سلام
ببینید علت اینکه من لازم دیدم این تعاریف در اینجا مطرح بشه اینه که همانطور که عرض کردم برای اینکه بحث نقد من یا شما یا آقای میلانی یا آقای روزبهانی در مورد فلان موضوع ( که حالا اینجا مجموعه عکس است ) به سر منزلی برسد یا در حالت کلی برای اینکه در مورد موضوع یا مطلبی بخواهیم نقد و بررسی داشته باشیم خب باید ابتدا به تعاریف نسبتا واحدی از آن برسیم تا بعد بیاییم و جنگ و دعوا کنیم که فلان مثال ما در غالب آن تعاریف میگنجد یا نمیگنجد.
همانطور که قبلا هم عرض کردم الان شما یا حتی خود من مخالفیم که فلان مجموعه ها چرا تایید نشده ( نمونه اش آقای فرساد غفاریان خود شاهد هستند که من در مورد تایید نشدن مجموعه عکس خودم ایراد گرفتم به ایشان که خب ایشان هم دلایلی فرمودند و من هم دلایلی داشتم و میگفتم از نظر من این عکسها در غالب فلان تعریف مجموعه عکس میگنجد که خب نمیگنجید ) که خب خود من هم دیدم اختلاف نظرها از اینجا سرچشمه میگیرد که در دید من مجموعه عکس یک تعریف دارد در دید علیرضا اخلاقی یک تعریف در دید فرساد یک تعریف و الی آخر.... برای همین با خودم فکر کردم بهتر است اول بیائیم و به یک جمع بندی در تعریف برسیم تا مشکل حل شود
در ضمن به نظر من همین روال روال نقد کردن است اول باید به یک تعریف برسیم تا بعد ببینیم این عکس در قالب آن میگنجد یا نه همانطور که اگر خاطرتان باشد همچین بحث هایی را در عکاسی معماری - آبستره و خیابانی هم داشتیم