سلام
خسته نباشید
در مورد دی 600 و اینکه قرار بود تشریف ببرید رابر هاشو تهیه بکنید
خواستم اطلاعی کسب کنم
با تشکر
سلام
خسته نباشید
در مورد دی 600 و اینکه قرار بود تشریف ببرید رابر هاشو تهیه بکنید
خواستم اطلاعی کسب کنم
با تشکر
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
سلام
یه S2800HD فوجی دارم یه مشکلی که داره اینه که Dial Mode رو که بین مود های P S A M میچرخونیم و رو یه مود میزاریم رو صفحه نمایش خودش هی بین 2 مود سویچ میکنه به ظاهر قاطی میکنه بعد از چند لحظه درست میشه میخواستم بدونم ایرادش از کجاست؟ و اینکه ارزش تعمیر دارد ؟
ممنون
سلام....من دوربین 700d کنون با لنز 18-135 stm دارم.....مشکلم اینه که تو حالت چشمی وقتی میخوام عکس بگیرم ارور شماره 20 رو میده ولی تو لایو ویو مشکلی نداره!! کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
1 چیز دیگه اینکه فقط تو لایو ویو میشه رفت تو قسمت تنظیمات!!
سلام، من دوربین کانن اس ایکس 260 دارم که گوشی فوق العاده ای هست. اما نمیدونم چرا بعد از یک ماه وقتی باطری رو شارژ میکنم بعد چند دقیقه مینویسه باطری ضعیف است و خاموش میشه. 2 باطری دیگه هم خریدم بازم به همین شکل خاموش میشه. لطفا راهنماییم کنید.
rezabaliii@yahoo.com
سلام
دوستان گلم
من یدونه دوربین کنون اس 3 آی اس دارم s3is
متاسفانه فلشش خراب شد و من تو شهستان دسترسی به فلاش فابریکی نداشتم
خودم فلاش رو باز کردم و با یه کپسولی دیگه عوضش کردم ولی فلاش نزد
دوباره که سیماش رو باز کردم یه اتصال کوتاه و جرقه و دیگه دوربینم روشن نشد
اگه دوستان آشنایی دارن یا تجربه ای مشابه لطفا من رو کمک کنن
دوربینم رو خیلی دوست دارم می خام زندش کنم
سلام، من دوربین کانن اس ایکس 260 اچ اس دارم که دوربین فوق العاده ای هست. اما نمیدونم چرا بعد از یک ماه وقتی باطری رو شارژ میکنم بعد چند دقیقه مینویسه باطری ضعیف است و خاموش میشه. 2 باطری دیگه هم خریدم بازم به همین شکل خاموش میشه. لطفا راهنماییم کنید.
rezabaliii@yahoo.com
سلام .یکی از دوستانم یک ۷۰-۲۰۰ اف۴ دست دوم گرفته ، باهاش کار کردم حس می کنم فوکوسی که میده روی نقطه فوکوس نیست و کمی عقب تر هست ، چطور می تونم مطمین بشم که این حس من هست یا واقعا اینطور ه؟