درود
البته که جسارتی نبود دوست عزیز ...
شاید بدانید و شاید خیر :
بالای 90% فلاشهای چینی که الان در بازار و دکان هر عطاری مشاهده میشود، عموماً ساخت تعداد بسیار قلیلی کارگاه چینی و با طراحی های غیر استاندارد هستند که تاجر ایرانی، «برند من در آوردی» و «طرح لوگوی» خودش را به آن میدهد و کالا تحویل میگیرد. تولیداتی از قبیل jimbo و DirimLite و DrumLite و ... جملگی فرزندانی از صُلب و بطن همین کارگاه های چینی و تجار «برند-ساز» وطنی هستند
این نوع محصولات چینی (کپی شده و مهندسی معکوس شده، که عملاً از زیر بوته به عمل میایند) در فروشگاه های «چینی-فروش وطنی»، اما با سابقه (که حتماً اعتبارشان برایشان مهمتر از سود بیشتر است) کمتر بهچشم نمیخورند. دوستانی دارم که بدون تحقیق از اصل و نصب محصول، اقدام به خرید نموده اند و مثلاً بعد از مدتی شکایت میکنند که کاش یک پیچ ولوم برای لامپ مدل هم بود ! کاش یک فن برای هد گذاشته بودند که برای خنک شدن، مجبور به 5 دقیقه Standby شدن نبود ... کاش کیفیت مانت فلاش (که بر روی پایه نور قرار میگیرد) محکم بود و ترک نمیخورد ... و کاش وقتی 40 بار پیاپی فلاش میزد، رنگ نور تغییر نمیکرد، و چندین مورد دیگر ...
اما یک حُسن هم دارند: چون کپی از برندهای معروف چینی هستند، بیشتر LightModifier های آنها را برایشان در دسترس اند و میتوان روی شان استفاده نمود
البته فلاشهای چینی ای هستند که ساختار محکمتری دارند، فن دارند، تغییر نورشان در حداقل ممکنی است که از یک فلاش چینی توقع میرود و ...
از نزدیک، برند Jinbei رو ندیده ام، اما دوستانه منظور نظرم را عارض شدم که اگر چینی باید بخرید، آن را بگیرید که لااقل جوابش را پس داده است (جواب-پس داده ها را هم در فروشگاه های پدر و مادر دار میتوانید پیدا کنید؛ قصد نسخه پیچی یا تبلیغ برند چینی خاصی را هم ندارم) ...
... شاید Jinbei هم خوب از آب در بیاید ...
با توجه به نوشتار بروشور یا توضیحات سایت سازنده، حقیقتاً نمیتوان عملکردشان را ارزیابی کرد ... بنابراین، باید در عمل جوابشان را پس دهند.
موفق باشید.