سلام به همگی ممنون جناب مبین
سوژه لامپه لامپ led قرمز که دور یه دایره حول یک محور داره میچرخه
سلام به همگی ممنون جناب مبین
سوژه لامپه لامپ led قرمز که دور یه دایره حول یک محور داره میچرخه
علی اسدی
سلام
به آقای سعادت تبریک میگم عکس بسیار زیبا گرفتید و واقعا شایسته عکس برتر است حال و هوای بسیار زیبایی دارد
اما یک سوال دارم خدمتتون:
از آنجا که صندلی در قسمت چپ عکس قرار دارد و پشت آن به سمت راست است بهتر نبود کادر را به جهت چپ می بردید
البته این یک ایده است و ایراد نیست
موفق و موید باشید
سلام
ممنون آقای هراتی
راستش به چیزی که هنگام کادربندی توجه کردم ارایه کاری متفاوت بود ,معمولا در کادر های مشابه سمت و روی سوژه(صندلی) برعکس می باشد
با تشکر
به نظر من سمت و سوی متفاوت صندلی به کار ابهام دلنیشینی داده.
حالا صندلی رو با نیت قبلی بردی یا همون دور بر جورش کردی؟ از برنده عکس شایسته تقدیر هم خواهش میکنم اگر عکس معمولی از صحنه فوق دارند بگذارند و روش کار رو برای دوستان توضیح دهند.
سلام
چشم آقا رضا
DSC_5039.jpg
اینجا اسکله تفریحی کیش هست. دوربین رو در قسمت ساحل روی سه پایه قرار دادم،روی منطقه ای که میخواستم زوم کردم و سرعت شاتر 15ثانیه رو انتخاب کردم،بعد از شروع نوردهی تو فواصل متناوب چند ثانیه ای دوربین رو به سمت های مختلف چرخوندم،نکته ای که تو این مورد رعایت کردم این بود که اولین حرکت دوربین باید به سمت بالا باشه تا منابع نور در بالای تصویر بصورت واضح مشخص باشن،و در طول زمان نوردهی هم دوربین نباید به جای اولش برگرده تا اون قسمت بالا دوباره نوردهی نشه.
اینم یه عکس دیگه از همون منظره،منتها شات روی دست گرفته شده
DSC_5037.jpg
محسن مقصودی
سلام
صندلی با نیت قبلی به محل منتقل شده بود
ثبت با استفاده از سه فیلتر که به ترتیب:
Mamya 16x ND
B&W 1000X 77MM ND
Cokin 121F gradual_ND
..بر روی لنز بسته شده بود ,انجام شده
نورسنجی نیز از طریق محاسبه تاثیر فیلترها با توجه ویژه به هیستوگرام و shift to the right انجام پذیرفه بود
در تمام مدتی که نوردهی انجام میشد عکاس(بنده) در پشت دوربین و سه پایه مشغول ایجاد امواج مصنوعی آب بودم
درود ...
فکر می کنم عکس هفته با موضوع الگو قویترین هفته از نظر کیفیت عکس های ارسالی بوده است. هر بار که تاپیک با عکس جدیدی بالا می آمد، از دیدن عکس ها لذت می بردم.
به همه دوستان و داوران بابت مشارکت خوبشون خسته نباشید عرض می کنم.
با سلام
يه خواهش داشتم از دوستان و مخصوصا داوران عزيز؛اگه ممكنه كمي درمورد تفاوت هاي " بافت" (texture) و "الگو" (Pattern) تو يك عكس توضيح بدن؛
خيلي ممنون
محسن مقصودی
سلام
یک پترن میتونه یک تکسچر باشه و یک تکسچر هم میتونه یک پترن باشه!! ولی هر پترنی تکسچر نیست و هر تکسچری هم پترن نیست!
تکسچر به بافت و طرح تشکیل دهنده سطح اجسام گفته میشه ولی پترن به تکرار اجسام یا شکل ها در کنار هم.
به عنوان مثال عکسی که از تعداد زیادی پرنده گرفته شده عکس پترن هست و هیچ تکسچری نداره ولی عکسی که از بافت یک پارچه گرفته بشه علاوه بر اینکه عکس از یک بافت هست الگو هم داره.
در مورد اینکه تکسچر حتما پترن نیست هم یک کاغذ قدیمی رو در نظر بگیرید. که تکسچر یا بافت و طرح خاصی خودش رو داره و هیچ الگویی هم نداره. یا مثلا با فیلترهای فوتوشاپ میتونید بافت های خاصی رو بر روی عکس ایجاد کنید که همهی اونها الگو نیستد.
این خلاصه ترین حالتی بود که میشد توضیح داد. اگه نامفهومه با مثال های بیشتر موضوع رو روشن کنیم.