دوست گلم،
این چند هفته اخیر، همه قیمت ها کاذب شده اند و خواهش می کنم اگر نیاز جدی ندارید، خرید نکنید. چون فروشنده ها گران می فروشند و اگر ما هم بخریم، دیگر آنها دلیلی برای ارائه قیمت منطقی نخواهد داشت و ....
دوست گلم،
این چند هفته اخیر، همه قیمت ها کاذب شده اند و خواهش می کنم اگر نیاز جدی ندارید، خرید نکنید. چون فروشنده ها گران می فروشند و اگر ما هم بخریم، دیگر آنها دلیلی برای ارائه قیمت منطقی نخواهد داشت و ....
به به آقا داریوش عزیز کجائی، تو آسمونها دنبالت میگشتیم تو فروم پیدات کردیم.
اینو میدونم که قیمتها الان نجومی هستش نه انقدر مملکت بی در و پیکر همینه دیگه نه میشه ایراد گرفت نه کار دیگه کرد ولی من خودم میخواست این فلاش رو بخرم ولی با این اوصاف sb900 بهترین گزینه برای خرید با این قیمت هستش.
آف تاپیک:بهر حال خیلی خوشحال شدم داریوش جان که شما هم بعد از یه مدتی اومدید فروم
این فلاش چون تازه وارد شده اینقدر قیمت اش کاذب است.مثل قیه اجناس ( بخصوص با برند نیکون ) فکر کنم بعد از چند ماه ( حداقل 6 ماه ) به قیمت طبیعی می رسد.اما به نظر من SB900 بسیار بسیار با ارزش تر است و حالا که به قیمت رسیده به نظرم خرید اش دلنشین است.
پی نوشت بی ربط...
آقا داریوش همیشه هستند و قدمشان بر چشم ما است.شما کم پیدایی فکر می کنی همه مثل شما ستاره سهیل هستند.داریوش جان که عزیز ما است
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان
بالاخره بعد از سال ها انتظار منم وارد دنیای DSLR شدم و یه 60D با لنز کیت 18-135 گرفتم. الان توی نوردهی یه مقدار مشکل دارم یعنی برای عکاسی داخل منزل و کلا محیط بسته در بازترین حالت دیاف، سرعت شاتر خیلی پایین میاد و در از سوژه های متحرک نمیتونم عکس های خوبی بگیرم. از طرف دیگه هم با فلاش خود دوربین متاسفانه (شاید در اثر ناواردی و بی تجربگی من) بازتاب های نوری و سایه های غیر طبیعی روی سوژه ها ایجاد میشه. کلا با کم و زیاد کردن قدرت فلاش و تغییر شاتر و دیاف تا حدی مشکل رو حل کردم ولی بازم خیلی نتیجه جالب نشد.
خواهشم از دوستان اینه که منو راهنمایی کنید که آیا من نیاز به فلاش اکسترنال دارم و اگر دارم چه مدلی (تا سقف 300 یا یه کم بالاتر) و اگر ندارم چگونه مشکل را حل کنم؟
زمینه عکاسی من جنرال هست ولی زیاد پیش میاد در محیط های بسته و از انسان عکس بگیرم.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما
سلام دوست عزیز
با دوربینی که در اختیار دارید فکر کنم به راحتی میتوانید فیتیله ISO را تا 1600 حتی 3200 بالا بکشید ! :) (البته شخصا تست نکرده ام)
در محیط هایی که نور کم یا خیلی کم است (صحنه های تاتر، رستوران های تاریک، بار کافی شاپ ها، مهمانی های کمی تاریک ... ) عکاسی در مد اولویت دیافراگم کمی سخت تر است و اصولا باید همراه با -1 یا -2 استاپ اصلاح نور سنجی (Exposure Compensation) باشد. در واقع نور سنج دوربین در این حالت با تاریکی زیادی مواجه میشود و سعی میکند آنرا با پیش فرض خودش ( خاکستری حدود 18 درصد ) مقایسه کند و اگر اصلاح نور سنجی در کار نباشد سرعت شاتر خیلی افت میکند.
در چنین شرایطی استفاده از حالت Manual و نور سنجی Spot هم روش خوبی است.
به نظرم در چنین مواردی استفاده از Flash خیلی زیاد کمکی به افزایش سرعت شاتر نمیکند (تا وقتی که نور فلاش نور اصلی نباشد ) اما به فریز کردن افراد در پیش زمینه کمک میکند. ( و هنوز نور پس زمینه از Ambient Light تامین میشود ) که البته افکت های جالبی در پی دارد.
اگر نور فلاش به صورت نور اصلی باشد (Main Light) قضیه کمی متفاوت است.
در برخی موارد هم چاره ای جز استفاده از لنزهای پر سرعت نیست.
همان طور که امیر خان هم گفتند در بعضی موارد استفاده از ISO بالا + لنزهای سریع + فلاش راه چاره اساسی است. (البته با نورسنجی درست و دقیق )
از لنزهای پرسرعت ارزان میتوانید به Canon EF 50 f1.8 فکر کنید.
موفق باشید.
سلام مجدد
ممنون از توضیحات دقیق و کاملتون. توضیحات شما باعث شد برم دنبال این مطالب و کلی اطلاعاتم زیاد شد. در مورد اینکه فلاش نور اصلی باشد یا نباشد بیشتر توضیح میفرمایید؟ در مورد لنز پیشنهادی هم ظاهرا علیرغم قیمت پایینش خروجی خوبی میده ولی ظاهرا کیفیت ساختش اصلا جالب نیست (این مورد خیلی مهم نیست) اما میترسم 50 میلی متر واسه عکاسی توی محیط های بسته و کوچک یه مقدار اذیت کنه.
یک سوال هم در مورد نحوه عملکرد فلاش های اکسترنال دارم. آیا وقتی قراره از فلاش استفاده بشه، دوربین میزان قدرت فلاش رو تعیین میکنه؟ و همچنین استفاده از فلاش روی سرعت شاتر و یا دیافراگم هم تاثبر داره؟ به طور مثال هنگام عکس گرفتن از یک سوژه اگر فلاش فعال یا غیر فعال باشد میزان باز شدگی دیافراگم یا سرعت شاتری که توسط دوربین تعیین میشه متفاوت خواهد بود؟
قیمت این فلاش در 11 فروردین 350 تومان به نظرم فوق العاده است قیمت دلاریش 320 هست
زیبایی نزدیک ماست فقط باید آن را ببینیم.
omid360.com