شما يه تريگر راديويی چينی هم ميخريدی ميتونستی با تنظيم سويچ روی فرستنده و گيرنده تا 16 تا گيرنده رو جدا کنترل کنی
مدل های جديد تر هم مثل يانگنو خودشون کانال دارن
شما يه تريگر راديويی چينی هم ميخريدی ميتونستی با تنظيم سويچ روی فرستنده و گيرنده تا 16 تا گيرنده رو جدا کنترل کنی
مدل های جديد تر هم مثل يانگنو خودشون کانال دارن
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
من جواب سؤال اول راجع به تريگّر رو دادم
اين چيزی که شما خريدی تريگّر مادون قرمزه شما فلش رو بزار رو حالت اسليو و جوری که ديد مستقيم رو به اين تريگر داشته باشه
ببين کار ميکنه
من جای شما بودم پس ميدادم راديويی ميگرفتم که راحت تر کار ميکنه ، اينا تو نور زياد از کار مياوفته
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
متاسفانه كارنميكنه
منظور شما كدوم تريگر هست؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام دوستان
برای استفاده از Speedlite 600EX-RT به صورت جدا از دوربین چه تریگری پیشنهاد میدید(دوربین 6D )؟
... با توجه به اینکه این فلاش گیرنده داخلی داره آیا تریگری وجود دارد که فقط فرستنده باشد؟
با تشکر
درود
از دوستان سوال داشتم تریگر Hahnel Combi TF را تا حالا کسی داشته و کار کرده ؟ اگر گزینه بهتری هم دوستان سراغ دارند معرفی کنند.(تو همین رنج قیمت )
سوال بعدی اینکه با این تریگر مشکلی برای استفاده از Canon Speed light 430 ii ندارم ؟
لینک تریگر http://www.hahnel.ie/index.cfm?page=...ontrols&pId=64
با تشکر
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
درود، من دو سری از اینا دارم، کیفیتش بسیار خوبه، برای من ساخت ایرلند هستش و برد و دقت کارکردش عالیه، مشکلی که از دید من داره دکمه فرستندش بیش از اندازه بالاست که باعث میشه وقتی توی کیف دوربین ( که همیشه تنگ و فشردست) خودبخود فشرده بشه و چون باطریش از گونه CR دکمه ای هست زود تموم میشه!
این دستگاه دو گونه کننونی و نیکونی داره که برای من با 430 براحتی کار میکنه.
من نشانهای دیگر رو آزمایش نکردم!
قیمت این تریگرا چنده؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt