سلام دوستان
چطور میشود با دوربین 650دی کنون و فلاش 580 مارک 2 بصورت وایرلس شلیک کرد؟
سلام دوستان
چطور میشود با دوربین 650دی کنون و فلاش 580 مارک 2 بصورت وایرلس شلیک کرد؟
درود
دوستان این فلش در کمپانی اصلی دیگر تولید نمی شود و در حال حاضر انواع چینی آن در بازار وجود دارد که قیمتی حدود 800 هزارتومان دارند آیا خرید این فلشها را توصیه می کنید ؟؟ از دوستان کسی تجربه استفاده ازنوع چینیه آن را دارد ؟؟
سپاسگذارم
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
به نظرم اگر بنا به خريد برند چيني باشد، خريد فلاشي مانند 565EXII يانگنو يا فلاش هاي نايسين منطقي تر از فلاش تقلبي چيني باشد. تا جائي كه مي دانم فلاش هاي Canon 580 EXIIچيني تقلبي هستند:
How to Spot a Fake Canon Flash... And How I Learned the Hard Way
سلام
فلاش 580 من روی حالت Ettl نمیره و فقط یک E رو نشون میده .حتی وقتی از داخل دوربین تنظیماتش رو انجام میدم هم گزینه Ettl فعال نیست، از دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
با تشکر
سلام
یه فلاش دست دوم 580ex ii سراغ دارم ، میخواستم بخرمش این فلاش ۳ سال پیش خریداری شده ، به نظرتون این فلاش اصله یا چینیه ؟ قیمتش ۸۰۰ تومانه و فروشنده میگه فقط سال اول ازش استفاده کرده، می ارزه بخرم ؟ از کجا اصل یا طرح بودن رو میشه تشخیص داد؟
اصل و طرح بودن رو از جنس و رنگ بدنه و نوع چاپ نوشته ها و .... میشه تشخیص داد ولی ! در صورتی که قبلاً جنس اصل یا طرح رو جایی دیده باشید.
در این لینک هم به بعضی تفاوت ها اشاره شده:
درضمن به گلاس فلاش هم دقت کنید آثار ذوب شدگی یا تغییر رنگ نداشته باشه.
اگر اصل باشه قیمت مناسب و خوبه، کمتر از 950 فکر نمیکنم بتونید جایی پیدا کتید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام دوستان،
من قبلا فایلراهنمای فارسی فلاش 580 ii رو داشتم اما گم کردم و الان هرچی می گردم تو اینترنت پیدا نمی کنم.آیا کسی موجود داره اینجا ؟
ممنون از شما