حداقل 120 تا 130 براي يك نيسن 622نقل قول نوشته اصلی توسط Rouzbeh Ehsani نمایش پست ها
با حدود 50 تومان تنها به فلاشهاي دست دوم ميشه فكر كرد. اون هم از نوع قديمي و نه چندان تميزش!
حد اقل باید چقدر در نظر بگیرم؟؟؟
حداقل 120 تا 130 براي يك نيسن 622نقل قول نوشته اصلی توسط Rouzbeh Ehsani نمایش پست ها
با حدود 50 تومان تنها به فلاشهاي دست دوم ميشه فكر كرد. اون هم از نوع قديمي و نه چندان تميزش!
حد اقل باید چقدر در نظر بگیرم؟؟؟
622mark I
mark II چنده ؟؟؟
Nikon D300
با سلام .
من همین مشکل رو با D5000 دارم با توضیحات مفیدی که دوستان دادند بخش زیادی از شک من در مورد فلاش برطرف شد کاش زودتر میدیدم .با تشکر از دوست عزیزمان انوش
دوستان من یه SB800 از یکی از دوستان سایت خریداری کردم . وقتی که در حالت remote ازش استفاده میکنم حتما باید قبل از شات زدن دکمه عمق میدان رو بزنم تا فلش و دوربین بتونن نورسنجی درست رو انجام بدن ؟ به طور کلی در حالت remote دوربین چه جوری تشخیص میده که قدرت خروجی فلش چقدر باید باشه و فلش این رو به چه صورت دریافت میکنه ؟!
(منظورم به صورت امواج رادیویی و یا همون فلش سر دوربین هست )
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من
وقتی از فلاش های iTTL استفاده میکنید، وقتی شاتر رور فشار میدید، قبل از اینکه پردا شاتر باز بشه، فلاش یک بار شلیک میشه تا تاثیر اون روی محیط مشخص بشه و بعد دوربین با توجه به نتیجه این نورسنجی، دوربین برای فلاش تصمیمگیری میکنه...
و در این مورد خاص، دستور شلیک و قدرت فلاش بصورت نوری به اون ارسال میشه، یعنی فلاش روی دوربین (داخلی، هاتشو یا فرستنده مخصوص) چند بار خیلی سریع روشن و خاموش میشه و از این طریق کانال خودش و قدرت هر گروه از فلاش ها رو بصورت یه کد دیجیتالی ارسال میکنه... هر فلاشی هم که این نور ها رو میبینه، کانال و گروهش رو با اون کد مقایسه میکنه و اگه مطابقت داشتن، با قدرتی که براش ارسال شده شلیک میشه.
ممنون از پاسختون سوال دیگه اینکه در حالت remote اگه قدرت فلش بدنه رو از دکمه روی بدنه کم کنم ، قدرت همه فلشها کم میشه ؟
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من