مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
من 560 568 رو دارم که اتفاقاً لولا جفتش هم فلزيه و داخل در باطری هم ريل فلزی داره
شايد شما خيلی خشن برخورد ميکنيد
سری 4 در باتری های ضعيفی داره اما سری 5 با استفاده درست به راحتی خراب نميشه
yn568
YN568C.jpg
430 580ii canon
canon-430ex-ii-vs-canon-580ex-ii-7.jpg
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
مشکل اصلی به طراحی این فلش مربوط میشه. خیلی در طراحی سعی شده که یک فلش جمع وجور طراحی کنند و مشکل اصلی هم آنجاست.
لولا و رییل مشکلی ندارد اما آن زاءده کوچک که در را بعد از بسته شدن نگه میدارد را دقت کنید. اولا خیلی کوچک است و به راحتی میشکند. ثانیا به نحوه قرار گرفتن باطری ها دقت کنید و با مدل کنونی مقایسه کنید. باطرها خیلی به انتهای در پلاستیکی نزدیک است و باعث میشود نیروی زیادی به آن وارد کند. فنر ها هم خیلی قوی هستند و فشار زیادی ایجاد میکنند. از آن بدتر باطری آخری درست زیر یکی از پینهای پلاستیکی است و فشار مستقیم به آن وارد میکند. و از همه بدتر اینکه طراحی جوری است که فشار به همه پینها وارد نمیشود! اول آن پین بالای باطری درگیر است، وقتی ان شکست یکی یکی باقی هم مشکنند.
YN568C.jpg
شاید هم من خیلی خشن هستم
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
درسته اون قسمت ضعيف تره
پس دليل اينکه فلش های من سالم مونده همينه که بعد از هر بار استفاده باتری رو خارج نميکنم که بعد بخوام دوباره جا بزنم و ........
Canon 6D2/5D3
Majid
با عرض سلام یک سوال از خدمتتون داشتم .
از فلاش اسپیدلایت یانگنو Yongnuo YN-560 III میشه به عنوان commander برای نیکون استفاده کرد ؟
ممنون
به صورت واير لس نه نميشه
تا جايی که من ديدم 568 2 ميشه اونم فقط واسه يانگنو
در حالت اسليو ميتونيد از هر فلشی برای تريگر کردن بقيه استفاده کنيد
Canon 6D2/5D3
Majid
با سلام. دوستان آیا می شه فلش یا تریگر Yongnuo را با فلش کنون اسلیو و تریگ کرد؟ ظاهرا نمی شه... البته فلش کنون سعی می کنه با کانال تریگر ست بشه، اما اتصال برقرارنمی شه. در این زمینه کسی می تونه کمکی بکنه؟
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see