بله میشه
احتمال داره گروه ها و کانال های دوفلاش رو با هم تنظیم نکرده باشید ، اون رو چک کنید.
فایل پیوست رو ملاحظه کنید. +
بله میشه
احتمال داره گروه ها و کانال های دوفلاش رو با هم تنظیم نکرده باشید ، اون رو چک کنید.
فایل پیوست رو ملاحظه کنید. +
فکر ميکنم به صورت راديويی نميتونيد اين کار رو بکنيد اما کنون 600 قابليت تريگر مادون قرمز رو داره
بايد دقت کنيد که فلش ها ديد مستقيم داشته باشند و فاصله زياد نباشه و زير نور شديد افتاب نباشيد
http://learn.usa.canon.com/app/pdfs/...QuickGuide.pdf
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
فلاش 580 قابلیت اسلیو شدن بصورت رادیویی رو نداره و باید اون رو بصورت اپتیکال اسلیو کنید. پس از اول به ترتیب این مراحل رو برید.
اول روی فلاش 600 حالت مستر اپتیکال رو انتخاب کنید :
Capture.JPG
Capture.JPG
بعد باید کانال رو انتخاب کنید که بهتره روی Auto قرار بدید
Capture.JPG
بعد در قسمت ID مقداری که بصورت دیفالت تنظیم شده 0000 هست شما هم روی همون قرار بدید.
بعد گروه رو باید تنظیم کنید که دیفالت اون A هست.
*
حالا به سراغ فلاش 580 برید
دکمه zoom رو حدود 3 ثانیه نگه دارید. شکل فلاش با یک علامت OFF شروع به چشمک زدن میکنه ، با چرخوندن قربیلک روی حالت Slave برید.
مجددا تاکید میکنم دقت کنید که گروه فلاش ها و کانال ها باید یکسان باشه.
توی این حالت جلوی فلاش در قسمت گیرنده نور قرمزی چشمک میزنه که به معنای آمادگی فلاش برای دریافت فرمان شلیک هست.
توجه داشته باشید وقتی در حالت وایرلس اپتیکال هستید جلوی گیرنده فلاش رو مسدود نکنید و فاصله رو هم زیاد در نظر نگیرید.
درود
دوستان دکمه SET فلاش من از روز اول در جایش لقی دارد . میخواستم بدونم کلا دکمه ست 600EX-RT ها این مشکل رو دارند یا برای بنده اینطور هست .دوستانی که این فلاش رو دارند بهتر میتوانند کمک کنند .
Capture.JPG
پیشاپیش تشکر....
(این وسواس به تجهیزات آخر من رو دیوانه خواهد کرد )
ویرایش توسط I.Givili : Monday 23 November 2015 در ساعت 16:15
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
پرترهها کار مشترک هستند
ممنونم حسین عزیز ، ایشالا این مشکل وسواس ما درمان بشه ... بابت مشکل سه پایه مانفرتو هم یه مدت تو فروم مربوطه برای مصطفی جان بساطی راه انداخته بودمآیدین خان دکمه فلاش بنده هم همین لقی را دارد، خیالتون راحت.
انشاالله که هم شما و هم تجهیزاتتون همیشه سالم باشید
بابت آف تاپیک از دوستان عذر خواهی میکنم...
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
سلام
کسی اطلاع داره که تریگر Hahnel Tuff TTL Canon با این فلش سازگار هست؟ با این تریگر میشه به HSS رسید؟
ممنون