CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سرعت بالاتر از سرعت سینک را برای چه کاری نیاز دارید؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام
امیدوارم جای درستی رو برای مطرح کردن سوالم انتخاب کرده باشم
من از دو تا فلاش جی تی ال 300 ژول استفاده میکنم
با این تنظیمات: ISO: 100, F: 14, Shutter: 1/125 قبلا مشکلی نداشتم و هر دو به خوبی نوردهی میکردند
اما الان نمیدونم مشکل از کجاست که دوربین شاتش رو میزنه و بعد از شات دوربین فلاش ها نورشون رو تخلیه می کنن
حتی سرعت شاتر رو تا 1/25 هم کاهش دادم بازم فایده ای نداره
تنها چیزی هم که به ذهنم رسید این بود که شاید مشکل از باتری های جدیدی که برای تریگر گرفتم باشه اونم عوض کردم و همون قبلی ها رو گذاشتم اما بازم مشکل برطرف نشد (هرچند میدونم این مورد ربطی نداره)
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند
یک عکس از خود فلاش موقع شلیک بگیرید ببنید نور فلاش ثبت می شود یا نه
خیر
بعد از اینکه شاتر عمل میکند
بعد از تمام شدن کار شاتر (سرعت 1/100) فلاشها 2 بار یا سه بار پشت سر هم فلاش میزنند
اما در زمان زدن شاتر عمل نمیکنند
تریگر رو جدا بدون اینکه روی بادی باشد تست کردید؟ شلیک میکنه؟
اگر کاری که آقای میلانی پیشنهاد داد رو انجام بدید، 2 حالت پیش میاد:
- همزمان با فشردن دکمه ی تخلیه ی روی فرستنده (که از دوربین جدایش کرده اید) فلاشها تخلیه میکنند. در اینصورت، ظاهراً ارتباط بین دوربین و فرستنده ی رادیو فلاش شما باید بررسی شود.
- با فشردن دکمه ی تخلیه ی روی فرستنده (که از دوربین جدایش کرده اید) فلاشها با تاخیر تخلیه میکنند. در اینصورت، ظاهراً یکی از دو حالت زیر باید بررسی شود
- عیوب احتمالی در باره ی «ارتباط بین گیرنده و فرستنده» ی رادیو فلاش شما باید بررسی شود. یعنی یکی از این دو (یا حتی هر دو)، دارد با تاخیر عکل میکند.
- هردوی فرستنده و گیرنده بدون تاخیر عمل میکنند؛ بنابراین احتمال تاخیر در تخلیه ی خازنهای داخل فلاش وجود دارد؛ که میتواند یا بدلیل عیوب احتمالی خود خازن و یا از بورد الکترونیکی داخلی فلاش باشد.
دو گزینه ی زیر را پیشنهاد میکنم :
- در صورت امکان، از یکی از دوستان یک فرستنده و گیرنده ی رادیو فلاش، قرض گرفته و قضیه را با آنها تست کنید. اگر جواب داد، مشکل از فرستنده یا گیرنده ی شماست. (تعمیر یا جایگزینی آنها)
- با کابل PC Sync تست کنید. اگر با این شرایط نیز تخلیه ی با تاخیر داشتید، احتمالا مشکل از خود فلاش (خازن یا بورد الکترونیکی) است. به گارانتی یا تعمیرکار معتبر رجوع کنید. اگر درست عمل کرد، از سلامت دوربین هم مطمئن شده اید.
انشاله که از خود فلاش نیست
پیروز باشید.