سلام جناب قاسمی عزیز
بنده ۱ دوربین eos m تهیه کردم که کارت گارانتی ایده ال را ظاهرا اشتباه به من دادند و مدل دوربین ixus 132 ذکر شده است !
مشکلی دارد یا قابل استفاده هست برای ام یا پیگیری کنم اصلاح کنند?
از تهران تهیه کردم و الان شهرستان هستم '
سلام جناب قاسمی عزیز
بنده ۱ دوربین eos m تهیه کردم که کارت گارانتی ایده ال را ظاهرا اشتباه به من دادند و مدل دوربین ixus 132 ذکر شده است !
مشکلی دارد یا قابل استفاده هست برای ام یا پیگیری کنم اصلاح کنند?
از تهران تهیه کردم و الان شهرستان هستم '
مسعود بیرامی
Jhowan photography
دوست عزیزم علی
با عرض سلام و پوزش بسیار فراوان از شما
بله در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین کلیه موارد خدماتی سری نیکون انجام پذیر است .با توضیحات داده شده احتمالا اشکال در قسمت مکانیک لنز است
هزینه تقریبی برای شما دوست عزیز و کاربر محترم سایت عکاسی 650000 ریال میباشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم علی
با عرض سلام و پوزش بسیار فراوان از شما
بله در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین کلیه موارد خدماتی سری نیکون انجام پذیر است .با توضیحات داده شده احتمالا اشکال در قسمت مکانیک لنز است
هزینه تقریبی برای شما دوست عزیز و کاربر محترم سایت عکاسی 650000 ریال میباشد
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام و تشکر از پاسخ شما - توی سوال نوشته بودم - 50 F 1.8 D .و جالبه که زمانی که دیاف رو روی 1.8 میزارم در حالت اتوماتیک دوربین سرعت شاتر و دیاف توی نمایشگر نشون داد میشه ولی خب ثابت نمی مونه و همش در حال تغییر کردن هست و در حالت M دوربین فقط زمانی که دوربین تنظیماتش روی تغییر دیاف از روی روی رینگ لنز هست سرعت دیاف و شاتر رو نشون میده ولی بازم حتی از روی رینگ درست تغییر نمیکنه یعنی شاید دیاف رو از روی رینگ بزارید روی 1.8 اما نمایشگر داره F5.6 نشون میده .
با سلام و تشکر از پاسخ شما - d - 50 F 1.8 D .و جالبه که زمانی که دیاف رو روی 1.8 میزارم در حالت اتوماتیک دوربین سرعت شاتر و دیاف توی نمایشگر نشون داد میشه ولی خب ثابت نمی مونه و همش در حال تغییر کردن هست و در حالت M دوربین فقط زمانی که دوربین تنظیماتش روی تغییر دیاف از روی روی رینگ لنز هست سرعت دیاف و شاتر رو نشون میده ولی بازم حتی از روی رینگ درست تغییر نمیکنه یعنی از روی رینگ لنز بزارید روی 1.8 اما نمایشگر داره F5.6 نشون میده .
با سلام امید وارم سوالم بی ربط نباشه ؟
من چند روزه یه لنز سیگما 50 اف 1.4 خریدم فکر میکنم مشکل گیجی فکوس داره آیا این مورد قابل برطرف شدن هست یا نه اگه ممکنه راهنمایی بفرمائید .
با سلام
دوست گرامی دکمه شاتر دوربین بنده(کنون 500D) از حالت دو مرحله ایش که واسه فوکوس کردن و سپس شات زدن هست خارج شده و حالت لمسی پیدا کرده.
البته در کارکردش مشکلی بوجود نیومده و درست کار میکنه.
خواستم بپرسم چقدر هزینه تعمیرش میشه.اون دکمه رو تنها میشه عوض کرد یا باید فلتش کامل تعویض بشه؟