لطف میکنید توضیح بهید چطور
لطف میکنید توضیح بهید چطور
سلام و تشکر
دوست عزیز با این روش که شما فرمودید امتحان کردم ولی جواب نداد یعنی به هیچ سیم یا تریگری احتیاج نداره ممنون میشم که راهنمایی کنید (مبتدی در فلاش)
خیر نیازی نیست
بر اساس دفترچه راهنمای کنون بعد از اینکه دوربین رو در حالت مستر قرار دادید ( باروش ذکر شده) باید فلاش رو در حالت اسلیو فعال کنید به این صورت که دکمه وایرلس رو بزنید تا Slave مود فعال بشه .
Capture3.JPG
Capture4.JPG
دقت داشته باشید جلوی گیرنده فلاش رو نباید مسدود کنید و فاصله رو خیلی زیاد نکنید چون برد پرتاب بی سیم در این روش محدود هست.
از نظر تئوری حداکثر تا فاصله ای که نور فلاش سر خود دوربین پوشش میده (حدود 12 متر) ولی در عمل بیشتر از چند متر فاصله پاسخگو نیست. ضمن اینکه در این روش احتمال تریگر نشدن فلاش وجود داره، البته میتونید با چرخاندن فلاش و روبرو کردن گیرنده به سمت دوربین وضعیت رو بهتر کنترل کنید ولی در عمل برای کار جدی خصوصا آوت دور زیاد قابل توصیه نیست.
مستر شدن دوربین شما را دوست بزرگوار آقای چگینی در پست های قبلی توضیح دادند. همین روند فعال شدن عملکرد فلاش بی سیم اسم دیگرش "مستر کردن دوربین " هست.
مرسی که پاسخ دادید با مرو کردن منو دوربین مستر کردن را یاد گرفتم
دوستان خوشحالم که دراین سایت عضو شدم چون با کمک شما مشکلم حل شد کاری که حتی خود فروشنده فلاش در ان ناتوان بود
حالا یه سوال دیگه برای عکاسی پرتره این فلاش جواب میده یا اینکه به فکر چیز دیگه ای باشم
بازهم ممنون و متشکرم
سلام
آیا فلش ۶۰۰rt رو میشه بعنوان مستر استفاده کرد( روی دوربین) و فلش ۵۸۰ رو بعنوان اسلیو؟ ( منظورم ارتباط wireless)
هر چی تلاش میکنم نتونستم ارتباطشونو با هم برقرار کنم.