سلام
ببخشيد فلاش نايسين ٨٦٦مارك٢
دارم
ولي فلاش ظاهرا از جا افتاده و فقط صداي زوم مياد ولي هيچي عقب جلو نميشه
آيا قابل درست شدن هست؟
سلام
ببخشيد فلاش نايسين ٨٦٦مارك٢
دارم
ولي فلاش ظاهرا از جا افتاده و فقط صداي زوم مياد ولي هيچي عقب جلو نميشه
آيا قابل درست شدن هست؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
یک دوربین فیلمبرداری MDH1 دارم یک نقطه کوچک روی تصویر هست که چه زوم کنم چه نکنم اندازه اش تغییر نمیکنه
این نقطه پیکسل سوخته هست؟
چه کار کنم؟
تو مشهد جایی برای تعمیر هست؟
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
یک دوربین دیگه به تلویزیون وصل کردم و تلویزیون را چک کردم کاملا سالم بود.
ممکنه غبار روی سنسور دوربین باشه،؟
شما مطمینی پیکسل سوخته باید با زوم کردن بزرگ بشه؟
خوشبختم؛ تو با منی، لبخندتو از من نگیر
عشق من؛ تا با همیم دلشورۀ رفتن نگیر
راستش من که موردی رو در باره دوربین خودم دیدم که تقریبا مطمئن بودم پیکسل سوختگیه (البته آخر نفهمیدم بود یا نه چون تو شب و تاریکی وجود داشت اما تو روز نه) با زوم کردن بزرگ میشد. و قاعدتا باید با زوم کردن بزرگ بشه مگر این که شما تصویر را تا 100 درصد بزرگ کنید که در این صورت احتمال بزرگ تر نشدن نقطه هست به نظر من تو کامپیوتر و یا صفحه دوربین تصویر را تا جایی که امکان داره بزرگنمایی کنید و ببینید چه اتفاقی می افته.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
اصطلاح پیکسل سوخته متاسفانه پارادوکسی داره که گاهاً با هم قاطی میشه. در سخت افزار کامپیوتری، پیکسل سوخته، همان پیکسلی هست که در مانیتور به صورت تک رنگ ثابت در میاد و در تمامی شرایط ثابته، در LCD موبایل، تبلت، مانیتور، TV و ... هم همین گونه هست.
اما در دوربین فرق میکنه. به دوربین ممکنه دارای پیکسل سوخته LCD باشه که طبق شرایط بالاس. و ممکنه دارای پیکسل داغ ( HOT Pixel که به اشتباه پیکسل سوخته نامیده میشه ) باشه، در این حالت وقتی از نوردهی با زمان بالا استفاده بشه، تعدادی پیسکل به رنگ های کاملاً متمایز در عکس ظاهر میشه و براحتی با نرم افزار خود دوربین یا در فتوشاپ و ACR قابل رفع هست.
اگر مانیتور دوربین دارای پیکسل سوخته باشه همیشه و در همه حال ثابته حتی در Live View و اگر سنسور دارای Hot Pixel باشه، معمولاً در شرایط نوردهی با زمان طولانی رخ میده.
امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
دوست عزیزم با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
نقاط اعلام شده در بهترین شرایط جهت بازدید REW میباشد و اگر نقاط قرمز -ابی -سبز وحتی سفید در تصاویر است مطمینا نقاط مرده میباشد و مستلزم اصلاح و جایگزینی مجدد توسط نرم افزار کاملا خصوصی شرکت معظم کانن است که انحصارا در اختیار بخش فنی است
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین