باتشکر
آقای احسانی عزیز این افت توان که می گید تاثیر طولانی مدتیه یا صرفا مدت شارژ زیادی می خواهد .؟؟
باتشکر
آقای احسانی عزیز این افت توان که می گید تاثیر طولانی مدتیه یا صرفا مدت شارژ زیادی می خواهد .؟؟
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
سلام.شرمنده این مورد برای چند پست قبل است اما خواستم تصحیح شود.شما با دی90(و اشتباه نکنم تمام DSLR ها)به دليل محدوديت مكانيزمي كه شاتر دوربينتون ( و اكثر دوربينها ) داره امكان نوردهي كل سطح سنسور توسط فلاش در سرعتهاي بالاتر از 1/200 نيست.
و سرعت شاتر بالا هم میتوانید با فلاش عکس کاملی بگیرید.امتحان کنید.(سرعت تخلیه فلاش حدود 1.10000 ثانیه است)
روزهای اولی که دی90 خریدم این قابلیت آف کمرا برایم خیلی جالب بود.در عکس زیر منبع نوری فقط یک sb-600
سمت راست کادر بود.سرعت 1.2000 (اگزیف دارد).
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
آقا سهيل،
اين توضيحي كه من نوشتم بر اساس واقعيتي است كه وجود دارد و برداشت شخصي من نبود كه بخواهيد تصحيحش كنيد.
سرعت فلاش يك ده هزارمي كه عنوان كرديد مربوط به قدرت حدود 1/16 فلاش SB-600 هست كه همان براي عكاسي از يك استكان شير يا اين جور سوژه ها كافيست.بديهي است در چنين flash duration هاي كمي ديگه مشكل شاتر DSLR هم حل ميشه.
بحث ما بر سر قدرت كامل فلاش است كه براي SB-600 شما ( كه بنده خدا رو فروختينش ;) ) حدود 1/900 ثانيه است.
سلام.جناب احسانی بنده قصد ناراحت کردن شما را نداشتم.شما عنوان کردید:
بنده هم عرض کردم این طور نیست.صحبت شما کلی بود و در مورد قدرت فلاش اشاره ای نکرده بودید.منظوربه دليل محدوديت مكانيزمي كه شاتر دوربينتون ( و اكثر دوربينها ) داره امكان نوردهي كل سطح سنسور توسط فلاش در سرعتهاي بالاتر از 1/200 نيست.
من هم از تصحیح همان جمله فوق بود و نه خدای نکرده تصحیح دانستنی های شما!:cool:
موفق باشید
6D | Canon 35 f2 IS | Canon 70-200 f2.8 IS II | Canon 100 f2.8 macro
سلام
آیا امکان استفاده از فلاش نیسین Di622 MII بصورت ریموت با دوربین D7000 وجود دارد؟ (یعنی این فلاش را جدا از دوربین روی سه پایه دیگری بگذارم)
اگر جواب بله است چطوری؟
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام
میخواستم از دوستان با تجربه بپرسم فلاش SB800 برای ماکرم بهتره یا Sb600???
ممنون از راهنمایی تون ...
ببخشید
سه مدل فلاش نیکون :SB600,800,900 چه تفاوتی با هم دارند؟ اگه یکم بهم توضیح بدید ممنون میشم.
اگه دوستان حدود قیمت هم دارن ممنون میشم.
درود
خوب در واقع دو فلاش SB800 و Sb600 نسل قدیم بودند که بجای آنها Sb900 و Sb700 تولید شده است.
به این دو مدل جدید سنسور حرارتی اضافه شده که زمانی که پیاپی عکاسی کنید که این کار باعث میشود فلاش داغ شود ( در عکاسی فشن و مدلینگ این اتفاق میافتد ، یکبار 50 تا عکس در شاید 4 دقیقه گرفتم روی قدرت حداکثر و با شنیدن یک اهنگ از فلاش و نشان دادن علامت درجه حرارت فلاش sb900 دیگر فلاش نزد تا خنک گردد.)
در Sb800 ,sb600 این سیستم موجود نیست و اگر به عکاسی ادامه دهید تا مرز ذوب شدن به کار خود ادامه میدهند البته برای همه هم چنین موقعیت هایی پیش نمیآیند که قافل شویم چندتا بار پشت سر هم فلاش شلیک کرده. شاید داشتن یک فلاش با این سنسور کافی باشد تا بداینم باقی فلاش ها هم که این سنسور را ندارند داغ شده اند.
گذشته از این Sb700 , Sb900 حالت SU4 دارند که فقط Sb800 داشت. این به دارندگان دیگر بدنه های نیکون که امکان CLS را ندارند ( مدلهای پایینتر از D90) بصورت وایر لس کار کنند و تا 40 متر هم برد دارند حتی با برند های دیگر هم با این سیستم میتوان بخوبی از فلاشهای نیکون به صورت وایر لس استفاده کرد میشوند لازم به ذکر هست
یادم هست دوفلاش Sb800 و Sb900 که با 7d کنون به صورت off cammera استفاده میکردیم این دو فلاش دارای حساسیت بیشتر و برد بیشتر نسبت به فلاش 580 خود کنون روی کنون بودند. مثلا از هر 10 تا شات پیش می آمد تا 6 مورد فلاش 580 به دوربین 7d عکس العمل نشان ندهد اما با فلاش های Sb900 , Sb800 اصلا چنین اتفاقی نیفتاد. که این فقط به حساسیت دریافت دستور شلیک فلاش از دوربین مربوط بود.
ار دیگر فرقها در نسل جدید فلاشهای نیکون( sb 900 sb700 ) با نسل قبلی ( sb800 , sb600 ) برای قرار گرفتن روی حالات Remote کلید دسترسی مستقیم وجود دارد در حالی که در نسل قبلی باید وارد منو شوید و این کار بکنید. که شاید خیلی مهم نیست.
و دیگر قدرت شلیک فلاشهاست. که از همه قوی تر Sb800 بود , بعد sb900 و بعد 700 بعد 600
برای کسی که میخواهد چند تا فلاش برای کارهای استروبیستی تهیه کند و با کمبود بودجه مواجه است من فکر میکنم تعداد بیشتر فلاش ارجح تر از قدرت بیشتر فلاش باشد.
مثلا قیمت دوتا Sb900 میشود قیمت 4 تا Sb600 که تعدد منابع فلاش برای انجام کارهای خلاقانه تر بیشتر کاربرد دارد.
شاید موارد دیگری هم باشد که درحال حاظر خیلی حظور ذهن ندارم
موفق باشید
انوش