-
پاسخ: پاسخ سوالات شما در مورد مشكلات فني دوربينتان
با سلام و تبریک سال نو
مشکل من یکم عجیبه. راستش حدود 2 ماه پیش یک دوربین کاملا نو 7D canon خریدم. از اونجا که من زیاد به شماره عکسها توجه نمی کنم در ابتدا دقت نکردم ولی حالا می بینم که اولین شاتهای دوربین با شماره حدود 1800 شروع می شه مثلا IMG_1823 و بعد کاملا پشت سرهم ادامه پیدا می کنه. نمی دونم این طبیعیه برای دوربین نو یا خیر. دوربین من کاملا نو و با گارانتی است.
ممنون می شم از اساتید که راهنمایی کنند.
-
دوست عزیز، اگر پست های قبلی رو یه نگاهی بیاندازید متوجه جواب سوالتون می شید:
احتمالا حافظه ای که برای اولین بار توی دوربین گذاشتید ، دارای عکس بوده ( عکس گرفته شده توسط دوربین های کنن) که دوربین شما اون شماره ها رو ادامه داده.شماره عکس های بنده هم از 94 شروع شده. مشکل خاصی نیست. همین:cool:.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
دوست عزیز، اگر پست های قبلی رو یه نگاهی بیاندازید متوجه جواب سوالتون می شید:
احتمالا حافظه ای که برای اولین بار توی دوربین گذاشتید ، دارای عکس بوده ( عکس گرفته شده توسط دوربین های کنن) که دوربین شما اون شماره ها رو ادامه داده.شماره عکس های بنده هم از 94 شروع شده. مشکل خاصی نیست. همین:cool:.
ممنون
ولی من قبل از استفاده کارت را در دوربین قبلی فرمت کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahura
ممنون
دوست عزیزم
با عرض سلام وتبریک سال نو
لطفا اعلام فرماییدایا گارانتی شما ایده ال است .
اشکال اعلام شده مربوط به کارت شما می باشد چنانچه مایل هستید تا کنتور دستگاه شما در قسمت ثبت تصاویر از عدد 1کار کنند به قسمت منو رفته قسمت FAIL NO را از شماره 10فعال کنید .
چنانچه مایل هستید تا دقیقا بدانید چند شاتر در دوربین شما زده شده است در اولین فرصت به بخش فنی کانن مراجعه تا کلیه وضیعت دوربین به شما اعلام شود
با تشکر بخش فنی 66749494
WWW.TAMIR.IR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
اشکال اعلام شده مربوط به کارت شما می باشد چنانچه مایل هستید تا کنتور دستگاه شما در قسمت ثبت تصاویر از عدد 1کار کنند به قسمت منو رفته قسمت FAIL NO را از شماره 10فعال کنید .
چنانچه مایل هستید تا دقیقا بدانید چند شاتر در دوربین شما زده شده است در اولین فرصت به بخش فنی کانن مراجعه تا کلیه وضیعت دوربین به شما اعلام شود
با تشکر بخش فنی 66749494
WWW.TAMIR.IR
سپاس فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarigh
با سلام
دوربين از دستم به آرامي پائين افتاد حالا يك عدد از تكيه گاه هاي پلاستيكي مانت لنز 18-55 نيكون شكسته است آيا اين قسمت لنز كه ظاهرا قابل تعويض است تعمير مي گردد؟
البته بقيه لنز كاملا سالم است و كار مي كند ولي به خوبي در جاي خود ثابت نمي شود.
ضمنا در صورت قابل تعويض بودن مانت لنز كجا مراجعه كنم
با تشكر
دوست عزبزم
با سلام وتشکر
متاسفانه قسمت بایونت لنز شما شکسته است بله امکان تعمیر وتعویض وجود دراد
مدت تحویل 24 ساعت وهزینه تعویض 320000ریال وهزینه تعمیر 120000ریال می باشد
چنانچه شما گارانتی وبیمه ایده ال را داشته باشید به صورت رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی نیکون
66749494 ادرس ما را در سایت جستجو کنید
WWW.TAMIR.IR
با تشکر
-
وقتی از ویزوز دوربینم( کانن 500دی) نگاه میکنم یک لکه شبیه گرد و خاک در گوشه دیده میشود .ولی در عکس لکه ای وجود ندارد.حتی وقتی لنز را هم جدا میکنم و از ویزور نگاه میکنم باز ان لکه کوچک مشاهده میشود .اول فکر کردم شاید به ویزور غبار چسبیده وتمیز کردم ولی لکه نرفت.
به نظر شما این لکه از کجا میاید و چگونه باید پاکش کنم؟ راستش بد جوری توی اعصابم رفته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahura
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
با تشکر بخش فنی 66749494
WWW.TAMIR.IR
من قکر می کنم شما اشتباه متوجه شدید،احتمالا تو فروشگاهی که خریدید مموری ای که برای تست استفاده کرده قبلا استفاده شده بوده،بنظرم جای هیچ نگرانی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhoud
وقتی از ویزوز دوربینم( کانن 500دی) نگاه میکنم یک لکه شبیه گرد و خاک در گوشه دیده میشود .ولی در عکس لکه ای وجود ندارد.حتی وقتی لنز را هم جدا میکنم و از ویزور نگاه میکنم باز ان لکه کوچک مشاهده میشود .اول فکر کردم شاید به ویزور غبار چسبیده وتمیز کردم ولی لکه نرفت.
به نظر شما این لکه از کجا میاید و چگونه باید پاکش کنم؟ راستش بد جوری توی اعصابم رفته.
سلام
اگه مطمئنید مال ویزوره می تونید لاستیک دور ویزور که با کشیدن به سمت بالا جدا میشه رو در بیارید و به راحتی تمیزش کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhoud
با اجازه آقای قاسمی .
دوست عزیز آینه فوکوس شما کثیف شده یعنی گرد و خاک جذب کرده. به هیچ عنوان دست نزنید و تنها اقدامی که شما میتونید انجام دهید اینه که لنز را در بیارید و با دمنده آن را پاک کنید. برای من و بیشتر دوستان این مسئله پیش آمده و چیز خیلی عادی هست. جای نگرانی نیست.
-
سلام خسته نباشيد. يك لنز 18-135 دارم كه مشكل فوكوس داره. زير 50مم در فواصل دور فوكوس نميكنه. ميدونم اين مشكل با اكثر 18-135 ها هست. فقط ميخواستم بدونم هزينه تعميرش چقدره و دوم اينكه اگه تعمير بشه دوباره احتمال بازگشت اين مشكل هست؟ تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhoud
دوست عزیزم
با توجه به اشکال اعلام شده حتی الامکان از دست زدن یا تمیز کردن خودراری کنید چنانچه واقعا شرایط برای شما سخت است در اولین فرصت به تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال به صورت رایگان اقدام شود .
باتشکر بخش فنی کانن
WWW.TAMIR.IR
T.66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cofe5
سلام خسته نباشيد. يك لنز 18-135 دارم كه مشكل فوكوس داره. زير 50مم در فواصل دور فوكوس نميكنه. ميدونم اين مشكل با اكثر 18-135 ها هست. فقط ميخواستم بدونم هزينه تعميرش چقدره و دوم اينكه اگه تعمير بشه دوباره احتمال بازگشت اين مشكل هست؟ تشكر
دوست عزیزم با سلام
بله می توان اعلام کرد که این اشکال جزو عمده اشکال در سیستم فوکس لنز نیکون 18-135 است خرابی اشکال
مربوط به عدم انجام کارکرد قطعه ای در فوکس که بر اثر کوچکترین شوک به لنز به وجود می اید است
هزینه تعمیر برای اهالی فروم عکاسی 600000ریال وامکان خرابی غیر ممکن است مگر ضربه وارد شود .
در ضمن قطعه یاد شده تحت هیچ شرایطی تعمیر نمیشود .
با تشکر بخش فنی نیکون
WWW.TAMIR.IR
T.66749494
-
با سلام
دوربین من کانن sx20 is میباشد و دیروز که میخواستم روی لنز یا شیشه لنز یا هر چی که اسمشه رو پاک کنم البته با فوت کردن چند قطره ریز از بزاق دهان روش ریخت و حالا نمیدونم چطوری پاکش کنم و با چه ابزاری.
جناب tamir یا اساتید دیگر لطفا منو در مورد رفع این مشکل راهنمائی کنید.
با تشکر
-
سلام برای عکاسی از رعد و برق از چه تنظیماتی باید استفاده کنم؟با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swimmer
عکاسی از آذرخش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
swimmer
دوست عزیز...
به نظر شما روش عکاسی از رعد و برق می تواند مشکل فنی دوربین باشد؟
ابتدا در مورد مطلب مورد نظر جستجو کنید و سپس اقدام به ارسال سوال بفرمایید.
برای یافتن پاسخ هم به تاپیک عکاسی از آذرخش ، رعد و برق و صاعفه مراجعه کنید.( لینک زیر )
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4306
این تاپیک ایجاد شده است تا دوستان مشکلات فنی و خرابی و اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری دوربینشان را با جناب مهندس قاسمی ( مدیر تعمیرگاه مرکزی ) در میان بگذارند.
-
سلام
من یک دوربین Canon A520 دارم که وقتی لنزش بیرون بود به شدت خورد زمین
الآن هم لنزش تو نمیره و وقتی روشنش می کنم ارور 18 میده
هرچی دستکاریش کردم درست نشد !
ممکنه چیزیش شکسته باشه ؟ در این صورت به نظرتون ارزش تعمیر کردن داره ؟
متشکرم
-
اشكال در كار با D90
سلام
به تازگي يك D90 خريدم كه اصلا ازش راضي نيستم. شايد دليل اين امر مقايسه عكاسهاي خود با دوربين قبليمه (Fuji s100fs ). اين مدل فوجي كه يك دوربين غير SLR و با حدود قيمت 400 هزار تومنه عكسهاي به مراتب بهتر و شارپ تر ميگيره!!!
به دليل نوع كارم عكسهايي كه من ميگيرم در فضاي باز و در سايه هست كه با سوژه بين 2 تا 5 متر فاصله دارم . هميشه از سه پايه و بعضا هم از فلاش استفاده كنم . در ضمن من فرصت زيادي هم براي انجام تغييرات روي عكسها ندارم و بلافاصله بعد از عكاسي بايد عكسها رو تحويل بدم.
راستش از D90 نا اميد شدم لطفا منو راهنمايي كنيد. اولا به شدت وايت بالانس غير واقعي دارم . هر چند كه تنظيمات مفصلي هم براي تنظيم دقيق اون داره ولي نتيجه حتي بعد از 2 ساعت فتوشاپ كاري هم مثل فوجي نميشه.
از طرف ديگه عكس ها چندان شارپ نيس حتي وقتي كه سرعت رو كم و دياف رو كاملا باز ميكنم باز هم عكسهاي دوربين فوجي به مراتب بهتره!!!
نكنه دوربين من يا لنزم مشكل داشته باشه. لطفا راهنمايي بفرماييد؟ اين چيزا شامل گارانتي ميشه؟
D90 +18-105
با تشكر
-
پاسخ: اشكال در كار با D90
با سلام به استاد تعمیر.
درپوش قسمت نگهدارنده مموری کارت دوربین d90 من شکسته. با توجه به این که تعویض آن ساده به نظر میرسد آیا امکان خرید پستی آن وجود دارد؟
یک دوربین نیکون d40x دارم که موقع تمیز کردن سنسور روی low pass اون خش کوچکی افتاده و احتمالا دارای پیکسل مرده است و نیاز به سرویس داره. ایا قابل تعمیر هست؟ و اگر بلی هزینه سرویس با تعمیر حدودا چقدر میشه؟
یک سوال دیگر هم این که من یک لنز سیگما 120-400 خریدم که متاسفانه از عکسهاش راضی نیستم و شک دارم کارکرده یا تعمیری بوده؟ ایا راهی وجود داره که بفهمم نو بوده یا کارکرده یا تعمیری و ایا امکان داره که که فوکوس ان از تنظیم خارج شده باشه؟ خواهش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایید. ممنون ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid666
سلام
به تازگي يك D90 خريدم كه اصلا ازش راضي نيستم. شايد دليل اين امر مقايسه عكاسهاي خود با دوربين قبليمه (Fuji s100fs ). اين مدل فوجي كه يك دوربين غير SLR و با حدود قيمت 400 هزار تومنه عكسهاي به مراتب بهتر و شارپ تر ميگيره!!!
به دليل نوع كارم عكسهايي كه من ميگيرم در فضاي باز و در سايه هست كه با سوژه بين 2 تا 5 متر فاصله دارم . هميشه از سه پايه و بعضا هم از فلاش استفاده كنم . در ضمن من فرصت زيادي هم براي انجام تغييرات روي عكسها ندارم و بلافاصله بعد از عكاسي بايد عكسها رو تحويل بدم.
راستش از D90 نا اميد شدم لطفا منو راهنمايي كنيد. اولا به شدت وايت بالانس غير واقعي دارم . هر چند كه تنظيمات مفصلي هم براي تنظيم دقيق اون داره ولي نتيجه حتي بعد از 2 ساعت فتوشاپ كاري هم مثل فوجي نميشه.
از طرف ديگه عكس ها چندان شارپ نيس حتي وقتي كه سرعت رو كم و دياف رو كاملا باز ميكنم باز هم عكسهاي دوربين فوجي به مراتب بهتره!!!
نكنه دوربين من يا لنزم مشكل داشته باشه. لطفا راهنمايي بفرماييد؟ اين چيزا شامل گارانتي ميشه؟
D90 +18-105
با تشكر
فکر می کنم بیشتر مشکل شما مربوط میشه به ناآشنایی شما با دوربینتون تا ...
اما یه سری از عواملی که در شارپ شدن یک تصویر دخیل هستند عبارتند از:
1-نوع لنز مورد استفاده: مسلما نوع لنز و مشخصاتش بیشترین تاثیر رو در ثبت با کیفیت داره.
2-سرعت شاتر و ضربه آینه: یکی از دوستان اشاره کرده بودند ( فکر کنم آقای قشقایی ) که در بین سرعت های 0.3 تا 1 ثانیه تاثیر این ضربه به حداکثر خودش رسیده و موجب لرزش و در نتیجه عدم شارپ بودن تصویر میشه. برای حل این مشکل میتونید از گزینه Mirror Lock Up استفاده کنید.
3-استفاده از 3 پایه: به Steady بودن دوربین کمک می کنه و از لرزش های احتمالی جلوگیری می کنه.
4-خاموش کردن VR ( لرزشگیر لنز): در حین استفاده از 3 پایه توصیه می کنند خاموش باشد.
5-استفاده از تایمر 2 تانیه: که اثر تکان دست شما رو در حین فشردن دکمه شاتر کم می کنه.
6-عدد دیافراگم مورد استفاده در حین عکاسی: لنز ها معمولا در دیاف های خاصی شارپ تر از باقی دیاف ها عمل می کنند.
================
در مورد وایت بالانس احتیاج به سر و کله زدن به مدت زیاد نیست. RAW عکس بگیرید و براحتی و در کمترین زمان به وایت بالانس دلخواه خودتون برسید.
در مورد شارپ سازی در کامپیوتر, با اعمال درست و مرحله به مرحله شارپ سازی که فکر می کنم در قسمت مقالات سایت باشد چه به وسیله فوتوشاپ یا پلاگین های مربوطه به بهترین شارپنس ممکن چه برای چاپ و چه برای نمیش در مونیتور خواهید رسید. فقط برای چاپ شارپنس رو کمی بیشتر از حد معمول انجام بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
فکر می کنم بیشتر مشکل شما مربوط میشه به ناآشنایی شما با دوربینتون تا ...
اما یه سری از عواملی که در شارپ شدن یک تصویر دخیل هستند عبارتند از:
1-نوع لنز مورد استفاده: مسلما نوع لنز و مشخصاتش بیشترین تاثیر رو در ثبت با کیفیت داره.
2-سرعت شاتر و ضربه آینه: یکی از دوستان اشاره کرده بودند ( فکر کنم آقای قشقایی ) که در بین سرعت های 0.3 تا 1 ثانیه تاثیر این ضربه به حداکثر خودش رسیده و موجب لرزش و در نتیجه عدم شارپ بودن تصویر میشه. برای حل این مشکل میتونید از گزینه Mirror Lock Up استفاده کنید.
3-استفاده از 3 پایه: به Steady بودن دوربین کمک می کنه و از لرزش های احتمالی جلوگیری می کنه.
4-خاموش کردن VR ( لرزشگیر لنز): در حین استفاده از 3 پایه توصیه می کنند خاموش باشد.
5-استفاده از تایمر 2 تانیه: که اثر تکان دست شما رو در حین فشردن دکمه شاتر کم می کنه.
6-عدد دیافراگم مورد استفاده در حین عکاسی: لنز ها معمولا در دیاف های خاصی شارپ تر از باقی دیاف ها عمل می کنند.
d90 متاسفانه فاقد mirror lock موقع عکاسی است اما تاخیر در رهایی آیینه exposure delay mode(menue item d10) جای اون عمل می کند و با تاخیر در رهایی ایینه حرکات را کاهش میدهد.
استفاده از تایمر در بیشتر منابع 5 ثانیه توصیه شده است.
شارپترین دیاف در هر لنز هم معمولا 2 استاپ بسته تر از وایدترین دیاف است. البته در همه لنزها ممکن است یکسان نباشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scott
با سلام
دوربین من کانن sx20 is میباشد و دیروز که میخواستم روی لنز یا شیشه لنز یا هر چی که اسمشه رو پاک کنم البته با فوت کردن چند قطره ریز از بزاق دهان روش ریخت و حالا نمیدونم چطوری پاکش کنم و با چه ابزاری.
جناب tamir یا اساتید دیگر لطفا منو در مورد رفع این مشکل راهنمائی کنید.
با تشکر
دوست عزیزم
با سلام وتشکر ار تماس شما
شما می توانید جهت پاک کردن از دستمالهای مخصوص وضد خش استفاده نمایید که بدون گذاشتن اثار منفی به روی لنز این مسله راحل می کند .در ضمن چنانچه این مسله برای شما میسر نمی باشد در اولین فرصت به بخش فنی کانن مراجعه تا نسبت به تحویل دستمال مخصوص لنز و سرویس رایگان اقدام شود .
با تشکر
WWW.TAMIR.IR
T-021.66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
سلام
متشکرم
دوست عزیزم
با عرض سلام
متاسفانه قسمت OPTICAL UNIT LENS دچار مشکل شده است که احتمال می رود GEAR 4 لنز دستگاه شما شکسته باشد وهمچنین اسیب به پوسته ومکانیزم لنز به وجود امده باشد در دوربین های سری کامپکت کانن اخطار عدم استاندارد بودن لنز بوسیله E.18 به مصرف کننده اعلام می شود .لطفا باطری را از دوربین خارج وتحت هیچ شرایطی به لنز فشار وارد نیاورید
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین این اشکال در 48 ساعت به صورت کاملااستاندارد و با تنظیم کلیه قسمتها بوسیله نرم افزار کانن انجام می شود .هزینه تعویض قطعات وراه اندازی 38000ریال می باشد .
با تشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
T. 66 74 94 94
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid666
سلام
D90 +18-105
با تشكر
دوست عزیزم امید
با عرض سلام
خیلی متاسف هستم ار این که شما را ناراحت می بینم
تمامی مواردی را که اعلام فرمودید را من در برنامه خصوص نیکون چک کردم هیچ کدام از مواردی که اعلام کرده اید جزو اشکالات دی 90 معرفی نشده است .
تنها کمکی که می توانم به شما بکنم این است که در اولین فرصت به بخش فنی تعمیر گاه مرکزی مراجعه تا نسبت به تنظیم کامل موادی که شما رضایت ندارید(تنظیم واید بالانس -تنظیم دقیق قسمت AE -تنظیم دقیق DG PCB ASSY به صورت رایگان با نرم افزار و ابزار الات دقیق نیکون انجام شود
در رابطه با بحث گارانتی بله تمامی این موارد حتی اگر گارانتی نداشته باشید جزو خدمات تعمیرگاه مرکزی دوربین به صورت رایگان می باشد .
چانچه دوربین شما بیمه وگارانتی ایده ال دارد حتی اگر شما مایل به تعویض ان باشید. ما با پرداخت 85درصدقیمت کل نسبت به این کار اقدام می کنیم.
WWW.TAMIR.IR
T.66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
malekjmd
با سلام به استاد تعمیر.
درپوش قسمت نگهدارنده مموری کارت دوربین d90 من شکسته. با توجه به این که تعویض آن ساده به نظر میرسد آیا امکان خرید پستی آن وجود دارد؟
یک دوربین نیکون d40x دارم که موقع تمیز کردن سنسور روی low pass اون خش کوچکی افتاده و احتمالا دارای پیکسل مرده است و نیاز به سرویس داره. ایا قابل تعمیر هست؟ و اگر بلی هزینه سرویس با تعمیر حدودا چقدر میشه؟
یک سوال دیگر هم این که من یک لنز سیگما 120-400 خریدم که متاسفانه از عکسهاش راضی نیستم و شک دارم کارکرده یا تعمیری بوده؟ ایا راهی وجود داره که بفهمم نو بوده یا کارکرده یا تعمیری و ایا امکان داره که که فوکوس ان از تنظیم خارج شده باشه؟ خواهش میکنم بنده را راهنمایی بفرمایید. ممنون ممنون
با عرض سلام
دوست عزیزم در رابطه با قطعه D90 متاسفم طبق تعهدی که به نیکون دادیم هیچ قطعه ای اجازه فروش نداریم
در رابطه با شیشه PASS اگر خط افتاده باشد تحت هیچ شرایطی تعمیر نمیشود ومستلزم تعویض می باشد
پیکسل سوخته به وسیله نرم افزار حل می شود وهیچ هزینه ای ندارد
مورد لنز SIGMAمستلزم بازدید است تا بتوانم دقیقا شما را راهنمایی کنم
در اولین فرصت به تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا تمامی سرویس ویازدید برای شما انجام شود .
با تشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
T.66749494
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
سلام
متشکرم
تعمیرش چقدر هزینه لازم داره ؟ ارزش تعمیر کردن داره ؟ :::waw:::
متشکرم
-
با عرض سلام خدمت جناب مهندس قاسمی و تشکر فراوان از زحمات شما
بنده یک دوربین a590 canon دارم که مدتیست چند پیکسل سوخته بر روی lcd آن ظاهر شده می خواستم بدانم که این مشکل قابل حل است یا نه و اگر قابل حل است حدودا چقدر هزینه دارد در ضمن گارانتی دوربین (irg) منقضی شده و همچنین بیمه (تا 13/9/88) با تشکر فراوان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
متشکرم
دوست عزیز جناب قاسمی پاسخ شما رو دادن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
هزینه تعویض قطعات وراه اندازی 38000ریال می باشد .
با تشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
T. 66 74 94 94
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rostamiani
متشکرم
هزینه تعمیر در انتهای فروم اعلام شد
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esf_siavash
با عرض سلام خدمت جناب مهندس قاسمی و تشکر فراوان از زحمات شما
بنده یک دوربین a590 canon دارم که مدتیست چند پیکسل سوخته بر روی lcd آن ظاهر شده می خواستم بدانم که این مشکل قابل حل است یا نه و اگر قابل حل است حدودا چقدر هزینه دارد در ضمن گارانتی دوربین (irg) منقضی شده و همچنین بیمه (تا 13/9/88) با تشکر فراوان.
دوست عزیزم
با تشکر از تماس شما این اشکال را می توان با برنامه رفع کرد لطفا به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی مراجعه تا به صورت حضوری نسبت به رفع اقدام شود .نصب برنامه رایگان می باشد .
باتشکر بخش فنی
www.tamir.ir
t.66749494
-
سلام در دوربین 30D که به یکی از دوستان فروختم-این دوربین گویا دچار مشکل شده.وقتی خودم تست کردم مثلا بعد از هر 20 یا 25 شات ،یک صدایی بعد از صدای شاتر دوربین شنیده میشه! خواستم بدون این مشکلی ایجاد میکنه؟ ضمنا این دوربین هنوز 15 هزار شات هم کار نکرده!
این صدا در ادامه صدای بالا و پایین رفتن آینه(صدای شاتر) هنگام عکاسی شنیده میشه !
؟
-
دوستان عزیز من به تازگی coolpix s70 خریده ام و متوجه شده ام که در مد macro به شدت صدای قرچ قرچ می دهد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا این مساله طبیعی است یا یک مشکل فنی مربوط به دوربین من میباشد.
با تشکر
-
سلام
من یک سوال در رابطه با مشکل دوربین D90 داشتم و اون هم مشکل ERROR LENS است . که خیلی از دوستان میگن که اگه لنز را یک بار باز بکنیم و بعد ببندیم و از این قبیل را هها درست میشود که به نظر من این یک روش درست نیست.
ایا واقعا این دوربین و یا شایدم لنز 18-105 مشکل دارد یا نه؟؟؟
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hayastan
سلام
من یک سوال در رابطه با مشکل دوربین D90 داشتم و اون هم مشکل ERROR LENS است . که خیلی از دوستان میگن که اگه لنز را یک بار باز بکنیم و بعد ببندیم و از این قبیل را هها درست میشود که به نظر من این یک روش درست نیست.
متشکرم
برای من هم این مشکل رو با لنز 70-300 تامرون داشت من اون قسمت انتهایی لنز که باعث اتصال الکترونیکی هست رو تمیز کردم درست شد شما هم یه تست بزن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
odesa
سلام در دوربین 30D که به یکی از دوستان فروختم-این دوربین گویا دچار مشکل شده.وقتی خودم تست کردم مثلا بعد از هر 20 یا 25 شات ،یک صدایی بعد از صدای شاتر دوربین شنیده میشه! خواستم بدون این مشکلی ایجاد میکنه؟ ضمنا این دوربین هنوز 15 هزار شات هم کار نکرده!
این صدا در ادامه صدای بالا و پایین رفتن آینه(صدای شاتر) هنگام عکاسی شنیده میشه !
؟
با عرض سلام و پوزش در
دوست عزیزم با توجه به توضیحاتی که اعلام فرمودید به نظر می رسد صدای مزبور مربوط به قسمت SQ UNIT می باشد که بخش عملیات راه انداز ی اینه وشاتر را به عهده دارد.
البته پس از بازدید می توانم اطلاعات دقیق تر بدهم لطفا در اولین فرصت به تعمیر گاه مرکزی مراجعه تا نسبت به وضیعت دوربین خود اظهار نظر شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین کانن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadihoda
دوستان عزیز من به تازگی coolpix s70 خریده ام و متوجه شده ام که در مد macro به شدت صدای قرچ قرچ می دهد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا این مساله طبیعی است یا یک مشکل فنی مربوط به دوربین من میباشد.
با تشکر
دوست عزیزم
با تشکر از تماس شما اشکال اعلام شده را نمیتوان جزو خرابی نیکون اعلام کرد
صدای اعلام شده مربوط به موتور AF می باشد وطبیعی در حالت ماکرو است
در صورت خارج شدن ار مد ماکرو قسمت اتوفوکس دوربین شما فقط با پرس شاتر انجام وظیفه می کند وصدای اعلام شده کاملا قطع می شود .این صدا فقط در حالت ماکرو شنیده می شود .
با تشکر
بخش فنی نیکون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hayastan
سلام
متشکرم
دوست عزیزم با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده را می توان جزو اشکالات شایع لنزهای دی 80وسری دی 90اعلام کرد
این اشکال مربوط به عدم ارتباط بین لنز وکانکت دوربین است .عدم برقراری اتصال باعث اخطار در سری لنزها ی 18-105
و 18-135 است که بوسیله سرویس کاملارفع میشود.چنانچه شما با گارانتی ایده ال خریداری کرده باشید اشکال اعلام شده به صورت رایگان انجام می شود
با تشکر بخش فنی نیکون
-
سلام
دوربین کاسیو مدل EX-Z1200 در حالت عکاسی تصویر سیاه میگیرد.LCD سالم است.عکس گرفته می شود اما سیاه (Blank) از درون لنز که نگاه میکنیم دریچه دیافراگم کاملا کیپ و بسته است.باطری و مموری درآورده شده و دوربین Reset Factory Setting هم شده است.
دوستان تجربه یا توصیه ای دارند؟
ممنون.
-
سلام
دوربین Canon S5Is من چندی پیش در اثر زمین خوردن وقتی روشن میکردم لنز گیر میکرد و دوربین خاموش میشد.
بعد از تعمیر توسط یکی از شرکتهای بنام و معتبر و پس از حدود 100 شات عکاسی دوباره موقع زوم کردن پیام لنز ارور میده و دوربین هنگ میشه.
آیا اشکال کماکان فیزیکی و سخت افزاریه یا بصورت نرم افزاری قابل حل هست
در هرکدوم از موارد چقدر ممکنه هزینه تعمیر داشته باشه, ارزش تعمیر مجدد رو داره؟
ممنون از پاسختون
بهروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rofougaran
سلام
دوربین کاسیو مدل EX-Z1200 در حالت عکاسی تصویر سیاه میگیرد.LCD سالم است.عکس گرفته می شود اما سیاه (Blank) از درون لنز که نگاه میکنیم دریچه دیافراگم کاملا کیپ و بسته است.باطری و مموری درآورده شده و دوربین Reset Factory Setting هم شده است.
دوستان تجربه یا توصیه ای دارند؟
ممنون.
دوست عزیزم
با سلام وتشکر از تماس شما
اشکال اعلام شده در سری کامپکت مربوط به عدم فعالیت قسمت شاتر است چون عملیات باز وبسته شدن دیافراگم
انجام نمیشود بتابراین شما نمیتوانید CAMERA داشته باشید
در اولین فرصت به بخش فنی تعمیر گاه مرکزی مراجعه تا نسبت به راه اندازی اقدام شود
هزینه 280000ریال می باشد موعد تحویل 48ساعت می باشد .
باتشکر بخش فنی
WWW.TAMIR
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berno1309
سلام
دوربین Canon S5Is من چندی پیش در اثر زمین خوردن وقتی روشن میکردم لنز گیر میکرد و دوربین خاموش میشد.
بعد از تعمیر توسط یکی از شرکتهای بنام و معتبر و پس از حدود 100 شات عکاسی دوباره موقع زوم کردن پیام لنز ارور میده و دوربین هنگ میشه.
آیا اشکال کماکان فیزیکی و سخت افزاریه یا بصورت نرم افزاری قابل حل هست
در هرکدوم از موارد چقدر ممکنه هزینه تعمیر داشته باشه, ارزش تعمیر مجدد رو داره؟
ممنون از پاسختون
بهروز
دوست عزیزم بهروز
اشکالی را که اعلام کردید می تواند در 2قسمت جستجو کرد
1-قسمت OPTICAL UNIT LENS
TOP COVER UNIT-2
در رابطه با بخش دوم سوال اگر نرم افزار باشد هیچ هزینه ندارد.
من باید از شما خواهش کنم اجازه دهید
دوربین شما کارشناسی تا پس از اطلاع دقیقا وضعیت به اطلاع شما برسد
با تشکر بخش فنی
WWW.TAMIR.IR
-
درود بر جناب آقاي قاسمي بزرگوار.
من قصد خريد يك دوربين D-SLR با گارانتي ايده آل دارم.
مي خواستم بدونم در هنگام خريد و در مهلت تست يا مهلت تعويض يا هرمهلت يا امكاني كه شركت ايده آل در اين خصوص براي خريداران در نظر گرفته ، آيا خريداران مي توانند دوربين را نزد شما آورده كه شما دوربين را از جنبه هاي گوتاگون (مانند hot pixel يا پيكسل سوخته در sensor يا LCD ، تعداد شاتهاي احتمالي خورده شده ، و كليه اشكالات ممكن سخت افزاري يا غيره) براي خريداران تست كنيد؟
چون يك كاربر حتي حرفه اي هم نمي تواند hot pixel احتمالي موجود در sensor را كه انواع گوناگون دارد ( و خواهش مي كنم كه انواع آنها را شرح دهيد) در هنگام خريد تشخيص دهد.
با سپاس فراوان.
فرزام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
درود بر جناب آقاي قاسمي بزرگوار.
من قصد خريد يك دوربين D-SLR با گارانتي ايده آل دارم.
مي خواستم بدونم در هنگام خريد و در مهلت تست يا مهلت تعويض يا هرمهلت يا امكاني كه شركت ايده آل در اين خصوص براي خريداران در نظر گرفته ، آيا خريداران مي توانند دوربين را نزد شما آورده كه شما دوربين را از جنبه هاي گوتاگون (مانند hot pixel يا پيكسل سوخته در sensor يا LCD ، تعداد شاتهاي احتمالي خورده شده ، و كليه اشكالات ممكن سخت افزاري يا غيره) براي خريداران تست كنيد؟
چون يك كاربر حتي حرفه اي هم نمي تواند hot pixel احتمالي موجود در sensor را كه انواع گوناگون دارد ( و خواهش مي كنم كه انواع آنها را شرح دهيد) در هنگام خريد تشخيص دهد.
با سپاس فراوان.
فرزام.
دوست عزیزم فرزام
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال اماده خدمت به شما دوستان عزیز است
در بخش فنی تعمیرگاه کلیه موارد اطلاعاتی راجع به دوربین به صورت شناسنامه کتبی به شما دوستان عزیز داده می شود .
وضیعت تعداد شاتر -اخطارهای بوجود امده با مختصات کامل لنز در حین کارکرد -مختصات نقاطX-Y پیکسل در صفحه CCD-CMOS -ثبت دیتاهای دوربین شما در بانک اطلاعات وهمچنین جایگزینی دیتاهای GOOD به روی دیتاهای خراب -
به روزرسانی نرم افراز-وسرویس کامل بدنه و صفحه حساس دوربین شما -سرویس ویزور وفوکس اسکرین و کلیه موارد دیگر جزو وظایف گروه خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال می باشد
درضمن یاداور می شوم شما با داشتن گارانتی ایده ال از تمامی مواردی که اشکال مربوط به خط تولید باشد استفاده می کنید .و چنانچه دوربین شما دارای بیمه ایده ال باشد بدون سوال تعمیر .تعویض و حتی اتفاق به صورت عمدی به صورت کاملا رایگان وبدون سوال به شما تحویل داده می شود .
باتشکر بخش فنی
-
باسلام
متأسفانه 3 روز پیش دوربینم بر اثر بارندگی خیس شد اما روشن بود و کار می کرد. بعد از اینکه باتریش رو در آوردم و خشکش کردم. باتری رو انداختم توش ولی دیگه روشن نشد...:::angry:::
باتری رو د رآوردم و بعد از چند ساعت دو باره انداختم توش ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. :(
ضمانتنامه نداره ولی خوشبختانه بیمه است ( باز جای امید هست...)
ساعات کار تعمیر گاه کی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
باسلام
متأسفانه 3 روز پیش دوربینم بر اثر بارندگی خیس شد اما روشن بود و کار می کرد. بعد از اینکه باتریش رو در آوردم و خشکش کردم. باتری رو انداختم توش ولی دیگه روشن نشد...:::angry:::
باتری رو د رآوردم و بعد از چند ساعت دو باره انداختم توش ولی هیچ اتفاقی نیافتاد. :(
ضمانتنامه نداره ولی خوشبختانه بیمه است ( باز جای امید هست...)
ساعات کار تعمیر گاه کی هست؟
دوست عزیزم
متاسفانه باید اعلام کنم که قسمت تغذیه دوربین شما از کار افتاده است
در صورتی که بیمه شما ایده ال باشه کلیه قسمتهای دوربین شما بدون هزینه راه انداز ی میشود وچنانچه دوربین شما قابل تعمیر نباشد که بعید به نظر می رسد / شرکت ایده ال 85% خسارت شما را نقدی می دهد .
ساعت کار تعمیر گاه 9صبح لغایت 19می باشد
مدت تحویل 3روز است
باتشکر
بخش فنی
-
سلام بر جناب قاسمی عزیز
یک دوربین A590 IS کنون با گارانتی نورنگار و بیمه سامان بخاطر ضربه خوردن و شکستن در باطری برای گارانتی ارسال شد و فقط قسمت شکسته شده تعویض شد و برگشت. حالا لنز با خرخر حرکت می کنه و دوربین دقت فوکوسش رو در حالت تله از دست داده. غیر از این دو مورد کاملا سالمه
به نظر شما این مسئله قابل پیگیری هست ؟
و سوای بحث گارانتی و بیمه اصلا امکان تعمیر وجود داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
در صورتی که بیمه شما ایده ال باشه کلیه قسمتهای دوربین شما بدون هزینه راه انداز ی میشود
باتشکر
بخش فنی
با سلام
با تشكر از راهنمايي هاي شما مي خواستم بدونم اگه دوربيني گارانتي ايده آل داشته باشه ولي بيمه نداشته باشه به صورت رايگان تعمير مي شود يا نه؟برداشت من اينه كه گارانتي به تنهايي اعتباري نداره و بايد حتما بيمه نامه هم داشته باشيم ؟
با تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
متاسفانه باید اعلام کنم که قسمت تغذیه دوربین شما از کار افتاده است
در صورتی که بیمه شما ایده ال باشه کلیه قسمتهای دوربین شما بدون هزینه راه انداز ی میشود وچنانچه دوربین شما قابل تعمیر نباشد که بعید به نظر می رسد / شرکت ایده ال 85% خسارت شما را نقدی می دهد .
ساعت کار تعمیر گاه 9صبح لغایت 19می باشد
مدت تحویل 3روز است
باتشکر
بخش فنی
با تشکر
بله . بیمه ایده آل است.
آیا بیمه نامه باطل می شود؟ اگر باطل شود ، دوباره می توان بیمه اش کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم
اشکال اعلام شده در سری کامپکت مربوط به عدم فعالیت قسمت شاتر است چون عملیات باز وبسته شدن دیافراگم
انجام نمیشود بتابراین شما نمیتوانید CAMERA داشته باشید
در اولین فرصت به بخش فنی تعمیر گاه مرکزی مراجعه تا نسبت به راه اندازی اقدام شود
هزینه 280000ریال می باشد موعد تحویل 48ساعت می باشد .
باتشکر بخش فنی
WWW.TAMIR
ممنون جناب قاسمی
تعمیرکاری در مشهد پس از بازدید دوربین گفتند موتور شاتر خراب شده و باید تعویض بشه.گفتند موتور همین مدل رو ندارند و باید مدل دیگری جایگزین کنند.هزینه آن هم 45 تومان میشود.
آیا راه اندازی با قطعه مدل دیگر ایرادی ندارد؟
میتوان آن قطعه را از بازار خرید و برای نصب به ایشان داد؟
در مجموع تعمیر با این شرایط با توجه به محدودیت زمان در مشهد انجام شود یا به تهران ارسال شود؟
ممنون از راهنمایی شما :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kouhsar
سلام بر جناب قاسمی عزیز
یک دوربین A590 IS کنون با گارانتی نورنگار و بیمه سامان بخاطر ضربه خوردن و شکستن در باطری برای گارانتی ارسال شد و فقط قسمت شکسته شده تعویض شد و برگشت. حالا لنز با خرخر حرکت می کنه و دوربین دقت فوکوسش رو در حالت تله از دست داده. غیر از این دو مورد کاملا سالمه
به نظر شما این مسئله قابل پیگیری هست ؟
و سوای بحث گارانتی و بیمه اصلا امکان تعمیر وجود داره ؟
دوست عزیزم
در حالتی که دوربین ضربه می خورد مستلزم تنظیم دقیق بوسیله دستگاه وابزارالات / برنامه ADJ تنظیم می باشد
نرم افزار وهمچنین ابزار الات این اجازه را به سرویس می دهد تا دقیقا اعلام وضعیت کند
مطمین باشید صدای معرفی شده به شما بر اثر کارکرد غیر استاندارد دوربین شما است
چنانچه دوربین شما بوسیله نرم افزار راه اندازی بشود در بخش فنی به صورت رایگان انجام می شود ولی چنانچه به قطعه ای احتیاج داشته باشد هزینه به شما اعلام می گردد
موعد راه اندازی 48ساعت می باشد
با تشکر
بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rofougaran
ممنون جناب قاسمی
تعمیرکاری در مشهد پس از بازدید دوربین گفتند موتور شاتر خراب شده و باید تعویض بشه.گفتند موتور همین مدل رو ندارند و باید مدل دیگری جایگزین کنند.هزینه آن هم 45 تومان میشود.
آیا راه اندازی با قطعه مدل دیگر ایرادی ندارد؟
میتوان آن قطعه را از بازار خرید و برای نصب به ایشان داد؟
در مجموع تعمیر با این شرایط با توجه به محدودیت زمان در مشهد انجام شود یا به تهران ارسال شود؟
ممنون از راهنمایی شما :::happy:::
با سلام
مطمین هستم همکاران من در مشهد از لحاظ اطلاعات فنی وکاری بالاتر از این حقیر می باشند
امکان اینکه بخش فنی قطعه بفروشد غیر ممکن است
اگر کارشناس در مشهد تایید کار را کرده است ارسال به تهران بستگی به نظر شما دارد
با تشکر بخش فنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
با تشکر
بله . بیمه ایده آل است.
آیا بیمه نامه باطل می شود؟ اگر باطل شود ، دوباره می توان بیمه اش کرد؟
با سلام
باطل شدن بیمه ایده ال فقط به تاریخ ان بستگی دارد که پس از بازدید کارشناس وتعیین حق بیمه امکان فعال سازی مجدد بلافاصله است
با تشکر بخش فنی
-
سلام و درود
سوال من اینه که lense error چیست و برای جلوگیری چه میشود کرد
سپاس از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madjidm
سلام و درود
سوال من اینه که lense error چیست و برای جلوگیری چه میشود کرد
سپاس از شما
دوست عزیزم باسلام
دقیقا متوجه منظور شما نشدم اگر دوربین شما سری کامپکت است قسمت مکانیک لنز شما دچار مشکل گردیده است
که این اتفاق می تواند به خاطر ضربه یا فشار غیر متعارف است
در رابطه با پیشگیری خواهش می کنم چنانچه دوربین خود را در کیف می گذارید نسبت به در اوردن باطری ان اقدام نمایید چون امکان دارد در بعضی مواقع با کوچکترین فشار به کیف دوربین شما فعال بشود وکیف دوربین باعث شود که لنز شما کد راه اندازی را ندهد و باعث ERRO شود .
وهمچنین مواظب ضربه خوردن ان باشید
با تمام این تفاضیل خواهشمندم مدل دستگاه خود را رااعلام تا نسبت به پاسخ دقیق اقدام نماییم .
باتشکر بخش فنی
-
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من امروز متوجه شدم که تو تمام عکسام یه bright dot هست.
دوربین رو 2 ماه پیش گرفتم.
شکلش اغلب یکسانه این نقطه
به نظر میاد یکی از پیکسل های سنسور سوخته.
میشه راهنمایی کنید؟
با گارانتی تعمیرش میکنن یا تعویض؟
-
نقل قول:
دوست عزیزم باسلام
دقیقا متوجه منظور شما نشدم اگر دوربین شما سری کامپکت است.........
در ابتدا تشکر میکنم بابت پاسخ جامع شما واقعا لطف دارین
مدل دستگاه من canon powershot SX1is میباشد البته مشکلی ندارد ولی چون در برخی سایتها دیده بودم این مطلب رو نوشته بودم لذا برای جلوگیری این سوال رو مطرح کردم معمولا نوشته بودند error 18 اگه اشتباه نکنم
به هر حال بابت توضیحات سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaser83
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
من امروز متوجه شدم که تو تمام عکسام یه bright dot هست.
دوربین رو 2 ماه پیش گرفتم.
شکلش اغلب یکسانه این نقطه
به نظر میاد یکی از پیکسل های سنسور سوخته.
میشه راهنمایی کنید؟
با گارانتی تعمیرش میکنن یا تعویض؟
دوست عزیزم سلام
اشکال اعلام شده فقط توسط نرم افزار رفع می شود بدین ترتیب که مختصات نقاط بد به برنامه معرفی ونرم افزار بهترین گزینه ها را جهت جایگزینی نصب می کند
این کار جزو خدمات رایگان گارانتی ایده ال وتعمیرگاه مرکزی می باشد
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madjidm
در ابتدا تشکر میکنم بابت پاسخ جامع شما واقعا لطف دارین
مدل دستگاه من canon powershot SX1is میباشد البته مشکلی ندارد ولی چون در برخی سایتها دیده بودم این مطلب رو نوشته بودم لذا برای جلوگیری این سوال رو مطرح کردم معمولا نوشته بودند error 18 اگه اشتباه نکنم
به هر حال بابت توضیحات سپاس
دوست عزیزم
با تشکر از شما بابت اعلام مدل دوربین باید به عرض شما برسانم متاسفانه این اشکال در دوربینهای سری SX1 شایع است بیشتر مواقع این اتفاق در حالتی که حتی ضربه نمی خورد دچار مشکل می شود چنانچه کارانتی وبیمه ایده ال داشته باشید لنز کامل تعویض می شود واین کار بدون اجرت قطعه ودستمزد می باشد.در سری جدید این قطعه کاملا رفع و اصلاح اشکال شده است وهیچ نگرانی وجود ندارد
با تشکر بخش فنی ایده ال /تعمیرگاه مرکزی دوربین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tamir
دوست عزیزم سلام
اشکال اعلام شده فقط توسط نرم افزار رفع می شود بدین ترتیب که مختصات نقاط بد به برنامه معرفی ونرم افزار بهترین گزینه ها را جهت جایگزینی نصب می کند
این کار جزو خدمات رایگان گارانتی ایده ال وتعمیرگاه مرکزی می باشد
با تشکر
مرسی بابت پاسخ
آیا این یه ایراد جدی هست
من خودم تو کار LCD هستم
DOT با یه شرایطی طبق استاندارد قابل پذیرش هست
مثلا اینکه تو گو چه ناحیه ای باشه
تعدادش و اندازش
در مورد دوربین هم همینطوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaser83
مرسی بابت پاسخ
آیا این یه ایراد جدی هست
من خودم تو کار LCD هستم
DOT با یه شرایطی طبق استاندارد قابل پذیرش هست
مثلا اینکه تو گو چه ناحیه ای باشه
تعدادش و اندازش
در مورد دوربین هم همینطوره؟
با سلام
دوست عزیزم
متاسفانه بوجود امدن پیکسل در دوربین تا حدودی خود شخص باعث بوجود امدن است
استفاده سرعت پایین در عکاسی -استفاده از ISO بالا واستفاده از کیفیت بالا مزیدی برعلت است تا سیستم دچار مشکل شود در نرم افزار کانن ونیکون -فوجی هیچ محدویتی برای نصب برنامه پیکسل وجود ندارد
در رابطه با اندازه وتعداد ان بوسیله نرم افزار نقاط X-Y ومختصات به ما معرفی می شود .
باید یاداور بشوم هیچ برنامه ای در رابطه با رفع پیکسل در LCD وجود ندارد واین برنامه فقط دررابطه با CCD-CMOS است .
با تشکر بخش فنی
-
مرسی
من فقط خواستم مقایسه کرده باشم
اگه پیکسلی سوخته باشه به حتم روی سنسور هست
مشکل اینه که اولین عکسی که برای تست تو خود فروشگاه گرفته شده رو هم که نگاه میکنم این ایراد رو داره
فروشنده چقدر در قبال اون مسئوله؟
متاسفانه این نقطه در مستطیل مرکزی عکس واقع شده.
و تنها در کراپ 100% دیده میشه.
به اصلاح نرم افزاری چند درصد اصلاح میشه؟
و آیا امتحان کردن ماکزیمم قابلیت های یک دوربین با برندی مثل CANON برای دفعات محدود باید باعث بروز ایراد بشه؟!!!!!!!!!!!
دوربین من کمتر از 700 شات کار کرده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaser83
مرسی
من فقط خواستم مقایسه کرده باشم
اگه پیکسلی سوخته باشه به حتم روی سنسور هست
مشکل اینه که اولین عکسی که برای تست تو خود فروشگاه گرفته شده رو هم که نگاه میکنم این ایراد رو داره
فروشنده چقدر در قبال اون مسئوله؟
متاسفانه این نقطه در مستطیل مرکزی عکس واقع شده.
و تنها در کراپ 100% دیده میشه.
به اصلاح نرم افزاری چند درصد اصلاح میشه؟
و آیا امتحان کردن ماکزیمم قابلیت های یک دوربین با برندی مثل CANON برای دفعات محدود باید باعث بروز ایراد بشه؟!!!!!!!!!!!
دوربین من کمتر از 700 شات کار کرده.
HELP
اگه اولین عکس هم این مشکل رو داشته باشه آیا نمایندگی ممکن اون رو عوض کنه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaser83
HELP
اگه اولین عکس هم این مشکل رو داشته باشه آیا نمایندگی ممکن اون رو عوض کنه؟!
دوست عزیزم
چنانچه شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال هسیتد ومایل به تعویض دوربین هستید ما با پرداخت 90% خسارت کل نسبت به تعویض ان اقدام می کنیم
ولی در جریان باشید این اتفاقی که برای دوربین شما افتاده است فقط با نصب برنامه کاملا رفع می شود وهیچ جای نگرانی نیست
با تشکر بخش فنی
-
سلام به همه دوستان و اساتید
من مشکلی با دوربینم پیدا کرده ام و آن اینکه یک لکه در تمامی عکسهام وجود داره اما با شدت های کم و زیاد، مثل عکس هایی که در زبر گداشته ام...
نمی دانم علت چیست و چگونه باید از بین ببرمش، ممنون میشم که کمک کنید ، :::waw:::
دوربین من کنن 50دی با لنز 18-200 هست.
با تشکر
http://www.akkasee.com/forum/attachm...6&d=1272862293
http://www.akkasee.com/forum/attachm...5&d=1272862293
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir reza
دوست عزیز
به نظر می رسد که مربوط به کثیفی سنسور باشد.
باید با دمنده تمیزش کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir reza
دوست عزیزم
با سلام وتشکر مواردی راکه اعلام کردید فقط مربوط به کثیف بودن صفحه CCD -CMOS است
در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا نسبت به سرویس رایگان /شتشو صفحه حساس /اخرین وضیعت شاتر دوربین/ به روز رسانی اقدام نماییم .
با تشکر بخش فنی
-
با درود.
یک سوال از شما داشتم که در تاپیک های دیگر دوستان نظرات مختلفی ارائه کردند و بالاخره این مساله روشن نشد و من از شما درخواست راهنمایی دارم.
آیا فیلمبرداری که به نوردهی بلند مدت سنسور در D-SLR ها می انجامد،ضرری برای سنسور دارد یا خیر؟اگر این چنین هست استفاده از آپشن LIVE VIEW هم همین نتیجه را در بر دارد؟(دوستان بحثی مطرح کردند که نوردهی بلند مدت به تضعیف سنسور و ایجاد پیکسل سوخته در سنسور می انجامد.آیا این گفته صحیح است؟)
با سپاس فراوان.
فرزام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درود.
یک سوال از شما داشتم که در تاپیک های دیگر دوستان نظرات مختلفی ارائه کردند و بالاخره این مساله روشن نشد و من از شما درخواست راهنمایی دارم.
آیا فیلمبرداری که به نوردهی بلند مدت سنسور در D-SLR ها می انجامد،ضرری برای سنسور دارد یا خیر؟اگر این چنین هست استفاده از آپشن LIVE VIEW هم همین نتیجه را در بر دارد؟(دوستان بحثی مطرح کردند که نوردهی بلند مدت به تضعیف سنسور و ایجاد پیکسل سوخته در سنسور می انجامد.آیا این گفته صحیح است؟)
با سپاس فراوان.
فرزام.
دوست عزیزم
با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
دوربینهای جدید SLR که دارای شرایط فیلمبرداری هستند طوری طراحی شده است که محدویت استفاده از فیلمبرداری رعایت شده است .این بدین منظور است که چنانچه سنسور شروع به داغ شدن شود سیستم فیلمبرداری اتوماتیک قطع می شود واجازه اسیب زدن به سنسور کاملا متنفی است .پس نگران خرابی سنسور در فیلمبرداری نباشید .
در رابطه با بحث پیکسل سوخته شرایط ذیل به تسریع در ایجاد پیکسل سوخته کمک می کند
1-استفاده از ISO بالا
2-کارکرد با کیفیت فوق العاده بالا
3-استفاده از سرعت خیلی پایین
با تشکر
بخش فنی
-
سلام خسته نباشيد.
يکي از دوستان يک دوربين Canon IXUS 120 خريده که از اولين شات عکسهاش نرمال نبود.
در نور کم شب داخل اتاق بهتر بود (خوب نبود) ولي در روز و داخل اتاق يا فضاي باز عکسها به شدت سفيد بود.
نمونه عکسها:
http://upload.iranblog.com/7/1273801351.jpg
http://upload.iranblog.com/7/1273764432.jpg