سلام عزیزان
می خواستم اساتید بنده را در مورد استفاده از میکروفن در تریگر کردن فلاش دوربین یا استودیو راهنمایی کنند
مثلا با صدای شلیک تفنگ .
سلام عزیزان
می خواستم اساتید بنده را در مورد استفاده از میکروفن در تریگر کردن فلاش دوربین یا استودیو راهنمایی کنند
مثلا با صدای شلیک تفنگ .
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
معمولا تجهیزات تریگر کردن در سرعتهای بالا برای تریگر شاتر دوربین تنظیم میشوند که بالطبع فلاش هم تریگر میشه ولی فقط با High speed SYNC فلاشهای نیکون و کنون و ... گرفتن چنین عکسهایی مقدوره معمولا فلاشهای استودیویی بالای ۱/۲۰۰ ثانیه سینک نمیشن.
در مورد رادیو فلاش Exir Light من با فلاش 430 تست کردم و تا 1/250 مشکلی نداشتم و از 1/320 به بعد مشکل سینک نشدن و سیاه شدن نیمی از تصویر بوجود امد
دفعه قبلی که با نمونه جناب خدامی تست کردم تا 1/125 به راحتی سینک شد و لی اکنون تا 1/250 به راحتی سینک شد و حتی مشکلی در اختلال در سینک شدن در شات های گوناگون نداشت
مشکل از رادیو فلاش قبیل بوده که تا 1/125 سینک شد یا خیر ؟
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
وحید جان با دوربین 450 دی خودم
در کمال ناباوری حتی چندین شات از یکی از دوستام انداختم با شرایط نوری مختلف و فلاش براحتی سینک شد
حمید رضا مرادی
G12
حمید رضا مرادی
G12
تست کردم , وقتی رو عکس زوم کردم در گوشه سمت راست پایین تصویر مثل یه ویگنت خیلی کم مشاهده شد
ولی در 1/320 براحتی قابل مشاهده بود
حمید رضا مرادی
G12
باسلام
من یک مشکل دارم که امیدوارم دوستان بتوانند به من کمک کنند
من برای اینکه بتونم توی خانه از بعضی موضوعات عکسهای خوبی بگیرم به این فکر افتادم تا از فلاشهای قدیمی وتریگرهای نوری استفاده کنم اما نتوانستم چون وقتی همه فلاشها به هم کار میکنه عکس خیلی کم نورتر از حالتیی که فقط فلاش دوربین کار میکنه !!!!