سلام
من دیروز 2 تا فلاش یانگنو مدل yn560iii خریدم
لطفا راهنمایی بفرمایید که ایا میتونم از باطری ریشارژیبل 1.2 ولت 2500 میلی امپر NI-MH استفاده کنم؟
خیلی ممنون
سلام
من دیروز 2 تا فلاش یانگنو مدل yn560iii خریدم
لطفا راهنمایی بفرمایید که ایا میتونم از باطری ریشارژیبل 1.2 ولت 2500 میلی امپر NI-MH استفاده کنم؟
خیلی ممنون
1235.jpg
بسیار ممنونم دوست عزیز . لطف کردی با کمکت . دقیقا همون چیزی که میخواستم شد . البته با مود S2 ، با مود S1 عکس گرفتم تاریک شد !!
فقط جای سوال برام پیش اومده که مود TTL و M روی فلاش اکسترنال چه کاربردی داره !
در مد TTL فلاش اكسترنال شما، بر اساس تنظيمات دوربين (f-number، فاصله كانوني لنز و ايزو) و با رد و بدل كردن اطلاعات با دوربين، قدرت شليك و همچنين زاويه شليك فلاش (در فلاش هائي كه قابليت زوم دارند) را به طور اتوماتيك تنظيم مي كند. براي اينكار، قبل از شليك اصلي، در كسري از ثانيه، يك پيش شليك انجام مي دهد و بر اساس مقداري نوري كه در اثر اين پيش شليك از طريق لنز به سنسورهاي نورسنجي دوربين مي رسد، قدرت مورد نياز براي شليك اصلي را محاسبه مي كند.
در مد M شما قدرت مورد نياز (1/2، 1/4، 1/8 و ....) را تظيم مي كنيد و فلاش فقط فرمان شليك را از دوربين دريافت مي كند.
ویرایش توسط SHOK53 : Saturday 29 November 2014 در ساعت 17:04
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
آیا کسی از بین دوستان گرامی تا به حال با فلاش های 565exو 568ex کار کرده؟
اگر تجربه ای وجود داره ممنون میشم از میزان کارایی و سازگاری این فلاش ها به عنوان off camera برای دوربین های نیکون دارای کامندر توضیحاتی گفته بشه. آیا مشکلی وجود داشته یا خیر؟
من مدل 560 و 568 رو حدود1.5 سال دارم
تا حالا هيچ مشکلی نداشتم باهاشون و به نسبت قيمت کيفيت خيلی خوبی دارند
من کنون دارم و هميشه با تريگر کار کردم ، طبق تجربه من اگر فلش رو اسليو باشه سرعت سينک ميآد پايين حدود 1/160 اما با تريگر همون 1/200 ميمونه (نميدونم فلش های ديگه هم اين مدلی هستند يا نه )
به نظر من تريگر 622 رو بگيريد + مدل جديدش که ال سی دی هم داره 622 tx
من 622c رو دارم و راضی هستم البته هنوز مدل 622 tx رو نگرفتم
من با نيکون کار نکردم ، سينک دوربين من 1/200s
من هميشه با تريگر کار کردم ، يکبار يکی از فلش ها با تريگر بود دومی روی اسليو بود ديدم نور کمه و بعد از کلی کلنجار فهميدم ايراد از سرعت سينکه
وقتی شاتر رو کم کردم 1/160s همه چيز درست بود و فلش دوم هم درست کار ميکرد
البته منطقی هم هست چون فلش دوم بايد منتظر فلش اول باشه و بعد از اون که نور رو ديد تازه شروع کنه به فلش زدن که باعث ميشه همزمان اين عمل انجام نشه
حالا اينکه با دوربين شما هم همينطور باشه يا نه رو نميدونم چون من از تريگر نوری استفاده کردم نه از طريق خود دوربين
(من اون موقع از قدرت کم فلش استفاده ميکردم که باعث ميشه مدت زمان روشن بودن فلش کمتر بشه ، شايد اگر فول پاور بود اين مشکل پيش نميومد)
ممنون
من چون از فلاش سرخود دوربین به عنوان کامندر استفاده می کنم در مورد 2 فلاش خودم چنین چیزی رو متوجه نشدم که به نظر درست میاد چون هر 2 فلاش به عنوان اسلیو و در یک گروه با فلاش سرخود ترگیر میشن و تصور می کنم فلاش های دیگه هم اگر اضافه بشن و این سرعت سینک رو برآورده کنند اصولاً نباید مشکلی داشته باشه، در عمل چه اتفاقی بیفته مطمئن نیستم. امیدوارم دوستان دارای تجربه ی نیکونی با این فلاش ها هم به یاری بیان و از تجربیاتشون بگن.
بازم ممنون