سلام بر دوستان عزیز و استادان گرامی خودم
از اینکه وارد این بحث میشم عذر می خوام چون قطعا علم و تجربه من نسبت به دوستان کمتره و فقط خواستم نظر خودمو بگم
اول اینکه من با دیدن عکس در همون لحظه اول که عکس برای اولین بار تو سایت گذاشته شده بود با نگاه اول خیلی گیج شدم چون نفهمیدم جهت صحیح عکس در کدوم جهت و سر گیجه گرفتم عکس بار معنایی بسیاری به دنبالداره که من بهش نمی پردازم چون دوستان زحمتشو کشیدند ولی بیشتر درگیر این بودم که این عکس چه جوری ثبت و ادیت شده ، یعنی بعد از یک نگاه عمیق تر ردو پای ادیت کاملا واضح تو کار ولی این از ارزش های کار کم نمیکنه و من به دید قوی و ایدشون تبریک میگم ،ولی درمورد دوستان هردو نگاه و جهت گیری هایی که نسبت به عکس شده کاملا صحیح و از زاویه خودشون جای بحث داره اینکه تمام علم ها داره به هم پیوند میخوره و شاخه های میانی بین اکثر علوم و رشته ها به وجود اومده ولی این ایا باعث میشه اون صنعت یا علم از بین بره و یا کم رنگ بشه؟ درسته خیلی فیلم ها با جلوه های ویژه سنگین ساخته میشن ولی ایا فیلم هایی نداریم که بدون جلوه های ویژه ساخته میشن ؟ و عموما به عنوان فیلم های هنری شناخته میشن ؟ تو تاتر هم ما جلوه های ویژه داریم ولی تاتر بی چیز به گوش دوستان خورده پس لطفا نسبت به هم موضع گیری نکنیم و سعی کنیم دنیا رو از دید هم ببینیم اینجوری شاید به دیدگاها و نقطه نظرات بهتر و جدیدی برسیم
پ.ن:این نظر منه ولی من با دیدن عکس در نگاه اول بیشتر مجذوب پیچیدگیش شدم ،خب این مسلم هر عکسی مفهوم و بار هنری خودشو به دوش میکشه و حرفی و قصه ای برای گفتن دارند ولی درجه هنری بودنشون به بیان ساده فرق میکنه و یک عکس مثل عکس 15 و... پر از راز و زمز و نشانه و تکنیک و ........
و یک عکس هم مثل عکسهای من خیلی ساده و رو هستند و زیر لایه قوی ندارند
به شخصه وقتی این عکس به درستی نحوه پردازشش برام مشخص شد اون پیچیدگیش دیگه برام نبود و از اول هم بیشتر برام حالت یک پازل و داشت ولی تمام این ها چیزی از ارزش این عکس کم نمی کنه و من به شخصه به دید زیرکانه و خوب عکاسش تبریک میگم