سلام
مدتی هست به فکر خرید این فلاش افتادم و متوجه شدم ورژن غیر اصلی این فلاش هم با ظاهری کاملا مشابه به اصل در بازار موجوده ! کسی از دوستان اطلاع داره که از کجا باید اصل و غیر اصل بودن این فلاش و متوجه شد ؟
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام
ترانسمیتر ST-E3-RT فقط قادر به کنترل فلاش کنون هست درسته ؟ اگه چند شاخه فلاش استودیویی داشته باشیم ، باید رادیو تریگر جداگانه تهیه کنیم ؟ هیچ گیرنده سازگار با ST-E3-RT وجود نداره بشه فلاش استودیویی را کنترل کرد باهاش ؟
سلام
همونطور که از اسم این وسیله مشخص است (ترانسمیتر ST-E3-RT ) این وسیله یک ترانسمیتر است نه یک تریگر ساده و فقط با فلاش Canon 600EX-RT ارتباط بر قرار میکند.
به نظر من اگر میخواهید از این ترانسمیتر برای تریگ کردن فلاش استودیو استفاده کنید به این روش قابل استفاده خواهد بود که با ترانسمیتر فلاش 600 کانن را بصورت Manual Mode تریگ کنید و با اتصال یک تریگر اپتیک به فلاشهای استودیویی این فلاشها نیز تریگ خواهند شد. (البته اگر دوربینتان فلاش سر خود داشته و یا قابلیت اتصال فلاش روی دوربین را داشته باشد وجود ترانسمیتر در چنین مجموعه ای اضافی خواهد بود مگر اینکه بدلیل شرایط محیطی مجبور به استفاده از آن باشید.)
هشدار کانن در مورد فلاش های تقلبی !!!
اخیرا نسخه تقلبی این فلاش در شبکه های فروش آنلاین در سراسر دنیا دیده شده است که کانن را مجبور به موضع گیری نموده و روش شناخت نسخه های تقلبی از اصل را بیان کرده است :
اولین مورد مربوط می شود به طراحی مکانیزم اهرم قفل فلاش بر روی بدنه که در نسخه فیک (عکس سمت راست) تا انتها گسترش پیدا نمی کند !
تفاوت بعدی در منوی تنظیمات شخصی (Custom Function) است که در عکس سمت راست طراحی متفاوت آن با نسخه اصلی دیده می شود
سلام
میخواستم بدونم ترکیب ذیل امان پذیر هست یا نه؟
رادیو فلش هنل فرستندش روی دوربین باشه و فلش 600 جدا از دوربین و توسط گیرنده هنل تریگ بشه.... از طرفی همین فلش 600 master باشد و فلش دیگری مثل 430 slave شود.
با تشکر
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من