-
پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
دوست عزیزم
با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکالی را که اعلام کردیدمی تواند بر اثر عدم کارکرد قسمت دیافراگم دوربین شما است
بدین ترتیب که عملیات باز وبسته شدن پرده های دیافراگم انجام نمیشود وباعث می شود دقیقا اطلاعات سیستم کنترل راجع بع اعداد دیافراگم انجام وظیفه نکند ودوربین در تمام شرایط دیاف باز بدهد .
چنانچه دستگاه شما گارانتی ایده ال داشته باشید این اشکال به صورت کاملا رایگان انجام می شود
مدت تحویل 48ساعت می باشد
با تشکر بخش فنی
-
پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
با سلام.
دوربين کانن 400D دارم مدتي هست متوجه شدم که وقتي فوکوس ميکنم با خطا فوکوس ميکنه.يعني کمي پشت تر را فوکوس ميکنه.در صورت امکان راهنمايي فرماييد. و هزينه تعمير آن را نيز بفرماييد.
با تشکر
-
پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
آیا لنزتون 18-55 هست ؟ اگر آره احتمالآ به دلیل ضربه ای شدید یا ضربه های مکرر و طبیعی! دچار مشکل خطای فوکوس شده. اطلاع ندارم که قابل حل شدن هست یا نه احتمالآ نمیارزه که تعمیر کنید! ببخشید بی اطلاعات کافی نظر دادم ولی خب نظر ناکامل توی نصفه شب غنیمت :biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kooshanjazayeri
آیا لنزتون 18-55 هست ؟ اگر آره احتمالآ به دلیل ضربه ای شدید یا ضربه های مکرر و طبیعی! دچار مشکل خطای فوکوس شده. اطلاع ندارم که قابل حل شدن هست یا نه احتمالآ نمیارزه که تعمیر کنید! ببخشید بی اطلاعات کافی نظر دادم ولی خب نظر ناکامل توی نصفه شب غنیمت :biggrin:
متشکرم.
اما نه دوربين ضربيه خورده نه لنز. البته من يک لنز ندارم. با لنز هاي ديگه هم همين مشکل را دارم.
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم اگر ممکن است یک تعمیرگاه مطمئن معرفی کنید؟
-
پاسخ: اشكال در كار با D90
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
چنانچه شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال هسیتد ومایل به تعویض دوربین هستید ما با پرداخت 90% خسارت کل نسبت به تعویض ان اقدام می کنیم
ولی در جریان باشید این اتفاقی که برای دوربین شما افتاده است فقط با نصب برنامه کاملا رفع می شود وهیچ جای نگرانی نیست
با تشکر بخش فنی
یه سوال در مورد بیمه برام پیش ائمده اینکه آیا میشه دوربینی رو که دارای بیمه و گارانتی هست با کسر خسارت کاملا تحویل داد و دوربین مدل بالاتری رو گرفت یا اصلا وجه رو گرفت و نسبت به خرید دوربین جدید اقدام کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden
با سلام.
دوربين کانن 400D دارم مدتي هست متوجه شدم که وقتي فوکوس ميکنم با خطا فوکوس ميکنه.يعني کمي پشت تر را فوکوس ميکنه.در صورت امکان راهنمايي فرماييد. و هزينه تعمير آن را نيز بفرماييد.
با تشکر
با عرض سلام و پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکالی که اعلام کرده اید مربوط به دوربین می باشد قسمت فوکس دوربین شما احتیاج به ADJ دارد
دوربین شما BACK FOCUS دارد این اشکال فقط بوسیله نرم افزار کانن و اخرین ابزارالات و دستگاههای تنظیم انجام می شود.
این اشکال در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین به راحتی انجام می شود که دارای نرم افزار وابزالات است
هرینه نصب برنامه وتنظیم 380000ریال ومدت راه انداز ی3روز می باشد
باتشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
T.66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden
متشکرم.
اما نه دوربين ضربيه خورده نه لنز. البته من يک لنز ندارم. با لنز هاي ديگه هم همين مشکل را دارم.
با سلام
سوال شما پاسخ داده شد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
WWW.TAMIR.IR
-
پاسخ: اشكال در كار با D90
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vchip
یه سوال در مورد بیمه برام پیش ائمده اینکه آیا میشه دوربینی رو که دارای بیمه و گارانتی هست با کسر خسارت کاملا تحویل داد و دوربین مدل بالاتری رو گرفت یا اصلا وجه رو گرفت و نسبت به خرید دوربین جدید اقدام کرد ؟
با عرض سلام
دوست عزیزم چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد قسمت بازرگانی ایده ال با کسر مبلغ فرانشیر نسبت به تعویض با دوربین مورد دلخواه شما ویا صدور چک نقدی در وجه شما اقدام مینمایید
با تشکر
گروه خدماتی ایده ال /تعمیرگاه مرکز ی دوربین
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alireza-k
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم اگر ممکن است یک تعمیرگاه مطمئن معرفی کنید؟
دوست عزیزم
با سلام
خواهشمندم نوع دوربین و اشکال بوجودامده را اعلام فرمایید
-
اشکالی که بوجود آمده این است که انز 70-200 بنده روی بی نهایت نمی تواند فوکوس کند.
البته با سوژه های نزدیک مشکلی ندارد و به خوبی عمل می کند اما تمام لن اسکیپ های دور را فلو می کند حتی فوکوس دستی هم نمی شود انجام داد.
خواهشاً اگر امکانش هست یک تعمیرگاه مطمئن معرفی کنید چون پشت سر برخی تعمیرگاه ها حرف و حدیث هایی هست.
-
سلام جناب قاسمی عزیز.
بر اثر بی دقتی وقتی که می خواستم سنسور دوربینم رو با استفاده از هوای فشرده تمیز کنم, چند قطره مایع که حدس می زنم آب بوده باشه, روی سنسور ریخته شد و الان روی سنسور دوربینم چند تا لکه دیده میشه. موقعی که عکس میگیرم تا دیافراگم 8 چیز محسوسی دیده نمیشه و از دیافراگم 11 کم کم لکه رو میشه توی عکس دید.
سوالم اینه که آیا وجود این لکه ها برای سنسور مضره و باید خیلی سریع تمیز بشه یا اینکه می تونم تمیز کردنش رو برای یک مدتی (حدودا یکی دو ماه) به تعویق بندازم.
با سپاس.
-
سلام آقای ابراهیمی
اصولآ چون این لکه ها بر روی "خود" سنسور نیست و چند لایه شیشه یا از این دست مواد در این فاصله وجود داره برای سنسور مضر نیست ولی کیفیت عکسهاتون رو ممکنه کمی پایین بیاره, بهتره یه سر کوتاه به یکی از تعمیرگاه ها بزنید یا با مواد و وسایل تمییز کننده سنسور خودتون مشکل رو رفع کنید.
-
سلام جناب قاسمی
یک سوال داشتم : هزینه تعویض ماونت پلاستیکی لنز 18-105 نیکون چه مقدار میشود ؟؟ آیا امکان دارد ماونت فلزی لنز دیگری را بجای ماونت فعلی روی لنز سوار کنیم ؟؟
-
با سلام
متاسفانه دوربين من در داخل كيف ضربه شديد بهش وارد شد و خارهاي پلاستيكي چفت شدن و اتصال لنز به بدنه شكسته اما خوشبختانه آسيبي به دوربين وارد نشده...
دوربين D90
لنز 18-105
ميخواستم بپرسم كه هزينه تعمير و مدت زمان اين تعمير چقدر هست. همچنين من دوربين رو كجا بايد بيارم؟ ساختمون پلاسكو؟
ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BEN
سلام جناب قاسمی
یک سوال داشتم : هزینه تعویض ماونت پلاستیکی لنز 18-105 نیکون چه مقدار میشود ؟؟ آیا امکان دارد ماونت فلزی لنز دیگری را بجای ماونت فعلی روی لنز سوار کنیم ؟؟
با عرض سلام
دوست عزیزم اگر دوربین شما بیمه گارانتی ایده ال داشته باشد هزینه کاملا رایگان می باشد
در صورت نداشتن بیمه وگارانتی هزینه تعویض کامل بایونت +اهرم دیاف که به روی بایونت است 380000ریال برای اعضا سایت می باشد می باشد
در رابطه با سوال دوم نه خیر امکان نصب بایونت فلزی برای لنز 135- 18
وجود ندارد
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamed2420
با سلام
متاسفانه دوربين من در داخل كيف ضربه شديد بهش وارد شد و خارهاي پلاستيكي چفت شدن و اتصال لنز به بدنه شكسته اما خوشبختانه آسيبي به دوربين وارد نشده...
دوربين D90
لنز 18-105
ميخواستم بپرسم كه هزينه تعمير و مدت زمان اين تعمير چقدر هست. همچنين من دوربين رو كجا بايد بيارم؟ ساختمون پلاسكو؟
ممنونم
با عرض سلام
دوست عزیزم اگر دوربین شما بیمه گارانتی ایده ال داشته باشد هزینه کاملا رایگان می باشد
در صورت نداشتن بیمه وگارانتی هزینه تعویض کامل بایونت +اهرم دیاف که به روی بایونت است 380000ریال برای اعضا سایت می باشد می باشد
مدت راه اندازی وتعویض 24ساعت می باشد
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
ادرس دفتر مرکز ی
خ جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11واحد 1117
66749494
WWW.TAMIR.IR
-
با سلام
جدیدا متوجه یک مشکل در لنز 18-135 شدم،زمانی که لرزشگیر لنز روشن هست عکسها شارپ نیستند در حالی که وقتی لرزشگیر خاموش هست خروجی بمراتب بهتری دارم.
در هر دو حالت دوربین تو دستم بود و در فاصله کانونی 135 مم عکس گرفتم تا اثر لرزش دست محسوستر باشه.
آیا لرزشگیر لنز مشکل داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alireza-k
اشکالی که بوجود آمده این است که انز 70-200 بنده روی بی نهایت نمی تواند فوکوس کند.
البته با سوژه های نزدیک مشکلی ندارد و به خوبی عمل می کند اما تمام لن اسکیپ های دور را فلو می کند حتی فوکوس دستی هم نمی شود انجام داد.
خواهشاً اگر امکانش هست یک تعمیرگاه مطمئن معرفی کنید چون پشت سر برخی تعمیرگاه ها حرف و حدیث هایی هست.
کسی به ما کمک نمیکنه؟؟؟؟
اصلاً قابل تعمیر هست این لنز..
-
با سلام
دوربین 50دی من سریال زیرش پاک شده اون هم پس از یک ماه استفاده
بیمه و گارانتی ایده آل هم هست آیا ممکنه دوربین تقلبی باشه؟
-
سلام
جناب قاسمي حتما لازم است كه "نسخه ي دفتر نمايندگي" بيمه نامه ي ايده آل پست شود ؟
آخه با اين وضعيت پست، اگر نرسيد چي؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardar
با سلام
جدیدا متوجه یک مشکل در لنز 18-135 شدم،زمانی که لرزشگیر لنز روشن هست عکسها شارپ نیستند در حالی که وقتی لرزشگیر خاموش هست خروجی بمراتب بهتری دارم.
در هر دو حالت دوربین تو دستم بود و در فاصله کانونی 135 مم عکس گرفتم تا اثر لرزش دست محسوستر باشه.
آیا لرزشگیر لنز مشکل داره؟
در برنامه تنظیم نرم افزار لنزهای نیکون قسمتی به نام AF-VR ADJ وجود دارد که کلیه عملیات استاندارد سازی لنز شما را انجام می دهد خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی نیکون مراجعه تا نسبت به بازدید ونصب برنامه تنظیم به صور ت رایگان اقدام شود .
با تشکر بخش فنی نیکون
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alireza-k
کسی به ما کمک نمیکنه؟؟؟؟
اصلاً قابل تعمیر هست این لنز..
دوست عزیزم علیرضا
با پوزش در تاخیر پاسخ
ایا حالتی را که اعلام می فرمایید مبنی بر اینکه لنز شما در حالت بی نهایت کار نمیکند حتی به صورت دستی نیز اینطور است در صورتی که در دو حالت کار نکند احتمالا لنز شما ضربه خورده است
چنانچه از وضیعت خرابی لنز خود می خواهید مطمین شود با تلفن بخش فنی کانن تماس تا دقیقا راهنمایی شوید
با تشکر بخش فنی
ت 66749494-66720048
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhosein.hshk
با سلام
دوربین 50دی من سریال زیرش پاک شده اون هم پس از یک ماه استفاده
بیمه و گارانتی ایده آل هم هست آیا ممکنه دوربین تقلبی باشه؟
دوست عزیزم سلام
با پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
در رابطه با سوالی که کردید باید به عرض برسانم پاک شدن شماره سریال می تواند موارد خاصی داشته باشید یکی از ان موارد ترشح عرق دست می تواندباشد ولی با تمام تفاضیل چنانچه می خواهید مطمین بشوید در اولین فرصت دوربین +کارتن دوربین را به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا بخش ایده ال اورده تا بوسیله نرم افزار شماره دوربین شما چک وهمه اطلاعات به شما داده شود .چنانچه دوربین شما علت خاصی داشته باشد بخش ایده ال بدون سوال نسبت به پرداخت خسارت اقدام میکند
با تشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
جناب قاسمي حتما لازم است كه "نسخه ي دفتر نمايندگي" بيمه نامه ي ايده آل پست شود ؟
آخه با اين وضعيت پست، اگر نرسيد چي؟
دوست عزیزم
با عرض سلام شرمنده هستم باید به عرض برسانم حتما برگه نمایندگی باید ارسال شود چون بوسیله ان کارت حق وحقوق بیمه اظهار وپرداخت می شود .طبق قراداد جدید که با اداره پست انجام شده است کلیه مراسلات پستی به دفتر ایده ال بیمه وپست جواب قبول بصورت دو قبضه با هزینه شرکت ایده ال انجام می شود
در ضمن می توانید با بخش بازرگانی /بیمه ایده ال سرکار خانم سقایی به تلفن 88319247تماس حاصل تا از وضیعت رسیدن کارت به شما اطلاعات داده شود
ما را ببخشید بابت زحماتتان
باتشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
-
سلام
من canon sx 100 دارم. يه بار تو آب افتاد. از اون به بعد موقع روشن شدن تنظيم تاريخ و .. ميخواد. به نظر شما مشكل از باطريشه يا قطعات الكترونيكي.
سوال دوم اينكه در موقه فيلمبرداري (نه عكاسي) يه هاله سياه رنگي پايين صفحه وجود داره كه با زوم كردن محو ميشه. به نظر شما لنزش از داخل كثيف شده يا دليل ديگه اي داره؟
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi24
سلام
من canon sx 100 دارم. يه بار تو آب افتاد. از اون به بعد موقع روشن شدن تنظيم تاريخ و .. ميخواد. به نظر شما مشكل از باطريشه يا قطعات الكترونيكي.
سوال دوم اينكه در موقه فيلمبرداري (نه عكاسي) يه هاله سياه رنگي پايين صفحه وجود داره كه با زوم كردن محو ميشه. به نظر شما لنزش از داخل كثيف شده يا دليل ديگه اي داره؟
ممنون.
دوست عزیزم مهدی
با پوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکالی را که اعلام کردید می تواند برای خراب شدن باطری DAET باشد هرچند از اتفاقی که برای دوربین شما (داخل اب افتادن )نباید به سادگی از ان گذشت چون می تواند قسمتی از سیستم کنترل دوربین شما را دچار مشکل کرده باشد
در رابطه با سوال دوم باید به عرض برسانم احتمالا کثیفی LENS باعث شده است هاله سیاهی در تصویر شما نمایان شود که به روی CCD منتقل می شود
در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا نسبت به اشکال بوجود امده توسط نرم افزار وابزارالات دقیق رفع شود
در ضمن چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال هست کلیه خدمات وتعمیرات به صورت رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
WWW.TAMIR.IR
-
با سلام خدمت جناب آقاي قاسمي
دوربين canon power shot ixus 860 يكي از همكاران مدتي قبل براثر ضربه lcd اوون دچار مشكل شده و يك لكه سياه در وسطش ديده مي شود البته دوربين بدون مشكل عكس ميگيرد .همچنين اين دوربين داراي گارانتي ايده آل مي باشد منتها چون دو سال قبل خريداري شده به احتمال زياد گارانتيش تمام شده باشد . امكان تحويل دوربين به نمايندگيهاي تعميرگاه مركزي در مشهد و اهواز و در صورت لزووم در تهران هم وجود دارد . بنظر شما آيا اميدي به تعمير و يا تعويض lcd آن وجود دارد. ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
با سلام خدمت جناب آقاي قاسمي
دوربين canon power shot ixus 860 يكي از همكاران مدتي قبل براثر ضربه lcd اوون دچار مشكل شده و يك لكه سياه در وسطش ديده مي شود البته دوربين بدون مشكل عكس ميگيرد .همچنين اين دوربين داراي گارانتي ايده آل مي باشد منتها چون دو سال قبل خريداري شده به احتمال زياد گارانتيش تمام شده باشد . امكان تحويل دوربين به نمايندگيهاي تعميرگاه مركزي در مشهد و اهواز و در صورت لزووم در تهران هم وجود دارد . بنظر شما آيا اميدي به تعمير و يا تعويض lcd آن وجود دارد. ؟
دوست عزیزم
با عرض سلام وتشکر از تماس شما
اشکالی را که اعلام کردید جزو مواردی است که در مدل 860 LCD امری شایع است وجزو گارانتی می باشد (البته به مدت 1سال از تاریخ خرید و عدم شکستگی وضربه )چون در این مدل دیده شده است بدون ضربه خوردن لکه های سیاه در LCD بوجود می اید که جزو گارانتی می باشد.
ولی با توجه به اینکه شما جزو اعضا سایت می باشید وهمچنین گارانتی ایده ال را دارید مبلغ تعویض کامل قطعه معیوب 380000ریال می باشد
دوست عزیزم گروه خدماتی ایده ال وتعمیرگاه مرکزی دوربین در حال انتخاب بهترین تیم خدمات در شهرستانها می باشد ولی در حال حاضر باید به بخش فنی
تعمیرگاه مرکزی دوربین ارسال و در مدت 24 ساعت پس از تحویل به شما عودت داده می شود
در رابطه با سوال اخر بله قطعه LCD دوربین شما کاملا تعویض می شود و در صورت عدم شکستن به مدت 1سال گارانتی بدون سوال دارد
WWW.TAMIR.IR
-
سلام
نميدونم جاي اين سوال اينجاست يا نه.
هزينه چكاپ كامل دوربين از لحاظ شاتر و سنسور و .. البته دون باز شدن دوربين چقدر ميشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_iut
سلام
نميدونم جاي اين سوال اينجاست يا نه.
هزينه چكاپ كامل دوربين از لحاظ شاتر و سنسور و .. البته دون باز شدن دوربين چقدر ميشه؟
دوست عزیزم
دوست عزیزم در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وگروه خدماتی ایده ال موارد ذیل کاملا برای کاربران محترم رایگان است
1-به روز رسانی نرم افزار
2-وضعیت تعداد شاتر
3-وضعیت اخطارهای دوربین قبل -حال -اینده
4-سرویس وشتشو CMOS-CCD
5-تایید اصالت دوربین
لطفا در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا کمتر از 20دقیقه نسبت به موارد بالا به صورت کاملا رایگان اقدام شود
با تشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
سلام
چندتا سوال دارم
1.دوربین من الفا 350 سونی هست که سال پیش خریدم با گارانتی بازرگانی ایران امکان بیمه کردن و گارانتی و اصتفاده از خدمات شما وجود داره؟ اگه بله هزینش و شرایتش ؟
2.اخرین اپدیت فریمور الفا 350 چی هست؟(مال من 1.00 هست)
-
پاسخ : پاسخ: سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
با عرض سلام ،
دوربین من مدتی بود دچار اشکال شده بود ( کانن 40 دی ) ، مشکل به صورتی بود که فقط در زمان استفاده از فلاش مشخص میشد بنابر این من خیلی دودل بودم به تعمیر گاه مراجعه کنم یا نه ، میترسیدم کلا" دوربین از دست برود، مدت گارانتی آنهم تمام شده بود .
اما با دیدن و مطالعه این تاپیک و آشنایی با جناب مهندس قاسمی دل به دریا زدم و دوربین را به تعمیرگاه بردم . خوشبختانه ایشان و همکارانشان واقعا" خبره و متخصص هستند .
( من خودم ده دوازده سالی تعمیر کار تلویزیون های پارس رنگی و ویدئو های آیوا و... بوده ام بعد ها به دلیل احتیاج برادرم به من و کم شدن کار تعمیرات ، با او همکار شدم و تعمیرگاه را تعطیل کردم بگذریم ، بهر حال این صحبت من از روی تجربه است .)
دوربین تعمیر شد و از اولش هم بهتر شده ، ضمن اینکه فقط دیدن و صحبت با جناب قاسمی بسیار بسیار باعث مسرت و روحیه بخش است ،( من که روز شماری میکنم تا دوربینم دوباره ایراد پیدا کند تا ایشان را ببینم . اصلا" هم شوخی نمیکنم ، ولی فکر نمیکنم اینطور شود ) . :::big grin2:::
---------------- با تشکر
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
350
سلام
چندتا سوال دارم
1.دوربین من الفا 350 سونی هست که سال پیش خریدم با گارانتی بازرگانی ایران امکان بیمه کردن و گارانتی و اصتفاده از خدمات شما وجود داره؟ اگه بله هزینش و شرایتش ؟
2.اخرین اپدیت فریمور الفا 350 چی هست؟(مال من 1.00 هست)
دوست عزیزم
شرمنده و پوزش ما را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
سوال اول شما مستلزم بازدید توسط کارشناس بیمه است که پس از تعیین واعلام درصد بیمه امکان پذیر خواهد شد
دررابطه با به روزرسانی دوربین فریمور سرویس 1-1-1 می باشد که جهت به روزرسانی وسرویس کامل به صورت رایگان به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه کنید .
با تشکر وپوزش مجدد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
دوست عزیزم در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وگروه خدماتی ایده ال موارد ذیل کاملا برای کاربران محترم رایگان است
1-به روز رسانی نرم افزار
2-وضعیت تعداد شاتر
3-وضعیت اخطارهای دوربین قبل -حال -اینده
4-سرویس وشتشو CMOS-CCD
5-تایید اصالت دوربین
لطفا در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا کمتر از 20دقیقه نسبت به موارد بالا به صورت کاملا رایگان اقدام شود
با تشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
سلام جناب قاسمی
آیا مواردی که فرمودید فقط شامل دوربینهایست که گارانتی شما را دارند یا داشته اند؟ یا شامل همه دوربینها می شود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
شرمنده و پوزش ما را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
سوال اول شما مستلزم بازدید توسط کارشناس بیمه است که پس از تعیین واعلام درصد بیمه امکان پذیر خواهد شد
دررابطه با به روزرسانی دوربین فریمور سرویس 1-1-1 می باشد که جهت به روزرسانی وسرویس کامل به صورت رایگان به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه کنید .
با تشکر وپوزش مجدد
ممنون
چه ویژگی هایی تو این 1.1.1 اضافه شده یا بهبود پیدا کرده؟
چرا هرچه سرچ کردم اپدیتی پیدا نکردم و سایت سونی هم قرار نداده و اطلاع رسانی هم نکرده ولی در مورد الفا 380 اپدیت موجود هست و شما هم تو سایتتون لینکش رو گذاشتید برا دانلود ؟
-
دوست عزیزم
مواردی را که اعلام شد جزو وظایف معرفی شده برای کلیه پرسنل تعمیرگاه مرکزی دوربین وگروه خدماتی ایده ال جهت کلیه کاربران عزیزی که دارای دوربینهای گارانتی دار وبدون گارانتی می باشد است وبه صورت کاملا رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرکاه مرکزی دوربین /گروه خدماتی ایده ال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
سلام جناب قاسمی
آیا مواردی که فرمودید فقط شامل دوربینهایست که گارانتی شما را دارند یا داشته اند؟ یا شامل همه دوربینها می شود؟
دوست عزیزم
مواردی را که اعلام شد جزو وظایف معرفی شده برای کلیه پرسنل تعمیرگاه مرکزی دوربین وگروه خدماتی ایده ال جهت کلیه کاربران عزیزی که دارای دوربینهای گارانتی دار وبدون گارانتی می باشد است وبه صورت کاملا رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرکاه مرکزی دوربین /گروه خدماتی ایده ال
-
جناب قاسمی
ممنون
پاسخ سوال من فراموشتان شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
350
جناب قاسمی
ممنون
پاسخ سوال من فراموشتان شد
دوست عزیزم مسعود
پوزش من را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
FIRMWARE جدیدی را که گفتم مربوط به بخش سرویس است یعنی پس از نصب ADJ اتوماتیک دوربین شما به روز تبدیل می شود ومصرف کننده نمی تواند کد جدید را ببیند
در FIRMWARE جدید اضافه شدن زبان هلند -تنظیم واصلاح نورسنج -کاهش مصرف باطری- جزو مواردی مهم به روز رسانی می باشد
در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا نسبت به نصب FIRMWARE اقدام شود
با تشکر بخش فنی
-
با عرض سلام
error 06
در دوربین کنون 40D
علتش چیست؟
-
پیام eror به شرح زیر است
"ERR 06: Self Cleaning Sensor Unit Malfunction. Consult with Canon Service Center"
-
پاسخ : پاسخ: سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
یک سوال از جناب قاسمی داشتم:
دوربین من (D300) بعضی موقع ها که لنز 70-200 روی آن است فوکوس نمیکند، باید لنز رو همون طور که به دوربین است تکان بدم تا این اتفاق بیفته، مشکل از کجاست؟
ممنونم از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
odesa
پیام eror به شرح زیر است
"ERR 06: Self Cleaning Sensor Unit Malfunction. Consult with Canon Service Center"
دوست عزیزم
با تشکر وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکالی را که اعلام کرده اید عدم فعال بودن سیستم پاک کننده اتوماتیک CCD-CMOS دستگاه شما می باشد
این بدین معنی است که تمیز کننده اتوماتیک صفحه حسگر شما از کار افتاده است .
این سیستم در قسمت MAIN STROBE FLASH راه اندازی می شود بدین معنی که خروجی منبع خازن شما باعث تکانی های در صفحه حسگر می شود وباعث تمیز شدن صفحه حسگراست .خواهشمنداست مراتب ذیل را در دستگاه چک واعلام فرمایید
1-ایا قسمت فلاش دوربین شما کار می کند
2-چنانچه مورد بالا تایید است به منو دوربین رفته گزینه اچار دوم را فعال کنید به قسمت Sensor cleaning رفته بوسیله دگمه set قسمت auto cleaning را غیر فعال کنید.یعنی (Disabie)
چنانچه اخطار شما رفع شد مطمین باشید قسمت فعال سازی دوربین شما دچار مشکل شده است
البته راه دیگری جهت تست دقیق تر است که بوسیله نرم افزار امکان اشکال دقیق به شما اعلام میشود در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا به صورت رایگان کلیه مشکلات دوربین اعلام شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_cinema
یک سوال از جناب قاسمی داشتم:
دوربین من (D300) بعضی موقع ها که لنز 70-200 روی آن است فوکوس نمیکند، باید لنز رو همون طور که به دوربین است تکان بدم تا این اتفاق بیفته، مشکل از کجاست؟
ممنونم از شما
دوست عزیزم وحید
با سلام و پوزش بسیار در تاخیر ارسال پاسخ
لطفا دقیقا سری لنز وهمچنین FIRMWEAR دوربین را دقیقا اعلام فرمایید
تا سریعا اطلاعات داده شود
-
با سلام و عرض ادب خدمت جناب اقای قاسمی عزیز
خدمتتون عارضم که حقیر یه بدنه D90 دارم که ظاهرا مشکل بک فوکوس داره
مدتی 50G f1.4 نیکون رو استفاده میکردم ولی متاسفانه بعداز دیدن خروجی مشاهده میکردم که دوربین یه پله عقب تر از محلی که من نقطه فوکوس انتخاب کردم فوکوس کرده وطبیعتا نقطه انتخابی من فلو شده
البته چند وقت پیش یه چند ساعتی 18 105 رو هم رو دوربین داشتم ولی یادم نمیاد که همچین مشکلی برام پیش اومد یا نه هرچند ازین بخاطر نیاوردن احتمال میدم که نه(البته الان احتمال میدم به خاطر f3.5 وتاثیر بر عمق میدان این مشکل به چشم نیومده باشه)
مدت کوتاهی 14 24 f2.8 دستم بود یه چند تا شات هم با این لنز زدم
ولی در کمال ناباوری باز دیدم بااین لنز هم همون حکایت 50
لنزی که در حال حاضر استفاده میکنم 50 f 1.8 هست که با این لنز هم همین مشکل رو دارم
و فکر میکنم که باید احتمال اینکه بدنه ی بنده مشکل بک فوکوس داره حتمی باشه
بعد این همه تصدیع خاطر شما
1. آیا این مشکل به سهولت قابل حل هست؟
2. اگر جواب مثبته مدت و هزینه تعمیر چقدره؟
3. جسارته عرض کنم بدنه حقیر با گارانتی نیکونگرشه
با سپاس سرافراز باشید
کمترین حسین
-
جناب قاسمي يه سوال داشتم يه الفا 300 سوني هست كه منو هاش ژاپني هست (از سرزمين آفتاب تابان آمده) ميخواستم ببينم ميشه منو ها رو انگليسي كرد و فريمورش رو عوض كرد در ضمن چطور ميشه تعداد شات ها رو مشخص كرد با تشكر فراوان
-
جناب بزرگوار استاد تعمير
مي خواستم بدونم معمولا بيشتر كدام قسمت دوربين پاناسونيك FZ35 داراي ضعف و امكان خراب شدن دارد ؟؟
اگر اين دوربين را دست دوم بخوام تهيه كنم بيشتر روي كدام قسمت ان حساسيت بخرج بدم و ان را چك كنم ؟؟
تشكر از شما دوست گرامي كه هميشه از تجربيات خود ما را بهره مند مينمائيد
-
سلام جناب قاسمي
لنز EFs 15-85 من ( كه تازه خريدمش ) توي سرعت هاي بالاتر از 60 ( حدودي ) با استابلايزر روشن ثبتهامو فلو ميكنه و جالب اينجاست كه وقتي استابلايزر رو خاموش ميكنم ثبتهام بسيار بسيار شارپ ميشن ! و هيچ مشكلي پيش نمياره .اين قضيه رو بارها و بارها تست كردم و هيچوقت نشده كه عكسي داشته باشم كه با استابلايرز روشن شارپتر از خاموشش باشه مگر اينكه سرعت شاتر اينقدر كم بشه كه لرزش دستم نسبت به فلو شدن عكس بيشتر بشه و استابلايزر روشن عكسي شارپتر از خاموش تحويل بده ( البته توي همون حالت اگه روي سه پايه باشه باز هم خروجي با استابلايزر روشن فلو ميشه و با خاموشش شارپ !).
آيا اين حالت طبيعيه ؟ ضمنا عملكرد استابلايزر توي ويزور كاملا مشخصه و معلومه كه كارميكنه . بدنه ايكه استفاده ميكنم 7D با فريموير 121 هست و سريال لنزم 5802033663 ميباشد. اگه ممكنه راهنماييم كنيد.
با تشكر
-
سلام
داخل لنز 85-17 من 2تا گرده خاک ریز رفته. میخواستم بدونم تعمیرگاه مرکزی تمیزش میکنه و اینکه جزو سرویس رایگان محسوب میشه یا نه؟
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farhad71
سلام جناب قاسمي
لنز EFs 15-85 من ( كه تازه خريدمش ) توي سرعت هاي بالاتر از 60 ( حدودي ) با استابلايزر روشن ثبتهامو فلو ميكنه و جالب اينجاست كه وقتي استابلايزر رو خاموش ميكنم ثبتهام بسيار بسيار شارپ ميشن ! و هيچ مشكلي پيش نمياره .اين قضيه رو بارها و بارها تست كردم و هيچوقت نشده كه عكسي داشته باشم كه با استابلايرز روشن شارپتر از خاموشش باشه مگر اينكه سرعت شاتر اينقدر كم بشه كه لرزش دستم نسبت به فلو شدن عكس بيشتر بشه و استابلايزر روشن عكسي شارپتر از خاموش تحويل بده ( البته توي همون حالت اگه روي سه پايه باشه باز هم خروجي با استابلايزر روشن فلو ميشه و با خاموشش شارپ !).
آيا اين حالت طبيعيه ؟ ضمنا عملكرد استابلايزر توي ويزور كاملا مشخصه و معلومه كه كارميكنه . بدنه ايكه استفاده ميكنم 7D با فريموير 121 هست و سريال لنزم 5802033663 ميباشد. اگه ممكنه راهنماييم كنيد.
با تشكر
جناب قاسمي سلام من جواب خودمو پيدا كردم و ميشه گفت همه چي حل شد . دليلش خيلي جالب بود و اون فلاش تريگري كه روي دوربين بود ( براي كنترل فلاشهاي آتليه ) و اصلا جلب توجه نميكرد .فكر ميكنم فركانس امواج ارسالي فرستنده تحت پروتكل خاصي كه سازنده در نظر گرفته با مدارهاي سلفي استابلايزر لنز تداخل پيدا ميكردند و در همون لحظه بخش اپتيك استابلايزر رو ميلرزوند و در نتيجه ثبت فلو ميشد . امان از دست جنسهاي چيني بي نام و نشان !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hmirzaei
با سلام و عرض ادب خدمت جناب اقای قاسمی عزیز
خدمتتون عارضم که حقیر یه بدنه D90 دارم که ظاهرا مشکل بک فوکوس داره
مدتی 50G f1.4 نیکون رو استفاده میکردم ولی متاسفانه بعداز دیدن خروجی مشاهده میکردم که دوربین یه پله عقب تر از محلی که من نقطه فوکوس انتخاب کردم فوکوس کرده وطبیعتا نقطه انتخابی من فلو شده
البته چند وقت پیش یه چند ساعتی 18 105 رو هم رو دوربین داشتم ولی یادم نمیاد که همچین مشکلی برام پیش اومد یا نه هرچند ازین بخاطر نیاوردن احتمال میدم که نه(البته الان احتمال میدم به خاطر f3.5 وتاثیر بر عمق میدان این مشکل به چشم نیومده باشه)
مدت کوتاهی 14 24 f2.8 دستم بود یه چند تا شات هم با این لنز زدم
ولی در کمال ناباوری باز دیدم بااین لنز هم همون حکایت 50
لنزی که در حال حاضر استفاده میکنم 50 f 1.8 هست که با این لنز هم همین مشکل رو دارم
و فکر میکنم که باید احتمال اینکه بدنه ی بنده مشکل بک فوکوس داره حتمی باشه
بعد این همه تصدیع خاطر شما
1. آیا این مشکل به سهولت قابل حل هست؟
2. اگر جواب مثبته مدت و هزینه تعمیر چقدره؟
3. جسارته عرض کنم بدنه حقیر با گارانتی نیکونگرشه
با سپاس سرافراز باشید
کمترین حسین
دوست عزیزم حسین
شرمنده در تاخیر بسیار در پاسخ سوالاتان
اصولا در دوربین D90 از طرف مدیران ارشد بخش نیکون هیچ اشکالی راجع به BACK FOCUS به بخش خدماتی اعلام نشده است پس این به این معنی است که این اشکال جزو موارد خرابی بخش تولید نمی باشد .
ولی در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی نیکون ابزارلات دقیقی وجود دارد که به شما اعلام خرابی در قسمت بک فوکس را می دهد پس نگران نباشد چون این اشکال 90درصد مربوط به نصب وتنظیم برنامه فوکس به وسیله نرم افزار است که احتیاجی به بازکردن دوربین نیست
مدت نصب وراه اندازی دقیق دوربین شما وهمچنین اخرین وضیعت دوربین شما از بابت اخطارها-پیکسل سوخته -به روزرسانی وسرویس وشتشو صفحه حسگر درکمتر از 30دقیقه انجام می شود تمام این موارد جزوه خدمات رایگان می باشد وهیچ هزینه ای ندارد
شرکت نیکو نگرش نماینده رسمی و تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها مرکز بخش خدمات نیکون در ایران است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezab
جناب قاسمي يه سوال داشتم يه الفا 300 سوني هست كه منو هاش ژاپني هست (از سرزمين آفتاب تابان آمده) ميخواستم ببينم ميشه منو ها رو انگليسي كرد و فريمورش رو عوض كرد در ضمن چطور ميشه تعداد شات ها رو مشخص كرد با تشكر فراوان
دوست عزیزم پوزش من را در تاخیر ارسال پاسخ بپذیرید
در رابطه با نصب منو انگلیسی من از دوستانم در سونی سنگاپور سوال کرده وخواهش کردم تا نسخه از تعویض زبان به من ارسال کنند تا امروز پیگیری کردم جوابی نگرفتم و به همین موضع تا امروز در پاسخ شما تاخیر کردم ولی می توانم به وسیله نرم افزار خصوصی SONY اخرین وضیعت شاتر رابه شما اعلام کنم وهمچنین دوربین را به روز رسانی کنم چنانچه پاسخی از دوستان برسد به شما سریعا اعلام می کنم
در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه وبه صورت رایگان اخرین وضیعت را اعلام کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
جناب بزرگوار استاد تعمير
مي خواستم بدونم معمولا بيشتر كدام قسمت دوربين پاناسونيك FZ35 داراي ضعف و امكان خراب شدن دارد ؟؟
اگر اين دوربين را دست دوم بخوام تهيه كنم بيشتر روي كدام قسمت ان حساسيت بخرج بدم و ان را چك كنم ؟؟
تشكر از شما دوست گرامي كه هميشه از تجربيات خود ما را بهره مند مينمائيد
دوست عزیزم با سلام
در دوربین های پاناسونیک عمده مشکلات در طراحی وساخت لنز میباشد که با کوچکترین ضربه مکانیرم لنز از حالت استاندارد در امده و دچار اشکال می گردد
پس به این موارد دقت کنید
1-لنز کاملا ZOOM وجمع شود بدون صدای غیر متعارف
2- LCD سالم ونقطه رنگی نداشته باشد چون هیچ برنامه جهت رفع پیکسل سوخته LCD وجود ندارد
3-سیستم ارتباط با کامپیوتر فعال باشد (این به معنی است چون نوسان برق وهمچین کامپیوترهای خانگی وجود دارد امکان قطع ارتباط بین دوربین وکامپیوتر است که تحت هیچ شرایطی تعمیر ومستلزم تعویض برد اصلی است )
چنانچه اطلاعات دقیقی میخواهید راجه به دوربین به این سایت مراجعه کنید http://www.neutralday.com/panasonic-...-depth-review/
-
با سلام به جناب قاسمی
من یک دوربین کانن s5is دارم این اواخر که با این دوربین عکس می گرفتم یک دفعه صفحه سیاه می شد و عکسی هم که می گرفتم کاملا سیاه بود یک مدت که دوربین رو تو منو فیلمبرداری می بردم و رو این منو عکس میگرفتم صفحه باز می شد و عکس دلخواهم می گرفتم الان هر کاری میکنم دوربین به حالت عادیش بر نمیگرده و به دیافراگم هم نگاه میکنم اصلا باز نمیشه و هیچ نوری رد نمیشه منو تنظیمات هم رفتم و دوربین رو چندین بار restart کردم ولی جواب نداد می تونین راهنمای کنین ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaprg1389
با سلام به جناب قاسمی
من یک دوربین کانن s5is دارم این اواخر که با این دوربین عکس می گرفتم یک دفعه صفحه سیاه می شد و عکسی هم که می گرفتم کاملا سیاه بود یک مدت که دوربین رو تو منو فیلمبرداری می بردم و رو این منو عکس میگرفتم صفحه باز می شد و عکس دلخواهم می گرفتم الان هر کاری میکنم دوربین به حالت عادیش بر نمیگرده و به دیافراگم هم نگاه میکنم اصلا باز نمیشه و هیچ نوری رد نمیشه منو تنظیمات هم رفتم و دوربین رو چندین بار restart کردم ولی جواب نداد می تونین راهنمای کنین ممنون.
دوست عزیز اشکالی را که اعلام کردید مربوط به عدم فعالیت پرده دیافراگم می باشد این اشکال در دوربینهای سری S2IS -S3IS-S5IS اشکالی شایع است
عملا هیچ قطعه در دستگاه شما نباید تعویض شوددرساخت و چیدمان پردههای دیافراگم وشاتر در قسمت جایگاه پرده ها گریس های است که بر اثر حرارت وتغییر شرایط
شروع به تغییر حالت داده وبین پرده های دیافراگم وشاتر را می گیرید واجازه باز وبسته شدن پرده را نمیدهد وبه خاطر همین مورد شاتر باز نمیشود وهیچ نوری به صفحه حسگر
نمی رسد وحالت CAMERA فعال نمیباشد
مدت تعمیر وراه اندازی 48ساعت وهرینه 280000برای اعضا محترم سایت عکاسی می باشد
با تشکر وپوزش مجدد
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین / ایده ال دوربین
-
سلام
خسته نباشید
من یه سوالی دارم
من لنز 70-200اف 2.8 دارم وقتی رو بادی کانون 50دی میبیندم احساس میکنم خلاصی خفیفی داره
در حد یک میلیمتر یا کمتر
می خواستم ببینم طبعییه
یا من احساس اشتباه دارم
ااصلا ممکن نیستکه خلاصی ای داشته باشه
راه حلش چیه
ممنونم از جوابتون
-
سلام
امروز خودم به همراه دوربین دی90م که هنوز ده روزم نمیشه خریدمش افتادم داخل آب و حالا بگذریم از اینکه نزدیک بود غرق بشم دوربین و همه وسایلم سوخت. البته من سریعا باطری رو از دوربین در آوردم و الانم با سشوار دارم خشک میکنمش (قبل از اینکه باطری رو دربیارم دوربین یک ERR روی صفحه نمایشش نوشت و سپس خاموش شد) میخواستم بپرسم آیا کار خاص دیگری هست که باید قبل اینکه به تعمیرگاه برسم انجام بدم؟ (چون شهرستان هستم و مدتی طول میکشه).
آیا یه همچین موردی تحت پوشش گارانتی یا بیمه هست؟
ممنون میشم اگر یه راهنمایی کلی برای یه همچین موردی که دوربین کاملا در آب رفته بفرمایید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhd2005
سلام
داخل لنز 85-17 من 2تا گرده خاک ریز رفته. میخواستم بدونم تعمیرگاه مرکزی تمیزش میکنه و اینکه جزو سرویس رایگان محسوب میشه یا نه؟
موفق باشید.
لنز رو بردم تعمیرگاه مرکزی و همون موقع تمیزش کردن .
اول فکر میکردم بصورت رایگان این کار رو انجام میدن ولی 10هزار تومن ناقابل ازم گرفتن.
-
سلام.من دوربین نیکون دی 5000 با گارانتی نورنگار دارم.بعد از فراخوان تعمیرگاه مرکزی برای دی 5000 شماره سریال را در سایت معرفی شده در سایت شماره وارد کردم(3095871). و این فراخوان شامل دوربین من میشه.آیا از طریق تعمیر گاه مرکزی امکان اجرای فراخوان برای دوربین من وجود دارد؟در ضمن نور سنجی دوربین من بخصوص در شب و با فلاش خود دوربین حتی در مسافت های کم مشکل داره که من به ناچار فلاش نیکون اس بی 600 خریدم تا این مشکلم حل بشه .ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash.oskooie
سلام
خسته نباشید
من یه سوالی دارم
من لنز 70-200اف 2.8 دارم وقتی رو بادی کانون 50دی میبیندم احساس میکنم خلاصی خفیفی داره
در حد یک میلیمتر یا کمتر
می خواستم ببینم طبعییه
یا من احساس اشتباه دارم
ااصلا ممکن نیستکه خلاصی ای داشته باشه
راه حلش چیه
ممنونم از جوابتون
دوست عزیزم ارش
با تشکر وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
با توجه به سنگین بودن لنز وهمچنین بازوبسته شدن زیاد لنز قسمتی از قفل لنز شما یعنی خارهای MOUNT کمی ساییده شده است در لنزهای سری 200-70
امری کاملا طبیعی است نگران نباشید ولی برای مطمین شدن از اینکه به روی فوکس دستگاه تاثیری نمی گذارد در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا کاملا لنز به صورت رایگان تست وتحویل شود
با تشکر بخش فنی
66749494 .T
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام.من دوربین نیکون دی 5000 با گارانتی نورنگار دارم.بعد از فراخوان تعمیرگاه مرکزی برای دی 5000 شماره سریال را در سایت معرفی شده در سایت شماره وارد کردم(3095871). و این فراخوان شامل دوربین من میشه.آیا از طریق تعمیر گاه مرکزی امکان اجرای فراخوان برای دوربین من وجود دارد؟در ضمن نور سنجی دوربین من بخصوص در شب و با فلاش خود دوربین حتی در مسافت های کم مشکل داره که من به ناچار فلاش نیکون اس بی 600 خریدم تا این مشکلم حل بشه .ممنون
سلام.لطفا پاسخ سوال منرا مرقوم بفرمایید.با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام.لطفا پاسخ سوال منرا مرقوم بفرمایید.با تشکر
دوست عزیزم با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
ایا دوربین شما در حال حاضر کارمیکند -ایا چراغ سبز ضبط تصاویر شما ثابت روشن است -ایا سیستم فلاش شما به حالت خاموش می رود یا خیر
لطفا سریعا اعلام فرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم با عرض سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
ایا دوربین شما در حال حاضر کارمیکند -ایا چراغ سبز ضبط تصاویر شما ثابت روشن است -ایا سیستم فلاش شما به حالت خاموش می رود یا خیر
لطفا سریعا اعلام فرمایید
سلامممنون از توجه شما.دوربین کار میکند ولی دوبار که باطری پر بود روشن نمیشد.دوربین من چراغ سبز ندارد.فقط دو تا علامت سبز کنار دکمه پاور و سمت چپ و پایین ال سی دی دارد گه به نظر چراغ نمی آیند.فلاش دوربین من ضعیف تر از دی40 دی 90 مزند ولی منظور شما را از به حالت خاموش رفتن را نمیفهمم.ممنون
-
سلام
واقعاً از حسن توجه آقای قاسمی تعجب کردم.
ایشون وقتی متوجه شدن که تعمیرگاه مرکزی بابات تمیز کردن لنز از من پول گرفتن با من تماس گرفتن و با گرفتن شماره حساب پول رو عودت دادن و من رو شرمنده خودشون کردن.
البته اشکال از بنده بوده چون باید اعلام میکردم که از بچه های سایت عکاسی هستم.
با آرزوی توفیق هر چه بیشتر برای ایشون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم ارش
با تشکر وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
با توجه به سنگین بودن لنز وهمچنین بازوبسته شدن زیاد لنز قسمتی از قفل لنز شما یعنی خارهای MOUNT کمی ساییده شده است در لنزهای سری 200-70
امری کاملا طبیعی است نگران نباشید ولی برای مطمین شدن از اینکه به روی فوکس دستگاه تاثیری نمی گذارد در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا کاملا لنز به صورت رایگان تست وتحویل شود
با تشکر بخش فنی
66749494 .T
با سلام خدمت جناب قاسمی عزیز
حتما مزاحمتون خواهم شد
البته من هم بادی م نو هست و هم لنز.....لنز که کلا 4 بار بازو بسته شده بادی هم مجموعا 20 بار نهایتا لنز باز و بسته شده
با تشکر فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash.oskooie
با سلام خدمت جناب قاسمی عزیز
حتما مزاحمتون خواهم شد
البته من هم بادی م نو هست و هم لنز.....لنز که کلا 4 بار بازو بسته شده بادی هم مجموعا 20 بار نهایتا لنز باز و بسته شده
با تشکر فراوان
دوست عزیزم ارش
منتظر شما جهت تست دقیق وADJ دوربین ولنز هستم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام .ممنون از توجه شما.دوربین کار میکند ولی دوبار که باطری پر بود روشن نمیشد[/COLOR].دوربین من چراغ سبز ندارد.فقط دو تا علامت سبز کنار دکمه پاور و سمت چپ و پایین ال سی دی دارد که به نظر چراغ نمی آیند.فلاش دوربین من ضعیف تر از دی40و دی 90 میزند ولی منظور شما را از به حالت خاموش رفتن را نمیفهمم.ممنون
سلام لطفا جواب سوال مرا هم لطف بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alk
سلام لطفا جواب سوال مرا هم لطف بفرمایید
دوست عزیزم
با سلام لطفا در اولین فرصت دوربین به همراه لنز و گارانتی وبیمه را به بخش فنی اورده تا نسبت به تعویض کامل MAIN BORD اصلاح شده اقدام شود
در ضمن مواردی که راجع به فلاش فرمودید بوسیله نرم افزار انجام می شود
با تشکر بخش فنی NIKON
-
پاسخ : سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان توسط بخش فنی تعمیرگاه مرکزی
با سلام ، البته امیدوارم زمانی که آقای قاسمی این پست من را مطالعه میکنند دوربین من صحیح و سالم به دست من رسیده باشد ، اما به جهت اهمیتی که برایم دارد که هر چه زودتر دوربین تعمیر ( تنظیم ) شود اینجا هم مشکل را مطرح میکنم ....
پس از تعویض مین برد دوربین توسط جناب قاسمی ، مشکل فلاش دوربین مرتفع گردید و برای اولین بار من توانستم بدون دردسر و اور شدن عکسها از فلاش دوربینم استفاده کنم .... اما بعد متوجه شدم که از هر 10 عکسی که میگیرم 7-6 عکس اصلآ فوکوس نیست در هیچ قسمتی و کلا" فلو است .. !!!
با آزمایش خط کش متوجه شدم دوربین جلو تر از سوژه را فوکوس میکند و بنابر این حتی پس زمینه هم در فوکوس قرار نمیگیرد ، ...
خلاصه فعلا" دوربین به تعمیر گاه تحویل شد ( آقای افشار ) و من هم در حالیکه دیروز لنز جدیدی خریده ام و مشتاقانه منتظر تست کردن آن هستم و فردا هم باید جایی برای عکاسی بروم ، ..... :::angry:::
منتظرم
--- --- ---- --- ---- --- ممنون
----------------------------------------------------------------