جناب قاسمی عزیز
با سلام و تشکر
آیا امروز بعد از ظهر (پنجشنبه) تعمیرگاه مرکزی باز است تا دوربین را بیاورم؟ تعمیر چه مدت طول می کشد (تعویض فوکوس اسکرین)؟
ارادتمند
Printable View
داریوش جان سلام وتشکر
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین روزهای شنبه تا چهارشنبه 9لغایت 19و روزهای پبج شنبه 9 صبح لغایت 15 باز است
تعویض وبازدید کامل دوربین توسط نرم افزار 20دقیقه تایم احتیاج دارد خواهشمندم کارت گارانتی ایده ال وبیمه همراه دوربین باشد وحتما اعلام فرمایید از اعضا محترم سایت عکاسی
هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سینا جان
احتمالا FPC CONTROL لنز شما خراب شده است ولی خواهشمندم جهت اطلاعات دقیق در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا
نسبت به رفع اشکال اقدام شود
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین روزهای شنبه تا چهارشنبه 9لغایت 19و روزهای پبج شنبه 9 صبح لغایت 15 باز است
چنانچه لنز شما دارای بیمه است خواهشمندم کارت گارانتی ایده ال وبیمه همراه دوربین ولنز باشد وحتما اعلام فرمایید از اعضا محترم سایت عکاسی
هستید
با سلام و خسته نباشد
فایل پیوست 25002
مدل فلاش هم فلاش خود دوربین هستش D3100 نیکون
با عرض سلام.
مدتی پیش متوجه شدم که در عکس های گرفته شده با دیافراگم بسته نقاط سیاهی بوجود آمده است و این موضوع خیلی عجیب است چون به صورت کاملا ناگهانی صورت گرفته و قبلا وجود نداشتند و اخیرا با وجود اینکه با دوربین کار نکردم متوجه شدم تعداد این نقاط بیشتر شده.می خواستم بدونم علت این مشکل چیست و آیا شامل گارانتی و بیمه ایده آل می شود؟
مدل دوربین canon 1100d
دوست عزیزم حسین
با سلام وپوزش از شما
در زیر قسمت TOP COVER و دقیقا قسمت DIAL MODE صفحه شیری رنگی است که شما حتما باید محور ان را دقیقا به جای خودش نصب کنید الان سکوی تنطیم دوربین شما جابجا شده است و نمیتوانید سکوی را دقیقا نصب کنید وباعث میشود که اطلاعات اشتباه به دوربین شما برسد با کمی دقت میتوانید قطعه DIAL MODE را در محور خود قرار دهید
چنانچه موفق به این کار نشدید در اولین فرصت به یکی از دومراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
با عرض سلام وتشکر از شما بایت خرید دوربین با گارانتی ایده ال
نگران نباشید اشکال بوجود امده مربوط به کثیفی صفحه حسگر میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به شتشو کامل صفحه حسگر اقدام شود
این اشکال جزو موارد خدماتی رایگان شرکت ایده ال دوربین میباشد
با سلام وتشکر از شما
بله امکان راه اندازی و نصب کوتینگ به روی لنز شما کاملا امکان پذیر است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی 1-تعمیرگاه مرکزی دوربین 2-شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به اشکال اقدام شود
موعد تحویل 72 ساعت لطفا حتما به بخش فنی اغلام فرمایید از اعضا محترم سایت هستید
درود بر شما جناب قاسمی عزیز ...
لنز 120-400 سیگما متعلق به یکی از دوستان دچار خطای فوکوس شده است. (فرانت فوکوس)
گارانتی ایده آل هم نیست، هزینه تعمیرش چقدر خواهد بود؟
با سلام
بر خودم لازم دونستم نهايت تشكر رو از آقاي قاسمي عزيز داشته باشم، كه در تعطيلات عيد و با توجه به گرفتاري شديد ، بزرگترين كمك و بهترين عملكرد رو در كمترين زمان ممكن جهت
راه اندازي دوربينم داشتند.لطف شما هيچ وقت فراموشم نميشود.
ممنون جناب قاسمي.
سلام و تشکر از شما
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو ادرس ارسال نمایید
1-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم طبقه 11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز ساختمان 189ط 3 واحد 5 تلفن 88319245
حتما کپی کارت گارانتی ایده ال ارسال وقید شود از اعضا محترم سایت هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
عرض سلام و ادب خدمت آقا قاسمی
اخیراً فلاش 622 مارک دو نایسین تهیه کردم وقتی فلاش روی هات شو دوربین نصب هستش ( هر دو روشن هستن فلاش و دوربین ) چراغ ال ای دی که برای دیدن صفحه ال ای دی در شب استفاده میشه هر 3 ثانیه روشن میشه و خاموش میشه البته به همراه چراغ ال ای دی چراغ مربوط به دسترسی رم هم دقیقاً با ال ای دی روشن و خاموش میشه
با سرچ کردن در اینترنت به این مطلب برخورد کردم که نگرانی من رو دو چندان کرد
مشکل در دوربین Nikon D90
آیا مشکل من همین است که در لینک مشاهده میکنید؟
متشکرم
سلام
دوستان من یک دوربین عکاسی کانن دارم که بر اثر ضربه ( از دستم افتاد ) دکمه ای که باهاش عکس میاندازم صدمه دید و یجورایی رفته تو و گیر کرده . به همین دلیل دیگه از دوربین نمیشه استفاده کرد .
مرکز مجاز تعمیرات دوربین عکاسی کانن کدوم شرکت هست ؟ لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
با عرض معذرت پست دوباره ارسال شد . لطفا مدیران محترم پاک کنند .
۱)مدل دوربین ؟
۲)رو جعبه دوربین یا فاکتور اسم نمایندگی و شرکت گارانتی دهنده هست
۳)کانون دو نمایندگی داره یکی شرکته آفومار دیگری ایده ال که همین تعمیرگاه مرکزی هست هر دو نمایندگی اگه گارانتی هم نداشته باشی دوربین های کانون رو تعمیر میکنند شماره تلفن آدرس .... هر دو شرکت هم تو اینترنت هست
سلام
گارانتي ايده آل با همكاري تعميرات مركزي دوربين خدمات تعميرات را ارائه ميدهد بنابر اين همين تاپيكي كه درش هستيم (پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین) بهترين جاي ممكن براي پيگيري و حل مشكلتون هست. تعميرگاه مركزي دوربين با مديريت جناب آقاي قاسمي نمايندگي رسمي از كانن براي تعميرات دوربين را دارند و مي توانند كمكتان كنند.براي مراجعه حضوري هم مي توانيد به خيابان جمهوري- ساختمان آلمينيوم، طبقه 11 ، تعميرگاه مركزي دوربين مراجعه كنيد تا مشكلتان را حل كنند. توجه داشته باشيد كه در خيابان جمهوري و خصوصاً در جلوي ساختمان آلمينيوم افراد زيادي تعمير دوربينتان در محل هاي متفرقه را به شما پيشنهاد خواهند كرد ولي شما فقط به طبقه 11 مراجعه كنيد. من دوبار براي تعمير دوربين به تعميرگاه مركزي مراجعه كرده ام و هر بار به بهترين صورت ممكن كار انجام شده است.
ارادتمند
ممنون از راهنمایی دوستان .
جناب قاسمی خودشون توی این آدرسی که فرمودید تشریف دارن ؟ میخوام دوربین رو بفرستم برای ایشون که خیالم راحت باشه .
با تشکر
جناب قاسمی پیغام خصوصی فرستادم خدمتتون،ممنون میشم جواب بدید
دوست عزیزم سهیل
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
نگران نباشید اشکال اعلام شده مربوط به دوربین است و هیچ ارتباطی به فلاش شما ندارد
چراغ روشن و خاموش شدن فلاش در واقع به شما اعلام میکند که عملیات شارز فلاش شما کامل واماده تخلیه است
چراغ سبز در دوربین D90 به هنگام ثابت روشن ماندن اعلام وضیعت خاص را میدهد ودوربین شما کاملا هنگ وهیچ گونه دسترسی به موارد دیگر برای شما غیر ممکن میشود
سلام جناب قاسمی
برای دوربین بنده یک مشکل پیش اومده
آنچان که در تصویر هم می بینیم یکی از پینهای دوربین کانن 50 دی بنده به مشکل برخورده و هنگام عکاسی ارور 01 می ده و دوربین قفل می شه هر چی هم با دقت سعی کردم این پین رو آزاد کنم نشد، حالا موندم چیکار کنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام دوستان یه مشکلی با دوربینم(sx10is) دارم اونم اینکه الان یه مدته وقتی میخوام زوم کنم خطای لنز میده و دوربین خاموش میشه...کلی حال ادمو میگیره مخصوصا تو وسط عکاسی که با هزار زحمت و اشتیاق مشغولی یه دفعه میگه(دی دی دی دی ...خطای لنز....بعدش دوربین خاموش میشه)...ممنون میشم واسه رفع این مشکل راهنماییم کنین.
سلام
لنز 18-55 که قبلاً مشکلش رو مطرح کرده بودم(ارور01) رو 28فروردین تحویل تعمیرگاه مرکزی دادم و همان روز اعلام وضعیت شد و قرار شد تا فردا آماده شود(به گفته تعمیر کارمحترم). اما تا الان هر روز که زنگ میزنم میگن بعد از ظهر تماس بگیر حاضره، بعد از ظهر که تماس میگیرم، میگن فردا صبح. واین قصه کماکان ادامه دارد!:think:;
ضمناً طبق اعلام وضعیتی که تعمیر کار کرده، مشکل از قطع یکی از کابلهای داخلی لنز است و با کمال تعجب مبلغ 55 هزار تومان هزینه تعمیر در نظر گرفته شده. مگر قیمت یک تکه سیم و اجرت تعویض آن چقدر میشود؟ آن هم لنز کیت که قیمت آنچنانی ندارد؟
خواهشمندم رسیدگی بفرمائید.
با تشکر
شماره قبض 171386
با سلام خدمت شما
دوست من دوربین نیکون D3000 داره الان یک مشکلی براش پیش اومده که تا دوربین روشن میکنه خطا میده (خطای شاتر ) و دکمه شاتر رو که میزنه آینه آروم تا نیمه بالا میره و پرده شاتر کمی تکون میخوره ولی کامل حرکت نمیکنه . می خواستم اگه میشه مشکلشو بگید
مرسی
دوست عزیزم با تشکر وپوزش مجدد
نگران نباشید وخواهش میکنم از دست زدن وتلاش برای در اوردن کانکت لنز پرهیز کنید به روی این پین ها ولتاز در حال حرکت است وچنانچه اتصالی برقرار شود باعث قطع سیستم تغذیه دوربین خواهد شد
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما شرکت ایده ال دوربین ویا تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه وحتما اعلام فرمایید از اعضا محترم سایت عکاسی هستید تا بلافاصله نسبت به رفع این اشکال اقدام شود
دوست عزیزم
لنز آماده است قطعه تعویض شده FPC ASSY APUR است
در این فروم من از همه دوستان خواهش کردم چنانچه به یکی از دومرکز خدماتی ما
شرکت خدماتی ایده ال دوربین وتعمیرگاه مرکزی دوربین
مراجعه می شود حتما اعلام فرمایید از اعضا محترم سایت عکاسی هستید در بخش خدمات از شما عزیزان فقط مبلغ قطعات دریافت میشود
دوست عزیزم با تشکر از شما باید به اطلاع برسانم متاسفانه اخطار اعلام شده در اخبار کمپانی معظم کانن اشکال در بخش OPTICAL UNIT LENS است واعلام خرابی ان عدم عملیات حرکت دهنده لنز است
در دوریین های سری SX10-SX20-SX30 اشکالی خرابی موتور عمده ترین اشکال است
چنانچه دوربین شما دارای گارانتی ایده ال دوربین است لطفا به یکی از دومرکز خدماتی ما
1-شرکت ایده ال دوربین
2-تعمیرگاه مرکزی دوربین
مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام سریع شود
سلام و خسته نباشید
یه مشکلی برای دوربین من پیش اومده ،دوربین nikon d3100 هستش لنز کیت روشه فوکاس اتوماتیکش از کار افتاده فعال که میکنم کارنمیکنه وقتی هم که لرزش گیر و روشن میکنم یه صدای تق کوچیک میده و همونطور غیر فعاله در ضمن میخاستم ببینم برای خرید یه لنز تو کدوم تاپیک باید راهنمایی بگیرم و در آخر خود سایت عکاسی فروشگاهی داره که از اونجا تهیه کنم
ببخشید سوال زیاد شد کاربر جدیدم زیاد با تاپیک ها آشنا نیستم
ممنون
سلام جناب قاسمی
بنده یک دوربین Fuji HS20exr با گارانتی اصلی دارم
اگر بخواهم این دوربین رو گاراتنی ایده ال و بیمه کنم چقدر هزینش میشه؟
باید به یکی از دو دفتر تهران مراجعه کنم(ارسال پستی مثلا) یا نماییدگی ها ایده ال این زحمتو میکشن؟
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
به نظر میرسه با این توضیحی که شما دادید قسمت SWM UNIT که قسمت کنترل فوکس لنز اتوماتیک است از کار افتاده است البته این توضیح مستلزم بازدید دقیق است
چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد این اشکال بصورت کاملا رایگان انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا دقیقا توسط ابزار الات سخت افزار ونرم افزار چک و نسبت به رفع اشکال ان اقدام شود
ا تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام !
دوستان من یک عدد d70s دارم
امروز اومدم عکس بگیرم خوشحال و خندان که یهو دیدم دوربین خاموش شد !
بعد سعی کردم روشنش کنم دیدم نمیشه ! باتری رو در آوردم گزاشتم سر جاش روشن شد ولی روی lcd که بالا دوربینه نوشته err که همون ارور باشه !
نمیدونم مشکلش چیه !
فقط میدونم ی چیزی توی شات کردن خوب کار نمیکنه چون وقتی دکمه شاتر رو کامل فشار میدم ی تق از توی دوربین میاد !
بدونه لنز با لنز بدونه مموری با مموری فرقی نمیکنه مشکلش هست !
باید چیکارش کنم ؟
سلام
سئوال برام پیش اومده که آیا قارچ روی عدسی لنز به لنزهای دیگر هم ممکنه سرایت بکنه ؟ یا حتما باید شرایط رطوبت و دما برای تولید قارچ در الباقی لنزها باید مناسب باشه . . .
واینکه قارچ کوتینگ رو تخریب میکنه یا عدسی رو؟
متشکرم
ايام عيد يكي از دوستان يك دوربين كامپكت ixus قديمي داشتند كه بر اثر زمين خوردن دچار خطاي لنز ارور شد وبه تعميرگاه مركزي مراجعه كردند،هر چند به دليل شلوغي مراجعات در ايام عيد آماده نشد و ايشون از تهران رفتند.
ولي روز تحويل خودم رفتم و قبل از پرداخت هزينه تعمير كه 65 شده بود، گفتم از بچه هاي سايت عكاسي هستيم تخفيف به ما نميديد، بدون هيچ سوال و جواب اضافه اي 20 تومن تخفيف دادند .
(هر چند تو جيب بنده نرفت ;-) ) از اين برخورد و احترام بسيار خرسند شدم و وظيفه خودم ميدونم تو اين تاپيك از دوستان در شركت ايده آل تشكر كنم.
سلام
موقع فیلمبرداری با دوربین فوجی hs20 بعضی مواقع (که معمولا بعد از مدتی استفاده از دوربین هست)نصف صفحه lcd بنفش رنگ میشه (معمولا نصفه پایین) که تو فیلم هم ضبط میشه بعض مواقع با قطع فیلمبرداری یا خاموش کردن مشکل موقتا حل میشه.
دوربین ضربه یا رطوبت ندیده و از اول هم اینطوری نبود.اول فکر کردم شاید از گرم شدن سنسور باشه اما آلارم حرارت ظاهر نمیشه.
میخواستم ببینم مشکل نرم افزاری هست یا نه؟ و اینکه قبلا هم این مورد گزارش شده؟راه حلی برای رفعش وجود داره.
سلام و خسته نباشید
دوستان تعمیرگاه مرکزی ایا امکان مشاوره در مورد وسایل خریداری شده از نظر سالم بودن ،نو بودن و... وجود داره؟
مدتی قبل من یک لنز 24-70 کنون نو خریدم.حالا در مورد سلامت بک فکوس و فرانت فکوس دچار مشکل شدم.تعدادی از دوستانم میگن مشکل داره و عده ای هم میگن نداره..
حالا اگر امکانش هست میخوام با یک متخصص مشورت کنم...
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دوست عزیز اشکال بوجود امده در دوربین نیکون دی 70 مربوط به خرابی قطعه SUB PCB ASSY و قطعه SQ BAUS UNIT است این قطعات به مرور زمان دچار مشکل میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به تعمیرگاه مرکزی دوربین نماینده انحصاری خدمات نیکون در ایران مراجعه تا نسبت به راه اندازی دوربین فوق اقدام شود
وحتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
نه امکان سرایت به لنز های دیگر غیر ممکن است مگر دما وفضا مناسب برای تولید قارچ بوجوداید
و لازم به ذکر است قارچ کوتینگ لنز را دچار فرایند شمیایی میکند نه عدسی را
دوست عزیزم احسان
با سلام وتشکر از شما
اخطار گیجی فوکس در فیلمبرداری وهمچنین حرارات زیاد در فوجی سری HS 20 جزو مواردی است که شرکت معظم فوجی به بخش سرویس اعلام کرده است
اشکال بوجود امده برای شما باید دقیقا بررسی شود
چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال باشد به صورت کاملا رایگان انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مرکز خدماتی ما تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
سلام.
دوربین دی نود من حدود یکماه است که مشکل پیکسل سوختگی پیدا کرده
دو تا پیکسل قرمز و زرد در ناحیه میانی تصویر قابل مشاهده هست.
و دوربین تا یکماه دیگر مشمول دوره گارانتی میشه؛
برای گارانتی **** ،طی یکماه معطلی و در نهایت پذیرفتن وجود مشکل؛ جوابی که به من دادن
این بود:
سلام دوست عزیز
من عکسهایی که فرستادید رو به مسئول تعمیرگاه ارسال کردم
طبق نظریه ایشون: به دلیل فرایند نرم افزاری امکان برطرف کردن این پیکسل هست ولی امکان دارد پیکسل دیگری بسوزد.
بنابراین اصلا توصیه نمیشه که شما پیکسل این دوربین رو برطرف کنید!!!
حالا میخواستم نظر شما رو در این مورد جویا بشم
http://uploadpic.net/di-1DM5.jpg
http://uploadpic.net/di-EANG.jpg
http://uploadpic.net/di-ELL2.jpg
سلام.دوربین sx210 کانن دارم .کلید زومش مشکل پیدا کرده اما کار می کنه.لق شده و صدا می ده وقتی ازش استفاده می کنم.:-(در حال حاضر دسترسی به تعمیر گاه ندارم از گارانتیش هم گذشته .اگر چند ماهی ازش استفاده کنم دوام می یاره یا مثلا ممکنه بشکنه؟راهنمایی کنید لطفا .هزینه تعویضش چقدر هست؟ممنونم
باعرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال دوربین امکان تایید وضیعت دوربین از بابت تعداد شاتر وضیعت پیکسل سوخته وضعیت نرم افزار وهمچنین اخرین چکاب لنز توسط
اخرین دستگاهها وماشین الات ونرم افزار امکان پذیر است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دومراکز خدماتی ما مراجعه تا به صورت رایگان کلیه قسمتهای لنز (بک فوکس ویا فرانت فوکس )چک وتحویل گردد
سلام - اینقدر بالای سر حوض آب لنز عوض کردم که آخرش Canon 18-55 توی آب افتاد. چون تهران نیستم و این هم لنز پرکاربرد منه لطفا راهنمایی کنید چطوری عدسی های داخلیش رو تمیز کنم.
لنز رو بعد از خیس شدن به دوربین نزدم و با سشوار هوای ولرم هم تا جایی که تونستم خشک کردم. سری ماونت لنز رو هم باز کردم و فیشهای الکترونیکش رو با احتیاط جدا کردم ولی وقتی به موتور رسیدم ترسیدم بدون نقشه بازش کنم و بعد نتونم تایمینگش رو تنظیم کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
با سلام
دوربین نیکون V1 در زمان فیلم برداری بسیار گرم می شود و پس از حدود 30 دقیقه خاموش می شود. در زمان عکاسی با live view هم زیادی داق می شود به خصوص قسمت زیر بدنه و LCD . لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام تقریبا هزینه کوتینگ لنز24mm f1/4 fd کنن چقدر درمیاد؟
ارزشش رو داره بیام تهران؟؟
سلام آقای قاسمی عزیز با تشکر از راهنمایی هاتون . جدیدا در گوشه بعضی از تصاویر و بیشتر در نقاط آبی و خاکستری تصویر مثل آسمان نقاط تیره کوچیکی دیده میشه آیا به خاطر کثیفی سنسور دوربین هست یا مشکل از لنز ؟
نمونه تصویر http://up98.org/upload/server1/02/j/...4lbia6mbuk.jpg
با عرض سلام وپوزش فراوان در ارسال پاسخ
دوست عزیز متاسفم از اتفاقی که برای شما افتاده است
نگران نباشید پیشنهاد من این است به خاطر اینکه در اینده دچار مشکل نشوید لنز را به بخش فنی شرکت ایده ال ویا تعمیرگاه مرکزی دوربین ارسال تا نسبت به سرویس کامل اقدام شود .چون امکان دارد در مدت مدید کوتینگ عدسی از بین رفته وکیفیت عدسی افت کنند
چنانچه لنز شما دارای فقط گارانتی ایده ال باشد لنز به صورت کاملا رایگان انجام وتحویل خواهد شد
خواهشمندم در هنگام ارسال حتما قید نمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
www.tamir.ir
دوست عزیزم علیرضا
با سلام وپوزش از شما
بله نقاطی که در عکس دیدم دقیقا برای کثیفی صفحه حسگر دستگاه است
نگران نباشید در اولین فرصت به یکی از دو مرکز خدماتی ما
1-شرکت ایده ال دوربین
2-تعمیرگاه مرکزی دوربین
مراجعه تا بلافاصله نسبت به شستشو صفحه حسگر وگزارش کامل وضیعت دوربین اعم از تعدادشاتر -رفع پیکسل سوخته وبروز رسانی اقدام شود
کلیه موارد فوق به صورت کاملا رایگان برای شما اعضای محترم سایت عکاسی میباشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین/شرکت ایده ال دوربین
سلام جناب قاسمی... امسال هم در نمایشگاه خدمات سرویس دوربین و شستشوی سنسور رو ارائه میدید؟
سلام جناب قاسمی
در مورد لنز Nikon 300mm F:4 که قبلا در موردش باهاتون صحبت کرده بودم که موتور فوکوسش کار نمیکرد!
میخواستم ببینم که کی بیارمش بدم خدمتتون تا لطف کنید و سرویسش کنید
سپاسگزارم
با سلام
دوربین Nikon D40 به محض استفاده با ارسال پیام زیر قادر به بهرهبرداری نیست:
Memory card is locked.
Slide loch to "write position.
از مموریهای دیگری هم استفاده کردهام ولی مشکل کماکان به قوت خود باقیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سلام و خسته نباشید
دوربین کانن a3300 دارم روی عکسها و فیلم گوشه سمت چپ یک لکه کم رنگ سیاه کوچک دیده می شود لطفا" در صورت امکان بفرمایید علتش چیست؟
سلام و خسته نباشید خدمت آقای قاسمی عزیز
چند ماه قبل دوربین canon 7D با گارانتی ایده آل رو خریداری نمودم . هنگام تحویل از فروشنده ( شهرستان ) متوجه شدم که روی جعبه دوربین شماره سریالی وجود نداره !!!! موضوع رو بهشون گفتم و جواب دادن که هیچ مساله ای نداره و .... تا اینکه در انجمن عکاسی با مطلبی روبرو شدم که میگفت شماره سریال دوربین باید با شماره سریال جعبه یکی باشه . خواستم به این سوالم جواب بدین که چطور ممکنه دوربینی مثل 7D جعبه اش سریال نداشته باشه و چطور ممکنه که همچین دوربینی توسط شما گارانتی شده باشه ؟ آیا همه دوربین های گارانتی شده توسط شما این وضعیت رو دارن ؟ آیا دوربینی که من خریدم Refurbished هست ؟
من یه مشکلی واسم پیش اومده اونم اینه که در برخی از مناطق عکس نقاط روشن اونم به تعداد بسیار زیاد وجود داره به نظر شما این ایراد از سنسور هست ؟