درود جناب قاسمی
بنده آدرسم رو براتون در پیام خصوصی ارسال کردم، ان شاءالله که فراموش نشده؟
از زحمتی که می کشید سپاسگذارم...
Printable View
درود جناب قاسمی
بنده آدرسم رو براتون در پیام خصوصی ارسال کردم، ان شاءالله که فراموش نشده؟
از زحمتی که می کشید سپاسگذارم...
دوست عزیزم سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
به نطر میرسد اشکال مربوط به عدم برقراری مدار رابط با CCD دوربین است برقرار نبودن مدار اطلاعات با قسمت تصاویر منجر به ثبت عکس به طریقه ذیل باشد
خواهشمندم در صورت تمایل در اولین فرصت به یکی از مراکز ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
با تشکر سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام دوستان .من به یه مشکل برخوردم.
من اطلاع انچنانی درمورد تنظیمات دوربین ندارم. درواقع یه مبتدی هستم.
دیروز رفتم یه 650d خریدم. موقع خرید تست شد.
حالا امدم خونه در هنگام فیلمبرداری لنز هی صدا میده و صداشم تو فیلم گرفته شده ضبط میشه.
میخواستم بپرسم این صدا برای چی؟؟ و یا حرکت لنز طبیعیه؟
ایا باید برای فیلمبرداری تنظیم خاصی کنم؟؟یا کلا مشکل داره باید برم پس بدم؟؟
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیزم سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
ترجیح میدهم در رابطه با گروه عدسی پس ازبازدید اعلام وضیعت شود ولی جهت filter ring تعویض 2650000 و تعمیر به صورت استاندارد 580000 میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا اطلاعات دقیق اعلام شود مدت راه اندازی 48 ساعت میباشد
سلام دوست عزیزم و پوزش مجدد ازشما
در بخش سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال دوربین کلیه موارد خدماتی از جمله رفع پیکسل -به روز رسانی نرم افزار -سرویس و شتشوسنسور -اعلام وضیعت شاتر و دوربین و ... کاملا رایگان میباشد .خواهشمندم در اولین فرصت به یکی ازمراکز خدماتی مراجعه تا نست به رفع اشکال اقدام فوری گردد
سلام بر همه ی دوستان
میخواستم در اینجا از جناب قاسمی و همکارانشان در تعمیرگاه مرکزی کانن صمیمانه تشکر کنم ایشان بااینکه این مدت در فرآیند تعمیر و فروش دوربین بنده متحمل زحمت زیادی شدند ولی صبورانه و با خوشرویی با بنده برخورد کردند .
بسیار بسیار ممنونم
دوست عزیزم سیاوش
سلام و تبریک عید و پوزش فراوان در تاخیر ارسال
در سری لنزهای کارل زایس اشکالات مکانیکی مربوط به ضربه خوردن است و باعث قفل شدن قسمت مکانیک و یا اختلال در سیستم فوکس دستی میشود که امری رایج در لنزهای سری زایس است .
اشکال چسبندگی در لنزهای سری قدیمی به علت روان شدن گریس های که از طرف کمپانی برای قرار گرفتن پردهای دیافراگم در مرکز لنز است انجام میشود بوجود میاید .شراط محیطی از جمله گرم شدن محیط نگهداری لنز باعث روان شدن گریس به بین پردهای دیافراگم است و باعث عدم باز و بسته شدن سریع پردهای دیافراگم میشود .نگران نباشید این اشکال با باز شدن لنز و شتشو قسمت دیافراگم انجام پذیر است . خواهشمندم در اولین فرصت با مراجعه به یکی از مراکز سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه و اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به رفع اشکال سریعا اقدام شود
با تشکر و پوزش مجدد در تاخیر پاسخ
سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین/شرکت ایده ال دوربین
با سلام ، 2 روز پیش هنگام عکاسی با دوربین دی 300 اس نیکون و عکاسی از یک کنسرت ،به طور ناگهانی دوربین از کار افتاد بدون هیچ اخطار و پیامی ، بعد از خاموش کردن و دراوردن باطری و راه اندازی مجدد به هیچ عنوان دوربین روشن نشد و تصویر چشمی هم به صورت فوکوس دستی قابل فوکوس نبود و تیره شده بود ، دوربین رو شنبه به دفتر تعمیرات مرکزی بردم و تحویل دادم ، میدونین زمان تقریبی تعمیر چقدر هست؟ یا مشکل احتمالا از کجا بوده؟ همکارتون با دیدن جای مموری گفتن احتمالا مموری اتصالی کرده و باعث نقص شده و بد جا خورده بوده مموری ، در حالی که مموری از زمان خرید دوربین(2 سال پیش ) در نیومده بود و بعد از این اتفاق مموری رو خارج کردم و دوباره جا زدم ، خوشحال می شم راهنمایی کنید و در صورت امکان پیگیری کنید ، : شماره قبض: 214617
به نام جهان بین ،دوربین:نیکون دی 300 اس، تحویل 92.8.4
سلام چند روز پیش یه دوربین G15 خریدم و یه رم کینگ استون قدیمی 1 گیگ روش تست کردم . الان هر رم دیگه ای روش تست میکنم ، رم و نمیشناسه ، فقط همون رم اولی رو میشناسه ! رم گوشیم که میکرو هستش رو روش با تبدیل تست کردم شناخت ! متوجه شدم مشکل از درگاهیه که رم رو میشناسه ...
چرا این مشکل بوجود اومده ؟
مغازه داره تعویض نکرد !
مشکل همینیه که من متوجه شدم ؟
چگونه تعمیر میشه و هزینه اش چقدره ؟
پوزش از اینکه طولانی بود و تشکر از توجهتون ...
مم
امروز برای تعویض چرم پشت بنده D90 که تقریبا یه ایراد تو همه D90 ها محسوب میشه، پیش جناب قاسمی رفتم ! اولش بهم گفتن 98000 تومن میشه که فکر کردم شوخی میکنن، آخه یه تیکه پلاستیک بیشتر نیست. یادمه یه زمانی فراخوان داده بودن رایگان تعویض می کنن. خلاصه وقتی گفتم که عضو سایت هستم گفتن نصف قیمت براتون انجام میدیم که با اندکی چونه با 40000 کار انجام شد. ممنون از برخورد خوب جناب قاسمی و همه کارکنان مجموعه تعمیرگاه مرکزی.
سلام
من یک لنز ۳۵ ملیمتری با دهنهی ۲ لایکا برای دوربین سری R دارم. الان چند وقتی است که حلقهی فوکوسش یک خورده خلاصی دارد. یعنی وقتی جهت فوکوس را عوض می کنم و حلقه را می چرخانم حلقه یک مقدارخالی در حد ۲ ۳ میلیمتر حرکت می کند تا شروع به حرکت دادن عدسی ها کند. . غیر این لنر مشکلی ندارد وبه خویی کار می کند.
آیا شما میتوانید این مشکل را حل کنید.
درود وخسته نباشيدجناب قاسمي،
يك لنز٢٤ م م اف٢ زمان انالوگ و١٣٥ م م ٢.٨ انالوگ دارم. شما المان جلويي لنز رو ميتوانيد تامين بفرماييد براي تعويض ؟ ويا قابل سفارش هستش درصورتي كه موجود نداشته باشيد؟
ممنون ازشما.
مشابه همین اتفاق برای من هم افتاده .
من هم دیروز تو یه همایش باتری دوربینم تموم شد . شب آوردم تو خونه باتری زو زدم تو شارژ و ممروری رو هم در آوردم تا عکس ها رو بردارم ولی صبح که باتری رو گذاشتم اصلا برق به دوربین نمی رسه و کلا انگار باتری توش نیست . میشه حدس زد مشکل از کجاست ؟؟ دوربین مشکل داره ؟؟ مشکل و حدود هزینه احتمال رو بگید ممنون میشم.
دوستان عزیز ، لنز ۲۴-۱۰۵کانن من در حالت اتوفوکوس کار نمی کنه ، البته الان ۶-۵ سالی سن داره . قابل تعمیر هست ؟ هزینه تعمیرش چقدر می شه؟
با سپاس
با عرض سلام خدمت آقای قاسمی
دوریبن 7D من هنگامی که به یک گوشی اندروید متصل بود دچار مشکل شده و روی LCD بالایی err70 ظاهر شد و به هیچ گزینه ای دسترسی ندارم. با تعویض باطری و لنز هم مشکل پابرجاست.
اگر راهنمایی بفرمائید ممنون خواهم شد.
سلام من یه پنتاکس k-30 دارم الان یه چند وقته وقتی تو محیط نور کم باشه عکس ها رو تاریک میگیره . کاملا تاریکه عکس ها.
بیارم شما میتونین درستش کنید؟ دلیلش چیه؟
جناب قاسمی فوکوس فیلمبرداری دوربین من مشکل داشت(تصویر محوه موقع فیلمبرداری).چند هفته هم تو شرکت ایده آل موند.خودم حضوری بردم اونجا.canon ixy 430f.ولی وقتی دوربین رسید دستم باز همون مشکلو داره که از روز اول داشت.گفتن که گیربکس تعویض شده 120 هم هزینه داره که بعدش قبول کردن بدون هزینه باشه.الان شما چه پیشتهادی میدین؟؟؟؟
سلام
من مدتیه کانن sx10 دارم،کارحرفه ای نمیکنم در سال چند دفعه.(4 ساله دارمش).امروز متوجه شدم موقع زوم تار میشه و صدا میده البته یه ذره زوم مشکل نداره .
ممنون میشم راهنمای کنید.
سلام
من یک دوربین 60 دی کنون دارم. امروز بعد از یکی دو تا عکس که با فلاش خارجی نیسیم گرفتم دیگه فلاش سر خود دوربین اجکت نمی کنه. امکان داره کسی برای حل این مشکل به من کمک کنه؟
درود بر اساتید عزیز، دوربین من هم به مشکل پیکسل قرمز یا مرده بر خرده، با هزار مشکل این دوربین رو خریداری کردم حالا هم از شانس من این مشکل پیش امده. کمی در این مورد سرچ کردم ، راه Sensor Clean خود دستگاه رو پیشنهاد داده بودند ، تست کردم ، هنوز این 3 4 پیکسل شـــوم روی LCD دیده میشن مخصوصا زمانی که روی Live View - AF کنم کاملا دیده مشن اما تو عکس تقریبا 60 70 درصد بهتر شدن ، لا اقل دیگه قرمز رنگ نیستند! و به زحمت میشه پیداشون کرد. این مشکل از کجاست؟ و برای حل کاملش چه کاری باید کرد؟ اگر نیاز باشه بره گارانتی چه مدت دستگاه باید بخوابه اونجا؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
بدرود.
باسلام
برای لنز 55-18 نیکون من مشکلی پیش آمده که ممنون میشم راهنماییم بفرمائید و هزینه رفع اون رو بفرمائید
وقتی دوربین رو روشن میکنم داخل لنز برای چند ثانیه لرزش احساس میکنم مثل اینکه داره ویبره میزنه و اگه روی میز باشه عین ویبره موبایل صدا میده
مشکل بیشتر موقع روشن کردن دوربین هست اما تو هر 20 یا 30 عکسی که میگیرم موقع فوکوس هم این لرزش رو احساس میکنم و عکس تار میشه
با تشکر از راهنمایی شما
ضمن عرض سلام و خسته نباشید.خدمت مدریت محترم تعمیرگاه مرکزی
بنده یک دوربین کنون مدل 1100 d دارم. اخیرا لنز (18_55) در یک حادثه مشکل فوکوس پیدا کرده بود (وقتی با ویزور میخوای عکس بگیری فوکوس نمیکنه ولی در لایو ویو مشکل نداره ) که با مراجعه به نمایندگی ایدال در مشهد ( کنون مرکزی خیابان سناباد ) لنز را تحویل همکاران محترم دادم تا برای تعمیر یا تعویض اقدام شود. دوربین دارای گارانتی ایدال و بیمه کارآفرین میباشد.فردای ان روز ایشان از من درخواست کردنند که بدنه دوربین را هم تحویل دهم.من هم با توجه به کمبود زمان سریعا تحویل دادم . از مسئول مربوط مدت زمان برگشت دوربین را سوال کردم که ایشان یک پروسه 4 تا 5 روز را گفتند که زمان میبرد.امروز طی یک تماس مجدد پیگیری کردم که یکی دیگر از همکاران آن مجموعه به من گفتند که همکار قبلی اشتباه کرده گفته 4 یا 5 روز زمان میبره بلکه شاید یک ماه طول بکشد. بنده مقیم ایران نیستم و مشکل کمبود زمان دارم حالا این سوال برای من مطرح شده که زمان خرید دوربین از تهران همکاران شما هزینه گارانتی و بیمه را دریافت و گفته بودند که شرکت ایدال ظرف 72 ساعت پاسخ گو میباشد.آیا این صحبتهای فروشندگان شما در حد تبلیغ بوده ؟ و اگر نبوده چرا دوربین بعد از 5 روز هنوز به دست بنده نرسیده؟ و اگر Adjust یک لنز 1 ماه زمان میبرد لطفا بگویید تا بنده از نمایندگی درخواست عودت دوربین را بکنم و از خیر گارانتی بگذرم.
با تشکر از شما
امین عباسی از مشهد مقدس
دوستان اگه بابخش فنی تعمیرگاه مرکزی درارتباط هستین بگین یه سری هم اینجابزنن همه خیلی وقته منتظر پاسخ هستن خود من فکر کنم نزدیکه 20روزه منتظرهستم و هرروز چک میکنم که جوابی برسه.ممنون میشم
دوست عزیزم سلام و پوزش از شما و همه دوستان عزیز در سایت عکاسی
مطمینا بخش فنی از این تاریخ حداکثر جوابگویی سوالات را در 24 ساعت انجام و از تاخیری که تاکنون بوجود امده بود پوزش فراوان میطلبد.
دوست عزیزم میتوان گفت اشکال بوجود امده مربوط به خلاصی رینگ فوکس است .در سری لنزهای قدیمی و مکانیکی براثر حرکت بسیار رینگ فوکس متراز استاندارد از محور اصلی خارج و مستلزم تنطیم دقیق و فیکس کردن حلقه فوکس است.
این کار برای شما عضو محترم سایت عکاسی کاملا رایگان و به صورت انی میباشد .مجددا پوزش اینجانب را بپذیرید
باتشکر سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
باید به عرض شما برسانم پاسخ به صورت خصوصی برای شما ارسال شد ولی به اطلاع می رسانم
اشکال اعلام شده در دورینهای سری sx40 مربوط به عملیات خارج از استاندارد zoom در دوربین است .میتوان اعلام کرد این اشکال جزو اشکالات رایج در خانواده sx است .که بر اثر ضربهویافشار غیر متعارف بوجود میاید
ولی با توجه به اینکه شما عضو محترم سایت عکاسی و همچنین دوریین شما دارای گارانتی شرکت ایده ال است این اشکال به صورت کاملا رایگان برای شما دوست عزیز انجام میگردد
خواهشمندم در هنگام مراجعه با در دست داشتن کارت گارانتی شرکت ایده ال و معرفی خود به عنوان عضو سایت از مزایای خدمات رایگان استفاده نمایید
با تشکر و پوزش فراوان سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام جناب قاسمی
خسته نباشید. خبرهای خوبی در مورد دی 600 نیکون چند روز پیش تو فروم خوندم... گویا به زودی تعمیر مشکل این دوربین به طور سراسری آغاز میشه درسته؟
بعد در مورد گارانتی کردن دوربین و لنز، توضیح مختصری میفرمائین؟ برای دوستانی مثل خودم که زیر چتر گارانتی ایده آل نیستن و از خدمات تضمینی شما، بهره مند نیستن شرایط گارانتی میفرمایین؟ بعد دوربین کارکرده و لنز هم گارانتی میکنین؟ و از همه مهمتر، هزینش چقدره.
سلام امیر جان
اشکال خروج روغن از قطعه کوک کن شاتر و پرتاپ به طرف صفحه حسگر باعث شده است که نگرانی های برای دوستان مالک D600 بوجود یاید .
بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین وشرکت ایده ال بزودی فراخوان رسمی خدمات را به مالکان محترم دوربینهای D600 اعلام و به استحضار میرسانیم کلیه موارد خدماتی این دوربین در سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین به صورت کاملا رایگان انجام میگردد وقطعات تعویضی جزو موارد اصلاح شده در کمپانی معظم نیکون میباشد
لذا فراخوان و جزییات در سایت []Tamir.ir / Idealcamera.ir - به زودی اعلام میگردد.
راجع به سوال دوم باید به عرض رسانیم با مراجعه به شرکت ایده ال و اعلام اینکه عضو سایت محترم سایت عکاسی هستید از مزایای گارانتی 1 ساله رایگان بهره مند شوید کلیه موارد برای شما دوستان عزیز در سایت عکاسی در اولویت خاص میباشد .
با سلام و تشکر از پاسخگویی شما
از گذشته یک دوربین canon s3is برایم به یادگار مانده که هنگام عکسبرداری ناگهان دوربین خاموش میشود بدون اینکه لنز به داخل برگردد.با جستجویی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که سیستم شاتر دوربین مشکل دارد و گویا این ایراد در این مدل دوربین عمومیت دارد.پرسش بنده اینست که آیا ایراد میتواند از شاتر باشد و اگر اینگونه است هزینه تعمیر آن چقدر است؟(آیا اصلا تعمیرش مقرون به صرفه است؟)
سپاس
سلام ایمان جان
اشکال دوریبن شما مربوط به خرایی TOP COVER ASSY است این اشکال مربوط به خرابی سوییچ کربن است که در قسمت کاور بالا است نه مربوط به شاتر ( البته باتوجه به اخبار
شرکت کانن به بخش فنی اعلام کردم )خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما
خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11شماره 1117 تلفن 66749494
بلوار میرداماد -برج پایتخت -طبقه 4 واحد 406 تلفن 88786036
میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمات 189- طبقه 3 واحد 6 تلفن 88840065
مراجعه و اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید تا در اولین فرصت نسبت به رفع اشکال اقدام و اطلاعات خدماتی به شما اعلام شود مدت تحویل 48 ساعت و هزینه 520000 ریال میباشد
درود به همه هموطنهای عزیزم.
چون من سوالی تو این فروم از شرکت ایدال کردم و به خواسته ام رسیدم شایسته دونستم همین جا هم از مدریت محترم شرکت ایدال جناب آقای قاسمی وکلیه پرسنل این مجموعه که صبورانه نسبت به حل مشکلات بنده و سوالات دوستان اقدام میکنند تشکر کنم.
امیدوارم که یزدان پاک نگهدارشان باشد.
با تشکر
امین عباسی از مشهد مقدس
دوست عزیزم پیمان
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکالی را که اعلام کردید جزو مشکلات لنز شما محسوب نمیشود و مربوط به کارکرد صحیح قسمت VR است چنانچه مایل هستید از لنز خود مطمین شوید در اولین فرصت به بخش فنی سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین/ شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به وضیعت دوربین و لنز شما اقدام فوری و رایگان شود
دوست عزیزم شاهین
با عرض سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده مربوط به اصطلاح رایج پیکسل سوخته است این اشکال بر اثر بالا رفتن حرارت داخلی دوریین وجود میاید و باعث میشود نقطه های قرمز -ابی -سبز و در مواقعی سفید بوجود اید . نگران نباشید در بخش سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین کلیه موارد به روز رسانی نرم افزار - سرویس حسگر - اعلام وضیعت دوربین وشاتر و رفع پیکسل سوخته برای کلیه عزیزانی که عضو محترم سایت عکاسی و دارای گارانتی و بیمه ایده ال باشد رایگان میاشد . خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
با سلام و ممنون از پاسخ
به دلیل مشغله زیاد به کل این پست را فراموش کرده بودم. تا جایی که به یاد دارم هنگاه روشن شدن ارور ظاهر میشد که البته خدا رو شکر
پس از گذشتن حدود 4 ساعت و به ترتیب زیر مشکل حل شد.
نقل قول:
1./ remove battery & Lens
2./ remove CF card
2.1/ Put battery back in. (Leave Lens off)
3./ Put camera in C1 (C2 & C3 didnt work)
4./ turn camera off
5./ turn setting to CA
6./ Turn Camera on
7./ Turn Camera to new (any) setting
8./ TestDo small dance due to not having to pay for new camera…
سلام وخسته نباشيد،باتشكراز پاسخ شما،
دوربين كه D800 و D90 هست. مگه به دوربين هم مرتبط ميشه اين مشكل؟ بعداينكه عدسي پشتي وجلويي لنز٢٤ م م اف٢ هست كه بايد تعويض بشه.
لنز ١٣٥ اف٢.٨ هم روي عدسي جلويي يك نقطه خيلي كوچك داره كه درخيلي ازعكسها هم اثرش چندان مشخص نيست ولي حالاكه براي اون لنز اگه اوكي بشه كه بيام خدمتتون،فك كردم كه اين لنز وهم زحمتش رو بهتون بدم.
فقط ميخواستم ببينم بي زحمت هزينه حدودي هم مقدوره بفرماييد.
24 mm f2 ; سريال 207194
135 mm f2.8 ; سريال 847618
باتشكرازشما.
با سلام
من یه چند هفته ای هست که یه دوربین60dگرفتم (البته اصلا تجربه داشتن دوربین حرفه ای رو نداشتم تازه کارم و تازه دارم عکاسی رو یاد می گیرم)یه چند تا عکس پرتره گرفتم و الان این عکس هارو که ریختم رو کامپیوتر تا طراحی کنم برا مشتریام می بینم رزولیشن عکس هام 72هست ! نباید رزولیشنش 300 باشه؟برا آتلیه ای که طراحی می کردم عکس هایی که با دوربین d7000 می گرفت می داد من طراحی کنم رزو لیشنش 300 بود !
جناب قاسمی سلام
در مورد یک فوکوسینگ اسکرین D7000با شما صحبت کرده بودم , و شما یک شب تلفنی به من اعلام کردید که قطعه را برای من ارسال کردید ولی بعد از حدود 1 ماه هنوز بدستم نرسیده در تماسهای تلفنی که با شما داشتم به نتیجه نرسیدم برای شما پیامک هم ارسال کردم ولی جوابی نگرفتم ! اگر برایتان مقدور است و پیگیری کنید ممنون میشوم
با تشکر
من دیروز لنز را بردم و پس از اینکه نگاهی کردند گفتند که باید لنز آنجا بماند. گفتم که شما در اینجا گفتید آنی تحویل می دهید جوابی به من ندادند. امروز که زنگ زدم گفتند که تعمیر رینگ فوکوس این لنز ۷۰ هزار تومان هزینه دارد و باز هم با اینکه من گفتم شما گفتید که مجانی انجام می دهید گفتند فقط برای تمیز کردن سنسور خدمات مجانی هست.
من از اول هم انتظار خدمات مجانی نداشتم. ولی وقتی شما اینجوری می گویید و بعد در آنجا یک جور دیگر با آدم رفتار می شود آدم دل چرکین می شود.
دوست عزیزم باسلام و پوزش از شما
متاسفانه این اتفاق در بعضی مواقع در مراکز خدماتی بوجود میاید با توجه به تاکید فراوان اینجانب به دوستان عزیز در سایت عکاسی مبنی بر اعلام عضو بودن در سایت محترم عکاسی بسا عده ای از دوستان این راهنمایی را نکرده و در مواقعی دچار سو تفاهمات میگردد لذا طبق دستور اکید اینجانب به کلیه کارمندان بخش سرویس -حسابداری و رزوشون مراکز خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین مبنی بر سرویس کاملا متفاوت و کلیه موارد خدماتی در اسرع وقت و همچنین رایگان بودن موارد خدماتی با نظر اینجانب و سوپر وایزر بخش فنی سرکار خانم خمیس ابادی به اعضای محترم سایت عکاسی اعلام مینماییم
لطفا درهنگام مراجعه و در هنگام تحویل کار اکیدا اعلام فرمایند از اعضای محترم سایت عکاسی هستند .
مجددا پوزش اینجانب و کلیه پرسنل سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال را بپذیرید
دوست عزیزم سبحان
در دوربینهای سری 50d عمر مفید شاتر تا 120000 shot cont است البته نمیتوان به برنامه که اعلام کردید اکتفا کرد ولی باید به عرض برسانم چنانچه مایل هستید در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا بوسیله نرم افزار خصوصی اعلام وضیعت دقیق و همچنین اعلام قیمت شود
با تشکر بخش فنی سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
یعنی من هفتهی دیگر که برای تحویل لنز رفتم بگویم شما اینها را گفتید و آنها توجه نشان می دهند؟ من تا به حال دو بار یک بار در موقع تحویل لنز و یک بار تلفنی گفتم که در فوروم عکاسی به من اینگونه گفته شده است و کارمندان شما توجهی نکردند. در هر صورت اگر بخواهید پیگیری کنید شماره قبض من ۲۱۷۳۷۸ هست.
با سلام و تشکر از گروه مرکز تعمیرات
بنده لنز سیگما 70-17 مانت کانن دارم که مدتهاست فوکوس رینگ آن سفت شده ( حتی در حالت مانوال فوکوس ) . لطفا هزینه تقریبی تعمیر آن و مدت زمان تحویل آن را بفرمایید.
با تشکر
همین الان آقای قاسمی تلفنی با من تماس گرفتند و این قضیه را پیگیری کردند. خوشبختانه مثل اینکه قضیه فقط یک سو تفاهم بوده است. مثل اینکه کارمندان آنجا متوجه نشده بودند که من از اینجا به تعمیر گاه آمده ام . برای ثبت در انجمن می گویم وقتی می روید آنجا حتما واضح بگوید که «عضو سایت عکاسی هستید» و عباراتی مانند «انجمن عکاسی» و هم چینین «فروم عکاسی» را بکار نبرید که موجب سو تفاهم می شود.
همانطور که وعده داده بودند گفتند که لنز را مجانی تعمیر خواهند نمود. این چیزی هست که من واقعا متشکرم. همانطور که گفتم انتظار خدمات مجانی را نداشتم و واقعا پیگیری و صادق بودن آقای قاسمی و همچنین تعمیر گاه مرکزی در انجام وعده هایشان قابل تقدیر هست.
یه دوربین D60 دارم...روی f22 سه یا چهار تا لکه روی عکس ها می افته در صورتی که روی f4 همون عکس هیچ مشکلی نداره و لکه دیده نمی شه...
مشکل دوربین چیه؟...احیاناً سنسورش کثیف شده؟...
اگر مشکل از کثیفی سنسور باشه، چقدر هزینه داره تمیز کردنش؟...چقدر زمان می بره؟...(چند روز دوربین باید توی تعمیرگاه بمونه؟...)...
سلام
دوستان لطفا فقط سوالهای فنی مربوط به تعمیر تجهیزات را در این تاپیک مطرح کنند.ارسالهای خارج از موضوع از تاپیک حذف خواهند شد.
بنام خدا
سلام حدود سه ماه قبل دوربین کنون 6 D کد error 20 داد و از کار افتاد.
فروشنده دوربین را به گفته خودش به دبی فرستاد و بجای تعویض با flash نمودن درست کردند.
از منظر گارانتی دوربین چه نظری دوستان دارند.
ماه
با سلام
دوستان زیر لنز دوربین من fujifilm s200exr کمی گرد و غبار گرفته،خواستم بپرسم راهی واسه باز کردن و تمیز کردنش هست؟چقدر هزینه داره؟
با سلام و خسته نباشید
از طریق سرچ مشکل دوربینم با این سایت آشنا شدم
دوربین نیکون دی 90 من اخیرا دچار پیکسل سوختگی شده
تو بعضی از جواب ها خوندم که این مشکل قابل برطرف ه
ولی از یکی از تعمیرات نسبتن معروف که پرسیدم گفتن معادل هزینه دوربین باید خرج تعمیرش کنم :(
میشه لطفن منو راهنمایی کنید
ممنونم
دوست عزیزم
سلام وپوزش فراوان در تاخیر متوالی در پاسخ به شما
امکان سفارش 1G Group (المان جلو ) در بخش فنی امکان پذیر است ولی به نظر میرسد با توجه به سیاست کمپانی ها معظم که پس از پایان تعهد پشتبانی قیمت قطعات بسیار بالا میرود از این کار شما را منصرف و خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به رفع خط و خش اقدام نماییم این کار با نصب کوتینگ امکان پذیر و مقرون به صرف میباشد .چنانچه مایل به این امر نبودید نسبت به سفارش قطعه اقدام میشود
با تشکر و پوزش فراوان بخش فنی سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست عزیزم با سلام وپوزش در تاخیرپاسخ
همانطور که استاد بزرگوارم اقای امیر اعلام کردند در بخش فنی سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین کلیه موارد خدماتی نصب نرم افزار -به روز رسانی - سرویس وشتشو حسگر -اعلام وضیعت شاتر برای شمادوستان عزیز در سایت عکاسی رایگان میباشد .اشکال دوربین شما مربوط به کثیفی صفحه حسگر است .خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به راه اندازی وشتشو صفحه حسگر و موارد فوق اقدام فوری وانی انجام شود
با سلام خدمت دوستان عزیز.میشه در مورد پیکسل سوخته توضیح بدید که وقتی این اتفاق میافته چطور برطرف میشه .آیا میشه فقط اون پیکسل رو اصلاح کرد.
دوست عزیزم سلام
با توجه به اینکه شما عضوی جدید خانواده سایت عکاسی شده اید سرویس رایگان در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال برای شما امکان پذیر است خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین/ شرکت ایده ال دوربین مراجعه واکیدا اعلام فرمایید از اعضای سایت محترم عکاسی هستید تا نسبت به سرویس وشتشو عدسی به صورت رایگان اقدام شود
با سلام.و عرض خسته نباشید.
مدتی پیش درباره chdk چند سوال پرسیدم که یکی از سوالاتم این بود که آیا به دوربین فشار مضاعفی وارد می کند یا خیر؟ فرمودید مدل دوربین رو بنویسیم که پاسخ ندادید. مدل دوربین من canon sx50 هست.اگر امکان دارد بفرمایید استفاده از chdk امکان آسیب به این دوربین را دارد یا خیر؟
پیشاپیش از توجه شما متشکرم.
دوست عزیزم لیلا
با سلام وتشکر از شما باید به عرض برسانم تنها بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین نماینده رسمی خدمات دوربین نیکون در ایران امکان رفع این اشکال را بوسیله اخرین نرم افزار های موجود و ابزارالات خاص دارد .این بخش با تکیه به اخرین تکنولوزی ارسال شده از طرف کمپانی امکان احیا وجایگرینی پیکسل از نطفه اصلی که از طرف کمپانی به بخش فنی تحویل شده است را انجام میدهد و باعث احیا پیکسل میشود .
چنانچه دوربین شما دارای گارانتی و بیمه ایده ال دوربین است در اولینن فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه و اکیدا اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به رفع اشکال به صورت کاملا رایگان اقدام شود
سلام مجدد
من از Canon Hack Development Kit یا همون CHDK که یه نرم افزار البته با تغییرات غیردائمی بر روی دوربین هست استفاده می کنم تا بتونم برخی محدودیت های دوربین رو بردارم. اگر امکان دارد بفرمایید برای دوربین canon sx50 امکان ایجاد مشکلی به دلیل استفاده از این برنامه هست یا خیر؟
با تشکر از توجه شما.