزمین خورده ، سر لنز لق شده.لطف میکنید راهنمائی کنید؟
-
سلام دوست عزیز. لطفا در مورد مشکلاتی که کثیف بودن سنسور در دراز مدت برای دوربین می توان پیش بیاورد توضیح بدهید . و اینکه سنسور دوربین بنده کثیف شده است بدلیل نداشتن تعمیرگاه مناسب در اینجا .و آیا میشود از مواد مخصوصی که جهت تمیز کردن سنسور در بازار عرضه میشود استفاده کرد . اگر برایتان امکان دارد روش تمیز کردن سنسور توسط خود عکاس را توضیح دهید .
ممنونم
-
با عرض سلام خدمت اساتید
در یک جا خوندم که برای تعیین پیکسل سوخته درپوش لنز را بذارم و با ایزو 1600 یا بالاتر با مدت نوردهی 5 ثانیه عکس بگیرم و من هم اینکار رو کردم متاسفانه حدود 10 یا 15 پیکسل سوخته که چند تاش قرمز و چند تاش هم به رنگ آبی بود پیدا کردم. میخواستم بدونم که آیا تو این حجم مگاپیکسل دوربینم (550D) این تعداد طبیعیه یا نه؟
برای رفع این مشکل باید چه کنم؟ اگه ببرم نمایندگی به صورت رایگان این مشکل حل میشه یا نه ؟ آیا دوربین باید اونجا بمونه یا سرپایی رسیدگی میکنن ؟
ببخشید سئوالاتم زیاد شد.
با تشکر از راهنمایی شما اساتید
یا علی
-
با سلام
بسیار متشکرم از این همه بذل عنایت
این همه پاسخ برای یک سئوال !!!!! :::love2::::::waw:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
با سلام
بسیار متشکرم از این همه بذل عنایت
این همه پاسخ برای یک سئوال !!!!! :::love2::::::waw:::
بسیار متشکر از این همه سوال یک شکل! :::waw::: :::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
بسیار متشکر از این همه سوال یک شکل! :::waw::: :::love2:::
آیا به این دلیل به هیچ کدومشون جواب درستی داده نشد ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
آیا به این دلیل به هیچ کدومشون جواب درستی داده نشد ؟؟؟
فکر می کنم یک بار بنده جواب پاسخ شما رو دادم.البته ممکن است درست نباشد. اما چیزی که مطمئنم که درست است, این است که با این لحن جواب نخواهید گرفت, دوست عزیز!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
فکر می کنم یک بار بنده جواب پاسخ شما رو دادم.البته ممکن است درست نباشد. اما چیزی که مطمئنم که درست است, این است که با این لحن جواب نخاهید گرفت, دوست عزیز!
آیا لحن بدی در نوشته های بنده مشاهده میشه ؟
اگه اینطوره بنده عذرخواهی میکنم.
مطمئن باشید که اگر روزی یک مبتدی از بنده سئوالی بپرسه تا اونجایی که بلدم با کمال میل جوابش را خواهم داد.
مثل اینکه نباید این انتظار رو در مورد خودم از اساتید داشته باشم.
با تشکر
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazel graphic
با عرض سلام خدمت اساتید
در یک جا خوندم که برای تعیین پیکسل سوخته درپوش لنز را بذارم و با ایزو 1600 یا بالاتر با مدت نوردهی 5 ثانیه عکس بگیرم و من هم اینکار رو کردم متاسفانه حدود 10 یا 15 پیکسل سوخته که چند تاش قرمز و چند تاش هم به رنگ آبی بود پیدا کردم. میخواستم بدونم که آیا تو این حجم مگاپیکسل دوربینم (550D) این تعداد طبیعیه یا نه؟
برای رفع این مشکل باید چه کنم؟ اگه ببرم نمایندگی به صورت رایگان این مشکل حل میشه یا نه ؟ آیا دوربین باید اونجا بمونه یا سرپایی رسیدگی میکنن ؟
ببخشید سئوالاتم زیاد شد.
با تشکر از راهنمایی شما اساتید
یا علی
دوست عزيز
اگر پست اول را بخوانيد بيشتر پاسخ ها در اين بخش توسط آقاي قاسمي پاسخ داده خواهد شد كه سوابق كاري ايشان براي همه روشن است . سئوال هاي را هم كه دوستان در تاپيك مطرح مي كنند نياز به دانش و تجربه كاري و تخصص در اين زمينه مي باشد . اگر شما هنوز به جواب خود نرسيده ايد كمي شكيبا باشيد تا به يك نتيجه مطلوب برسيد براي نمونه مشكل آپديت دوربين 7D هنوز بدون جواب مانده است در صورتيكه بسياري از دوستان در همين انجمن از همين دوربين استفاده مي كنند ولي طي مدت اين چند وقت كه اين مشكل مطرح شد روزانه سيل عظيمي از كنايه و .. نشد كه "پس پاسخ ما چه شد زود جواب دهيد" همگان منتظر هستيم اگر هم كسي صبر ندارد به آدرس تعميرگاه مركزي مراجعه كند و حضوري و با صرف هزينه حداقل 2 ساعت وقت و اياب و ذهاب به نتيجه زودتر برسد.
1 - در مورد پيدا كردن پيكسل سوخته راه ها بسيار زياد است يكي آن است كه شما فرموديد.
2- اگر پيكسل ها شما را اذيت مي كنند مي توانيد با خواندن دفترچه راهنماي دوربين خود بر اين مشكل تا حدود غلبه كنيد.
3- هيچگونه استانداري تا آنجا كه من مي دانم براي تعداد پيكسل سوخته وجود ندارد .
4- دوربين شما گارانتي داشته باشد بله رايگان درست خواهد شد.
5- اگر سر تعميرگاه خلوت باشد بله سر پايي برايتان درست خواهند كرد كه اين بعيد است چون تعداد مراجعين زياد است و با توجه به شناختي كه از دوستان بخصوص آقاي قاسمي دارم مطمئن هستم كاري را سر سري انجام نخواهد داد بنابراين شما فرض بر اين قرار بدهيد كه دوربين شما بايد دو روز كاري در تعميرگاه باشد.
در صورت داشتن سئوال و ابهام مي توانيد از نشاني زير استفاده نمايئد.
اميد وار هستم كه پاسخ خود را گرفته باشيد
-
پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
با سلام
بنده یه کانن 50d دارم با نور های روشن و سفید مشکل داره، در نورهای زیاد وثل روز رنگ های سفید اوراکسپوز می شن. می خواستم ببینم که مشکلش چیه؟ بایدبستریش کنیم یا سرپایی خوب می شهlol
ممنون می شم راهنمایی کنید
-
سلام
یکی از دوستام یک کنون S3IS داره که مدتیه وقتی میخواد زوم کنه دوربین خودبخود خاموش میشه لنز هم جمع میشه میره سر جاش . یکی اینکه این چه ایرادیه و دیگه اینکه اگه بخواد برای تعمیر باید کجا ببره و البته تخفیفی هم که به بچه های فروم میدیدو چطوری باید بگیره .
ارادتمند شما
-
پاسخ به سئوالات
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ،
برای کسانی که با آقای قاسمی آشنا نشده باشند امکان ندارد به درستی قضاوت کنند در اینمورد ، همین که آقای قاسمی وقت قیمتی خود را جهت خواندن این سئوالات میگذارند از بزرگمنشی و لطف ایشان حکایت میکند من میدانم که ایشان بسیار گرفتار و پر مشغله هستد هم از لحاظ کاری و هم از دیگر جهات زندگی.
دوستان لطف کنند سئوالاتی که در قسمتهای دیگر فروم پاسخ داده شده را دوباره مطرح نکنند و عاقلانه است در مواقعی که از خود شما کاری ساخته نیست و دوربین یا.. عیبی آورده که به این راحتی برطرف نمیشود به تعمیرگاه مراجعه کنید بهتر است و زودتر نتیجه میگیرید .
باتشکر .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
یکی از دوستام یک کنون S3IS داره که مدتیه وقتی میخواد زوم کنه دوربین خودبخود خاموش میشه لنز هم جمع میشه میره سر جاش . یکی اینکه این چه ایرادیه و دیگه اینکه اگه بخواد برای تعمیر باید کجا ببره و البته تخفیفی هم که به بچه های فروم میدیدو چطوری باید بگیره .
ارادتمند شما
------------------
در مواردی مشابه این من فکر میکنم باطری توان خود را از دست داده و امکان رساندن شدت جریان به اندازه حرکت دادن موتور لنز را ندارد بنابر این افت ولتاژ باعث خاموش شدن دوربین میشود .
به امید سلامتی ...
------------
-
مشکل با 40d
یلام خسته نباشید
من یک دوربین 40d کانن دارم وقتی رم رو میزارم ایرور میده فرمت هم نمی کنه با چند تا رم هم امتحان کردم درست نمیشه خواستم فریم ور رو آپ دیت کنم این پیام رو میده ((cf card containing firmware is rquired to update.cannot update.)) لطفن راهنمایی کنید.
-
سلام جناب قاسمی
من یک لنز نیکون 55-VR 18دارم که بااینکه توی کیف بوده وزمین خورده ، سر لنز لق شده.لطف میکنید راهنمائی کنید؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Ahmadi
سلام جناب قاسمی
من یک لنز نیکون 55-VR 18دارم که بااینکه توی کیف بوده وزمین خورده ، سر لنز لق شده.لطف میکنید راهنمائی کنید؟
دوست عزیزم اقای احمدی
بسیار فراوان از شما ودیگر دوستان که تاخیری در ارسال پاسخ بوجود امد پوزش می خواهم
مشکلی را که اعلام فرمودید مربوط به خراب شدن بوشهای نگهدارنده بنام GUIDE ROLLER
می باشد که سوپاپ اطمینان پوسته لنز شما می باشد که متاسفانه احتمالا یکی از انها شکسته است
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا نسبت به تعویض احتمالی اقدام شود
هزینه برای اعضا سایت 220000ریال ومئت تحویل 48ساعت می باشد
با تشکر وپوزش فراوان
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی /ایده ال دوربین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artin_9131
یلام خسته نباشید
من یک دوربین 40d کانن دارم وقتی رم رو میزارم ایرور میده فرمت هم نمی کنه با چند تا رم هم امتحان کردم درست نمیشه خواستم فریم ور رو آپ دیت کنم این پیام رو میده ((cf card containing firmware is rquired to update.cannot update.)) لطفن راهنمایی کنید.
دوست عزیزم سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
ایا دوربین شما در حال حاضر کار می کند
لطفا کارت CF را خارج کنید ایا عملیات دوربین شما فعال است
به نظر می رسد که قسمت کارت خوان دوربین شما دچار اسیب شده است وبه همین خاطر عملیاتCF انجام وظیفه نمیکند
ایا همین طور است منتظر پاسخ شما هستم
-
سلام
بله بدون رم مشکلی نداره
بله فقط قسمت cf کار نمی کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
ارادتمند شما
دوست عزیزم سلام وپوزش فراوان به دلیل تاخیر در ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده مربوط به خرابی TOP COVER UINT ASSY می باشد در قسمت یاد شده کلید ولوم وجود دارد که پس از مدتی دچار از بین رفتن کربن داخل ولوم می شود ودوربین پس از زوم شدن باعث قطع سیستم کنترل پاور می شود
هزینه برای اعضا سایت 340000ریال می باشد ومدت تحویل 48ساعت است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artin_9131
سلام
بله بدون رم مشکلی نداره
بله فقط قسمت cf کار نمی کنه
دوست عزیزم احتمال زیاد PIN CF دستگاه شما دچار مشکل شده است واین اشکال مربوط به شما است که کارت را به صورت استاندارد نصب نکرده اید جهت مطمین شدن درب CF را باز کنید ایا PIN های موجود دچار خم یا اتصال به همدیگر نشده است
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
ارادتمند شما
دوست عزیزم سلام وپوزش فراوان به دلیل تاخیر در ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده مربوط به خرابی TOP COVER UINT ASSY می باشد در قسمت یاد شده کلید ولوم وجود دارد که پس از مدتی دچار از بین رفتن کربن داخل ولوم می شود ودوربین پس از زوم شدن باعث قطع سیستم کنترل پاور می شود
هزینه برای اعضا سایت 340000ریال می باشد ومدت تحویل 48ساعت است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم احتمال زیاد PIN CF دستگاه شما دچار مشکل شده است واین اشکال مربوط به شما است که کارت را به صورت استاندارد نصب نکرده اید جهت مطمین شدن درب CF را باز کنید ایا PIN های موجود دچار خم یا اتصال به همدیگر نشده است
با تشکر
پین ها مشکل ندارند حتی هنگامی که cf رو میزارم
پیام ((cf card not formatted format card with this camera))
رو میده بعد وقتی می خوای فرمت کنی پیام میده
cannot format.change cf cart
با چند تا رم هم امتحان کردم حتی یک رم نو هم خریدم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghz
با سلام
بنده یه کانن 50d دارم با نور های روشن و سفید مشکل داره، در نورهای زیاد وثل روز رنگ های سفید اوراکسپوز می شن. می خواستم ببینم که مشکلش چیه؟ بایدبستریش کنیم یا سرپایی خوب می شهlol
ممنون می شم راهنمایی کنید
دوست عزیزم
پوزش مرا بابت تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
در برنامه تنظیم ومرتب سازی دوربین کانن گزینه ای وجود دارد بنام AE BASIC ADJUST که کلیه عملیات تنظیم نوزسنجی از جمله AE SENSOR OUTPUT و SENIC AE ADJUST را تنظیم دقیق می کند پس از تنظیم نورسنج باید با توجه به اشکالی که شما اعلام کردید حتما WHITE BALANCE /READ CONFIRM OR WHIET به صورت کامل تنظیم وبه شما تحویل شود
در رابطه با بستری شدن دوربینتان خیر به صورت اورزانسی انجام وبدون مبلغ به شما تحویل می شود
مدت زمان انجام نصب برنامه و سرویس کامل 45 دقیقه برای اعضا محترم سایت می باشد می باشد
با تشکر وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artin_9131
پین ها مشکل ندارند حتی هنگامی که cf رو میزارم
پیام ((cf card not formatted format card with this camera))
رو میده بعد وقتی می خوای فرمت کنی پیام میده
cannot format.change cf cart
با چند تا رم هم امتحان کردم حتی یک رم نو هم خریدم..
دوست عزیزم با توجه به اشکالی که شما اعلام کردید مطمینا قسمت CFشما دچار مشکل شده است قسمت مدار کارت خوان وهمچنین برد اصلی به صورت کامل در یک برد اصلی طراحی شده است این اشکال در دوربینهای کانن اشکال رایج می باشد ومستلزم تعمیر قسمت کارت خوان است با کمال شرمندگی نمی توانم شما را از سایت راهنمایی کنم چون احتمال خاموش شدن دوربینتان است لطفا باطری را خارج وتا زمان راه اندازی کامل استفاده نکنید
در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فور ی شود هرینه تعمیر نه تعویض (چون کارت خوان تعویض نمیشودوبا مین برد اصلی مشترک است ) 480000ریال ومدت تحویل برای شما عضو محترم سایت 24ساعت می باشد چنانچه گارانتی ایده ال وبیمه داشته باشید بدون دریافت هزینه انجام می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali61
سلام دوست عزیز. لطفا در مورد مشکلاتی که کثیف بودن سنسور در دراز مدت برای دوربین می توان پیش بیاورد توضیح بدهید . و اینکه سنسور دوربین بنده کثیف شده است بدلیل نداشتن تعمیرگاه مناسب در اینجا .و آیا میشود از مواد مخصوصی که جهت تمیز کردن سنسور در بازار عرضه میشود استفاده کرد . اگر برایتان امکان دارد روش تمیز کردن سنسور توسط خود عکاس را توضیح دهید .
ممنونم
دوست عزیزم علی جان با سلام
متاسفانه کثیف شدن CCD را می توان اقرار کرد به یک مشکل برای شما عکاسان عزیز تبدیل شده است من پیشنهاد می دهم نسبت به تمیز کردن توسط خودتان اقدام نکنید که دچار مشکل وهمچنین خسارت خواهید شد در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا علاوه بر شتشو CCD اقدام به گزارش وضیعت دوربین از جمله تعداد شاتر -اخطارهای بوجود امده -وضیعت پیکسل خراب و به روز رسانی و.... به صورت کاملا رایگان انجام می شود
-
باسلام
چند روز دیگه بیمه دوربینم تموم میشه. امکان تمیدید وجود داره؟
احساس میکنم اوتوفوکوس دوربین ضعیف شده. چطوری بگم... انگار که خنگ شده و دیگه مثل گذشته فوکوس نمیکنه. با چند لنز دیگه هم امتحان کردم. ایراد از کجاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.J
باسلام
چند روز دیگه بیمه دوربینم تموم میشه. امکان تمیدید وجود داره؟
احساس میکنم اوتوفوکوس دوربین ضعیف شده. چطوری بگم... انگار که خنگ شده و دیگه مثل گذشته فوکوس نمیکنه. با چند لنز دیگه هم امتحان کردم. ایراد از کجاست؟
دوست عزیزم
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
خواهشمندم شماره بیمه وهمچنین نوع دوربین ولنز را اعلام تا شما را راهنمایی کنم