-
پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
نقل قول:
دوست عزیزم اقای ابراهیمی
با عرض سلام وپوزش بسیار در تاخیرارسال پاسخ
متاسف از بابت اینکه نتوانستم بعلت شرکت در دوره اموزشی دوربین جواب شما را فوری بدهم
بله اشکال در قسمت سی سی دی می باشد
هزینه 35000تومان می باشد
لطفا دقیقا مدل دوربین را اعلام فرمایید در سری کانن ا 90وجود ندارد
بخش خدمات canon
www.tamir.ir
جناب آقاي قاسمي! ممنون از توضيحاتتون. دوربين من دقيقاً Powershot A95 است كه اشتباهاً A90 گفتم. فكر ميكنم با اين هزينه كه شما گفتيد تعميرش منطقي باشه.
با اين اوصاف من بايد دوربين رو به آدرسي كه در سايتي كه شما معرفي كرديد بفرستم. اگه اشتباه ميكنم لطفاً بنده را آگاه بفرماييد.
باز هم متشكرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
با سلام
لتز یکی از دوستان در فاصله کانونی مشخصی در حالت فوکوس اتوماتیک دقیق فوکوس نمیکند با دیافهای مختلف و فواصل مختلف نیز تفاوتی نمیکند و فوکوس دقیق نیست ولی با فوکوس دستی مشکلی وجود ندارد
(در بقیه فواصل کانونی فوکوس اتوماتیک دقیق عمل میکند)
آیا این مشکل قابل حل هست؟
لنز: تامرون گارانتی هم ندارد
با تشکر
با عرض سلام وپوزش در تاخیرارسال پاسخ
خواهشمندم نوع دوربین که لنز تامرون روی ان است اعلام فرمایید .
با تشکر بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidnassiri
یک سوال:
من دوربینم که روی سه پایه بود افتاد زمین و با لنز خورد کف اتاق. الان یه مقدار اون تغییر زوم لنز سفت شده، اما وقتی عکس می گیرم یا زوم می کنم و هر کار دیگه، به نظرم مثل قبل عمل می کنه. آیا تست خاص یا روشی هست که من بفهمم مشکلی ایجاد شده یا نه.
ممنون از راهنمایی هاتون پیشاپیش...
وحید.
دوست عزیزم وحید
در برنامه کانن قسمتی با نام OPTICAL UNIT CONTROL -DCS وجود دارد که کلیه عملیات حرکت لنز وزوم وحتی فوکس را اعلام می کند
لطفا در اولین فرصت نسبت به چک کامل دوربین به صورت رایگان به تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا این امر انجام شود .
بخش فنی کانن
-
سلام دوستان
يه دوربين FUJIFILM S8000FD دارم
كه امروز متوجه شدم كه باطري كه داخلش ميزارم پيغام LOW BATTERY ميده
چندتا باطري نو رو امتحان كردم اما همون ارور رو ميداد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد
با تشكر
-
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای قاسمی
به مشکلی برای لنز 18-105 و دوربین دی 90 پیش اومده که مربوط به خطای --F هستش
سوالمو اینجا مطرح کردم
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=627
تو همین تاپیک عنوان کردین که این مشکل به صورت رایگان برطرف میشه , گارانتی دوربین من آهونگار هستش , خواستم ببینم آیا با این گارانتی هم رایگان مشکل برطرف میشه یا نه اگه هزینه ای دریافت میشه حدودا چه میزان هستش و چون تهران نیستم اگه حضوری مراجعه کنم چه مدت طول میکشه تا مشکل بطرف بشه ؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamad6387
سلام دوستان
يه دوربين FUJIFILM S8000FD دارم
كه امروز متوجه شدم كه باطري كه داخلش ميزارم پيغام LOW BATTERY ميده
چندتا باطري نو رو امتحان كردم اما همون ارور رو ميداد.ممنون ميشم راهنماييم كنيد
با تشكر
دوست عزیزم
با تشکر از تماس شما
ایا این اخطار در موقعی که دوربین شما از حالت LCD نمایش داده می شود می باشد یا در حالت پخش در ویزور چشمی نیزاین اخطار دیده می شود .
لطفا پاسخ بدهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SIAMAK™
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت آقای قاسمی
به مشکلی برای لنز 18-105 و دوربین دی 90 پیش اومده که مربوط به خطای --F هستش
سوالمو اینجا مطرح کردم
http://www.akkasee.com/forum/showpos...&postcount=627
تو همین تاپیک عنوان کردین که این مشکل به صورت رایگان برطرف میشه , گارانتی دوربین من آهونگار هستش , خواستم ببینم آیا با این گارانتی هم رایگان مشکل برطرف میشه یا نه اگه هزینه ای دریافت میشه حدودا چه میزان هستش و چون تهران نیستم اگه حضوری مراجعه کنم چه مدت طول میکشه تا مشکل بطرف بشه ؟
ممنون
با عرض سلام وتشکر وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
بخش تعمیر گاه مرکزی دوربین وگروه خدماتی ایده ال به کاربران محترم سایت عکاسی خدمات رایگان می دهد
همین طور به جنابعالی خواهشمندایم در صورت ارسال یا حضور فیزیکی در تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا گروه خدماتی ایده ال حتما اعلام فرمایید از اعضا سایت هستید تا به صورت فوری(کمتر از 3ساعت ) وبدون هزینه انجام گردد
باتشکر
-
من يك دوربين D90 دارم كه يك ماهي از خريدش ميگذرد . به تازگي متوجه شدم كه يك نقطه قرمز در عكسهايي كه اخيرا گرفتم وجود دارد ( پيكسل سوخته ) به تعمير گاه مركزي رفتم و خدمت جناب قاسمي و خودم را از اعضاي اين سايت معرفي كردم ايشان هم لطف كرده و سريعا كار بنده را راهانداختند كه همينجا از ايشان تشكر ميكنم .
اما سوال بنده اينكه اين مشكل اساسا چيست و آيا مشكل نرامافزاريست يا سخت افزاري و رفع آن اساسي است يا صوري؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliagha
من يك دوربين D90 دارم كه يك ماهي از خريدش ميگذرد . به تازگي متوجه شدم كه يك نقطه قرمز در عكسهايي كه اخيرا گرفتم وجود دارد ( پيكسل سوخته ) به تعمير گاه مركزي رفتم و خدمت جناب قاسمي و خودم را از اعضاي اين سايت معرفي كردم ايشان هم لطف كرده و سريعا كار بنده را راهانداختند كه همينجا از ايشان تشكر ميكنم .
اما سوال بنده اينكه اين مشكل اساسا چيست و آيا مشكل نرامافزاريست يا سخت افزاري و رفع آن اساسي است يا صوري؟
خوندن این مقاله میتونه در مورد پیکسلهای سوخته بهتون کمک کنه
http://www.akkasee.com/articles/007201
در مورد رفع آن و اینکه اساسی است یا صوری چون اطلاعی ندارم نمیتونم چیزی بگم
جناب قاسمی بهتر میتونن توضیح بدن ;)
-
سلام
دوربینم ۵۰ دی کنون هست و وقتی از عکسی رو میگیرم که زمینه یا فضای عکس تیره است رو عکس نقاط قرمز و بعضاَ سبز و آبی دیده میشه.
خواستم راهنماییم کنین ببینم مشکل از کجاست
با سپاس
مهرداد فتحی
-
سلام
شارژر باطري من دچار مشكلي شده.
وقتي باطري را براي شارژ قرار ميدهم پس از مدتي به شدت داغ ميشود و متوقف ميشود.
و براي ادامه لازم است منتظر شوم خنك شود و بعد از برق بكشم و دوباره متصل كنم.
اگر ممكن است راهنمايي بفرماييد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliagha
دوست عزیزم
موارد پیکسل سوخته در دوربینهای دیجیتال از موارد رایج در دوربینهای نسل جدید است اساسا این اشکال بوسیله نرم افراز انجام می شود بدین تر تیب که برنامه خصوصی هر کمپانی رفنس خوب برنامه ها را به نمایندگی رسمی داده است واجازه را می دهد تا دیتاهای خوب را روی دیتاهای بد که در دوربین وجود دارد شناسایی وکپی کند . دوربین شما امکان بوجود امدن مجدد پیکسل سوخته را دارد
این موارد باعث بوجود امدن پیکسل می شود .
1-استفاده از حساسیت بالا-استفاده از سرعتهای خیلی پایین 10 ثانیه بیشتر -استفاده از کیفیت بسیار بالا
با تمام این مسایل حتی اگر چندین بار روی دوربین شما برنامه پیکسل نصب شود از کیفیت دستگاه شما کاسته نمیشود .
با تشکر بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Fathi
سلام
دوربینم ۵۰ دی کنون هست و وقتی از عکسی رو میگیرم که زمینه یا فضای عکس تیره است رو عکس نقاط قرمز و بعضاَ سبز و آبی دیده میشه.
خواستم راهنماییم کنین ببینم مشکل از کجاست
با سپاس
مهرداد فتحی
دوست عزیزم اقای فتحی
پوزش من را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرد
اشکال اعلام شده مربوط به پیکسل سوخته می باشد
این اشکال در بخش فنی کانن به صورت رایگان انجام می شوددر اولین فرصت مراجعه تا به صورت سریع ورایگان انجام شود
با تشکر بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
سلام
شارژر باطري من دچار مشكلي شده.
وقتي باطري را براي شارژ قرار ميدهم پس از مدتي به شدت داغ ميشود و متوقف ميشود.
و براي ادامه لازم است منتظر شوم خنك شود و بعد از برق بكشم و دوباره متصل كنم.
اگر ممكن است راهنمايي بفرماييد.
دوست عزیزم بابک
شرمنده از تاخیر پاسخ
بابک جان نوع دوربین خود را اعلام کنید
با تشکر
-
سلام جناب قاسمي
دوربين فوجي کامپکت يکي از دوستان مشکل پيدا کرده و اونم اينه که عکسها رو اينجوري ميگيره:
http://img.majidonline.com/pic/261041/fuji.jpg
همونطور که مي بينيد اصلا عادي نيست!
تنظيمات رو هم ست کردم و مشکلي نداشت و حتي ريست هم کرديم اما باز هم همون آش و همون کاسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام جناب قاسمي
دوربين فوجي کامپکت يکي از دوستان مشکل پيدا کرده و اونم اينه که عکسها رو اينجوري ميگيره:
http://img.majidonline.com/pic/261041/fuji.jpg
همونطور که مي بينيد اصلا عادي نيست!
تنظيمات رو هم ست کردم و مشکلي نداشت و حتي ريست هم کرديم اما باز هم همون آش و همون کاسه
دوست عزیزم
باتشکر از تماس شما
اشکال اعلام شده در دوربینهای فوجی امری شایع است اشکالات بدین شرح است .
1-عمل نکردن قسمت APERTURE CONTROL بدین معنی که عملیات دیافراگم انجام نمیشود (یا دیاف کاملاباز می ماند یا بسته )
2- پاره شدن مدار اطلاعات دیافراگم که امرشایع در دوربین فوجی می باشد
3-خربی در قسمت CCD
هزینه کامل پس از بازدید اعلام می شود وموعد تحویل 2روز می باشد .
با تشکر بخش فنی فوجی
-
با سلام
آیا تعمیرات دوربینهای کامپکت سونی هم انجام میدید؟
1-Sony-H9:مشکل شناسایی رم.ذخیره ناقص عکس بر روی رم.ذخیره عمودی(Portrait) عکس
2-Sony -w100:حرکت غیر ارادی آیتم های منو در هنگام انتخاب پس از تمای انگشت با کلید سلکتور
با تشکر
(در صورت امکان شماره تماس لطف کنید ممنون میشم)
-
سلام
من یه دوربین 1000 دی کانن دارم که دو هفته پیش برنامه داخلی رو ارتقا دادم
هفته گذشته دوربین تو کیفم بود که خاموش میشه بعد هم روشن نمیشه وقتی رسیدم خونه زدم تو شارژ روشن شد در حالی که قبلا اگر باطری هم شارژ نداشت ارور میزد و میگفت که باطری شارز نداره
بعد از سه روز در حال دیدن عکس ها بودم که دوربین خاموش شد و دوباره روشن کردم
همین امروز 14/11 یه بار موقع عکس انداختن خاموش شد یه بار هم بعد از یک ساعت هنگام دیدن عکس ها
علتش از چی میتونه باشه (ضربه هم نخورده)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejatinezhad
با سلام
آیا تعمیرات دوربینهای کامپکت سونی هم انجام میدید؟
1-Sony-H9:مشکل شناسایی رم.ذخیره ناقص عکس بر روی رم.ذخیره عمودی(Portrait) عکس
2-Sony -w100:حرکت غیر ارادی آیتم های منو در هنگام انتخاب پس از تمای انگشت با کلید سلکتور
با تشکر
(در صورت امکان شماره تماس لطف کنید ممنون میشم)
با عرض سلام
بله تعمیرات سونی انجام می دهیم در رابطه با اشکال اعلام شده در سری H9باید به عرض برسانم احتمالا رم شما مشکل دارد .
در رابطه با سوال دوم قسمت سلکت مود دستگاه شما مشکل دراد وقسمت کربن از بین رفته است ومستلزم تعویض می باشد
باتشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
66749494-88319254
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saed_violin
سلام
من یه دوربین 1000 دی کانن دارم که دو هفته پیش برنامه داخلی رو ارتقا دادم
هفته گذشته دوربین تو کیفم بود که خاموش میشه بعد هم روشن نمیشه وقتی رسیدم خونه زدم تو شارژ روشن شد در حالی که قبلا اگر باطری هم شارژ نداشت ارور میزد و میگفت که باطری شارز نداره
بعد از سه روز در حال دیدن عکس ها بودم که دوربین خاموش شد و دوباره روشن کردم
همین امروز 14/11 یه بار موقع عکس انداختن خاموش شد یه بار هم بعد از یک ساعت هنگام دیدن عکس ها
علتش از چی میتونه باشه (ضربه هم نخورده)
با سلام
خواهشمندم درب باطری را فشار دهید ومطمین بشوید که مجددا اشکال رفع شده یا خیر
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم بابک
شرمنده از تاخیر پاسخ
بابک جان نوع دوربین خود را اعلام کنید
با تشکر
سلام
ضمن تشكر از توجه شما
دوربين 5d mkII ميباشد.با گارانتي ايده آل
-
سلام
دوربین 350D متعلق به یکی از دوستان دچار مشکل شده بطوری که مرتب موقع کار کردن هنگ می کنه و err99 میده...
البته LCD (رنگی) اصلن تصویر نداره و فقط lcd بالایی روشن میشه...
نکته جالب اینجاست که وقتی با کابل av خروجی تصویر رو روی تلویزیون انداختیم تمامی مشکلات حل شده و براحتی عکس میگیره ، فکوس میکنه ،فلاش میزنه و هیچ مشکلی در عملکردهاش نیست...
و از اون هم جالبتر اینه که هنگامی یک سر کابل (خالی - بدون سیم) مثل همون سر کابل AV بهش وصل کنیم دوربین بدون مشکل کار میکنه و هیچ ایرادی نمیگیره ... البته مشک نداشتن تصویر در LCD (رنگی) با پر جاست...
البته احتمال ضربه خوردن به دوربین هم وجود داره ... چون دوربین مدتی دست ایشون نبوده...
دوربین رو با دو کارت CF مختلف 4G sandisk و transcend 2G چک کردیم دقیقن همینجور بود...
همچنین دو عدد لنر 55-18 معمولی کیت و 85-17 روش آزمایش کردیم فرقی نکرد
متاسفانه باتری دیگه ای در دسترس نبود اما باتری ظاهرن بدون مشکل کار می کرد...
حالا میخواستم بدونم آیا امکان تعمیرش هست و هزینه احتمالیش چقدر میشه؟
ممنون از شما.
-
سلام
من یک مشکل فنی دارم که اساتید کمک کنند.
یک دوربین panaspnic lumix DMC-TZ3 دارم که افتاد روی شنهای ماسه ای دریا و شن به داخلش رفت. حالا لنزش که میاد بیرون محافظ کشویی جلوش نصفه نیمه باز میشه.
چجوری میشه تمیزش کرد و آیا اصلا میشه کشویی جلوی لنز رو برداشت؟ و اگه manual یا راهنمایی برای باز کردتش داریئ لینکش رو بهم بدید.
ممنونم فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud49
سلام
من یک مشکل فنی دارم که اساتید کمک کنند.
یک دوربین panaspnic lumix DMC-TZ3 دارم که افتاد روی شنهای ماسه ای دریا و شن به داخلش رفت. حالا لنزش که میاد بیرون محافظ کشویی جلوش نصفه نیمه باز میشه.
چجوری میشه تمیزش کرد و آیا اصلا میشه کشویی جلوی لنز رو برداشت؟ و اگه manual یا راهنمایی برای باز کردتش داریئ لینکش رو بهم بدید.
ممنونم فراوان
دوست عزیزم مسعود
احتمالا قطعات شن به داخل لنز نفوذ کرده است واجازه کار نکردن به صورت استانداردرا نمی دهد لطفا نسبت به سرویس سریعا اقدام نمایید تا اسیب بیشتر ی به دوربین شما ورد نشود
متاسفانه ما اجازه دادن سرویس مانویل در رابطه با باز بسته کردن را نداریم
باتشکر
با تشکربخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
partow
سلام
دوربین 350D متعلق به یکی از دوستان دچار مشکل شده بطوری که مرتب موقع کار کردن هنگ می کنه و err99 میده...
البته LCD (رنگی) اصلن تصویر نداره و فقط lcd بالایی روشن میشه...
نکته جالب اینجاست که وقتی با کابل av خروجی تصویر رو روی تلویزیون انداختیم تمامی مشکلات حل شده و براحتی عکس میگیره ، فکوس میکنه ،فلاش میزنه و هیچ مشکلی در عملکردهاش نیست...
و از اون هم جالبتر اینه که هنگامی یک سر کابل (خالی - بدون سیم) مثل همون سر کابل AV بهش وصل کنیم دوربین بدون مشکل کار میکنه و هیچ ایرادی نمیگیره ... البته مشک نداشتن تصویر در LCD (رنگی) با پر جاست...
البته احتمال ضربه خوردن به دوربین هم وجود داره ... چون دوربین مدتی دست ایشون نبوده...
دوربین رو با دو کارت CF مختلف 4G sandisk و transcend 2G چک کردیم دقیقن همینجور بود...
همچنین دو عدد لنر 55-18 معمولی کیت و 85-17 روش آزمایش کردیم فرقی نکرد
متاسفانه باتری دیگه ای در دسترس نبود اما باتری ظاهرن بدون مشکل کار می کرد...
حالا میخواستم بدونم آیا امکان تعمیرش هست و هزینه احتمالیش چقدر میشه؟
ممنون از شما.
دوست عزیز م مهدی
باتشکر از تماس شما اشکال اعلام شده کمی عجیب به نظر می رسد
با توضیحاتی که دادید به نظر می رسد در قسمت خروجی پورت مشکلی است
اخطار 99در دوربینهای کانن اشکال را به مصرف کننده می رساند که یکی از قسمتهای دوربین دچار اسیب شده است این که کدام قسمت است باید به وسیله نرم افزار اعلام اشکال شود
در رابطه با هزینه پس از بازدیداعلام می شود ولی مطمین باشید در مدت 4روز نسبت به تعمیر وراه انداز ی اقدام می شود
با تشکر بخش فنی کانن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
سلام
ضمن تشكر از توجه شما
دوربين 5d mkII ميباشد.با گارانتي ايده آل
سلام جناب اقای برهانی
اشکال اعلام شده در کانن مارک 2کمی بعید است
لطفا در اولین فرصت به تعمیرگاه مرکز یامده تا بوسیله نرم افزلر سریعا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
یا تشکر منتظر شما هستم
بخش فنی کانن
-
با سلام و خسته نباشید
بنده یه 1 دارم که در بالاترین دیافراگم چند تا نقطه سیاه روی عکس ها می افته بعضی از دوستان می گن که به علت کثیفی سنسور هست می خواستم بدونم آیا واقعا همینطوره؟
اینهم یک نمونه لینک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم مسعود
احتمالا قطعات شن به داخل لنز نفوذ کرده است واجازه کار نکردن به صورت استانداردرا نمی دهد لطفا نسبت به سرویس سریعا اقدام نمایید تا اسیب بیشتر ی به دوربین شما ورد نشود
متاسفانه ما اجازه دادن سرویس مانویل در رابطه با باز بسته کردن را نداریم
باتشکر
با تشکربخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
سلام دوست گرامی
ممنونم که پاسخ دادید، حضور محترم شما عرض کنم که من ساکن مشهد هستم و نماینده خوب خدمات در مشهد را نمیشناسم البته به من آدرس 2 نماینده را معرفی کرده اند که متاسفانه سابقه خوبی ندارند. و برای خودم هم اثبات شده است که خدمات متعهدانه ای نداشته اند. لطفا شما راهنمایی کنید چکار کنم؟
-
سلام
بابت راهنمایی قبلی بسیار ممنون هستم از اون روز تا حالا دیگه به این مشکل بر نخوردم انشاالله هم که دیگه بر خورد نمیکنم
چندی هست متوجه شدم وقتی دارم تو ویزور نگاه میکنم و تصویر رو میبینم وقتی دستم رو شاتر میره انگار عکس جابجا میشه یا حالت افتادن پیدا میکنه ، انگار که لنز اندازه یک میلیمتر جابجا بشه البته همیشه اانطوری نیست گاهی اوقات فکر کنم تا به حال 4 بار اینوطری شده تو 200 شات که زدم
اگر امکان داره باز هم منو راهنمایی کنید :::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghz
با سلام و خسته نباشید
بنده یه 1 دارم که در بالاترین دیافراگم چند تا نقطه سیاه روی عکس ها می افته بعضی از دوستان می گن که به علت کثیفی سنسور هست می خواستم بدونم آیا واقعا همینطوره؟
اینهم یک نمونه
لینک
دوست عزیزم
بله اشکال اعلام شده مربوط به کثیف بودن سنسور می باشد
در اولین فرصت نسبت به سرویس رایگان سنسور و به روزرسانی به این مرکز مراجعه نمایید.
باتشکر بخش فنی کانن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud49
سلام دوست گرامی
ممنونم که پاسخ دادید، حضور محترم شما عرض کنم که من ساکن مشهد هستم و نماینده خوب خدمات در مشهد را نمیشناسم البته به من آدرس 2 نماینده را معرفی کرده اند که متاسفانه سابقه خوبی ندارند. و برای خودم هم اثبات شده است که خدمات متعهدانه ای نداشته اند. لطفا شما راهنمایی کنید چکار کنم؟
با تشکر ازشما
لطفا به سایت تعمیرگاه مرکزی/ایده ال دوربین مراجعه کنید
www.tamir.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saed_violin
سلام
بابت راهنمایی قبلی بسیار ممنون هستم از اون روز تا حالا دیگه به این مشکل بر نخوردم انشاالله هم که دیگه بر خورد نمیکنم
چندی هست متوجه شدم وقتی دارم تو ویزور نگاه میکنم و تصویر رو میبینم وقتی دستم رو شاتر میره انگار عکس جابجا میشه یا حالت افتادن پیدا میکنه ، انگار که لنز اندازه یک میلیمتر جابجا بشه البته همیشه اانطوری نیست گاهی اوقات فکر کنم تا به حال 4 بار اینوطری شده تو 200 شات که زدم
اگر امکان داره باز هم منو راهنمایی کنید :::blushing:::
دوست عزیزم
به نظر می رسد اشکال اعلام شده مربوط به فعال بودن قسمت لرزش گیر می باشد این جزو مواردی اشکال نمیباشد .جهت مطمین شده قسمت IS را قطع کنید تا مسجل شود
منتظر پاسختان هستم
باشکر بخش فنی
-
سلام و تشکر
من چطور میتونم با شما تماس تلفنی داشته باشم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
با تشکر ازشما
لطفا به سایت تعمیرگاه مرکزی/ایده ال دوربین مراجعه کنید
www.tamir.ir
تشکر از راهنمایی شما ، با آقای حقیقی تماس میگیرم و نتیجه را به اطلاع شما هم میرسانم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejatinezhad
سلام و تشکر
من چطور میتونم با شما تماس تلفنی داشته باشم؟
سلام وبا تشکر ازشما
خط مسقیم 66745701
-
الان هم میتونم تماس بگیرم؟
با تعویض رم مشکل ذخیره سازی دوربین H9 حل شد.ولی هنوز ارور E:62:12 رو صفحه چشمک میزنه.
-
با سلام و عرض تشکر فراوان از آقای قاسمی عزیز بابت زحمت هایی که برای دوستان میکشند.
جناب قاسمی من یک سئوال در مورد خطای اتوفکوس برام پیش اومده که در پستی که در زیر لینک دادم نوشتم و ظاهرا پاسخگوییش فقط در تخصص شماست:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...495#post150495
خوشحال میشم که سری به اون پست بزنید و نظرتون رو اعلام کنید. :::blushing:::
با تشکر فراوان
:::happy:::
-
سلام
این سوال رو در بخش دوربین 350d canon پرسیدم ولی فکر کنم کسی ندید:
وضعیت شاتر رو با چه نرم افزاری میشه مشخص کرد؟ منظورم تعداد عکسهایی هست که تا حالا گرفته شده.
من فریم ور دوربین رو به آخرین ورژن خود سایت کانن که مال 2007 بود ارتقا دادم و وضعیت شمارش عکس در continue قرار داره ولی چون فریم ور آپدیت شده از اول شروع کرده به شمردن و من نمی دونم از کجا تعداد کارکرد شاتر رو ببینم تمام عکسهایی هم که تا حالا گرفتم رو هارد rename شده و یا از فولدر خارج شده و از روی قبلی هم نمیشه فهمید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
آقای قاسمی با سلام
فکر میکنم یادتون باشه من رو با کاوه عزیز خدمت رسیدم و کانون ۵دی ازتون خریدم .
متاسفانه برای دوربین من مشکل عجیبی پیش اومده .
امروز مشغول عکاسی بودم و همه چیز در حالت نرمال بود .برای چند لحظه از دوربین دیگه استفاده کردم و وقتی ۲ بار دوربین رو برداشتم با کامل تعجب دیدم اتو فوکوس انجام نمیده ! وقتی سعی کردم پیگیری کنم که چرا این اتفاق افتاده دیدم نمیتونم عکس هارو ببینم و منو دوربین کار نمیکنه ! در حقیقت هیچ کدوم از دکمهای دوربین بجز کنرل شاطر و دیاف گار کار نمیکنه ،!فکر کردم شاید السیدی سوخته باشه ولی اینطور نیست چون السیدی فقط در حالت ca روشن میشه و عکس هم نشون نمیدهدسترسیولی به هیچ کدوم از دکمهای پشت دوربین میسر نیست.
دوربین نه زمین خورده یا کابلی بهش وصل شده بدون هیچ دلیلی یهو اینجوری شده .به نظر شما مشکل از کجاست؟راه حل چی هست؟آیا اامکان داره یک ارور نرم افزاری باشه ?ذهنم رو آشفته کرده چون کلی کار دارم که باید ب این دوربین انجام بدم .ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن اگه خاطرتون باشه من ایران نیستم که بتونم دوربین رو بیارم خدمت شما .
-
سلام دوستان من عو تازه وارد هستم و یه سوال از آقای قاسمی داشتم
به تازگی دوربین fujifilm fin pix s1600 خریداری کردم برای کار های ساده و اماتور همه چیزی خوبه ولی تنها چیزی که خیلی منو اذیت میکنه این هست که هنگام فیلم برداری با این دوربین وقتی زوم ا÷تیکال انجام میدم صدای موتوری که لنز رو حرکن میده توی فیلم میافته و یه صدای غیژ و ویژ وحشتناکی به فیلم اضافه میکنه که واقعا غیر قابل تحمل هست میخواستم بدونم که این مورد یه مورد عادی هست یا دوربین بنده مشکل داره این اتفاق توی زوم دیجیتال نمیافته آیا احتیاج به تعمیرات خاصی داره ؟ بنده این دوریبین رو چند روزه که خریدم و کم کم دارن ناامبد میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
آقای قاسمی با سلام
امروز مشغول عکاسی بودم و همه چیز در حالت نرمال بود .برای چند لحظه از دوربین دیگه استفاده کردم و وقتی ۲ بار دوربین رو برداشتم با کامل تعجب دیدم اتو فوکوس انجام نمیده ! وقتی سعی کردم پیگیری کنم که چرا این اتفاق افتاده دیدم نمیتونم عکس هارو ببینم و منو دوربین کار نمیکنه ! در حقیقت هیچ کدوم از دکمهای دوربین بجز کنرل شاطر و دیاف گار کار نمیکنه ،!فکر کردم شاید السیدی سوخته باشه ولی اینطور نیست چون السیدی فقط در حالت ca روشن میشه و عکس هم نشون نمیدهدسترسیولی به هیچ کدوم از دکمهای پشت دوربین میسر نیست.
دوربین نه زمین خورده یا کابلی بهش وصل شده بدون هیچ دلیلی یهو اینجوری شده .به نظر شما مشکل از کجاست؟راه حل چی هست؟آیا اامکان داره یک ارور نرم افزاری باشه ?ذهنم رو آشفته کرده چون کلی کار دارم که باید ب این دوربین انجام بدم .ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن اگه خاطرتون باشه من ایران نیستم که بتونم دوربین رو بیارم خدمت شما .
با سلام
ادریس جان
یکبار لنز را باز کن و دوباره ببند و نیز باطری را هم دربیار و دوباره ببند
برای مارک 2 این اتفاق افتاده است ؟
با 24-105 یا 70-200 ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
stako
سلام
این سوال رو در بخش دوربین 350d canon پرسیدم ولی فکر کنم کسی ندید:
وضعیت شاتر رو با چه نرم افزاری میشه مشخص کرد؟ منظورم تعداد عکسهایی هست که تا حالا گرفته شده.
من فریم ور دوربین رو به آخرین ورژن خود سایت کانن که مال 2007 بود ارتقا دادم و وضعیت شمارش عکس در continue قرار داره ولی چون فریم ور آپدیت شده از اول شروع کرده به شمردن و من نمی دونم از کجا تعداد کارکرد شاتر رو ببینم تمام عکسهایی هم که تا حالا گرفتم رو هارد rename شده و یا از فولدر خارج شده و از روی قبلی هم نمیشه فهمید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیزم
با تشکر از تماس شما وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
تنها با برنامه خصوصی کانن که فقط در اختیار نماینده رسمی است قادر به دیدن وضعیت دوربین هستید
در اولین فرصت نسبت به وضعیت دوربین خود در بخش فنی کانن به صورت رایگان اقدام نمایید
با تشکر
بخش فنی کانن 66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejatinezhad
الان هم میتونم تماس بگیرم؟
با تعویض رم مشکل ذخیره سازی دوربین H9 حل شد.ولی هنوز ارور E:62:12 رو صفحه چشمک میزنه.
با سلام و
پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
دوست عزیزم خواهش می کنم به بخش فنی مراجعه تا بلافاصله نسبت به رفع اشکال اقدام نماییم
با تشکر بخش فنی 66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryan
آقای قاسمی با سلام
سلام
بلافاصله باطری خارج کنید به من اطلاع بدهید
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyhan
سلام دوستان من عو تازه وارد هستم و یه سوال از آقای قاسمی داشتم
به تازگی دوربین fujifilm fin pix s1600 خریداری کردم برای کار های ساده و اماتور همه چیزی خوبه ولی تنها چیزی که خیلی منو اذیت میکنه این هست که هنگام فیلم برداری با این دوربین وقتی زوم ا÷تیکال انجام میدم صدای موتوری که لنز رو حرکن میده توی فیلم میافته و یه صدای غیژ و ویژ وحشتناکی به فیلم اضافه میکنه که واقعا غیر قابل تحمل هست میخواستم بدونم که این مورد یه مورد عادی هست یا دوربین بنده مشکل داره این اتفاق توی زوم دیجیتال نمیافته آیا احتیاج به تعمیرات خاصی داره ؟ بنده این دوریبین رو چند روزه که خریدم و کم کم دارن ناامبد میشم
آقای قاسمی یه نیم نگاهی هم به سوال من بندازید ممنون میشم:::yess:::
-
سوالات در مورد مشكلات فني دوربينتان
سلام
لنز جلوی من یه خش کوچیک برداشته :
فایل پیوست 8849
فایل پیوست 8850
آیا این مورد ایرادی در کار با دوربین ایجاد می کنه ؟
آیا می شود اون رو تعمیر کرد ؟یا قسمت جلوی لنز را تعویض کرد ؟
هزینش چقدره ؟ آیا در زیر مجموعه گارانتی محسوب میشه ؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید .
لنز :نیکون 18-105
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyhan
آقای قاسمی یه نیم نگاهی هم به سوال من بندازید ممنون میشم:::yess:::
دوست عزیزم
پوزش مرا بپذیرید
خواهش می کنم دوربین را کاملا RESET بکنید در صورتی که جواب نگرفتید با شماره 66745701سریع تماس بگیرید
با تشکر
-
پاسخ: سوالات در مورد مشكلات فني دوربينتان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza99
سلام
لنز جلوی من یه خش کوچیک برداشته :
فایل پیوست 8849
فایل پیوست 8850
آیا این مورد ایرادی در کار با دوربین ایجاد می کنه ؟
آیا می شود اون رو تعمیر کرد ؟یا قسمت جلوی لنز را تعویض کرد ؟
هزینش چقدره ؟ آیا در زیر مجموعه گارانتی محسوب میشه ؟؟
لطفا من رو راهنمایی کنید .
لنز :نیکون 18-105
دوست عزیزم علیرضا
باسلام به عرض برسانم روی تصاویر شما خط ثبت نمی شود
در صورتی که شما بیمه وگارنتی ایده ال داشته باشید به صورت کاملارایگان انجام می شود در غیر اینصورت هزینه 48000ریال می باشد
با تشکر
بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
پوزش مرا بپذیرید
خواهش می کنم دوربین را کاملا RESET بکنید در صورتی که جواب نگرفتید با شماره 66745701سریع تماس بگیرید
با تشکر
با تشکر
تو این 2 روز بررسی کردم و 2 -3 تا دوربین s1600 و یکدونه s2500 فوجی رو تست کردم همشون این صدا رو موقع زوم اپتیکال داشتن ،دقیقا صدای موتوری که لینز رو حرکت میده توی فیلم میافته ،100% هم به خاطر اولتراسونیک نبودن موتور هست ،کسی دیگه از دوستان هست که این تست رو با فوجی انجام بده ،آقای قاسمی شما هم میتونید این تست رو انجام بدید؟
رست کردم فریمور رو هم اپدیت کردم به ورژن 1.2 ولی تاثیری رو این صدا ندشاته و صدا به قوت خودش باقی هست
با تشکر:::angry:::
البته قبل از این تست با تعمیرگاه شما هم تماس گرفتم که یه نفر تند تند یه چیزی گفت انجام دادم ولی تاثیری نداشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyhan
با تشکر
تو این 2 روز بررسی کردم و 2 -3 تا دوربین s1600 و یکدونه s2500 فوجی رو تست کردم همشون این صدا رو موقع زوم اپتیکال داشتن ،دقیقا صدای موتوری که لینز رو حرکت میده توی فیلم میافته ،100% هم به خاطر اولتراسونیک نبودن موتور هست ،کسی دیگه از دوستان هست که این تست رو با فوجی انجام بده ،آقای قاسمی شما هم میتونید این تست رو انجام بدید؟
رست کردم فریمور رو هم اپدیت کردم به ورژن 1.2 ولی تاثیری رو این صدا ندشاته و صدا به قوت خودش باقی هست
با تشکر:::angry:::
البته قبل از این تست با تعمیرگاه شما هم تماس گرفتم که یه نفر تند تند یه چیزی گفت انجام دادم ولی تاثیری نداشت
دوست عزیزم
با تشکر لطفا در اولین فرصت تشریف بیاورید تا نسبت به نصب نرم افرازاقدام نماییم تا در صورت عدم تعمیر یا راه انداز ی نسبت به تعویض ان اقدام نماییم
با تشکر
-
جناب قاسمی عزیز
ایا LCD cover دوربین دی300 یعنی BM-8 را در تعمیرگاه مرکزی موجود دارید؟
البته به سابقه بنده شما چیزهایی را موجود داشتید که من جای دیگری نتونستم پیدا کنم نمونه اش فوکوس اسکرین دی70 که شما زحمت تعویضش را کشیدید و لاستیک دور چشمی دی70
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
جناب قاسمی عزیز
ایا LCD cover دوربین دی300 یعنی BM-8 را در تعمیرگاه مرکزی موجود دارید؟
البته به سابقه بنده شما چیزهایی را موجود داشتید که من جای دیگری نتونستم پیدا کنم نمونه اش فوکوس اسکرین دی70 که شما زحمت تعویضش را کشیدید و لاستیک دور چشمی دی70
با سپاس
دوست عزیزم با سلام
در اولین فرصت به شما اطلاع می دهم
با تشکر
-
پاسخ: سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
فکر کنم پاسخ به من یادتون رفته؟!!
ضمن تشکر به دلیل حضور شما و راهنمایی هاتون در این سایت
دوربین نیکون دی 40 ایکس من دو ایراد دارد میخوام بدونم راه حلش چیه؟
1- روی فیلتر سنسورش یه خش کوچولو افتاده که تو عکسهای با اف بالا معلوم میشه
2- داشتم منشور ویزورشو تمیز میکردم لکه های سیاهی رو منشور باقی مانده و دیگه هم تمیز نشد
ضمنا من شهرستانم و امکان مراجعه حضوری ندارم چطوری میتونم دوربینو برای سرویس ارسال کنم؟
-
پاسخ: سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
malekjmd
فکر کنم پاسخ به من یادتون رفته؟!!
ضمن تشکر به دلیل حضور شما و راهنمایی هاتون در این سایت
دوربین نیکون دی 40 ایکس من دو ایراد دارد میخوام بدونم راه حلش چیه؟
1- روی فیلتر سنسورش یه خش کوچولو افتاده که تو عکسهای با اف بالا معلوم میشه
2- داشتم منشور ویزورشو تمیز میکردم لکه های سیاهی رو منشور باقی مانده و دیگه هم تمیز نشد
ضمنا من شهرستانم و امکان مراجعه حضوری ندارم چطوری میتونم دوربینو برای سرویس ارسال کنم؟
با عرض سلام وپوزش
خط به روی PASS CCD فقط با تعویض میسر می باشد وامکان تعمیر وجود ندارد
در رابطه با فوکس اسکرین تحت هیچ شرایطی شما نباید نسبت به تمیر کردن اقدام می کرید متاسفانه باید اعلام کنم باید دوربین را به تعمیرگاه ارسال کنید
خواهشمندم با بخش نیکون تماس برقرار نمایید
موعد تحویل 3روز می باشد
66749494 تلفن بخش فنی
-
با سلام
دوربين از دستم به آرامي پائين افتاد حالا يك عدد از تكيه گاه هاي پلاستيكي مانت لنز 18-55 نيكون شكسته است آيا اين قسمت لنز كه ظاهرا قابل تعويض است تعمير مي گردد؟
البته بقيه لنز كاملا سالم است و كار مي كند ولي به خوبي در جاي خود ثابت نمي شود.
ضمنا در صورت قابل تعويض بودن مانت لنز كجا مراجعه كنم
با تشكر
-
سلام و خسته نباشید
من یک دوربین D80 دارم که بعد از اینکه رم ویروسی توش گذاشتم همه چیزش از کار افتاده و فقط تو صفحه نمایشگر بالاش مینویسه ERR به علاوه یک گزینه چشمکزن Clock ، وقتی که شاتر را فشار می دم صدای شاتر میآد ولی هیچ عکسی ثبت نمی شه ، بعضی از گزینه های منوی دوربین هم از کار افتاده و حتی فلش هم نمی زند ، لنز سالمه و روی دوربین دیگه امتحان کردم و هیچ ضربه فیزیکی هم نخورده
لطفا راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sana
سلام و خسته نباشید
من یک دوربین D80 دارم که بعد از اینکه رم ویروسی توش گذاشتم همه چیزش از کار افتاده و فقط تو صفحه نمایشگر بالاش مینویسه ERR به علاوه یک گزینه چشمکزن Clock ، وقتی که شاتر را فشار می دم صدای شاتر میآد ولی هیچ عکسی ثبت نمی شه ، بعضی از گزینه های منوی دوربین هم از کار افتاده و حتی فلش هم نمی زند ، لنز سالمه و روی دوربین دیگه امتحان کردم و هیچ ضربه فیزیکی هم نخورده
لطفا راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنون
میشه کمکم کنید ، باور کنید خیلی نگرانشم :::waw:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sana
میشه کمکم کنید ، باور کنید خیلی نگرانشم :::waw:::
با سلام
تا مسولين فني جواب بدن نكته اي كه به نظر مي رسد اينه كه مشكل نرم افزاري است و احتمالا با بارگذاري مجدد firmware دربين مشكلتان حل خواهد شد كه مي تونيد از سايت خود نيكون دانلود كنيد و راهنما هم همانجا هست
اميدوارم مشكل اينطوري حل شود.
-
من بارها رم ویروسی تو دوربین گذاشتم .مشکلی هم پیش نیومده.بعید به نظر میاد که مشکل از ویروس باشه.این لینک را هم برا reset کردن d80 مطالعه کن
http://photo.net/nikon-camera-forum/00PBHH
-
سلام به همه دوستان و پیشکسوتان. من سوالم رو توی بخش کنون ۵دی مارک ۲ مطرح کردم و دوستان پیشنهاد دادن که اینجا مطرح کنم. من عین سوالی رو که اونجا پرسیده بودم٬ اینجا نقل می کنم:
نقل قول:
من بعد از سالها عکاسی نگاتیو٬ هجرت بزرگ کردم به دنیای دیجیتال و کنون 5d مارک ۲. حالا یه سوالی راجع به دوربینم برام پیش اومده که امیدوارم شما کمک کنید. شرح ماجرا:
من آدم بسیار وسواسی هستم. کاملاً وسواسی. چند هفته بعد از اینکه دوربینم رو خریدم مطلع شدم که یک فروشنده (که نمیدونم کیه) به یکی از دوستای من یه لنز ۱۸ - ۲۰۰ کنون ضربه خورده رو به عنوان لنز نو فروخته. از طرف دیگه موقعی که داشتم بند دوربینم رو می بستم برای اطمینان از محکم بودنش٬ بند رو از دو طرف با انرژی زیاد کشیدم که به علت انرژی بکار رفته زیاد٬ یه صدای تِق٬ مثل صدای جا افتادن یه خار از دوربینم در اومد. حالا این دومطلب یعنی صدای تق و لنز معیوب انداخته شده به دوستم رو کنار وسواس من بزارید. نتیجه اش این میشه که الان این احساس رو دارم که دوربینم کیفیت و شارپی مورد انتظار از یه فول فریم رو نداره. در حال حاظر هر عکسی که میگیرم این احساس رو دارم که که یا اون تق کذایی یه کاری دست دوربینم داده یا اینکه فروشنده یه دوربین نافرم به من داده. ممکنه از نظر شما یه همچین تصوراتی کاملاً بیمارگونه باشه ولی به هر حال در مورد من صادقه.
خواستم از شما بپرسم آیا راهی برای آزمایش صحت دوربین و تایید کیفیت عکس هست یا نه. یا مثلاً عکسی رو شرایط خاص بگیرم و اینجا آپلود کنم تا شما که پیشکسوت هستید ببینید و نظر بدید.
توضیح بیشتر اینکه من امکان آوردم دوربین رو به تعمیرگاه ندارم…آیا راهی هست؟ مثلاً گرفتن یک عکس در شرایط خاص و ارسال فایل خام اون همینجا.
پیشاپیش سپاس!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarigh
با سلام
دوربين از دستم به آرامي پائين افتاد حالا يك عدد از تكيه گاه هاي پلاستيكي مانت لنز 18-55 نيكون شكسته است آيا اين قسمت لنز كه ظاهرا قابل تعويض است تعمير مي گردد؟
البته بقيه لنز كاملا سالم است و كار مي كند ولي به خوبي در جاي خود ثابت نمي شود.
ضمنا در صورت قابل تعويض بودن مانت لنز كجا مراجعه كنم
با تشكر
دوست عزیزم
باتشکر از شما متاسفانه بایونت لنز شما شکسته است هزینه تعویض 300000ریال می باشد وهزینه تعمیر وراه انداری 180000ریال می باشد
موعد تحویل 24ساعت می باشد
با تشکر بخش فنی نیکون
66749494
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sana
سلام و خسته نباشید
لطفا راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنون
دوست عزیزم با سلام
باید به عرض برسانم که متاسفانه قسمت سیستم کنترل شاتر شما از بین رفته است وهیچ ربطی به رم ویروسی ندارد
علامت ERR در دوربینهای نیکون اعلام وضعیت حاد می باشد در هر صورت جهت مطمین شدن از اینکه ایا دوربین خراب
است یا خیر در اولین فرصت به تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا بوسیله نرم افزار اعلام خرابی یا مشکلات دیگر را به صورت
رایگان به شما اعلام کنیم در ضمن Clock اعلام عدم تنظیم ساعت وتاریخ است .
باتشکر بخش فنی نیکون
66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p_ooya
سلام به همه دوستان و پیشکسوتان. من سوالم رو توی بخش کنون ۵دی مارک ۲ مطرح کردم و دوستان پیشنهاد دادن که اینجا مطرح کنم. من عین سوالی رو که اونجا پرسیده بودم٬ اینجا نقل می کنم:
توضیح بیشتر اینکه من امکان آوردم دوربین رو به تعمیرگاه ندارم…آیا راهی هست؟ مثلاً گرفتن یک عکس در شرایط خاص و ارسال فایل خام اون همینجا.
پیشاپیش سپاس!
دوست عزیزم سلام
لطفا اعلام فرمایید ایا دوربین شما بیمه وگارانتی دارد یاخیر
چنانچه از بیمه گارانتی ایده ال وبیمه کار افرین یا سامان استفاده می کنید کلیه هزینه ها به صورت کاملا رایگان انجام می شود چنانچه نگرانی خاصی در رابطه با تعمیر داشته باشید با پرداخت /15در صد فرانشیر کلیه خسارت خرید شما نقدا پرداخت می شود .
-------------------------------------
موردی که می تواند به شما اعلام وضعیت دوربین را از بابت سالم یا خراب بودن بدون باز کردن بدهد برنامه خصوصی ADJ کانن است که در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین به صورت رایگان تمامی موارد خرابی قبل وحتی اینده
.تعداد شاتر و همچینین اخطارهای بوجود امده در دوربین را اعلام می کند
در اولین فرصت نسبت به اعلام وضیعت به بخش فنی مراجعه کنید
با تشکر بخش فنی کانن
66749494
-
چند روز پیش، دوربین روشن نشد! و از آنجایی که من به شدت به دوربین نیاز داشتم، بسیار نا امید دوربین را خدمت مهندس قاسمی عزیز فرستادم :::love2::: هر چند امیدی به حل زود هنگام مسئله نداشتم. ولی ایشون بسیار لطف کردند و حتی برای تعمیر آن، روز 5شنبه کار را دیر تر از زمان مقرر تعطیل کردند، شارژر امانت دادند تا بعدا برگردانم، چون مشتری قدیمی بودم تخفیف زیادی دادند و... جا دارد که از لطف ایشون و مشتری مداری خیلی خوب مجموعه تشکر کنم :::blushing::: واقعا ممنون :::blushing:::
-
با سلام
اول می خواستم از اقای قاسمی بابت راهنمایشون تشکر کنم
بعد یک سوال داشتم از اعضا فروم در مورد نقاط فوکوس>> تو 5DMKII تو بالا ترین نقطه فوکوس وقتی فوکوس انجام میشه علاوه بر نور خود نقطه یک نوری هم بالاتر از اون دیده میشه که تو نقاط دیگه دیده نمیشن البته من این مشکل رو تو یک 50D و دو تا 5DMKII دیگه دیدم .
با اقای قاسمی در رابطه با این مشکل صحبت کردم و ایشون به من گفتند شاید مشکل از یک جابجایی کوچک تو FOCUS SCREEN
باشه بعد این موضوع رو با هم برسی کردیم دیدیم که اثری نداشت و ایشون گفتند شاید مشکل از PENTAPRSIM باشه.
حالا می خواستم از دوستان با تجربه که که با این دو مدل دوربین کار کردند یا هر دوربین دیگه ای که کار کردن بپرسم که انها هم با چنین مشکلی برخوردن یا نه؟ یا اصلا این مشکلی نیست که من حساسیت نشون میدم چون من تو 3 دوربین CANON این موضوع رو دیدم(دوربین رو هم تازه گرفتم برای همین باعث نگرانی من شد) البته این رو هم بگم که برادر من یک NIKON D90 داره ولی این مشکل در اون دیده نمیشه.
لطفا من رو راهنمایی کنید:confused:
-
سلام بجه ها. من یه دوربین CANON Shot SX120 Is دارم.
روشن کردم دوربین رو لنز که اومد بیرون فوری خاموش شد باطری تمام کرد.لنز مونده بیرون. باطری جدید که انداختم روشن میکنم فوری چراغش چشمک میزنه ارور میده مینویسه Lens eror.restart camera.دکمه ریستارت هم نداره .چطوری جریانش؟ چی شده چیکارش کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahin1111
روشن کردم دوربین رو لنز که اومد بیرون فوری خاموش شد باطری تمام کرد.لنز مونده بیرون. باطری جدید که انداختم روشن میکنم فوری چراغش چشمک میزنه ارور میده مینویسه Lens eror.restart camera.دکمه ریستارت هم نداره .چطوری جریانش؟ چی شده چیکارش کنم؟
سلام
توي آدرس زير 7 تا راه حل بي خطر براي Lens Error نوشته. قبل از بردن به تعميرگاه:( ميتوني اونها رو هم آزمايش بكني:
کد:
http://camerarepair.blogspot.com/2007/12/fixing-lens-error-on-digital-camera.html
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina mp
با سلام
اول می خواستم از اقای قاسمی بابت راهنمایشون تشکر کنم
بعد یک سوال داشتم از اعضا فروم در مورد نقاط فوکوس>> تو 5DMKII تو بالا ترین نقطه فوکوس وقتی فوکوس انجام میشه علاوه بر نور خود نقطه یک نوری هم بالاتر از اون دیده میشه که تو نقاط دیگه دیده نمیشن البته من این مشکل رو تو یک 50D و دو تا 5DMKII دیگه دیدم .
با اقای قاسمی در رابطه با این مشکل صحبت کردم و ایشون به من گفتند شاید مشکل از یک جابجایی کوچک تو FOCUS SCREEN
باشه بعد این موضوع رو با هم برسی کردیم دیدیم که اثری نداشت و ایشون گفتند شاید مشکل از PENTAPRSIM باشه.
حالا می خواستم از دوستان با تجربه که که با این دو مدل دوربین کار کردند یا هر دوربین دیگه ای که کار کردن بپرسم که انها هم با چنین مشکلی برخوردن یا نه؟ یا اصلا این مشکلی نیست که من حساسیت نشون میدم چون من تو 3 دوربین CANON این موضوع رو دیدم(دوربین رو هم تازه گرفتم برای همین باعث نگرانی من شد) البته این رو هم بگم که برادر من یک NIKON D90 داره ولی این مشکل در اون دیده نمیشه.
لطفا من رو راهنمایی کنید:confused:
منظورتون نوریه که خارج از کادر ، توی سیاهی (سقف ویزور) ظاهر میشه؟
اگه منظورتون اینه ، 500D رو هم به لیست اضافه کنید.:biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahin1111
دوست عزیزم
با عرض سلام تبریک سال نو
اشکال اعلام شده اشکال در قسمت لنز می باشد که بر اثر ضربه یا فشار زیاد به لنز ایجاد شده است ویا اینکه قسمت موتور فوکس ان در قسمت لنز عمل نمیکند
چنانچه دستگاه شما گارانتی وبیمه ایده ال دارد نسبت به تعویض لنز به صورت رایگان به یکی از مراکز تعمیر در جمهوری ویا هفت تیر اقدام نمایید . در ضمن خواهشمندم باطری را از دوربین خارج نمایید
.
با تشکر بخش فنی کانن
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
منظورتون نوریه که خارج از کادر ، توی سیاهی (سقف ویزور) ظاهر میشه؟
اگه منظورتون اینه ، 500D رو هم به لیست اضافه کنید.:biggrin:
دوستان عزیزم
سال نو مبارک
اشکال اعلام شده را می توان به این شکل اعلام کرد که دور از چشم کمپانی معظم کانن بوجود امده است
این اشکال را اینجانب به سرویس کانن اعلام کرده ام وتا این لحظه پاسخی دریافت نکرده ام .در اولین فرصت پس از دریافت پاسخ اعلام می کنم
باتشکر بخش فنی کانن
WWW.TAMIR.IR