official GN of 39 (true GN is 34)
official GN of 39 (true GN is 34)
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
من نفهمیدم
58
یا 34؟
گايد نامبر رو به 2 حالت حساب ميکنند يکی حالت استاندارد و بدون زوم که اکثر فلش های بدون زوم همين حالت هستند و 35 ميليمتر فول فريم هست
يکی ديگه حداکثر قدرت که با زوم کردن بدست مياد اما استاندارد نيست چون هر فلشی يک زومی داره
تو اين لينک ميتونيد فلش ها مختلف رو مقايسه کنيد
Speedlight Feature Comparison Side By Side - Strobist Data i-TTL E-TTL | Speedlights.net
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
دوست عزیز.من نمیدونم دونستن این عدد چه کمکی یهتون میکنه ولی... واقعا برای دونستن جواب چنین سوالاتی به راحتی میتوانید از موتور google استفاده کنید و ظرف کمتر از 30 ثانیه ببینید که گاید نامبرش 58 در ایزو 100 و زوم 105 میلیمتر است. با اینکار نه تنها معطل جواب نمیشوید بلکه تاپیک هم از پستهای بیهوده پر نمیشود.
پس از رویت پستهای اضافی پاک خواهد شد.متشکرم
مگه سوال بی ربط بوده ؟
یعنی از این که دوستان این مپرسن قیمت چند هست بی ربط تر هست؟
دقیقا همین کاری که گفتید انجام دادم (سرچ)
اما این فلش ها از اونجا کیفیت بالای ندارن تئ عمل 1چی دیگه هستن
فرموید گاید نامبر واسه چی میخوام
تا جای که من یاد گرفتم برای بدست اوردن دیاف مناسب که عکس اسپوژر درستی داشته باشه
اگر اشتباه میکنم بگید اشتباه هست این عدد و فرمول ها کاربرد نداره
راه حل 1چی دیگه هست
دوست عزیز به هیچ وجه قصد رنجش شما رو نداشتم.از این بابت عذرخواهی میکنم.
هدف من زودتر به جواب رسیدن شما بود در عین اینکه تاپیک چابک تری هم داشته باشیم.
سلام دوستان
من تازه یه فلش 560 گفتم
اما بخاطر اینکه تازه کار رو بر روی فلاش های آف کمرا شروع کردم فعلا هیچ گونه اظلاعاتی راجع به این نوع فلش ها ندارم
سوال اولم اینه که من از کجا بهمم این فلشی که دارم کنونی هست یا نیکونی ؟
چون یه فلش دیگه هم خریدم 430 کنون که زیر کفشکش 5 تا بر جستگی داره که روی دوربینم هم (5D) اونم جای نشستن 5 تا برجستگی هست . ولی فلش 560 یانگنو فقط یه برجستگی داره میترسم نیکونی داده باشه طرف
سوال دوم
560 رو که به روی دوربین میزارم با تغییر زوم دوربین هیچ تغییری نمیکنه . دکمه ها روکه میزنم گزینه ای بنامه ttl هم نداره . دکمه مود فقط m و multi داره و دکمه امواج هم s1وs2وامواج داره
ولی کنون 430 گزینه ttl داره که روی اون گزینه زومش کار میکنه و رینگ زوم دوربینو تغییر میدی اونم زومش تغییر میکنه
سوال سومم اینه که از راه دور چجوری میشه قدرت این فلاش رو از طریق دوربین کم و زیاد کرد ؟ و ه مینطور زومش رو ؟ اصلا میشه این کارو کرد ؟
سلام
فلاش شما تی تی ال نیست. بنابراین فقط با همان یک پین وسطی ارتباط برقرار میشه و فرقی بین نیکون و کنون نداره. زوم هم دستی انجام میشه. از راه دور نمیشه کاری کرد!
یعنی این فلاش ها نیکونی و کنونی نداره ؟
Canon EOS 5D Mark II ----- Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
Canon Speedlite 430EX II
Yongnuo YN-560 Mark III