حمید رضا مرادی
G12
دیگه از pocketwizard بعید بود!
داستان از این قراره که بعضی از عکاسها با تریگرهای TT1 , TT5 پاکت ویزارد مشکل داشته اند. و مثل اینکه فرکانسهای رادیویی فلاش های 580 در کارکرد این تریگرها اختلال ایجاد میکنند! حالا پاکت ویزارد یک وسیله ای شبیه این عکس بالا ساخته تا جلوی فرکانسهای مزاحم فلاش رو بگیره و به صورت رایگان برای خریداران این تریگرها ارسال میکنه. البته فعلا فقط در آمریکا. یک نسخه با کیفیت بالاتر رو هم ساخته که ۳۰ دلار قیمت داره و هنوز فروشش شروع نشده.
منبع خبر:
خبر در سایت پاکت ویزارد:کد:http://www.diyphotography.net/the-strobist-corner-attention-pocketwizard-flex-tt5-users?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Diyphotographynet+%28DIYPhotography.net+-+Photography+and+Studio+Lighting%29
کد:http://www.pocketwizard.com/news_events/promotions/ac5
سلام
ظاهرا علاوه بر مدلهاي canon 580 EX و canon 580 EX II براي مدل canon 430 EX نيز اين تداخل وجود داشته و اين ورق نرم (AC5 soft shield ) براي هر 3 تا در نظر گرفته شده.
از همان آدرس بالا:
Since the introduction of the new MiniTT1 Transmitter and FlexTT5 Transceiver earlier this year in the US, photographers have struggled with limited range performance when the FlexTT5 radios (340 - 354 MHz FCC models) were paired with Canon 430EX, 580EX and 580EX II Speedlites. Radio frequency interference emanating from these flashes around the PocketWizard reception frequency was the crux of the problem. PocketWizard has done extensive development and testing to come up with the AC5 RF Soft Shield, a simple solution to reduce interference and improve performance of the FlexTT5.
سلام
از دوستان کسی در بازار رادیو فلاشی دیده که به عنوان ریموت کنترل هم عمل کنه؟
سلام
چند روزه خيلي جاها دنبال راديو فلاش براي hot shoe هستم.
متاسفانه پيدا نمي كنم و اكثرا براي فلاش استوديويي هست.
اگر از دوستان كسي سراغ داره ( وايرلس) معرفي كنه ممنون خواهم بود
ممنونم
چند روز پيش قصر دوربين بودم
زورش مي اومد جواب بده - مشتري دوربين داشت
هر چي صبر كردم ديدم من من مي كنه.مي گفت بايد برم ببينم شايد باشه.
منم علف زير پام سبز شد برگشتم.
آقا سيامك لطف مي كنيد مدل و مارك اون 2 ست رو بگيد؟ يا اگه عكسي داره؟
شما تست كرديد؟ با چه فلاشي؟
از نظر سرعت سينك چطوره؟
اینجا عکسش رو براتون میذارم
من با فلاش متز و ناسیونال تست کردم به خوبی جواب میده سرعت سینک هم تا 1/250 .
موفق یاشین.
سیامک زرگریان
سپاسگزارم
اين هفته مي رم دوباره مي پرسم
البته تلفني گفت دارم اما بايد بياي - يه جورايي خوب جوابگو نيستن
كمك بزرگي بابت عكس كردي - موفق باشيد