وقتی بین فرستنده و گیرنده ارتباط برقرار میشه، چراغ سبز میشه. اون دکمه روی فرستنده تریگر یانگنو هم دقیقا کار شاتر رو میکنه، وقتی که ازش به عنوان ریموت استفاده می کنید.
باید گیرنده را با کابل ریموت به دوربین وصل کنید. اگر فروشنده کابل را به شما داده باشه!
کابل سینک نه کابل ریموت. دو تا کابل باید داشته باشید. باید وصل کنید به ورودی ریموت دوربین.
یک کابل همراهش بود...الان دفترچه رو چک کردم توی قسمت Item Include نوشته به غیر از فرستنده و گیرنده بقیه ملحقات و باتری بر اساس منطقه ممکنه باشه...گویا برای این منطقه فقط باتری و کابل سینک رو به ما ارزونی کردند....با تشکر ازشون
کابلی که میفرمایید به چه صورت هست و قابل خرید یا درست کردن هست؟ و دیگر اینکه به کجای دوربین وصل میشه؟
(هفته پیش یک عدد ریموت نیکون خریداری شد 45ت....با این شرایط فکر نکنم این خاصیت فلاش تریگرم برام خیلی مهم باشه مگه اینکه ویژگی خاصی نسبت به ریموت مادون قرمز داشته باشه)
سلام
اگر شانس با شما یار باشه و فروشنده کابل مخصوص را به شما داده باشه میتونید از فرستنده به عنوان ریموت استفاده کنید
مثل این عکس یک سر کابل به گیرنده و سر دیگه اون به قسمت ریموت دورببن متصل میشه و با فرستنده میتونید مثل دکمه شاتر دوربین عمل فوکوس و شات رو براحتی انجام بدین
من دوبار از این فلاش تریگر خریدم که هربار یک نوع کابل داخلش بود. متاسفانه کابل نسخه کاننی در دومین بار استفاده بدیل ظرافت در طراحی! بایک فشار کوچک دست صدمه دید و بی استفاده شده و کابل دیگر هم مخصوص کانن نبود
چند بار هم از چند مغازه دار سوال کردم کابل یدکی یا مشابه برایش نیست گویا
instagram.com/amirali.hgni