با سلام
پیام جان شرمنده دیر جواب می دهم.دیشب رفتم استودیو عکس ها رو گرفتم ولی از آنجایی که دیر وقت بود نشد عکس ها را آپلود کنم.
عکس پایین با D70s با تریگر فلاش و سیم سینکرون گرفته شده است.این تریگر فلاش را چند روز پیش برایم فرستادن .تفاوت این تریگر با قبلی هااین است که روی D70sبیشتر از 1/250سینک نمی کند ولی برای دی 90و دی 300 با قبلی ها فرق ندارد.
قبلی ها با D70sتا 500راحت سینک می کردند.ولی متاسفانهیادم نمی اد آنها بالاتر سینک می کردند یانه.دوتا تریگر قبلی جنس S&Sبود.
همانطور که می بینید تریگر های چینی روی D70sبا افزودن سرعت, کل عکس تیره تر می شود اما در روی دی90 و دی 300 از پایین کادر تیره و کم کم بطرف بالای کادر روشن باقی می ماند.البته در این دو عکس D300چون با کادر عمودی عکس گرفته شده است سمت چپ کادر تیره است.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
رادیو ترگرهای خوب هم هست که احتمالاً کار را راه می اندازه قیمتش ارزان نیست اما نصف پاکت ویزارد است.
حمید رضا مرادی
G12
سلام
اون قضیه ولتاژ بالای بعضی فلاشهای قدیمی در مورد فلاش تریگر ها هم صدق می کنه دیگه ؟ درسته؟ یعنی ممکنه باعث سوختن تریگر بشه؟ اگر به وسیله کابل به فلاش وصل بشه هم همین خطر وجود داره؟
بله صدق می کنه . اگر از تریگر های گرانقیمت استفاده می کنید احتیاط کنید. اما من یک مدت بایک فلاش متز 40 230 ولتی با ترگیر اکسیر لایت کار کردم نسوخت البته من گفتم فوقش می سوزه و 35000 تومان ضرر می کنم بهتر از صدمه خوردن دوربینمه.اون قضیه ولتاژ بالای بعضی فلاشهای قدیمی در مورد فلاش تریگر ها هم صدق می کنه دیگه ؟ درسته؟ یعنی ممکنه باعث سوختن تریگر بشه؟ اگر به وسیله کابل به فلاش وصل بشه هم همین خطر وجود داره؟
با سیم این خطر کمتر است. البته در مورد دوربین فرقی نمی کند مگر اینکه ورودی ایمن شده باشه.در مورد دوربین خودم می دونم که ورودیش ایمنه اما وقتی با کابل به فلاش استدیو وصل می کنم برگشت ولتاژ رو تو دوربین حس می کنم حالا نمیدونم ایراد از کابل یا فلاشه یا امری عادیه.
سلام،
خب، من دیدم که اینجا دربارهی Skyport خیلی کم صحبت شده و چون من نزدیک به شش ماه هست از این دستگاه استفاده میکنم گفتم تجربیاتم رو بنویسم:
قبل از هرچیز اینکه من مدتها با چهارتا PocketWizrd Multimax کار میکردم تا اینکه برای یک پروژه(*) احتیاج به عکاسی با فلش و خارج از استودیو داشتم، در نتیجه فرصت رو غنیمت شمرده دو شاخه فلش D-Lite Elinchrom رو با یک کیت A از سری Ranger Quadra عوض کردم (و البته بینهایت و بهصورت غیرقابل وصفی از این کار خوشحالم) و از اونجایی که ژنراتور این فلاشها بهصورت توکار مجهز به گیرندهی Skyport هست و همراه کیت یک فرستندهی ELS هم میدهند، گفتم این سیستم رو تست کنم، برای همین و با توجه بهاینکه میخواستم از روی نورسنج هم تریگر فلش رو داشتهباشم و در ضمن دو تا هم 580EX II داشتم، برای اینکه اونها رو هم بتونم بهاین سیستم متصل کنم یک کیت تریگر که شامل یک فرستنده و یک گیرندهی ELSهست هم خریدم. این تا اینجا.
نکات قابل ذکر اینکه؛
اندازه:
من خیلی بهاین سیستم علاقه دارم در حدی که MultiMaxها رو فروختم و الآن فقط از همین سیستم Skyport استفاده میکنم. دلیل علاقهام هم دو تاست، یکی سادگی و سهولت استفاده از این سیستم و دیگری اندازهی بسیار مناسب فرستنده و گیرنده.
باطری:
گیرنده، با باطری داخلی کار میکند که با آداپتوری که به همراه کیت میآید شارژ میشود. من یک بار گیرندههایم را شارژ کردهام و الآن حدود ۶ ماه بعد و حداقل ۱۵۰۰ شات روی یکی از آنها نیازی به شارژ دوباره نبوده است. فرستنده یک باطری ساعتی CR2430 دارد که آنها هم هیچکدام بهشارژ نیازی پیدا نکردهاند.
کارکرد:
هیچ دکمهی اضافی یا نمایشگری روی این سیستم وجود ندارد. هم گیرنده و هم فرستنده، هر کدام یک دیپ سوییچ ۳ تایی دارند که میشود یکی از ۸ فرکانس کاری دستگاهرا روی آنها تنظیم کرد. هر دو یک دکمهی انتخاب گروههم دارند. در گیرندهها میشود هر گیرندهرا عضو یک گروه کرد تا هنگام تریگر کردن فقط آن گروه (که روی فرستندههم تنظیم شدهاست) تریگر شود یا اینکه در فرستنده میشود "All" را انتخاب کرد تا همهی گروههای آن کانال تریگر شوند.
اتصالات:
فرستنده با یک پورت ۲.۵ میلیمتری TRS (مثل فیش صدای مونو، اما نازکتر از آن) یا سوارشدن روی Hotshoe دوربین یا نورسنج تریگر میشود، کابل تبدیل کانکتور ۲.۵ میلیمتری به PC هم در بستهبندی موجود است و بهاین ترتیب میتوان فرستنده را به هر دستگاهی (دوربین، لنز، شاتر یا نورسنج) که اتصال PC دارد متصل کرد. گیرنده، یک پورت ۳.۵ میلیمتری TRS (برای اتصال همان فیش مونوی استاندارد) دارد. در نتیجه برای اتصال آن به هدهای استودیویی هیچ مشکلی ندارید، اما برای اتصالش به فلاشهایی که Hotshoe یا کانکتور PC دارند به ترتیب بهیک مبدل Hotshoe به جک 3,5 میلیمتری و یا یک کابل PC به جک 3.5 میلیمتری نیاز دارید که هیچکدام همراه مجموعه عرضه نمیشوند، کیت، همانطور که گفتم با شارژر (برای گیرنده)، باطری فرستنده، یک دربِ یدکی باطری فرستنده!، سیم ۳.۵ به ۳.۵ و سیم PC به ۲.۵ و یکی دو سیم دیگر کهالآن یادم نیست (اما به هیچ کاری هم نمیآیند!) و یک کیف حمل برای مجموعهی تریگر ارایه میشود. راهنماها هم که هستند.
سازگاری:
مجموعه بدون هیچ مشکل یا گیر خاصی با سیستم Ranger Quadra کار میکند. من تابهحال یک Missed Shot یا برعکس تریگر ناخواسته نداشتهام، جالب تر اینکه از روی فرستنده و با استفاده از دکمههای + و - میتوان توان فلش را زیاد و کم کرد :) از طرف دیگر، با نگهداشتن دکمهی + میتوان نور مدلینگ Quadraها را روشن و خاموش کرد. این سیستم ، به خصوص هنگام نورسنجی، ینهایت موثر است و سرعت کار را بالا میبرد.
در مورد سازگاری با 580EX II، وقتی گیرنده با کابل یا از طریق Hotshoe به فلش متصل است فلش هیچ مشکلی ندارد، اما اگر خود ۵۸۰ را به عنوان Master بهکار میبرید، وقتی با کابل PC متصل هستید، فلاشِ Slave شما تریگر نمیکند (بهظاهر این محدودیتی است که کنون وضع کردهاست و امکان تریگر کردن Slave از طریق تریگر کردن پورت PC روی Master نیست.) و وقتی هم که با Hotshoe Adapter تریگر کنید، احتمالش هست که Slave فعال نشود. من چند بار این مورد را تست کردم، اما بیشتر تحقیق نکردم (در اینترنت دیدم چندجا راهحلهایی پیشنهاد دادهاند، اما من نه از حالت Master Slave استفاده میکنم نه از TTL)، من خودم الآن برای هر ۵۸۰ یک گیرنده دارم که از طریق تبدیل Hotshoe به فلش متصل هستند و هیچ مشکلی هم با این Setup ندارم.
برد: برد تبلیغ شدهبرای این دستگاه ۵۰ متر در فضای بسته و ۱۵۰ متر در فضای باز است، من هیچکدام از اینها را آزمایش نکردهام، اما خودم در استودیو و بیرون استودیو هیچوقت با این سیستممشکلی نداشتهام.
جمع بندی:
من سادگی، اندازه، قابلیت اعتماد و قیمت مناسب این دستگاهها را به دیگر سیستمها ترجیح میدهم، از آنجایی که از تریگر فقط بهعنوان تریگر استفاده میکنم و از فنآوریهایی مثل TTL یا موارد مشابه هم بهرهمند نیستم، بهنظرم این بهترین سیستمِ موجود است. تنها ارتقایی که اگر من بودم برای این مجموعه در نظر میگرفتم، افزودن یک کابل PC به 3.5mm درون مجموعهی کیت بود :)
شاد باشید،
کاوه
*-عکاسی شغل من نیست و هر از چندگاهی بهصورت موردی برای کاتالوگ یا بروشور از یک محصول یا محصولاتی عکاسی میکنم.
پ.ن.: لازم است تا یک تاپیک مجزا برای Ranger Quadra باز کنیم، بهتجربهی شخصی من که از انواع مختلف فلش؛ از Bowens و Broncolor و Elinchromگرفته تا انواع فلشهای چینی و تایوانی و ایرانی استفادهکردهام، بهنظرم این سیستم، بهترین سیستمفلش موجود، به خصوص برای عکاسی دیجیتال، چه داخل استودیو و چه بیرون استودیو است. اندازهی هد ۴۰۰ به حد غیرقابل باوری (باید گفت در حد توهینآمیزی!) کوچک است، کیفیت لامپ مدلینگ بیشاز حد تصور است و کل مجموعه با ۲ هد ۴۰۰ و باطری و همهچیز زیر ۵ کیلو وزن دارد. در مورد کیفیت نور، یکسان بودن نور بین هر شات، سرعت ریشارژ فوقالعاده بالا و Modifierهای Elinchrom هم (که همهی آنها با یک آداپتور روی این سیستم سوار میشوند) لازم نیست توضیحی بدهم :)
کاوه!
[EYES] [576 Megapixel Retina] [2 x Natural 22.3mm F3.2] [ISO 1 -800]