ویرایش توسط HamidSHS : Sunday 18 January 2015 در ساعت 20:41
منظورم این عکس هست که حالت کرکره داره و هنگام گرفتن عکس جمع میشه تا نور به سنسور برسه
فایل پیوست 65601فایل پیوست 65602
یکم روش خط افتاد وقتی جاش انداختم، کلا این قطعه چی هست و کارش چیه؟ خط های روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اگه بخواهیم عوضش بکنیم چقد هزینه میبره؟
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
من یک عدد فلاش کانن مدل 430EX دارم که موقع فلاش زدن ناگهان صدای مانند ترکیدن ترقه از داخلش آمد و الان فلاش روشن میشه و روی دیس پلی همه چیزو نشون میده ولی شارژ نمیکنه و صدای سوتی که موقع شارژ میداد رو نمیده بقیه موارد کاملا سالمه(خودم فکر میکنم خازنش سوخته) البته باید متخصص ببینه.
سوال من اینکه فکر میکنید چقدر خرج داره و من بهتر برای تعمیر کدوم یکی از نمایندگی های شما ببرم و چقدر زمان برای تعمیر میبره
با تشکر
سلام جناب قاسمی
خسته نباشید
من 3-4 ماه پیش دوربین 60d با گارانتی ایده آل گرفتم
قبلا دقت نکرده بودم.
الان که عکسهایی که باهاش گرفتم رو میبینم متوجه شدم که یک نقطه قرمز در یک جای خاص تقریبا در تمامی عکس هام هستش.
این یک نقطه همون پیکسل سوختگی هستش؟چجوری میشه فهمید تعداد این نقاط چقدر هستش؟
شنیدم پیکسل سوختگی رو گارانتی با re map کردن درست میکنه.
من الان چه کاری باید انجام بدم با توجه به اینکه دوربین هنوز در گارانتی است؟
آیا هزینه ای دارد؟
چون ممکنه بخوام این دوربین رو تا یک ماه آینده بفروشم.
جناب قاسمی دوربینو از طریق یکی از دوستان که عکاسی دارن و گفتن با شما در ارتباطن دوباره براتون پست کردم(خراسان شمالی..بجنورد)
م دوربینم شش دیه کاننه اگه از بجنورد و اقای داریوش اورانوس بخت باری بدستون رسید متعلق به بنده اس .لطف کنید سنسورو شستشو بدین تست همبکنید .چون مسیر طولانیه دوبارع کاری نشه ..... با سپاس
هادی . م
سلام
دیروز بعدازظهر واسه کنترل سلامت دوربین Nikon D5300 که همون موقع خریده بودم خدمت آقای مهندس قاسمی عزیز رسیدم
واقعا از حوصله و محبتی که واسه تک تک مراجعین صرف میکردن متعجب شدم و بسیار لذت بردم
در عرض چند دقیقه با توجه کامل همه دغدغه و نگرانی من رو از خریدی که انجام داده بودم برطرف کردن (کسانی که این روزها واسه خرید به بازار میرن میدونن من چی میگم)
برخورد گرم و پاسخگویی کاملشون واسه من خیلی ارزشمند بود
فقط خواستم یک بار دیگه از لطف و مسئولیت پذیری ایشون تشکر کنم.
سلام
پس چرا جواب ما را ندادید؟سوالم مبهم بود؟
با سلام و خسته نباشید
من دوربین دیجیتال سونیw120دارم که چند وقت پیش لنزش متحرک شده بود و ثابت نمیموند !بردمش تعمیرگاه مجاز سونی.واسم حلش کردند ..و بابتش40هزار دستمزد گرفتند ولی وقتی اوردمش خونه دیدم عکسها را واضح نمیگیره ..دوباره برم طرف بازش کرد و نتونست کاری بکنه و دوباره 10هزار دیگه گرفت
حالا سوالم اینه که آیا دستمزد بیشتر نگرفته با اینکه کاری واسه دوربینمک نکرد!؟
دوم اینکه میشه این دوربین را تعمیر کرد؟
لطفا بهم بگید من چیکار کنم؟