با شرمندگی از آقا نادر عزیز که بنده جواب میدم
دوست عزیز چندتا یونگنو خراب تا به حال دیدم که هیچ کاریش هم نمیشد کرد نه تعمیری نه گارانتیی و . و و .
ولی تا به حال نایسین خراب که نشه ازش استفاده کرد ندیدم خودم اولین نایسینی که گرفتم مشکل TTL داشت رفتم برای گارانتی و یک نو گرفتم دو سه هفته ای الاف شدم ولی تعویضش کردن
من با هر دو فلاش یونگنو که در ایران هست کار کردم و حتی یکی خریدم که به واسطه علاقه ای که داره یک خط در میان اون هم با اور یا آندر اکسپوز کار میکنه
من با جناب نادر خان عزیز کاملا موافقم و نایسین رو برای فلاشهای ارزون قیمت کاملا تایید میکنم
موفق باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سیاوش جان عزیز با ارادت همیشگی
نیسن ورژن دو در بازار ایران هنوز وارد نشده. اگر وارد بشه در نمایندگی رسمی باید جستجو بشه که فعلا نداره.
خوشبختانه نیسن نمایندگی خوبی هم داره.
نادر مسلمی
ببخشید من اینترنتم رو قطع کردن و زیاد نیستم
nissin 866 MII تفاوتهای زیادی با این مدل نداره فقط صدایه کمتری داره و کفشک فلاشش فلزی شده که البته هر دو باعث بهتر و مقاومتر شدن فلاش میشه
به نظر من ارزش خرید و انتظارش رو داره انشالله در بدو ورودش قیمت ایده آلی داشته باشه
موفق باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام. وقتی فلاش 430 exII رو به دوربینم (CANON SX1) وصل می کنم فقط نور AF assist beam خود دوربین روشن می شه و عکس هایی که در تاریکی می گیرم فوکوس خوبی ندارن. چه طور می تونم کاری کنم که AF assist beam فلاش هم روشن بشه. در منوی خود فلاش هم این گزینه فعال هستش اما چراغ روشن نمی شه. با چند تا از این فلاش هم امتجان کردم اما روشن نمی شه
ویرایش توسط drfarahnak : Friday 27 May 2011 در ساعت 19:56
سلام
در برند نیکون به این صورت هست که تو منوهای فلاش ( مثلا sb-900 ) آیتم AF Assist beam رو فعال میکنیم.
از این پس هر موقع فلاش سوار بر دوربین میشه به صورت اتوماتیک از af assist beam فلاش استفاده میکنه و مال دوربین غیر فعال میشه.
در منوال فلاش 430 exii صفحه 23 هم عنوان کرده که به صورت اتوماتیک فعال میشه. حدس میزنم شبیه نیکون عمل میکنه.
حالا اگه برای شما فعال نمیشه شاید به خاطر اینه که با هم همخوانی ندارند.یعنی دوربین جدید و فلاش قدیمی هست.