دوست عزیزم ایمان
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
دوربین شما اماده میباشد لطفا با بخش فنی ایده ال دوربین (اقای احمدی )ارتباط برقرار کنید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین / شرکت ایده ال دوربین
Printable View
دوست عزیزم سهیل
با سلام و تشکر
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین کلیه موارد سرویس به روز رسانی شستشو صفحه حسگر واعلام وضیعت کلی دوربین برای شما عضو محترم سایت عکاسی رایگان و آنی میباشد
به امید دیدار
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
آقای قاسمی عزیز جزو معدود ارائه دهندگان خدماتی است که در مواجهه با ایشون، به هیچ عنوان حس نمی کنید که در مقابل شماست و قصد ارائه خدمات دارد، بلکه می بینید در کنار شماست و قصد حل مشکل شما را دارد. واقعا همه شرکت ها باید رفتار ایشون را با مراجعه کننده سرمشق و خط مشی سیاست خودشان قرار بدهند. لازم دیدم در به نوبه خودم بابت حل مشکلم از ایشون تشکر ویژه کنم.
سلام. ممنون آقای قاسمی امروز دوربینم رو تحویل گرفتم و دیدم مثل روز اولش داره کار میکنه!
فقط متاسفانه متوجه تعداد بسیار زیادی پیکسل سوخته (نقاط ریز سفید) در نمایشگر دوربین شدم که خیلی آزار دهندست!
البته فکر کنم این مورد جزو گارانتی میباشد.
برای رفع این مشکل باید به کدوم دفتر مراجعه کنم و آیا همون موقع انجام میشه یا باید دوربین دوباره چند روز بمونه؟
مدل دوربین هم Fuji HS20
ممنون
سلام
مدتی است که فیلمها رو از طریق iLink نمیتونم کپچر کنم . قبلا چند بار این کار رو کرده بودم ولی متاسفانه اخیرا کامپیوتر دوربین رو نمیشناسه ! با نرم افزار ulead video studio این کار رو انجام می دادم. مراجعه کردم به نمایندگی سونی گفتن که برد iLink سوخته ! و هزینه تعویض برد رو 900000 تومن !!!! فرمودن ! حالا سوال بنده اینه که آیا این برد قابل تعویض است ؟ اگر بله هزینش چقدره ؟سوال دومم اینه که با توجه به ینکه تمام درگاه های دوربین روی station قرار داره ممکنه که با تعویضش مشکل حل بشه ؟ مدل دوربین DCR-HC32E
و اینکه کلا علت سوختن این برد چیه ؟
با سلام وعرض خسته نباشید آقای قاسمی: .چند مدت پیش یه خط خیلی نازک روی lcd دوربینم(1000d) افتاد و اونو برای گارانتی به شرکت ایده ال فرستادم و پس از رفع مشکل,متوجه شدم که دوربینم میزان باطری رو نشون نمیده و پس از اتمام باطری خاموش میشه ومشکل از کجاس و هزینه تقریبی چقدره؟ با تشکر فراوان از توجه شما
عرض سلام و ادب خدمت آقای قاسمی
خدمتتون عرض کنم که من دوربین D90 دارم و قسمت نرمی در جای دست دوربین وجود داره که امروز کمی از گوشه آن از بدنه جدا شده ، اینطوری که شنیدم در D90 ها هم خیلی شایع است
الان با نظر شما چکار کنم خودم دست به چسب بشم و بچسبونمش؟
با عرض سلام وتشکر از شما وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
به نظر میرسد هم شما هم شرکت سونی هزینه خیلی زیادی اعلام کرده است
اشکالی که اعلام فرمودید یشتر به علت نوسانات برق بوجود میاید ومصرف کننده قبل از وصل به کامپیوتر حتما باید دوربین را خاموش وپس از ان روشن شود که که متاسفانه این اتفاق برای شما بوجود امده است
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دومرکز خدماتی ما
1-خیابان جمهوری ساختمان الومینیوم طبقه 11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال دوربین (189) طبقه سوم واحد 6 تلفن 88319245
مراجعه تا در اولین فرصت نسبت به اعلام وضیعت تعمیراتی وهزیته اعلام شود
حامد جان سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
ایا شما از ادبتور برق استفاده میکنید یا خیر ؟
چنانچه جواب شما منفی است در اولین فرصت به بخش فنی شرکت ایده ال دوربین مراجعه واعلام وضیعت کنید
نگران نباشید مشکل نرم افزار میباشد وچون دستگاه شما دارای گارانتی ایده ال است رایگان میباشد
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت محترم عکاسی هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دورببن /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم سهیل
بله حدس شما درست است این اشکال جزو موارد شایع در دوربین NIKON D90 میباشد
با تشکر از شما چنانچه دوربین شما دارای گارانتی وبیمه ایده ال باشد به صورت رایگان قطعه مزبور تعویض میگردد
خواهشمندم در اولین فرصت با در دست داشتن کارت بیمه و گارانتی به یکی از دومرکز خدماتی ما
1-خیابان جمهوری ساختمان الومینیوم طبقه 11شماره 1117 تلفن 66749494
2-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال دوربین (189) طبقه سوم واحد 6 تلفن 88319245
مراجعه تا در اولین فرصت نسبت به تعویض قطعه مورد نظر واعلام وضیعت کلی و سرویس کامل اقدام شود
سلام
یکی از دوستانم که دوربین sx20 با گارانتی ایده آل داره یه مشکلی برای دوربینش پیش اومده که رو حالت فلاش پایین بدون هیچ مشکلی کار میکنه و شاید تا 100 تا عکسم بگیره ولی تا فلش رو میزنه بالا میزنه تا میاد عکس بگیره بدون اینکه حتی فوکوس هم بکنه میزنه که باطری خرابه و خاموش میشه .
با تشکر فراوان
سلام
لنز 105 ماکروN بنده (بدنه دی7000 ) در دیافراگم های بسته تر از 8 تصاویر خال خالی تولید میکنه؟
عدسی ها ظاهرا تمییز و بدون غبار هستندو
با لنزهای دیگرمثل 50 یا85 خروجی به این شکل نیست و بدون خال هستند...
ایراد از چیست؟؟؟
باتشکر.
سلام
دوستان هزینه تعویض پرده شاتر 350D canon چقدر میشود ؟
با سپاس
سلام
فلاش POPUP آلفا350 بنده یکی میزنه ده تا نمیزنه!
آیا قابل تعمیر هست؟ و اگر بله هزینه احتمالی آن چقدر می باشد؟
(گارانتی هم ندارد)
ممنون
دوست عزیزم با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
واقعا به صراحت نمیتوانم جواب شما را بدهم ولی قسمت IS لنزهای 18-105 پراشکال ترین قطعه لنزهای نیکون است
منظور از خال خال نقاط خاکستری میباشد ؟منتظر پاسخ هستم
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا بلافاصله توسط نرم افزار اعلام گزارش شود
سلام
دوستان زمان حدودی تعویض پرده شاتر 550D چه مدت زمانی هست؟ من تا الان 6400 شات باهاش عکس گرفتم. آیا لازمه برای چک کردن دوربین رو به نمایندگی ببرم یا فعلا زوده؟؟
ممنون
اگر اشتباه نکنم عمر متوسط شاتر باید 100000 باشه، هرچند تو سایت های مختلف بعضی ها گفتن که طول عمر شاترشون خیلی کمتر و حتی گاهی تا 20000 هم بوده، اما به طور نرمال باید روی همون حدود 100000 حساب کرد.
آمار این لینک هم برای دوربین مورد نظر شما می تونه جالب باشه:
کد:http://www.olegkikin.com/shutterlife/canon_eos550d.htm
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
به نظر میرسد دوربین شما دچار کثیفی سنسور شده است خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا به صورت انی نسبت به رفع اشکال اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
ممنونم از جوابتون
بنده وقتی با ماکرو 105 و دیافراگم 2.8 عکاسی میکنم همه چیز خوبه ولی وقتی دیافراگم به یازده میرسه تعدادی نقاط پراکنده تو تصویر پیدا میشه که مثل خال خال خاکستری هست
بیشتر از این چیزی ندیدم و میخواستم بدونم قابل حل هست؟
باتشکر
همان طور که مهندس قاسمی فرمودند احتمالا ( 90% ) مشکل از گرد و غبار سنسور است.
هرچقدر دیافراگم را تنگ تر کنید تاثیر اش واضح تر خواهد شد.یقینا در دیافراگم 2.8 اصولا بسیار کم دیده می شود ولی از دیافراگم 8 به بعد به وضوح قابل دیدن است.در دیافراگم 22 و بسته تر به اوج می رسد.
با سلام جناب قاسمي ميخاستم بدونم نصب نرم افزار magiclantern روي كانن 50 دي مشكلي ايجاد نمي كنه و مود فيلم برداريش سنسورو خيلي گرم نمي كنه؟ اصلا پيشنهاد ميديد؟ ممنون
با سلام خدمت آقای قاسمی و بقیه اساتید
من یک دوربین دی نود دارم که چند روز پیش زمانی که لنز 18-105روش بود باهاش خوردم زمین،کمی هم خیس شد،همون موقع دوربین رو خاموش کردم و بعد از چند ساعت که روشنش کردم ارور میداد و اف رو -- میزد،تو مد منوال هم عکس نمیگرفت،با لنز دیگه هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت،فرداش که دوباره چکش کردم فقط با همون لنز همچنان مشکل داشت و با بقیه لنزام میشد باهاش عکس گرفت،لنز خودمم رو یه دوربین دیگه گذاشتم که جواب نداد.
اگه ممکنه راهنمایی کنید که مشکل از کجا میتونه باشه و چیکار باید کنم.
ممنون
یا سلام خدمت دوستان عزیز
ضمن تاسف از حادثه اتفاق افتاده:
ایراد مربوط به اتصال لنز به دوربین میباشد
با توجه به تست های انجام شده احتمالا مشکل از مونت لنزه
یکی از دوستام دی نودشو از لنزش یلند میکرد.چون مونت این لنز پلاستیکیه با وزن دی نود به مشکل میخورد.چه رسد به ضربه.
ایشالا بزودی مشکل مرتفع بشه
ممکنه قطعی داخلی باشه
یا اتصال در حد دهم میلی متر بین مونت لنز و دوربین برقرار نمیشه که با چشم قابل تشخیص نیست
کما اینکه این اشکال شایع در بین دی نود و 18-105 میباشد
گاهی اوقات با تمیز کردن کانکتورهای فلزی این ایراد برطرف میشد
نتایج آزمایشات شما نشانگر این مطلب است
تا نظر بزرگان چی باشه
دوستان و اساتيد
با عرض معذرت
فكر مي كنم با توجه به نام تاپيك و روال اون تا به حال، قرار بوده بخش فني تعميرگاه مركزي دوربين زحمت پاسخگويي رو بكشن!
بهتر نيست اجازه بديم به همون روال پيش بره و از حدس و گمانه زني در مورد علت ايرادات دوستان، خودداري كنيم؟
محسن جان
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اخطار --F اشکال متداوال در سری لنزهای نیکون 135-18و105-18 میباشد که بر اثر ضربه بوجود میاید وباعث میشود ارتباطات کانکت لنز ودوربین برقرار نشود این خرابی مربوط به قطعهFPC CONT میباشد که با تعویض کامل رفع اشکال میشود
چنانچه دوربین ولنز شما دارای گارانتی وبیمه ایده ال باشد به صورت رایگان انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از دو مراکز خدماتی
1-خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم طبقه 11 واحد 1117
2-میدان هفت تیر ابتدای بهار شیراز ساختمان ایده ال طبقه سوم واحد 6
مراجعه تا به صورت سریع انجام شود حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
سلام آقای قاسمی
من یک دوربین canon 30d دارم که احساس میکنم نقطه فوکوس مرکزی آن کالیبره نیست .
لنزی که من استفاده میکنم یک 18-55 که روی 600d تست شده وهیچ مشکلی از نظر فوکوس نداره .
این دوعکس یکی بانقطه فوکوس مرکزی(تصویرراست) گرفته شده ودیگری بانقطه فوکوس بالایی(تصویرچپ)(دقیق ترین نقطه فوکوس دوربین)
فایل پیوست 23577
ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مشکل اعلام کنید.
این دوعکس یکی بانقطه فوکوس مرکزی(تصویرراست) گرفته شده ودیگری بانقطه فوکوس بالایی(تصویرچپ)(دقیق ترین نقطه فوکوس دوربین)[/QUOTE]
تصحیح میکنم تصویر راست بانقطه فوکوس بالا وسصویر چپ با نضطه فوکوس مرکزی.
این نرم افزار امکان دارد یک سری موارد را به دوربین شما اضافه کنند ولی مطمینا باعث موارد ذیل میشود
1-گارانتی شما حذف میشود چون دستکاری در نرم افزار داخلی دوربین است
2- مصرف بسیار زیاد باطری
3-بوجود امدن پیکسل رنگی در نقاطی که مختصات x-y در سنسور شما حذف میشود
4-داغ شدن بسیار صفحه حسگر به طوری که باعث بوجود امدن اشکال در سیستم کنترل است
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با عرض سلام خدمت جناب قاسمی گرامی
بنده یه نیکون d7000 دارم که متاسفانه بر اثر یه اشتباه و افتادن پیچ گیره فلاش روی صفحه بالای دوربین که نمایشگر سرعت شاتر و دیافراگم و ... هستش ترک کوچیکی روی اون ایجاد شده که متاسفانه خیلی فکرم رو درگیر کرده.
البته برای جلوگیری از ورود غبار و نم و رطوبت روی اون نمایشگر رو با برچسبهایی که برای ال سی دی دوربین استفاده میشه به اندازه بریده و چسبوندم به نظر حضرتعالی امکان بیشتر شدن اون ترک هستش ؟ آیا امکان تعویض اون هستش ؟ یا اصلا نیازی نیست و فکرم رو درگیرش نکنم؟
با تشکر از محبت حضرتعالی
سلام.
دوستان عزیز
من یک کانن 30D دارم و لنز 17-85 متاسفانه چند وقتیه که دوربینم بدرستی فوکوس نمیکنه و هرچقدر هم سعی کردم نشد.
بصورت دستی کار میکنه و در نقاط فوکوس در زمانی که موضوع فوکوس است اجازه شات می ده و بصورت فوکوس اتوماتیک موتور فوکوسش چندین بار کارمیکنه و حلقه فوکوس را می چرخونه ولی فوکوس انجام نمیشه و این کار درحالت زوم یا فاصله کانونی بالا بیشتر رخ میده بنظر شما کارشناسان تعمیرگاه مرکزی مشکل از دوربین یا لنز.
بسیار ممنونم
باسلام
فوکوس لنز Nikkor 300mm f/4D ED IF AF-S از کار افتاده و فقط دستی باهاش میتونم کار کنم...
به دفتر آلومنیوم مراجعه کردم گفتند قطعه مورد نیاز موجود نیست،
لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشگل قابل حل می باشد؟یا خیر؟
باتشکر فراوان
امید جان سلام وتبریک سال نو وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
فکر میکنم منظور شما TFT LCDاست که شکسته نه خود LCD.ایا همین طور است ؟
در هرصورت هم تعویض LCD و هم تعویض TFT LCDدر یکی از مراکز ما امکان پذیر است
چنانچه دستکاه شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد این قطعه به صورت رایگان تعویض میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما شرکت ایده ال دوربین ویا بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض اقدام شود
ممنونم جناب قاسمی گرامی.
بله فرمایش شما درسته. ال سی دی زیر اون شیشه یا طلق محافظ هستش و در واقع همون لایه محافظ روی ال سی دی بالا ترک برداشته.
انشالله در اولین فرصت باهاتون تماس میگیرم. و برای ارسال اون اقدام خواهم کرد. جسارتا برای تعویضش چقدر زمان لازمه ؟
چون احتمالا برای سفری که در پیش دارم گذری به تهران داشته باشم و خواستم حضوری برسم خدمت شما.
سلام
ضمن تبریک سال نو
دوربین G12 بنده با کمتر از 6 ماه و 500 شات کارکرد چند روزه که بعضا به صورت عکسهای ذیل ثبت تصویر می نماید و با زدن ضربه ملایمی به پشت دوربین این ایراد رفع می گردد (البته مطمئن نیستم که ایا با این ضربه رفع می شود یا دلیل دیگه ای دارد) و کاملا بدون اشکال عکس برداری می کند
دوربین دارای گارانتی ایده ال می باشد
در صورت نیاز به سرویس یا تعمیر در ان مرکز با توجه به اینکه من شهرستان ساکنم ایا می توانم با پست ارسال و دریافت نمایم
ضمنا ایراد دوربین چیه و هزینه تعمیر ؟
فایل پیوست 24555
اینم یه کراپ 100%
فایل پیوست 24556
با تشکر
منتظر پاسخ جناب مهندس قاسمی هستم
دوست عزیزم اقای یوسفی
با سلام وتبریک سال نو
متاسفانه اشکال بوجود امده جزو مواردی است که در دوربین سریG12 بوجود میاید وبدون تعارف میتوان نقص کمپانی اعلام کرد
دوربین شما تحت پوشش گارانتی ایده ال است نگران نباشید قطعه اصلاح شده تعویض وبه صورت رایگان تحویل میشود
خواهشمندم در اولین فرصت دوربین خود را به همراه کپی کارت گارانتی به شرکت ایده ال ارسال تا نسبت به تعویض اقدام شود
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
با سلام و تبریک سال نو خدمت آقای قاسمی
متاسفانه اول سال جدید مشکلی در دوربین من به وجود اومده عکسهایی که با فوکال 18 با فلاش پاپ آپ دوربین میگیرم پایین کادر سیاه میفته.هم با هود و هم بدون هود این مشکل هستش لنز دوربین هم 105-18 و دوربین هم d3100 نیکون هستش 1نمونه عکس هم گذاشتم
فایل پیوست 24585
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام جناب قاسمی
من 2 سوال دارم اول اینکه یه لنز نیکون 50 1.2 دارم که متاسفانه عدسی داخلی اون قارچ زده آیا قابل تعمیر هست ؟ و ایا مشکل اپتیکی پس از تعمیر براش پیش نمیاد ؟ هزینه چقدر خواهد بود ؟
دوم اینکه هزینه تعویض شاتر دی 700 چقدر هست و چند روز طول میکشه ؟
بسیار ممنون از شما
سلام ، عید همگی مبارک به خصوص جناب آقای قاسمی
آقای قاسمی خسته نباشید
میخواستم بدونم بخش تعمیرگاه ، دوربین های قدیمی رو هم ساپورت میکنه ؟
قدیمی که میگم منظورم سال های قبل از دهه 60 هست
پدرم لطف کردن و دوربین قدیمی خودشون رو امشب به من سپردن ، البته خیلی وقته کار نکرده ( نزدیک به ده سال یا بیشتر )
و یک سری مشکلات داشت که گفتم شاید بشه درستش کرد
اگر ساپورت نمیشه لطف کنید از طریق PM مکانی برای تعمیر این قبیل دوربین ها رو به بنده معرفی کنید
از لطف شما بسیار سپاسگذارم
دوست عزیزم با سلام وتبریک سال نو
پوزش مرا بابت تاخیر در ارسال پاسخ بپذیرید
در سری لنزهای 85-17 اشکالات عمده ای وجود دارد از جمله خرابی شاتر یونیت که جزو شایع ترین اشکال است ولی اشکالی که جنابعالی اعلام میکند مربوط به
iIN CODE GEAR است که عملیات کد فوکس برای لنز شما انجام نمیشود ومستلزم تعویض کامل SWM ASSY UNIT است
این توضیحات صرفا جواب سوال شما است چنانچه مایل هستید در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا دقیقا به وسیله نرم افزار اعلام وضیعت شود
جناب قاسمی عزیز
سلام
سال نو بر شما، خانواده گرامیتان و کارکنان تعمیرگاه مرکزی مبارک باد.
من یک 60D دارم با گارانتی ایده آل. اخیراً در ویزور که نگاه می کنم بر روی صفحه فوکوس دوربین چند خط و لکه دیده می شود. چندین بار با پوار به آن دمیدم ولی پاک نشد. لطفاً راهنمائی بفرمائید
ارادتمند
سلام
فلش sb800 من از دستم افتاد حالا کار نمیکنه دکمه تست رو میزنم تخلیه شارژ هم میشه بوق هم میزنه ولی فلش نمیزنه آیا تعمیر فلش هم انجام میدید؟
سلام. نمیدونم جایه درستی مطرح میکنم یا خیر میخواستم من رو برای خرید باتری اصل راهنمایی کنید
با سلام
چند وقت بود از لنز کیت دوربینم استفاده نمیکردم. فقط چند بار به صورت لنز معکوس
الان که لنز رو به دوربین وصل میکنم در همه فواصل کانونی به جز 55 میلی متر هنگام فشار دادن شاتر ارور01 میده. اتصالات رو پاک کردم ولی جواب نداد. دکمه عمق میدان هم کارنمیکنه و موقع فشار دادن صدای خرخر میده. به هیچ عنوان هم نمیشه دیافراگم رو تغییر داد.
چون از این لنز به صورت معکوس استفاده میکنم گرد و خاک داخلش زیاد میره (یک بار هم برای تمیز کردن خدمتتان آوردم) الان هم داخلش کثیف است.
آیا قابل تعمیر هست؟
سلام
کوتینگ لنز من از بین رفته آیا میتونن دوستان درستش کنن؟؟؟؟؟
با سلام
آيا تعميرگاه مركزي فوكوس اسكرين 7D را تعويض ميكند؟
ميخواهم با لنزهاي منوال كاركنم و نياز به فوكوس اسكريني مشابه دوربين هاي قديمي و منوال دارم.
از لايو ويو دوربين نميخواهم استفاده كنم.
لطفاً راهنمايي بفرماييد
سلام
من یه دوربین کانن 500D داشتم که خیلی ازش استفاده نمیکردم و برای همین تصمیم گرفتم که اونو تبدیل به دوربین اینفرارد کنم _ البته یه فیلتر اینفرارد هم دارم _ خوب دست بکا شدم و طبق مراحلی که در سایت lifepixel بود پوشش جلوی لنز رو برداشتم همه چیز خوب پیش رفت ولی وقتی که دوربین رو بستم متوجه شدم که مد های M _ AV _ و Tv دیگه کار نمیکنه و وقتی روی این مد ها قرار میگیرم بجای اونها مدهای دیگه ای مثلا مد پرتره و یا مد فول اتومات فعال میشه و عملا دوربینم فقط بصورت اتوماتیک عکس میگیره و دیگه قادر نیستم دیافراگم و سرعت رو خودم تنظیم کنیم . میخواستم بدونم مشکل از کحاست و آیا تعمیرگاه این مورد رو تعمیر میکنه ؟ من فکر میکنم نرم افزار دوربین ایراد پیدا کرده چون از لحاظ فیزیکی برای لوازم داخلی دوربین هیچ اتفاقی نیافتاد
ممنون
سلام داریوش جان و پوزش فراوان درتاخیر ارسال پاسخ
متاسفانه فوکس اسکرین دوربین شما دچار اسیب شده است ومستلزم تعویض است چون قطعه مزبور تحت هیچ شرایطی قابل تعمیر نیست
چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد قطعه مزبور به صورت کاملا رایگان انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به تعویض اقدام شود
تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها نماینده رسمی خدمات شرکت معظم NIKON در ایران است
بله بخش تعمیرات فلاش در تعمیرگاه مرکزی دوربین فعال میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا توسط کارشناس قسمت فلاش بازدید و اعلام وضیعت شود