"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
درود
دقیقا ، بارها سر این مسایل متضرر شدم مصطفی جان
اما فکر میکنم فرماشیتون کاملا درست باشه ، آقای فروغی (یکی از قدیمی های برج بهار) هم یه بار این نکته رو بهم گفتند .(گاو پیشونی سفید شدم )
پ.ن : اینجا ممکن است جایش نباشد اما شما جز دوستانی هستید که به خوبی و جامع ، تجربیات خودتون در اختیار دوستان میگذارید و سوالات اکثر دوستان رو پاسخ می دهید.
مدت هاست دنبال فرصت بودم تا شخصا به خاطر وقتی که میگذارید ازتون تشکر کنم
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
سلام دوستان سال نوتون مبارک باشه
من چند روزی میشه این فلاش رو خریداری کردم
خیلی تو استفاده ازش باتجربه نیستم ولی یه موضوعی یکم ذهن من رو مشغول کرده ... توی نزدیک 600 شاتی که با این فلاش کار کردم چند بار شد که فلاش خود به خود تخلیله کرد فکر کنم اگه اشتباه نکنم در مجموع 6 بار ... می خواستم ببینم این اتفاق میتونه از ایرادات فلاش باشه؟
هر بار این اتفاق افتاد به گمانم هنگام تغییر زاویه هد فلاش بود و همچنین فلاش روی دوربین نصب بود ولی هیچوقت به صورت آف کمرا این اتفاق نیفتاد
فکر کنم آخرین بار که حواسم بیشتر جمع بود فهمیدم که نا خوداگاه کلید شاتر را نصفه فشردم وقبل از شلیک متوجه شدم که میشه با چرخاندن هد نور بهتری رو فراهم کنم و بدون رها کردن شاتر هد فلاش رو چرخوندم که فلاش تخلیه کرد .
من خیلی وسواسی هستم و می ترسم این ایراد باشه. ممنون میشم اساتید باتجربه من رو راهنمایی کنن ...
بسیار سپاسگذارم
ویرایش توسط mehrabadi1982 : Monday 28 March 2016 در ساعت 12:13
با ورود نسخه ۲ این فلش به بازار ایا میتوان انتظار ارزان شدن این نسخه قدیمی تر رو داشت ؟ چطور پیش بینی میکنید ؟
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
منم چند روزه ميخوام يکی بگيرم اما زورم مياد پول 3.5 تا فلش يانگنيو 568 رو بدم يک 600 کار کرده بگيرم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
چرا قیمت این فلاش داره میره بالا ؟ مگه قرار نیست نسل جدیدش بیاد؟ پس باید ارزون تر بشه
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
سلام دوستان
بنده يك عدد فلاش ٦٠٠ دارم و يك شاخه فلاش استوديويي metel پرتابلي كه داخل خودش راديو فلاش داره
دوربين هم 5d mark3هست
ميخوام ارتباطي برقرار كنم بين اين دو جهت عكاسي در فضاي باز
راهنمايي ميكنيد لطفا
باید از تریگری استفاده کنید که توانایی سینک کردن فلاش استودیویی و اسپیدلایت را به طور همزمان داشته باشد (اگر اشتباه نکنم همه تریگر ها این قابلیت را ندارند) و اینکه از یک فرستنده و دو گیرنده استفاده کنید و هر کدام از گیرنده ها را یک گروه معرفی کنید و بعد از تنظیم قدرت فلاش را پرتاب کنید.