سلام بر دوستان. ی فلش نایسین 866 مارک دو خریدم می خوام ی تریگر هم واسش بخرم اما نمی دونم چی بخرم و چ مارکی... شنیدم هنل با نایسین سازگاری نداره. خواهشا اگه می دونید معرفی کنید و رنج قیمتش رو هم بگین. ممنون
سلام بر دوستان. ی فلش نایسین 866 مارک دو خریدم می خوام ی تریگر هم واسش بخرم اما نمی دونم چی بخرم و چ مارکی... شنیدم هنل با نایسین سازگاری نداره. خواهشا اگه می دونید معرفی کنید و رنج قیمتش رو هم بگین. ممنون
درود
میخواستم بدونم تریگرهایی مثل هانل TF رادیویی هستند دیگه؟ و این که تریگرای فلاش استودیویی (مثل همین مدلای چینی ارزون قیمت S&S) هم رادیویی هستند؟
در حقیقیت از عنوان کردنش میخوام این سوال رو بپرسم که فرکانسشون در یک رده هست؟ میشه با تغییر فرکانس ریسیور (مثلا" همون تریگر ارزون قیمت) کاری کرد که با یه فرستنده (بر فض مثال هانل TF ) هر دو گیرنده کار کنه؟
من یه 622 نیسان مارک 1 دارم و چند تا فلاش آنالوگ.آنالوگ ها با همون مدل چینی کار میکنند ولی نیسان نه.چه راهکاری رو مناسب میدونید؟ و البته ارزون قیمت
چون قراره فلاش ها جدا از هم استفاده بشه
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
درود
من تریگر هنل کومبی دارم و دوتا فلاش نیسین (866MII و 622MII) توی بروشور تریگر نوشته بود که با نیسین همساز نیست! ولی گویا با مارک 1 این مشکل بوده و من هیچ مشکلی در چند سال پیش نداشتم
رادیویی که رادیویی هستند، من مدل کمبی دارم که زیر جای باتریش چهار تا میکرو سویچ داره و میتونید با چیدمان این سویچها به 24 کانال جورواجور برسید اینکه این فرکانسها در مدلهای گوناگون یکی هستند رو نمیدونم!
مهم ترین موضوعی که بهش فکر میکنم فرکانس کاری هست.چند تا از رادیو تریگرهای مخصوص اکسترنال رو که دیدم فرکانسش روی 2.4 گیگا هرتز بود.اما آیا اون مدل های چینی هم حول همین فرکانس کار میکنه؟ بر رض که 1000 تا کانال هم داشته باشه با حالت های مختلف.وقتی چند گیگا بالا و پایین باشه و یا حتی به گیگا نرسه.به چه دردی میخوره برای موضوع گفته شده؟
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام
کسی از دوستان فلاش تریگر Hahnel Tuff TTL را برای فلاش های کانن استفاده کرده؟ با توجه به اینکه قیمتش نسبت به مدل های مشابه برندهای دیگر پایین تر هست آیا کارآیی مناسبی داره؟
یا گزینه بهتری با قیمت مشابه در بازار وجود دارد؟
پرترهها کار مشترک هستند
پرترهها کار مشترک هستند
دوستان عزیز سلام . من یک فلاش استودیویی mettel600 باطری دار دارم که میخوام براش یک تریگر با سرعت سینک بالا بگیرم . لطفا راهنمایی بفرمایید . پیشاپیش ممنون از لطفتون
دوستان این تریگر چطوره
PHOTTIX ATLAS II 2.4GHZ WIRELESS TRIGGER
فروشگاه پیکسل - Phottix Atlas II 2.4Ghz Wireless Trigger
سلام
راديو تريگري هست كه من بتونم ٢تا فلاش كه دارم رو بصورت جدا از دوربين ازشون استفاده كنم؟
يعني ٢تا كفشك داشته باشه برا فلاش هام
7d-15-85mm/50mm f/1.8